Community Status Updates
Jorg → didimakia
Μπορεί να έχω απογοητευθεί από το anime, αλλά ξέρεις να διαλέγεις σετάκια. *bows*
Aug 02 2011 19:09
Jorg → Kamen Tantei Zura
3.150 έκανε. Δεν ήταν τόσο πολύ ακριβώς, αλλά ήθελε. Τώρα το έχω πάρει και τον έχω λιώσει. Και εγώ ως ad παίζω περισσότερο και θα ήθελα να δοκιμάσω ως ap, αλλά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα.
Ναι η Cassiopeia ήταν free πριν δυο βδομάδες νομίζω.
Yeap το ξέρω για την Kayle, αλλά όπως και να έχει συνειδητοποίησα ότι δεν είναι για μένα. :P
Η Soraka μου άρεσε πολύ, δεν έχεις και το άγχος της μάχης. Εσύ απλά βοηθάς. XD
Με Yi έχω να παίξω από τότε που ήταν free. Τώρα μαζεύω για να πάρω έναν 6.300άρη. Είμαι ανάμεσα σε Lee Sin, Ezreal και Vayne. Σκέφτομαι και για Evelynn, but anywayz.
Ναι 2-3 φορές και άλλες τόσες που μου τον πήραν. Τη μια τον είχε πάρει ένας Έλληνας και τον έπαιζε πολύ καλά (στην οποία ήμασταν μαζί) και τις άλλες τον έπαιζαν κανονικά.
Jul 31 2011 19:47
Kamen Tantei Zura → Jorg
Αυτά είναι! να παίξουμε και μαζί καμιά φορά όταν γυρίσω σπίτι. γιατί το ίντερνετ καφέ φυσικά και δεν έχει το παιχνίδι. Εγκρίνω για shaco, να τον λιώσεις όσο πιο πολύ μπορείς. Τα σπάει ως χαρακτήρας και αν καταφέρεις και του χτήσεις build τα πάει περίφημα. Βέβαια εγώ δεν μπορώ να μιλήσω ιδιαίτερα γιατί shaco δεν έχω δοκιμάσει πολύ, μιας και παίζω συνήθως με φίλους και έτσι αναγκάζομαι να παίζω tank οπότε αναγκαστικά παίρνω nunu από αυτούς που έχω γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει σε αυτό. ο shaco τα σπάει ως ad αλλά έχω δει και φοβερούς παίκτες που παίζουν ως ap. ήταν τόσο ακριβός ο shaco; δεν θυμάμαι πόσο κάνει.
βγήκε free η cassiopeia;
όσο για την kayle δεν είναι τόσο καθαρό support, γι' αυτό άλλωστε μπορεί να παίξεις και διαφορετικά με την kayle. η soraka είναι full support και τα σπάει, αλλά οι περισσότεροι δεν τα προτιμάνε γιατί θέλουνε kills. προσωπικά λατρεύω sona από supports. heal και speed, λύνεις το πρόβλημα του mana σου και σπαμμάρεις αλύπητα τις ικανότητες σου.
Πολύ χαίρομαι. ο yi είναι πολύ καλός χαρακτήρας. και αφού παίρνεις τα περισσότερα kills μια χαρά. γι' αυτό άλλωστε είναι ο yi. kills και backdoor.
είχες αντίπαλο shaco;
Jul 31 2011 19:20
Jorg → Six Winged Angel
[QUOTE=Six Winged Angel;517503]Δε θυμόμουν καν ποια είναι η Adinae μέχρι που google-αρα :P[/QUOTE]
Same here! XD
Jul 26 2011 21:58
Jorg → Kamen Tantei Zura
Τελικά έμαθα να τον χρησιμοποιώ. :P Για Shaco μαζεύω ακόμα τα IP και πραγματικά θέλω να το κάψω όσο πιο πολύ μπορώ μιας και έχει double IP αυτές τις μέρες και θα τα μαζέψω σχετικά γρήγορα. Θα είχα πάνω από 2000 αλλά έκανα κάποιες ηλίθιες αγορές. Πρώτα αγόρασα τον Veigar για να καταλάβω ότι απλά δεν το έχω με μάγους (αν και δοκίμασα Cassiopeia και έναν άλλον που δεν τον θυμάμαι και τα πήγα αρκετά καλά) και μετά Kayle που αν και τα πάω καλά, δεν μου πολυαρέσει το gameplay της (αν και της Soraka που είναι και αυτή support μου άρεσε).
Τώρα παίζω με τον free master yi και πραγματικά τα πηγαίνω γαμάτα. Τις πιο πολλές φορές κάνω τα περισσότερα kills (στην ομάδα τουλάχιστον). Παίζει να έχει το πιο τέλειο ulti που έχει δει. Toν Shaco θα τον μάθω θέλω-δε θέλω γιατί είναι απλά τέλειος! XD
Τώρα για το Naruto, τι να σου πω (πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω, έχω δει ελάχιστα επεισόδια :P);
Και τι να πω που δεν καταλαβαίνεις τα μηνύματα του Oda. Αυτό το "I do it for my nakama" δεν φαντάζεσαι τι προσπαθεί να σου περάσει... είναι τόσα πολλά που δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα αναφέρω... Ντροπή και όνειδος! Και δεν θέλω να ακούω μηνύματα φιλίας από το Naruto όταν σε κάθε επεισόδιο η Nami περνάει πεντακάθαρα τα συναισθήματα της στους άντρες του crew μέσα από το ξύλο!
