Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan

ok! τωρα σκοπος ειναι να φτιαξουμε ενα γενικο/βασικο blog, θα το συζητησουμε απο κοντα στο meeeting
Nov 12 2009 15:49
Photo

Stefi-chan → Hyuuga_Nikorasu

B ranku nimu, complete! [url]http://www.anime.gr/forums/blog.php?b=97[/url] Έφτιαξα ένα βασικό blog εδώ για ενημέρωση, για λεπτομέρειες και βασικό blog και εκτός anime.gr θα πρέπει να το βγάλουμε στην επόμενη συνάντηση, σε καμία βδομάδα ή δύο ^^
Nov 10 2009 22:06
Photo

Hyuuga_Nikorasu → valadorn

Εχεις δικιο... αλλα απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω... Εχω παραπολλες μπαντες που μου αρεσουν, μερικες ομως που πραγματικα με "σημαδεψαν" ειναι Nightwish (πληκτρας ειμαι τι να κανω...) Megadeth (αρε Mustaine θεε) Children of Bodom (Laiho, Latvala, Warman τεχνιτες!) Judas Priest (Gods of Metal) Emperor (το καλο majestic black) Dimmu Borgir (το pop majestic) επισης -οτιδηποτε συμφωνικο -γενικα η ολη η φινλανδικη σκηνη (πχ Amorphis, Ensiferum) -το καλο ρυθμικο thrash (πχ Sodom, Kreator, Exodus) -και οτι εχει καλα πληκτρα (industrial κτλ) (πχ Rammstein, Sybreed, Kovenant) τωρα απο αγαπημενους πληκτραδες ιδου μερικα απο τα ιερα τερατα της σκηνης Janne Warman (Children of Bodom), Tuomas Holopainen (Nightwish), Jens Johansson (Stratovarius), Mustis (Dimmu Borgir), και οι μη μεταλερς John Lord (Deep Purple), Rick Wright (Pink Floyd), Ray Manzarek (Doors) αυτα με λιγα λογια... φαντασου να εγραφα και πολλα!
Nov 09 2009 18:07
Photo

valadorn → Hyuuga_Nikorasu

Ολοι γραφουμε οτι ακουμε metal αλλα δεν γραφουμε καπου ποια συγκροτηματα ακουμε!Θα ηθελα να ακουσω λοιπον τις προτιμίσεις σου και πες μου και κανεναν αγαπημενο πληκτρα,αποτελουν παντα ενδιαφερον τα παραπανω...!
Nov 07 2009 20:22
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Tsunade-sama

Ναι, ναι οντως... περιμενω αυτα τα επεισοδια εδω και 2 χρονια... επιτελους θα δουμε τον καλυτερο ninja σε δραση ξανα!!
Nov 06 2009 14:39
Photo

Tsunade-sama → Hyuuga_Nikorasu

Ah domo, είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα.Πάντως είσαι τυχερός, αν κρίνω από τα επεισόδια που έρχονται στο Naruto θα droolαρω στο pc μου πλέον κ όχι στο profile σου...Lucky!
Nov 06 2009 14:10
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Tsunade-sama

Dame-dame δεν πειραζει, θα σφουγκαρισω αργοτερα... Η φωτο ειναι οντως καλη, την εκοψα απο επεισοδιο. Εκει που πιασανε το four-tails...suman δεν θυμαμαι πιο ειναι. Ωραιο profile btw, το μοβ λεει πολυ!
Nov 05 2009 16:58
Photo

Tsunade-sama → Hyuuga_Nikorasu

Τι kawaii photo του Itachi έχεις καλέ? *drools* ...(gomene αν λέρωσα με το drooling...)
Nov 05 2009 11:58
Photo

Stefi-chan → Hyuuga_Nikorasu

Hai, Hokage-sama! Yaaay, B-rank nimuuuuu! Ureshii~ *nods* Πρέπει να έχουμε και την under cover ομάδα μας, αλλιώς πως θα δουλεύουμε? Και πριν αυτό το manga, αλλά ειδικότερα μετά από αυτό, η Σάκουρα πρέπει να πεθάνει -.- Αν ο vegeta σταθεί στο δρόμο μας, θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχτεί τις συνέπειες *inserts evil laugh* Θα φοράμε και ειδικές στολές, ne? Neeeee?
Nov 04 2009 21:41
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Stefi-chan

Nimu sekko!! Omedetou, Patragakure no kunoichi! Εφερες εις περας την αποστολη σου, και εκανες ενα ωραιο thread starter... Την επομενη φορα θα σε ανταμειψω με B-rank nimu! ααα και να μην το ξεχασω, προτεινω να δημιουργησουμε μια ομαδα ANBU που θα εργαζεται υπογειως με σκοπο την ονομασια του κλαμπ: Sakura must die.... ειδικα μετα το τελαιυταιο chapter!! γιατι υπαρχουν και προδοτες που θα σταθουν εμποδιο σε αυτην την προσπαθεια... και ξερεις οτι εννοω τον veg3ta
Nov 04 2009 17:06
Photo

evaofadawn → Hyuuga_Nikorasu

ema8a 8a r8eite me veg3ta! bravo bravo! 8a ta poume sto mall!
Oct 21 2009 13:40
Photo

Hyuuga_Nikorasu → evaofadawn

Eva-chan! τι λεει, πως περνας? ολα καλα? Θα θελα να ανεβω, αλλα δυστυχως δεν μπορω να αφησω την Πατρα λογω υποχρεωσεων (διπλωματικες κτλ)... Στειλε νεα σου, τα λεμε...
Oct 05 2009 12:08
Photo

evaofadawn → Hyuuga_Nikorasu

χαλόου! στέλνω γενικό μνμ σε όλους τους πατρινούς, για να σας ξεσηκώσω να έρθετε στο παρτυ το επόμενο σάββατο! λοιπόν, παίζει να έρθεις? ξεσηκωθείτε, θα έχει πλάκα!!
Oct 03 2009 16:32
Photo

MisaYoshiko → Hyuuga_Nikorasu

filoiii^^
Sep 23 2009 21:48
Photo

Hyuuga_Nikorasu → MisaYoshiko

ΟΚ λοιπον το θεμα σταματαει εδω, εγω ανεφερα απλα στον Veg3ta για το ποστ σου... δεν εχω σκοπο να παρεξηγηθουμε. Λοιπον φιλοι?
Sep 23 2009 18:54