Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

...God dammit... [url]http://www.youtube.com/watch?v=20h_-OJZeQA&feature=related[/url] Μ8, ο Γιάννης φευγει για Τζαπαν και μητε τον είδατε, μήτε τον ακούσατε, μητε τιποτε.
Apr 28 2010 20:26
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=OxdSl2PLJHA[/URL] i just love this singing... and dont vm yourself its totally uncool...
Apr 28 2010 14:03
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

Ενα μονο θα πω και υστερα θα σωπασω... Η φωνη του Sister απο AUTB, ειναι ADAM BLADE απο Needless, κλαιω!! ΓΙΕΣΣΣΣΣΣΣ, σου γεμισα την σελιδα με μονο δικα μου μνμ!! Achievement unlocked, unlimited access to Aiorrals obscure mind is allowed!!! Nikorasu - What tha f&#k, i dont want that sh*t!! Give me my bunny now!!
Apr 25 2010 17:19
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

Δεν θα σχολιάσω το βίντεο (γιατι το έχω ξαναδεί), αλλά η Ρίνγκο...υστερεί στο πρόσωπο...eksaitias autou sou tou statement, σε λίγο το κεφάλι θα υποστεί οβερφλόυ ρε, πρόσεχε τι λες :P
Apr 23 2010 16:44
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

Μ@λ@κ@ ΦΩΝΑΡΑ!! αλλα απο φατσα υστερει σοβαρα, να σου πω εγω τι θελω!!!!!!!!????? ΑΥΤΟ!!! [URL]http://www.youtube.com/watch?v=7-J9mmUCOZA[/URL] :zetsubou::Crying2::blush2::burningbe3::8)::nanteee::kill4u::ureshii::ballumad::lovulovu::congrats::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed: EΧΩ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΛ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!
Apr 23 2010 14:11
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

Ntount, μην τα πέρνεις. Ξέρω τι σου λείπει: [url]http://www.youtube.com/watch?v=As3_uPUrDCI&feature=related[/url] Δις. Ενd οφ ντισκασhoν.
Apr 23 2010 14:06
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Zouhan

Ρε παλλιο-stalker!! Βρες μου το Bakam**nogatari σε 480p να το δω! Αλλωστε με ξερεις τι φαλλοκρατης ειμαι, δεν γουσταρω να κανουν κουμαντο τα κοριτσακια... Hatsukashiiiiii... με βλεπει ο Aiorral!! Μπες msn ρε ακυρε, γ&*ω το rap σου, και το Hip-hop μαζι Τωρα βλεπω το αριστουργημα Saki!! Τι ακυρο ειναι αυτο ρε, να ξερα και κανα καλο mahjong να γουσταρα... αλλα ξερω μονο τα βασικα
Apr 23 2010 14:02
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

Τελικα το Μπακεμονογκαταρι το δες ρε; Να δουμε αν πραγματικα λατρευεις δουλειες Shinbou...
Apr 23 2010 13:57
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Tenshi

το Vagabond τα σπαει, στο προτεινω, βεβαια δεν ξερω τι ειδη manga διαβαζεις, αλλα το σχεδιο, η ιστορια, και οι χαρακτηρες ειναι καταπληκτικα... ειναι απο τον δημιουργο του slam dunk
Apr 21 2010 12:22
Photo

iristella → Hyuuga_Nikorasu

Έκανα volley στο παρελθόν οπότε μιλάω με βάση ότι έχω ξεσηκώσει από εκεί. Thanks for the kind words btw. Και lol για τις γνωσεις επί των yaoi. Αν και πάλι καλά η συζήτηση γι αυτα μένει στα threads τα αποκλειστικά επί του θέματος.
Apr 20 2010 18:31
Photo

Tenshi → Hyuuga_Nikorasu

Το L5R ειναι Legend of The 5 Rings γιαυτο μου φανηκε καπως ομοιο με αυτο που εχεις στην υπογραφη σου. Ειναι pen and paper rpg και διαδραματιζεται στην φεουδαρχικη Ιαπωνια, ειναι παρα πολυ ωραιο. Αξιζει το Vagabond να το διαβασω?
Apr 20 2010 14:05
Photo

Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu

Εγώ τα αφήνω να μαζεύονται. Σταμάτησα να τα βλέπω πριν μόλις άρχισε το φίλερ. Τα φίλερ πάντα τα βλέπω οπότε σε λίγο θα αρχίσω. Όπως ξέρεις, αυτό το γεγονός με χαροποιεί βαθύτατα.:if:
Apr 20 2010 13:39
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Night Wizard Seal

αδερφε ειδες Neji στο τελος του επεισοδιου?!! Ηταν λιγο αλλα το ευχαριστηθηκα...
Apr 20 2010 13:30
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Tenshi

βασικα δεν ξερω τι ειναι ακριβως αυτο που λες αλλα μπορει να εχει καποια σχεση... στην εικονα ειναι ο Musashi Miyamoto (ισως ο καλυτερος ξιφομαχος της ιστοριας) και τα λογια διπλα ειναι απο το βιβλιο που εχει γραψει The Book Of Five Rings. Εχω πορωθει με το manga Vagabond αυτον τον καιρο που περιγραφει την ιστορια του Miyamoto (μυθιστοριματικα βεβαια) γιαυτο το εχω βαλει
Apr 20 2010 13:07
Photo

Hyuuga_Nikorasu → iristella

[QUOTE] Other than that στο θέμα της σημασίας ενός μεμονωμένου παίκτη πάω πάσο. Όπως είπα και πριν από ποδόσφαιρο δεν ξέρω πολλά και κρίνω με βάση άλλο άθλημα οπότε μάλλον υπάρχουν διαφορές.Θα πάρω τον λόγο σας σε αυτό παίδες ^^. [/QUOTE] Δεν ξερω αν ξερεις πολλα η λιγα, αλλα σιγουρα μιλας πιο σωστα και σοβαρα απο παρα πολλους γνωστους μου για ποδοσφαιρο... Λιγο πολυ παντως ολα τα ομαδικα αθληματα εχουν ομοιοτητες δεν ειναι τοσο λαθος να κρινεις με βαση αλλο (αληθεια ποιο?) [QUOTE] [SIZE=1]YΓ. Hyuuga_Nikorasu εδώ εγώ έμαθα επιτέλους τι εστί off-side μέσα από συζήτηση σε anime forum. Τι να λέμε τώρα. Κάθε μέρα στο aNiMe//gr είναι και μία περιπέτεια.[/SIZE] [/QUOTE] τι μου λες εμενα, εγω κοντευω να μαθω ολα τα ειδη των yaoi:sigh2:...........
Apr 20 2010 12:50