Jul 22 2011 23:02
Kamen Tantei Zura → Jorg
Nunu? Αγαπημένος χαρακτήρας από εδώ :D Γιατί το λες αυτό; Θα μου πεις πια μιλάει που μέχρι να μάθω nunu έβγαλα την πίστη ενός φίλου μου. Άρχισες να παίζεις shaco τελικά; :D
Τελικά έχουμε και internet cafe εδώ οπότε μπορώ να σου απαντήσω αλλά την προηγούμενη φορά είχε χαλασμένο πληκτρολόγιο.
Και τώρα πραγματικά έχω χάσει πάση ιδέα για εσένα; Μα ουαν πις και οχι ναρουτο; Δεν μπορω να σε καταλαβω. Σοβαρα μηνύματα ο Oda; Τι να πω. Έχεις αλλάξει την γνώμη μου. Το ναρουτο με τους χαρακτηρες και το φοβερος τους development σε κάνουν να είσαι σε θέση να τους νιώσεις, να νιώσεις την τραγωδία τους και την κάθε στιγμή που παιρνάνε. άσε που τα μυνύματα για τη φιλία είναι τόσο δυνατά.
Τι να πω που δεν μπορεις να το καταλαβεις. Το έχεις στα αγαπημένα σου αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις την αξία το Τ_Τ
Jul 22 2011 18:08
Vagelio → Jorg
Εκεί είναι το θέμα, μου το κρατάει έκπληξη και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.
Και άουτς για τα φροντηστήρια με την κωλόζεστη Τ^Τ.
Jul 18 2011 01:34
Jorg → Vagelio
Γιατί, εσύ μέχρι πότε θα κάτσεις;
Yeap, 12 αυγούστου τελειώνω τα μαθήματα.
Jul 18 2011 00:11
Vagelio → Jorg
A, τότε έχουμε χρόνο. Το μόνο για το οποίο ανυσηχώ είναι το πότε θα γύφω για το χωριό και η γκρίνια της μάνας μου αν της ζητήσω κι άλλη παράταση για να βγω βόλτες με τις παρέες (που δεν την γλιτώνω ούτως ή άλλως). Θα κάνεις φροντηστήριο μέχρι τον Αύγουστο?
Jul 17 2011 21:24
Jorg → Vagelio
Link sent. :P
Όχι αυτός ήταν ο Boredforlife. Και ήταν για το reborn. :P
Εγώ θα φύγω μετά της 12 αυγούστου μιας και τότε τελειώνουν τα μαθήματα. Εγώ εννοούσα να φτάσεις ηράκλειο και κανονίζουμε μια μέρα τότε.
Jul 16 2011 10:49
Vagelio → Jorg
Nevermind, στείλε μου link το profile να τον βάλω blacklist.
Στο facebook είχα δει κάτι (για το wan pissu νομίζω?), όχι με εκείνη την shinigami klea, με έναν άλλο και του είχες πει κάτι σε στυλ "μπράβο, σπαμάραμε κι εδώ".
Εξαρτάται, θα περάσεις το καλοκαίρι στο Ηράκλειο? Αν ναι τότε κανονίζουμε και αργότερα, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Jul 16 2011 00:55
Jorg → Vagelio
Βασικά εννοούσα να σου στείλω link του profile του (έτσι για να δεις πως είναι, όχι τίποτα άλλο), αλλά από ότι κατάλαβα θες link της συζήτησης, η οποία είναι long buried τώρα πια και δεν τη βρίσκω. Και πραγματικά δεν άξιζε.
Εσύ από που είδες ότι τσακώθηκα με fanboy? Στο reborn manga thread έγινε κάτι (το οποίο και σχολίασε η FAI), αλλά δεν ήταν τσακωμός.
Καλά, κάτσε να έρθει η 20 και βλέπουμε. Από τώρα θα το κανονίσουμε; :P
Jul 15 2011 17:23
Vagelio → Jorg
Νόμιζα ότι είχε γίνει αντιπαράθεση και σε φόρουμ πέρα από το φέιτσμπουκ. Στείλε μου λινκ άμα σου είναι εύκολο να τον ξεκατινιάσω λίγο (βασικά πιο πολύ να τον τρολάρω μιας και μιλάμε για fb XD). Αχ, να δω λίγο ακόμα από το χάλι της ελληνικής άνιμε κοινωνίας Τ^Τ
Θα κατέβω στις 20 γιατί κανονίζω βόλτες και events με τα παιδιά από την σχολή και από τα forums. Πότε σε βολεύει να βγούμε καμιά βόλτα ή να έρθεις επίσκεψη?
Jul 15 2011 15:54
Jorg → didimakia
Δεν είμαι op hater, είμαι op fanboys hater. Δεν εννοώ αυτούς που τους αρέσει, αλλά αυτούς που λένε ότι το op είναι το καλύτερο anime κτλ κτλ. Εκεί πραγματικά μου τη δίνει. :P
Jul 15 2011 14:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed