Community Status Updates
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
(δες και τα αλλα μεσσατζις που ξεχαστηκα και εγραψα στο προφίλ μου)
Kai fak you. Εσυ το κατεβάζεις. Δεν φταιω αν σου φανεί μούφα μπόι. Αν το βαρεθεις απο νωρις άστο. Βεβαια, εγω το εχω δει/ακουσει 25 φορες (πανω-κατω) στην προσπαθεια μου να το καταλαβω, οπότε θα σου έλεγα να το δεις όλο. Απο το 50κατι% που εχω καταλαβει μου φαινεται τρομερα ενδιαφερον. Περιμενω και 2η σαιζον με ανυπομονησια.
Feb 09 2010 18:07
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
το κατεβαζω, αλλα αν ειναι μουφα σαν το αλλο θα σου παρω το κεφαλι
Το σαββατο θα μαζευτουμε για cosplay/meeting ενοψη καρναβαλιου!! κοιτα το σχετικο thread οταν ανεβει για πληροφοριες
Βρηκα και κατεβασα τον δισκο του Κenji Ootsuki με τα Zetsubou Shojotachi, θα στον δωσω σε πρωτη ευκαιρια!!!@!@@#!#
ΑΑαααα και θελω Astro Sunred Fighter, you better have it kono yaroooo!!!
チャットを死んだ!
Feb 09 2010 17:38
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Bitch, fuck you! Το ΝΗΚ μια χαρα ηταν. Το μανγκα βεβαια καλύτερο. Άστο αυτό τώρα, όμως, και τραβα να κατεβασεις το Bakemonogatari. さもなきゃ、死ね。
Feb 09 2010 17:09
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
Ρε με κεινο το σαπιο το NHK με καψες τι αισχρο που ηταν... κατω απο 5/10
Feb 09 2010 17:02
bardock300 → Hyuuga_Nikorasu
τον αγιο Ανδρεα εγω ψηφιζω, ο μεγαλυτερος ninja της Πατρας:P Ασχετο, Ιαπωνικα υπαρχει πουθενα στην Πατρα να μαθω? ψαχνω απεγνωσμενα (μακαρι να υπαρχει, μακαρι, μακαρι, μακαρι, μακαρι, μακαρι, μακαρι:))
Feb 08 2010 18:16
Hyuuga_Nikorasu → bardock300
χμμ δεν το χω σκεφτει..:canthelp:. ενα Π ισως, η τον αγιο Ανδρεα, η κανα φαρο, η το σημα της Παναχαικαρας, :uhh: οπως και να χει ειναι γραφικο σε ολες τις περιπτωσεις!
Feb 08 2010 16:37
bardock300 → Hyuuga_Nikorasu
patragakure:P pos einai to headprotector? ( k gw patragakure:))
Feb 06 2010 01:39
Hyuuga_Nikorasu → igano
Ειναι απο το Basilisk: Koga Ninpo Chou. Ο χαρακτηρας λεγεται Hattori Hanzo. Αν σου αρεσουν τα ninjo-ανιμε σου το προτεινω ανεπιφυλακτα
Nov 23 2009 17:20
Hyuuga_Nikorasu → igano
Μιας και δεν εχει σχεση η ερωτηση με το thread σου απαντω στο profile σου... Αληθεια το δικο σου απο που ειναι?
Nov 23 2009 17:19
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
Οχι ρε ακυρε..!!! Ο Hattori Hanzo ειναι απο το Basilisk... Η εγω? Επειδη μου λενε οτι μου μοιαζει... λολολολ!!
Αλλα θα αξιζε να βαλω Harima Kenji!!! ή μηπως Harry MacKenzee??
Τα λεμε το Σαββατο...
Nov 18 2009 16:53
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Ρε μαλακα, στο αβαταρ σου...δεν παίζει, έτσι; Ε? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο HARIMA, Ε? Άρχισα παλι School Rumble (ανευ υποτιλων βεβαια)..τρελό γέλιο και παλι. Τέσπα, αυτά και από κοντά, το Σαββάτο (λολ, μόνο οι γριές το λένε έτσι). Τεσπα. Σι γιαζ.
Nov 17 2009 01:13
Hyuuga_Nikorasu → valadorn
Ααααα γεια σου!
Πως ξεχασα τους Epica (τους εχω δει και live, φοβερος live ηχος μου εκαναν εντυπωση), ο πληκτρας ολα τα λεφτα, το τελευταιο αλμπουμ τους δεν το εχω ακουσει ακομα, αλλα τα προηγουμενα ειδικα τα δυο πρωτα ειναι ΕΠΙΚΑ!!
Respect στους Amorphis που ανοιξαν τον δρομο για τους Φινλανδους!! και οι Tristania ειναι ωραιοι... επισης τους Eluveitie θα τους τσεκαρω
Nov 13 2009 18:14
valadorn → Hyuuga_Nikorasu
Εεεεεεετσι... Αυτα ειναι! και αυτο ειναι γουστο δηλαδη! Οντως σε καθενα υπαρχουν πολλα που του αρεσουν, αλλα παντα ξεχωριζουν μερικα. Τσεκαρε και τα δικα μου:
Αmorphis (πιστη, πανω απόλα, επιροη , να σαι καλα που τους ανεφερες!)
Sentenced ( να σαι καλα που ανεφερες φινλανδικη σκηνη μιας και ειναι η αγαπημενη μου με διαφορα)
Blind Guardian(all time classic)
Eluveitie( μαζι με τους ensiferum πρωτα ονοματα στο folk)
Opeth(-)
Epica(το τελευταιο τους δε μου αρεσε αλλλα οπληκτρας τους ειναι φοβερος)
κλπ κλπ κλπ
Οντως οι πληκτραδες που ανεφερες μου αρεσουν παρομοιως αλλα θα προσθετα αυτους των Epica, Amorphis, Black Label Society kai Tristania,Γουστα βλεπεις....
Nov 12 2009 19:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed