Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4531 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 February 2012 - 18:16

Απλη λογικη...Αν τωρα τους καθαρισει ο γερος τοτε τσαμπα ολος ο τσαμουκας και η ολη η φαση...Μαλλον θα γινει μια επικη μαχη και θα νικησουν οι μασκοφοροι...

Επισης,badass Yamamoto is BADASS!!:hero:

image.jpg

#4532 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 29 February 2012 - 21:34

Naruto Forums - View Single Post - Shonen Jump Alpha Interview no more ulquiorra!fangirls/boys cry again :P

Edited by mjj, 29 February 2012 - 21:45.

Posted Image

#4533 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 07 March 2012 - 15:55

LOL ουτε ενας εχει κανε discussion για το καινουργιο chapter σε αυτο το thread ακομα.
Bleach 484 - Read Bleach 484 Online - Page 1 αρκετα ωραιο μπορω να πω
Spoiler:

#4534 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 posts

Posted 07 March 2012 - 16:07

Δε ξέρω πως να χαρακτηρίσω το σημερινο, καλό; κακό; δε έχω πολλές πληροφορίες ακόμα για να ξέρω "τι" διαβάζω
Spoiler:
κακή μετάφραση;
Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#4535 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 07 March 2012 - 16:12

καλο τσαπτερ ηταν!ο vice captain του yamamoto σιγα μν ψοφαγε τοσο νωρις!οι κυριοι οπως ηρθαν εφυγαν και η σκηνη αλλαζει σε ichigo-ivan!η φατσα του ivan μου αρεσε πολυ οπως την σχεδιασε ο κουμπο!ο ichigo παλι με εξεπλιξε που αντι να πολεμησει του λεει για ελα μαζι μου,εχω ερωτησεις να σου κανω!ενω παλια απλα θα τον μαμουσε......ο ivan σημερα μου θυμισε grimmjow,και ο αλλος ο τυπας καλα να παθει που του κοπηκε το χερι!ο νεος main villain μου αρεσε και τα ματια του μου θυμιζουν τον ryuuken!

@Stam δεν νομιζω ως και το αποκλειω να ειναι ο spirit king!

P.S. MANGA READER KJNHDFLKHDSKJHKDJ YOU :@ εκανα 100000000 ανανεωσεις για να το διαβασω πριν!
Posted Image

#4536 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 07 March 2012 - 16:30

δεν νομιζω ως και το αποκλειω να ειναι ο spirit king!

P.S. MANGA READER KJNHDFLKHDSKJHKDJ YOU :@ εκανα 100000000 ανανεωσεις για να το διαβασω πριν!

ναι τωρα που το ξανασκεφτομαι οντως δεν παιζει να ειναι. απλως μπερδευτηκα που στην σελιδα 16 κατω εγραψε "the empires's king" μου ηρθε στο μυαλο spirit king.. τεσπα.

απο οτι φαινεται δεν ημουν ο μονος που γ@μηθηκε στις ανανεωσεις :hahaha:

#4537 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 07 March 2012 - 16:42

κοιτα με τον κουμπο ποτε δεν ξερεις μπορει στην τελικη να τον βγαλει :P απλα δεν μου το βγαζει αυτο το συναισθημα του spirit king hehe
Posted Image

#4538 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 07 March 2012 - 17:14

άμα κλείσουν και το mangareader τέλειωσε η ζωή :P
Posted Image

#4539 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 07 March 2012 - 17:32

Διαβαστε το σε αλλα sites.Δεν ειναι τοσο δυσκολο xP
Ο Ichigo ειναι απλα OP.To ιδιο και για τον beard guy.

Spoiler:

#4540 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 07 March 2012 - 17:36

Λοιπον,εχουμε και λεμε.Ο τυπας που εχασε το χερι του μου μοιαζει απιστευτα στον Ginjo,dont know why,(καλα επαθα μολις τον ειδα...)και ο μαμιας στο τελος μου μοιαζει απιστευτα στον zangetsu,(εκει επαθα ακομι πειρισσοτερο xD...).Επισης,ο υποτιθεμενος quincy Ivan κανει παρεα με shinigami ή εχω χασει κατι;:hmmm:

image.jpg

#4541 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 07 March 2012 - 18:03

Μοιαζουν με μιξη Quincy-Arrancar-Shinigamis. hmmm

2bbd14fc.jpg

#4542 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 07 March 2012 - 19:05

Πριν 2 βδομάδες είχα κανει αυτό το ποστ:

Αρκετα πραγματα τα καλυψατε όλοι απο λιγο αλλα,
Ναι μεν μας έδωσες πολλες πληροφορίες σε μόλις 2 chapter και πολλοι βιαστηκατε να πειτε ότι έγιναν απλά τα πράγματα όμως εγώ δεν πιστευω ότι αυτοί που κύρηξαν πόλεμο είναι Quincy(ίσως αποδειχθώ λάθος) αλλά πιστευω ότι θα είναι καποια άλλη οργάνωση. Δεν νομίζω να έχουν πρόσβαση τόσο ευκολα στην SS. Εχει σκευτεί κανεις σας ότι μπορει να είναι και η Royal Guard ή αλλιώς Squad 0, και για καποιο(παραξενο) λόγο στραφηκαν εναντια στη SS;

Παντως για να πανε εκεί που πηγανε έτσι απλά για να κυρηξουν πόλεμο θα είναι αρκετα δυνατοι.

Ο Ivan νευριασε όταν ακουσε για arrancar και κρινοντας απο εκεινο το μεγαλο πραγμα που εβγαλε απο το μανικι θα είναι σε ένα πολυυυυ διαφορετικο επιπεδο ας μην πω συμπαν απο τον Ishida.
Κατι που δεν σχολίασε κανεις...ουτε ο Ishida τον ήξερε, ουτε τον αναγνώρισε/ενιωσε/καταλαβε ότι είναι και αυτος Quincy αντιθέτος εισηγήθηκε ότι είναι arrancar.
Και οι 2 Quincy δεν γνωρίζονται απ' ο,τι φαινεται αλλα ίσως να γνωριζεται με τον πατερα του Ishida του οποιου δεν ξέρουμε το ιστορικό του και τους λόγους που δεν έμενε με τους υπόλοιπους Quincy και πιθανότατα να τον δουμε σε δράση τωρα που οι συγγενείς του αρχισαν τις κινήσεις τους.

Για να δουμε τώρα τι business έχει με τον Ichigo(ήξερε και το όνομα του) και με ποιανου το μέρος είναι...I vote for the good side μιας και είχαμε τον Ginjo με παρομοια προσεγγιση και μας βγηκε ο bad guy...

Μετα απο 3 chapters ακόμη παραμενει ερωτηματικο η προελευση της οργάνωσης...
Με μπερδεψε πολυ το γεγονός ότι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ BAN KAI!!!! Δείχνει ότι δεν είναι Quincy ή αυτός που επιτεθηκε στον αλλο να είναι shinigami.
Επίσης "η σκια" που είπε ο άλλος μόνο οι "εκλεκτοι"(chosen ones) μπορουν να την χρησιμοποιησουν. Τι ακριβως εννοει με το "εκλεκτοι" αραγε; Εκλεκτοι της Royal Guard?

Λεμε για shinigami και quincys αλλα δεν σκευτηκαμε ότι ισως να είναι μικτη ομαδα και με τους 2! Και γιατί όχι να είναι η Squad 0!

#4543 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 07 March 2012 - 19:22

Λοιπον,εχουμε και λεμε.Ο τυπας που εχασε το χερι του μου μοιαζει απιστευτα στον Ginjo,dont know why,(καλα επαθα μολις τον ειδα...)και ο μαμιας στο τελος μου μοιαζει απιστευτα στον zangetsu,(εκει επαθα ακομι πειρισσοτερο xD...).Επισης,ο υποτιθεμενος quincy Ivan κανει παρεα με shinigami ή εχω χασει κατι;:hmmm:

ναι! στην αρχη τους περασα για Aizen και Zangetsu :P

#4544 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 07 March 2012 - 19:32

Βασικά αν προσέξατε δεν είπε μπορούν να κάνουν Bankai αλλά μπορούν να .... Bankai. Εγώ πιστεύω ότι εννοούσε πως μπορούν να το απορροφήσουν όπως πήγε να κάνει και ο Ivan με το Bankai του Ichigo.
Oi,Oi,Oi baka.

#4545 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 March 2012 - 21:09

Γιατί όλοι το θεωρούν τόσο περίεργο να είναι ο κανονικός spirit King για οποιοδήποτε λόγο?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai