Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4501 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 14:15

μολις διαβασα το τσαπτερ στο mangareader,καλουτσικο ηταν!η hiyori ζει,η lisa εχει νεο λουκ,hachi&love μαζι με τις αλλες 2 εμειναν στον πραγματικο κοσμο(αναρωτιεμαι γτ). το πανελ που δειχνει φραουλα,χιμε,τσαντ,ισιντα ηταν γαματο :awww: ειχε και λιγη κωμωδια το τσαπτερ και αυτος στο τελος like a boss μπαινει στο δωματιο του φραουλα λοοοοοοοολ arrancar ειναι(ελπιζω να μην κανω λαθος γτ αν οντως ειναι τοτε οι πιθανοτητες να εμφανιστουν και οι αλλοι arrancar αυξανονται >w<) αυτο που ειδε η hiyori φενεται με mini garganta,τι να γινε αραγε στο rukongai....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4502 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 14:16

Πρώτα από όλα, glad to see the nakama να σφάζουν τα hollows με teamwork. Μέχρι και η Orihime έμοιαζε cool στη δισέλιδη εικόνα. Πέρα από αυτό, οι χαλαρές σκηνές στο σπίτι του Ichigo μας δείχνουν πως τα πράγματα μεταξύ τους έστρωσαν και όλα βαίνουν κανονικά. Καλό αυτό.

Δεύτερον, glad to see Liza, Hiyori, Ikkaku και Yumichika. Οι δύο πρώτες, μαζί με Love και Hachi μάλλον τράβηξαν τις κοντές απολήξεις από τα ξυλάκια και δεν είναι μέλη της Soul Society πια. Πέρα από τον εξαφανισμό των Hollow στο Hueco Mundo έχουμε και εξαφανίσεις ανθρώπων στο Rukongai στη Soul Society. Κάτι μαζικό συμβαίνει. Me gusta.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον το κρατήσαμε για το τέλος. Για ποιόν λόγο ένας arrancar να επισκεφτεί τον Ichigo στο ίδιο του το σπίτι? Μήπως θα του ζητήσουν βοήθεια για τον αφανισμό τον Hollow? Μακάρι, γιατί είναι ένας καλός τρόπος να δούμε και πάλι όσους arrancar επέζησαν από τον πόλεμο του Aizen.

Spoiler:

#4503 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 14:38

Η εκπληκτική ομοιότητα με τον aizen είναι σκόπιμη ?!
Βασικά , το arrancar είναι η φάτσα του Aizen με μάσκα από πάνω....:frozen:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4504 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 15:03

ενδιαφέρον ήταν, όταν είπε το Ivan λέω το επίθετο θα είναι Draco :kakaka:
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#4505 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 21:32

OK, το chapter μου άρεσε πολύ.

Ώστε οι Vaizards χώρισαν; Αναρωτιέμαι πώς και γιατί μερικοί πήγαν στη SS ενώ άλλοι έμειναν πίσω...

Το κεφάλαιο λέγεται The Tearing, και βλέπουμε κάτι να σκίζεται κοντά στη Hiyori... ενδιαφέρον.

Ένα ΖΗΤΩ στους nakama που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι όλοι μαζί ως ίσοι και ο Ichigo δεν έχει πλέον αυτή τη δυσκοίλια συμπεριφορά "μείνετε πίσω, εγώ θα σας προστατεύσω". Για εχθρούς τέτοιου επιπέδου, τουλάχιστον. Για δυνατότερους, μπορεί να ξανακυλήσει.

Και η SS είναι σε φασαρίες που φαίνεται να συμβαίνουν εδώ και καιρό. Πόσο καιρό αργότερα από την αποχώρηση της Riruka είναι το νέο arc, άραγε;

Και ο καινούριος. Όχι, δε βλέπω ομοιότητα με τον Aizen. Λύσσα κακιά τέλος πάντων. :hahaha: Θα τον δούμε, αφήστε να μπούμε κανονικά στο arc ρε παιδιά.

Λεπόν, τί έλεγα...; Α, ναι ο καινούριος. Έχει Γερμανικό όνομα, που είναι αναγνωριστικό των Quincy. Μοιάζει με Arrancar. Και... για δείτε κάτι.

Spoiler: Εδώ βλέπουμε τους δύο καινούριους να πέφτουν και οι δύο στο κρεβάτι (that sounds dirty...)

Spoiler: Εδώ, με το παράθυρο κλειστό, και τους καινούριους πουθενά, βλέπουμε τον Ivan.

Λες και... ενώθηκαν οι δύο και τον έφτιαξαν. Όπως ο Starrk και η Lilinet.

Ρε λέτε; :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4506 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 22:13

^Not you too! :frozen:

Δεν παίζει. Δεν ξέρουμε πόση ώρα πέρασε από τη σκηνή που είναι στο κρεβάτι και μετά που βλέπουμε τον Eban. Ανάμεσα ήταν και η σκηνή με τον Ikkaku και τον Yumichika. Και άλλα δεν κολλάνε, η Shino και ο Yuki ήταν στην SS ανάμεσα με τόσους shinigami, αντέδρασαν και συζήτησαν μεταξύ τους και με τον Imoyama-san, είδαμε και τις σκέψεις του Yuki όταν είδε την Shino στα χέρια των hollows, ο μικρός κοιμήθηκε δύο ολόκληρες μέρες και αμφιβάλλω αν θα έχανε τόσο χρόνο ένας απεσταλμένος arrancar έτσι, και γενικά είναι λίγο αλλόκοτο να ισχύει αυτή η θεωρία. Το ό,τι δεν άνοιξε το παράθυρο ή απλά δεν τους βλέπουμε στο μοναδικό πάνελ που δείχνει αντιδράσεις δεν λέει τίποτα.

