Community Status Updates
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Δε λεει και πολλα...καλή η κοπελίτσα, αλλά θέλει δουλειά ακόμα...τουλάχιστον δεν κάνει τελείως βλακώδη λάθη (γιατί λάθη κάνει :P). Δες αυτήν: [url]http://www.youtube.com/watch?v=mPG6H2_jpkQ[/url]
Mar 09 2010 21:39
Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
Σε ευχαριστώ για τις ευχές, να είσαι καλά ! Το πρωτάθλημα όντως μάλλον θα το πάρουμε φέτος, εσάς δεν σας βλέπω καλά στα play-offs.
Mar 09 2010 18:34
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
τσεκ δις αουτ [URL]http://www.youtube.com/watch?v=uNxBeJNyAqA&feature=featured[/URL]
δεν εχω ηχο στο υπολογιστικο ακου και πες μου τι παιζει... αν ασχοληθεις με το τι παιζει
Mar 09 2010 16:59
DarkElf → Hyuuga_Nikorasu
Όλα τους τα album είναι ένα κι ένα.Με το progressive γενικά τα πάω καλά(είτε είναι rock είτε metal-αγαπημένο συγκρότημα είναι οι Porcupine Tree:awww::awww:) αλλά οι Dream Theater δε μ'αρέσουν.Μου φαίνεται λες και απλά πουλάνε μούρη.Το ξέρεις οτι οι Riverside έρχονται Ελλάδα το Μάη,ε?
Mar 09 2010 16:54
Hyuuga_Nikorasu → Fred18
καλωστηνα και ιντερνετικα...
ναι ρε στεφι το παρατηρησα και γω ολοι εχουμε το κοσπλευ μας profile picture!
Mar 09 2010 16:00
Hyuuga_Nikorasu → DarkElf
Ναι, ναι, ναι, ναι...!!! Και εκει που γυρνουσα απο πανεπιστημιο στο αμαξι βαζω ραδιο και παιζει μεταλ... τι εγινε λεω? αφου δεν εχω cd μεσα!?! ηταν μια εκπομπη στο wave νομιζω και ο εκφωνητης ελεγε για ενα τραγουδι που του ειχε κανει εντυπωση κτλ... ε ας το ακουσω λεω και ηταν το Hyperactive απο Riverside... τρελαθηκα με το ποσο καλο μπορει να γινει το progressive οταν θελει (και οχι τα ανουσια σολαρισματα/τρολαρισματα προσφατων dream theater πχ)... ε αμεσως κατεβασα ολο τον δισκο και απο τοτε τον εχω λιωσει στην κυριολεξια, αξια τα παλικαρια απο την Πολωνια!!
Mar 09 2010 15:45
Hyuuga_Nikorasu → iristella
ναι εχεις δικιο το χω σκεφτει και εγω αυτο, ειναι η πιο πειστικη εξηγηση
συμφωνω και στ δυο... απλα ως παραδειγμα το εφερα για να πιασεις τι εννοουσα με το ακυρο ποστ μου
Mar 09 2010 15:25
iristella → Hyuuga_Nikorasu
Σε απάντηση στην απορία σου θα πώ [spoiler=naruto manga]ότι λογικά τώρα έχουν έναν κοινό εχθρό να αντιμετωπίσουν οι χώρες και αυτός είναι οι Akatsuki και κατά προέκταση ο Madara. Δεν τους παίρνει να αρχίσουν να σφάζονται μεταξύ τους. Το γεγονός δε ότι το Konoha ήταν το μόνο hidden village που είχε ελάχιστα έως καθόλου πάρε δώσε με τους Akatsuki ήταν αυτό το οποίο το καθιστούσε το πλέον κατάλληλο για να αναλάβει την αρχηγία της συμμαχίας έτσι όπως αποφασίστηκε στο Kage Summit (πριν τα κάνεi σαλάτα ο Danzo). Βλέπουμε όμως σε περιστατικά όπως αυτό με το stolen byakugan ή με την πρόταση να δολοφονήσουν τον Naruto για να διασφαλίσουν ότι ο Madara δεν θα πάρει στα χέρια του το Kyuubi ότι ο ανταγωνισμός εξακολουθεί να υπάρχει.
Αλλά και πιο πριν από αυτό οι οδυνηρές εμπειρίες από τον 3o μεγάλο πόλεμο των Shinobi ήταν αρκετές για να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για κάτι τέτοιο. Αν επανέρθουμε στα κεφάλαια στα οποια αναλύοντα οι σκέψεις του Itachi και το πώς οδηγήθηκε να λάβει την απόφαση να δολοφονήσει την clan του αναφέρεται σε κάποιο σημείο ότι αν έπεφτε η Fire Country τότε όλες οι υπόλοιπες χώρες θα όρμαγαν για να διαμελήσουν το κουφάρι κάτι που θα πυροδοτούσε τον 4ο πολεμο των Shinobi. Aυτό και μόνο δικαιολογεί την σχετικά ήπια στάση μεταξύ των κρατών. Σε αυτήν την φάση προτιμούν να διατηρήσουν το status quo.[/spoiler]
Χμμ... Το ψόφησα πάλι. Αλλά ναι σε γενικές γραμμές σε όλα τα δημιουργήματα θα μπορούσαν να συμβούν πολλά με κάθε εξέλιξη και ο mangaka θα το πάει εκεί που θέλει. Το θέμα είναι αν αυτό γίνεται πειστικά ή όχι.
Mar 08 2010 19:14
Hyuuga_Nikorasu → iristella
ναι συμφωνω απολυτα... αλλωστε και εγω εχω κανει απειρες συζητησεις για ναρουτο εντος και περισσοτερο εκτος φορουμ, η ενσταση μου ηταν μονο στο να μην τσακωνομαστε και να χαλιομαστε μεταξυ μας, απο την στιγμη που συζηταμε ηρεμα δεν βρισκω κατι κακο...
για παραδειγμα εχω μια απορια του στυλ: γιατι τωρα που η κονοχα ειναι σε παρακμη κανενα χωριο δεν της επιτιθεται? αν αρχισω και το αναλυω δεν θα καταληξω πουθενα γιατι απλα ο μανγκακα δεν θελει να γινει αυτο τωρα, δεν τον βολευει στην πλοκη απλα... αυτη ειναι η απαντηση στο ερωτημα μου.
Βεβαια μπορω να το συζητησω με καποιον αυτο και να συμφωνησουμε η να διαφωνησουμε, ο διαλογος δεν χαλασε κανεναν (...στην δημοκρατια)
Mar 07 2010 03:55
Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
Ναι, είδες με κόλησαν και εμένα. Πάντα διάβαζα το topic του Naruto αλλά ποτέ δεν είχα τέτοιες αφορμές για να ποστάρω. Βέβαια βοηθά και το γεγονός πως το manga έγινε και λίγο πιο ενδιαφέρον τελευταία. Θα τα πούμε το απόγευμα.
Mar 06 2010 11:16
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
Λοιπον επειδη σε εχω καλομαθει στα καλα βιντεακια (death metal rooster!!) παρε να χεις...
απλα συγκεντρωσου στον κορεατη ντραμμερ που ονειρο του ηταν να παιξει σε μεταλ μπαντα
το αυθεντικο
[url]http://www.youtube.com/watch?v=dw3z9s99r64[/url]
οπως επρεπε να ειναι
[url]http://www.youtube.com/watch?v=DiwIC7zldHI[/url]
Mar 05 2010 00:00
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
μπα δεν την παλευω να ανεβω Αθηνα τωρα κοντα... αλλα ο veg3ta μαλλον θα παει οποτε θα εχεις παρεα ;)
κανονιζουμε meeting τo σαββατοκυριακο, τσεκαρε το thread...
Mar 02 2010 16:28
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Ντουντ, πάντα βαμπιρ είμαι. Απλά κανείς δεν παίρνει χαμπάρ....btw, το σκέφτεσασι καθολου για τις 20 Μαρτη?
Feb 27 2010 21:18
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
ρε μπας και εισαι βαμπιρ...??
ειδες την δευτερη απο τις εξτρα φωτο που εβαλε η ελενη? ΤΙ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ??!!
καλα και στην πρωτη ομως τα σπας ως cosplay μεταλλοραπας!!
Feb 27 2010 20:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed