Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu

Κοιτα αυτο (αλλα γινε μελος πρωτα)[url]http://bleach-network.com/media/d.gray-man-anime-downloads[/url]
May 27 2009 14:23
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Night Wizard Seal

Ωστε η Λουλουμπελ ηταν φιλερ εε... Φαινοταν...Αλλα θα τα βλεπα ετσι και αλλιως, για να χω μια γενικη εικονα (χειροτερα απο τα φιλερ του Ναρουτο δεν ειναι αλλωστε) εχεις καμια συμβουλη για το που να κατεβασω την δευτερη σεζον
May 27 2009 13:06
Photo

Πο ρε και ηθελα να σου πω να μην δεις τα επισοδεια του d gray man που ειναι φιλερ(αυτα με την λουλουμπελ)αλλα δν πειραζει τωρα συνεχισε ακαθεκτος τα αλλα επισοδεια ειναι οκ:)
May 23 2009 15:37
Photo

ΩΩΩ σε ευχαριστω για την πληροφορια... ειμαι στο 51 επ. του d.gray, ψαχνω να βρω τα υπολοιπα, μολις τα δω θα διαβασω και το μανγκα... Διαβαζω και το μανγκα του Ναρουτο, και περιμενω να δω ποτε θα τα δουμε σε ανιμε. Αλλα με αυτα τα φιλερ εχω απογοητευτει...
May 23 2009 13:56
Photo

Χτυπησες σε ενα πολυ αδυνατο σημειο:if:(ειναι το δευτερο αγαπημενο μου ανιμ και μανγκα) Να σου πω για να μην την πατησεις επειδη το d gray σαν ανιμ εχει τελειωσει,εχει κοπει σε ενα σημειο του μανγκα και γενικα το εκοψαν και σου αφηνει αποριες,μολις τελειωσεις να διαβασεις και το μανγκα ειναι τελειο:bike:Και βλεπω ακους και μεταλ,μπρβ και εγω επισης:hahaha:...
May 23 2009 11:43
Photo

Φιλε Night Wizard σε ευχαριστω για το καλωσορισμα. Οι Hyuuga τα σπανε οντως!! Ειμαι λατρης του Νeji και των υπολοιπων της οικογενειας!! Βλεπω εχεις D.Gray-man στο profile, μολις ειδα την πρωτη σεζον, ωραιο ανιμε...
May 23 2009 04:29
Photo

Γεια σου φιλε μου!!!!Καλωςηρθες και καλη διαμονη:)Αν χρειαζεσαι τιποτα μπορεις να με ρωτησεις ...και ενας λογος που σε θαυμαζω ειναι γιατιη φαμιλια μας μεγαλωνει(i am so proud:nbleed:)Και εγω ειμαι λατρης της χιαουγκα φαμιλι και ειδικα του νετζι και εσενα λογικα πρεπει να σ αρεσουν(μπρβ)...:if:
May 22 2009 22:44