Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
6162 replies to this topic

#4546 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 07 March 2012 - 21:13

Γιατί όλοι το θεωρούν τόσο περίεργο να είναι ο κανονικός spirit King για οποιοδήποτε λόγο?

Δεν με νοιαζει.Αλλα ο τυπας ειναι πολυ badass.Oτι πρεπει για τελευταιο antagonist.

Spoiler:

#4547 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 07 March 2012 - 21:48

Γιατί όλοι το θεωρούν τόσο περίεργο να είναι ο κανονικός spirit King για οποιοδήποτε λόγο?

Γιατι ο Aizen τον ειχε χαρακτηρισει "That thing". Εεε οπως και να'ναι αυτος για that thing δεν κανει...

gVaaH5O.jpg

#4548 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 March 2012 - 21:54

Μπορεί να τον είπε έτσι από την προφανή αποστροφή του αυτό δε σημαίνει ότι είναι μία άμορφη μάζα τρόμου/κανόνων.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4549 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 07 March 2012 - 22:08

Δεν ξερω... η ολη συζητηση δεν μου αφησε την εντυπωση οτι εχει μορφη ανθρωπου. Κι επησης δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος να κανει πολεμο ο Spirit King στη SS ετσι κι αλλιος οτι και να ελεγε ο Spirit King ο παππους θα το ακολουθαγε τυφλα. Δηλαδη ο βασιλιας κανει πολεμο με τον λαο του??? ειναι λιγο ακυρο.

gVaaH5O.jpg

#4550 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 07 March 2012 - 22:09

OK, fair enough. Δε μπορούμε να συμφωνούμε όλοι και νομίζ κοντός ψαλμός αλληλούια! ^^

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#4551 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 07 March 2012 - 23:57

Και εμένα για κάποιο λόγο δεν μου κολλάει πολύ κυρίως γιατί μέχρι τώρα λείπει το κίνητρο για το οποίο ο spirit king θα έκανε επίθεση στο soul society. Αν και δεν μπορώ να το αποκλείσω. Ο ίδιος ο kubo έγραψε πως στο τελευταίο arc θα δούμε το division 0, οπότε ο τυπάς στο τέλος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο spirit king και τα υπόλοιπα παλικάρια το division 0.

Σε αυτήν την περίπτωση φαντάζεστε να ελευθερώνανε τον Aizen για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τον Spirit King??:terror2: (Κάτι το οποίο ήταν ο σκοπός του εξαρχής!)
Επίσης άμα κανένας captain δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το bankai του μόνο από το δικό μου μυαλό πέρασε πώς ο Kenpachi έχει ένα μικρό πλεονέκτημα?:hehehe:
Είναι σαν να βλέπω μπροστά μου τον διάλογο.

-χαχαχα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bankai σου, είσαι στο έλεος μου!!!
-και ποιος είπε πως έχω bankai?
-??!
-(ήχος λεπίδας που πέφτει)
-...
-boring..
:hahaha:

#4552 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 08 March 2012 - 11:29

οποιος και να ρθει ο ichigo θα κάνει λίγη γκιόγκα:hero: και θα τον :hehehe:

#4553 deadpool1994

deadpool1994

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 13 March 2012 - 15:24

τα διάβασα και εγω τα τελευταία τεύχη έτσι και έτσι ήταν ελπίζω να φτιάξη στα επόμενα τεύχη
των ivan σαν αδερφή των κάνανε
εκείνων που δείχνει στο τέλος είναι ο τελικώς κακώς ? και οι νέοι κακοί που εμφανίστηκαν είναι quincy γιατί το σύμβολο που έβγαλε ο ivan έμοιαζε με το σήμα των quincy
και κατή ακόμα ο grimmjow είναι ζωντανός γιατί διάβασα σε ένα site ότι θα εμφανιστεί στο τελευταίο arc

#4554 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 13 March 2012 - 22:03

hmmm
αντι beach please καλυτερα να λεμε bleach please
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#4555 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 14 March 2012 - 12:15

δεν εχει χλωρινη αυτη τη βδομαδα! κατι διαβασα πως ο κουμπο ηταν αρρωστος...οποτε next week!
Posted Image

#4556 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 14 March 2012 - 12:54

α για αυτο το mangastream δεν εβγαλε spoiler για bleach.
"χλωρινη" :hihi2::hihi2::hihi2:

#4557 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 14 March 2012 - 13:24

χεχεχε βαριομουν να αλλαξω την γλωσσα και το βαλα χλωρινη :bleh:
Posted Image

#4558 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 19 March 2012 - 15:29

Παιδες,δεν εχει ουτε αυτη την βδομαδα chapter.
Posted Image

Spoiler:

#4559 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 19 March 2012 - 15:42

Ναι. Στην Ιαπωνία.
Εμείς που διαβάζουμε μια εβδομάδα νωρίτερα το WSJ (το επόμενο από αυτό που πόσταρες), θα έχουμε ;)

#4560 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 19 March 2012 - 15:45

Ναι. Στην Ιαπωνία.
Εμείς που διαβάζουμε μια εβδομάδα νωρίτερα το WSJ (το επόμενο από αυτό που πόσταρες), θα έχουμε ;)

Wrong.Εμεις οντως περνουμε το Jump πιο νωρις.Αυτη η εικονα που ποσταρα ειναι το Jump αυτης της αλλης εβδομαδας στην Ιαπωνια.Δηλαδη ειναι αυτο που θα διαβασουμε εμεις αυτην την Τεταρτη.Οποτε,no Bleach this week.

Spoiler: