Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Ναι, σε αυτό αναφερόμουν. XD Πραγματικά, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο... But ok ο καθένας όπως βολεύεται. Εμένα μου αρέσει να κάνω τον έξυπνο. :hahaha:
Jul 14 2011 13:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Δεν ήμουν τότε αλλά και τότε καλά έκανες, κάποιος πρέπει να τα πει. Πες μου ότι ήταν εκείνο το υπέροχο post που έκανες του στυλ "πρόσεχε μη σπάσεις κανα δάχτυλο"? Επικό σχόλιο! xD Και που δεν τα παίρνω τι καταλαβαίνω? Λέω να είμαι ευγενική και με παίρνουν για ηλίθια...καλύτερα που τουλάχιστον λες και τι σκέφτεσαι σου με μεγαλύτερη ευκολία.
Jul 14 2011 12:47
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Το είχα σχολιάσει και παλιότερα, αλλά τώρα δεν άντεξα, άφησα το rage να ξυπνήσει. :P Πάντως να είχα την υπομονή σου να μην τα έπαιρνα με το παραμικρό...
Jul 14 2011 12:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

[QUOTE]Χοχο, κάποιος έμαθε να χρησιμοποιεί μια λέξη. Μπράβο BFL, μεγαλώνεις. Αναφερόμουν σε ένα post το οποίο και έκρινα με 3 λέξεις. [B]Δηλαδή όταν γράφεται εσείς απαντήσεις της μια πρότασης δεν είναι spam, ε (με τη δικιά σου λογική πάντα);[/B][/QUOTE] Πες τα χρυσόστομε!
Jul 14 2011 12:30
Photo

mono → Jorg

Πιγκουίνοι για τη νίκη! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :3 Μου βγήκε η πίστη για τη sig (είμαι νουμπ στο φοτοσοπ) οπότε με κάνετε χαρούμενη :P
Jul 13 2011 23:41
Photo

Jorg → mono

PENGUINS!!! :P Υπέροχο σετάκι mono! (Όχι, ήθελα να γράψε πιο πριν από τον DMC, αλλά το ξεχνούσα)
Jul 13 2011 23:35
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ναι, καλά το φαντάστηκα... από το lol πρέπει να είναι, ε; :P
Jul 11 2011 15:48
Photo

Vagelio → Jorg

Hahahaahahahahahahah! Thankies, μπαίνω nyattorrentzs να κατεβάσω.:joyful:
Jul 09 2011 00:54
Photo

Jorg → Vagelio

Είναι josei με shounen ai στοιχεία. Τώρα είναι μικρά bishounenάκια, αλλά μετά το timeskip, όπως βλέπουμε και από το op και ed, γίνονται κανονικότατα bishounen. XD Δες το 1ο επεισόδιο και αποφάσισε. Πιστεύω θα σου αρέσει. :P
Jul 09 2011 00:27
Photo

Vagelio → Jorg

[QUOTE]Ναι, αν κάνει τα ίδια με το Heroman... Γενικά και εγώ περιμένω το timeskip. Καλά η σκηνή στο κρεβάτι και ειδικότερα εκεί με το κουτάλι... XD Πολύ γέλιο. [/QUOTE] Δηλαδή να το αρχίσω? Θα μου αρέσει? :nbleed:
Jul 09 2011 00:16
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Και τώρα παρατήρησα την θεϊκή sig σου! Από που είναι;
Jul 08 2011 23:56
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Βασικά, κατάλαβα το comment του παιδιού "δεν ξανακάνω άλλο comment, μου έρχονται 5 εκκατομύρια notifications". Άσε τα forums με έχουν κάνει το κτήνος με το οποίο συζητάς τώρα. :P Σοβαρά τώρα, αυτό είναι το top 10 σου; Seriously, Naruto πρώτη θέση;;;... Και όχι one piece!!!;;; Είσαι σοβαρή;;; Δεν περίμενα ένα άτομο σαν και εσένα να μην καταλάβει τα βαθιά μηνύματα που μεταφέρει ο Oda, ο οποίος είναι θεός, μέσα από το αριστούργημα του...
Jul 07 2011 23:14
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ωχ, κάνανε και ολόκληρη συζήτηση γι' αυτό; Πάρα πολύ ωραία. Φαντάζομαι πόσο χαιρόσουνα. Ε τώρα, σιγά. Εσύ να λες αυτό που ξέρεις και ό,τι θέλουν ας σκεφτούν. Μα φυσικά! Γίνεται να τους αλλάξουμε γνώμη; Χαχαχαχα, ναι είχε κάνει τέτοιο η Anelis. Τι είχε βάλει; Νομίζω High School of the Dead. Ώστε αρχίζεις να αποκαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό και τα πραγματικά αγαπημένα σου anime. Αν το κάνεις εσύ αυτό, πρέπει να το κάνω και εγώ. Μόνο εσύ θα γνωρίζεις τα πραγματικά αγαπημένα μου anime. 1. Naruto 2. One piece 3. Fairy Tail 4. Bleach 5. Death Note 6. Elfen Lied Δεν έχω άλλα, τις επόμενες 4 θέσεις μπορεί να τις καλύψει το Naruto. To One piece δεν είναι για πρώτη θέση, το Naruto τους έχει όλους. Μου λες ότι είναι και πρώτο από όλα το One piece.
Jul 07 2011 15:39
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Καλύτερα, θα σου ερχόταν συνέχεια ειδοποιήσεις για το τι έγινε με τον Ace. :P Γιατί εκενυρίζω τους άλλους... Προσπαθώ τουλάχιστον να είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται. XD Μα τα πρώτα 20 επεισόδια ΕΙΝΑΙ fillers! Το είχαμε συζητήσει και με την αδερφή σου και βγάλαμε στο φως ανήκουστες αλήθειες! Κοίτα, να σου πω την αλήθεια, και εγώ για να κάνω τον έξυπνο το είπα αυτό. Το πραγματικό top 10 μου είναι αυτό: 1. One Piece 2. One Piece 3. One Piece 4. One Piece 5. One Piece 6. Bleach 7. Naruto 8. Fairy Tail 9. *Add random anime της φετινής η περσινής season* 10. Death Note [size=1]Ψιλοκλεμμένο από την Anelis, but anw[/size]
Jul 07 2011 15:28
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Είπα να το κάνω άλλα προς στιγμήν το μετάνιωσα :P Λογικότατο. Σε καταλαβαίνω. Γιατί προσπαθείς να σταματήσεις; Το θέμα πάντως με το Reborn το έχω βαρεθεί. Το έχω ακούσει ένα εκατομμύριο φορές. Τι λες τώρα; Γίνεται; Πες μου γίνεται; Μόνο και τον αμφισβητήσεις.
Jul 07 2011 14:55