#4507 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2012 - 22:47

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που ξεκίνησε το νέο arc με δράση να εξελίσσετε σε όλα τα επίπεδα.
Soul Society, Hueco Mundo και real world. Ο Ιβάν ο Τρομερός πρέπει να είσαι arrancar αν και το κόβω να προκύπτει σύμμαχος. Σίγουρα πάντως θα μάθουμε πολλά πράγματα από την επίσκεψη του.

lol και από το δικό μου μυαλό πέρασε αλλά μου φαίνεται απίθανο. Απλά έπρεπε να εμφανιστεί πίσω από την πλάτη του ichigo, ασχέτως ποιος ήταν εκεί πριν, για να κάνει πιο ποζεράδικη είσοδο!:P

p.s Γιατί θύμωσε τόσο πολύ ο ichigo που πάτησε πάνω στο κρεβάτι του? Είχε αλλάξει σεντόνια?

#4508 siathana

siathana

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2012 - 00:20

Ωραια chibi φτιαχνει παντως o kubo.Οσο για την ομοιοτητα του aizen και του ιvan δεν με εκπλησει,αφου ολοι οι κακοι του bleach εχουν πανω κατω τα ιδια προσωπα και το ιδιο βλεμα

#4509 elena(storm-guardian)

elena(storm-guardian)

Crown Clown

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2012 - 14:34

κ εγωδεν νομιζω πως ενωθηκαν...μπορει το soul society να εχει αρχισει να χρησημοποιει arrancar...ποτε δεν ξερεις....αχ μακαρι να αφερναν πισω τον gin και τον ulquiorra...(ασχετο...)
Amicizia Storm Guardian :"Continuously at the heart of the attack, the furious storm that never rests." :erk:

#4510 Eärendil

Eärendil

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 12:10

482 Spoilers are out
Spoiler:

so...
Spoiler:

Gurthang spread blood and disaster
The time for battle has come
The serpent will die from the chosen
No one can escape the black sword

#4511 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:45

Νεο chapter.

Bleach 482 - Read Bleach 482 Online - Page 1

Spoiler:

#4512 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 14:58

μου αρεσε το τσαπτερ,προχωραει γρηγορα και φενεται θελει να μπει στο ζουμι! στην αρχη ειχε πολυ φαση με τον φραουλα να κλωτσαει τον ιβαν και οι νακαμα να ειναι στα...... τους(δλδ οκ πλακωσε τον,νικα και γυρνα πισω εμεις θα φαμε τωρα XD ),παλια θα ετρεχαν απο πισω του με την μια! ο ιβαν αποδειχτηκε; quincy! δν ξερω πιστευω πως οι quincy θα ειναι χωρισμενοι σε αντιπαλους και φιλους,ο ιβαν μου δεινει την εντυπωση του φιλου! το νεο look του yumichika με εκανε να γελασω δν ξερω γτ :P οι αλλοι οι μασκοφοροι στο τελος μπαινουν απλα και ανετα και λενε : ωρα για πολεμο λοοοολ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4513 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:10

Δεν θα με χαλαγε ενας super-duper evil Quincy που να θελει να παρει εκδικηση απο την SS και τους shinigamy!!

Το ειχα πει οτι υπαρχουν και αλλοι quincys,το θεμα ειναι αν αυτος ειναι ο βασικος αντιπαλος ή καποιος αλλος παιζει αυτον τον ρολο...:smokingg:

Edit:F.A.I. τα ευσυμα για την προβλεψη θα τα παρω εγω θες,δεν θες!!

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:32

image.jpg

#4514 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 15:12

Dafuq is wrong with Bleach? It started becoming interesting again! Quinc είναι έτσι? Δε μου αρέσει να το λέω αυτό αλλά...εγώ σας τα λεγα ότι το Quincy που θα δούμε δε θα είναι κάποιο απ'αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται στο μυαλό του Κubo αλλά φαίνεται να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Δυναμικό κεφάλαιο όπως είπε κι ο από πάνω μου που μπαίνει με τέτοιο τρόπο στην πλοκή και μας δείχνει και SS και την πόλη.

Λάτρεψα τα panel με τους δύο φίλους. Yumichika, oh you...! xD

Damn, ninja'd!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4515 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2012 - 16:11

Πάρα πολύ καλό chapter! :riiight:
Ο Ivan τελικά μας βγήκε quincy, με μάσκα arrancar, πολύ ενδιαφέρον! Έχω την προαίσθηση ότι θα μας δώσει και κάποιο νέο όνομα για αυτούς τους νέου τύπου quincies.
Επίσης κάτι άλλο που δεν γίνετε να μην σχολιάσω. Αυτοί οι τυπάδες πρέπει να έχουνε πολλά κότσια για να παρουσιαστούν έτσι άνετα για να κηρύξουν πόλεμο μπροστά στον Γέρο. Εγώ αν ήμουν στην θέση του θα γύριζα να τους σκοτώσω και τους επτά μαζί!:hero:
Αλήθεια ο Ichigo να μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα την hollow mask τώρα που πήρε πίσω τις δυνάμεις του?

p.s Ωραίο το νέο look του Yumichika αν και στο πρώτο πάνελ που τον έδειξε δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός και τον πέρασα για γυναίκα!:P