Jump to content

Community Status Updates

Photo

didimakia → Jorg

Κι εσυ κακομοιρη μου, σ'εχω δει απο εδω και απο εκει να γινεσαι One Piece hater και δεν μ'αρεσει! Παραδεξου το, οτι αγαπας το One Piece :D
Jul 15 2011 14:06
Photo

Jorg → didimakia

Ήμουν σίγουρος ότι θα το πεις αυτό. :hahaha:
Jul 15 2011 13:59
Photo

didimakia → Jorg

Χαχαχα τωρα κτλβα. Καλη φαση, θα το κανω απο εδω και μπρος :D
Jul 15 2011 13:50
Photo

Jorg → didimakia

Ήμουν έτοιμος να το διορθώσω γιατί το διάβασα ως οντα και όχι οτνα. XD Το γ@μημένο internet κολλάει όμως. :P
Jul 15 2011 13:31
Photo

didimakia → Jorg

Μπα,καταλαθος αλλα γτ ρωτας? υπαρχει τιποτα σχετικο με το οτνα? XD
Jul 15 2011 13:29
Photo

Jorg → didimakia

[QUOTE=didimakia;515623]Εχει δικιο η Nighteyes! Θυμαμαι [size=3][b]οτνα[/b][/size] το ειχα πετυχει 2-3 φορες, συνεχεια τα trollαρε τα μικρα XD[/QUOTE] Πες μου ότι δε τό᾽ κανες επίτηδες! Πραγματικά! :P
Jul 15 2011 13:27
Photo

Jorg → Vagelio

Στο fb εννοείς; Χαχα, ένα από τα πολλά κ*λόπαιδα που συναντάς στην καθημερινότητα και βλέπει one piece. Δεν ξέρει να επιχειρηματολογεί και βρίζει για να φανεί cool. Αν θες link, πες μου να σου στείλω pm. btw πότε θα κατεβείς εσύ βρε;
Jul 15 2011 09:14
Photo

Vagelio → Jorg

Mε ποιο βρομοfanboy τσακώθηκες καλό μου?*pat pat* Θα του κόψω τα δάχτυλα.
Jul 15 2011 01:57
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Άρχισα να παίζω πριν λίγες μέρες και άρχισα με Nunu. Περιττό να πω ότι τον έχω ξεφτυλίσει τον χαρακτήρα. Και επειδή σιχαίνομαι και λατρεύω τους clowns έψαξα και είδα ότι τον λένε Shaco (Ναι είναι καλά οι καμμένοι φίλοι του αδερφού μου :P) Χαχα, don't worry, take your time. Και εγώ το ίδιο θα έκανα. :3
Jul 14 2011 23:00
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

ναι καλα φανταστηκες :D απο το λολ ειναι. για το αλλο σου κομμεντ θα σου απαντησω οταν γυρισω θεσσαλονικη γιατι σου γραφω απο κινητο.:P
Jul 14 2011 22:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

:himitsu: Ξέρεις εσύ φίλε Jorg!
Jul 14 2011 17:12
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Αυτό είναι δεδομένο. dear. Μόνο ένας έξυπνος θα μπορούσε να με πει έξυπνο.
Jul 14 2011 16:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Μην υποδεικνεύεις τις τρύπες τις λογικής που χρησιμοποιώ στα λεγόμενά μου! Και υποτίθεται ότι πρέπει να πεις ότι ούτε κι εγώ θα κάνω την έξυπνη. Τσ τσ τσ, read the mood man!
Jul 14 2011 16:09
Photo

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Θα είσαι η μόνη που θα κάνεις την έξυπνη μιας και εγώ είμαι (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου). :P
Jul 14 2011 15:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Δεν κάνεις τον έξυπνο...είσαι, always :tensai: αλλά ναι, είναι θέμα επιλογής. Οχο! Θα αλλάξω στυλ κι εγώ. Θα μαστε δύο που θα κάνουμε τους έξυπνους. Αλλά εκείνο ήταν κυριολεκτικά θεϊκό σχόλιο, ένας από τους λόγους που γράφω σ'αυτό το forum. Γιατί τουλάχιστον, δεν είμαι μόνη μου!
Jul 14 2011 13:34