Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Bleach latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 22 February 2012 - 16:19
και στο τέλος που σκάνε οι "τύποι" με τις στολες ανατρίχιασα λιγουλάκι....
Σα πολύ τούμπανο όπλο φαίνεται να έχει ο Ιβαν. ϊσως ο Ιβαν να εχει δικά του πλάνα (who knows)

the good the bad and the Hiratsuka
Posted 22 February 2012 - 16:27
Means: βαρετόοοοοο!!!
Τόση ίντριγκα που θα μπορούσε να δώσει πάει χαμένη. Χρατς μια σύσταση στο Γιάμα οι μεν, χρατς το σταυρό έξω ο δε. Μάλλον έκανε πολλά σπόιλ πριν αρχίσει και δεν βοήθησαν. Κρίμα. Το 'δωσε πολύ εύκολα.
Ο Ryuken δεν είχε πει κάποτε πως ήταν ο τελευταίος; Λες να μην είναι μπλεγμένος;;;
Edit No ν. Mayuri, ήρθαν τα χριστουγεννιάτικά σου δώρα!!!! 7 νέα test subjects!!!
Edited by OdyMonaxos, 22 February 2012 - 18:08.
Posted 22 February 2012 - 17:44
"Arrancars στο κρεβάτι μου; Πρέπει να είναι Πέμπτη... :nosey:"
"Φαΐ πρώτα, μάχη μετά! Νιαμ! :Blissfull:"
Ό,τι νά'ναι...

Και ναι, ο Ivan έχει δυνάμεις Quincy. Μάλιστα, αγρίεψε όταν ο Ichigo του είπε ότι είναι Arrancar. Το όπλο του, την αμαρτία μου να την πω, δε κατάλαβα τί είναι... χ~Χ
Πώς το λένε τώρα αυτό; Quincar; Quancar;
Βγάζει νόημα, εάν σκεφτείς ότι οι Quincy είναι κι αυτοί άνθρωποι με ψυχές και όπως όλες οι ανθρώπινες ψυχές, ακολουθούν τον ίδιο κύκλο και μπορούν κάλλιστα να γίνουν Hollow.
Yumichika:

Πώς στον κόρακα είναι αυτός στην 11η Division όπου είναι όλοι οι και καλά GAR, ποτέ δε θα καταλάβω. Όχι ότι παραπονιέμαι πάντως...

Αυτοί οι καινούριοι πρέπει αν έχουν @@ρια από μπρούτζο. Ο_ο Πήγαν στον αππού να του κηρύξουν πόλεμο στο έτσι! Θα ψηθούν για κάρβουνα!
Πολλά είχε το chapter! Από εκεί που λέγαμε dragging, το Bleach φεύγει νερό και γίνονται όλα γρήγορα! Μέσα σε τρία chapters είδαμε τους υπόλοιπους Vaizards, τους nakama, την SS, ΚΑΙ καινούριους εχθρούς στο προσκήνιο! Ωρέ μπράβο...
Posted 22 February 2012 - 23:22
Ναι μεν μας έδωσες πολλες πληροφορίες σε μόλις 2 chapter και πολλοι βιαστηκατε να πειτε ότι έγιναν απλά τα πράγματα όμως εγώ δεν πιστευω ότι αυτοί που κύρηξαν πόλεμο είναι Quincy(ίσως αποδειχθώ λάθος) αλλά πιστευω ότι θα είναι καποια άλλη οργάνωση. Δεν νομίζω να έχουν πρόσβαση τόσο ευκολα στην SS. Εχει σκευτεί κανεις σας ότι μπορει να είναι και η Royal Guard ή αλλιώς Squad 0, και για καποιο(παραξενο) λόγο στραφηκαν εναντια στη SS;
Παντως για να πανε εκεί που πηγανε έτσι απλά για να κυρηξουν πόλεμο θα είναι αρκετα δυνατοι.
Ο Ivan νευριασε όταν ακουσε για arrancar και κρινοντας απο εκεινο το μεγαλο πραγμα που εβγαλε απο το μανικι θα είναι σε ένα πολυυυυ διαφορετικο επιπεδο ας μην πω συμπαν απο τον Ishida.
Κατι που δεν σχολίασε κανεις...ουτε ο Ishida τον ήξερε, ουτε τον αναγνώρισε/ενιωσε/καταλαβε ότι είναι και αυτος Quincy αντιθέτος εισηγήθηκε ότι είναι arrancar.
Και οι 2 Quincy δεν γνωρίζονται απ' ο,τι φαινεται αλλα ίσως να γνωριζεται με τον πατερα του Ishida του οποιου δεν ξέρουμε το ιστορικό του και τους λόγους που δεν έμενε με τους υπόλοιπους Quincy και πιθανότατα να τον δουμε σε δράση τωρα που οι συγγενείς του αρχισαν τις κινήσεις τους.
Για να δουμε τώρα τι business έχει με τον Ichigo(ήξερε και το όνομα του) και με ποιανου το μέρος είναι...I vote for the good side μιας και είχαμε τον Ginjo με παρομοια προσεγγιση και μας βγηκε ο bad guy...
Posted 22 February 2012 - 23:54
θα συμφωνησω κ εγω πιστευω οτι θα ειναι οι τυποι απο την royal squadΑρκετα πραγματα τα καλυψατε όλοι απο λιγο αλλα,
Ναι μεν μας έδωσες πολλες πληροφορίες σε μόλις 2 chapter και πολλοι βιαστηκατε να πειτε ότι έγιναν απλά τα πράγματα όμως εγώ δεν πιστευω ότι αυτοί που κύρηξαν πόλεμο είναι Quincy(ίσως αποδειχθώ λάθος) αλλά πιστευω ότι θα είναι καποια άλλη οργάνωση. Δεν νομίζω να έχουν πρόσβαση τόσο ευκολα στην SS. Εχει σκευτεί κανεις σας ότι μπορει να είναι και η Royal Guard ή αλλιώς Squad 0, και για καποιο(παραξενο) λόγο στραφηκαν εναντια στη SS;
Παντως για να πανε εκεί που πηγανε έτσι απλά για να κυρηξουν πόλεμο θα είναι αρκετα δυνατοι.
Ο Ivan νευριασε όταν ακουσε για arrancar και κρινοντας απο εκεινο το μεγαλο πραγμα που εβγαλε απο το μανικι θα είναι σε ένα πολυυυυ διαφορετικο επιπεδο ας μην πω συμπαν απο τον Ishida.
Κατι που δεν σχολίασε κανεις...ουτε ο Ishida τον ήξερε, ουτε τον αναγνώρισε/ενιωσε/καταλαβε ότι είναι και αυτος Quincy αντιθέτος εισηγήθηκε ότι είναι arrancar.
Και οι 2 Quincy δεν γνωρίζονται απ' ο,τι φαινεται αλλα ίσως να γνωριζεται με τον πατερα του Ishida του οποιου δεν ξέρουμε το ιστορικό του και τους λόγους που δεν έμενε με τους υπόλοιπους Quincy και πιθανότατα να τον δουμε σε δράση τωρα που οι συγγενείς του αρχισαν τις κινήσεις τους.
Για να δουμε τώρα τι business έχει με τον Ichigo(ήξερε και το όνομα του) και με ποιανου το μέρος είναι...I vote for the good side μιας και είχαμε τον Ginjo με παρομοια προσεγγιση και μας βγηκε ο bad guy...
Posted 28 February 2012 - 21:10
Posted 28 February 2012 - 21:20
Τελειώνει και το manga ....
Tite Kubo's Bleach Manga to Enter Final Arc - News - Anime News Network
we know that

Posted 29 February 2012 - 11:47
Posted 29 February 2012 - 15:09
ninja'd

αλητια ο yamamoto

http://www.mangareader.net/bleach/483/20 AHAHAHAHA
και ναι... ολα βγηκαν με Link και υπογραμμισμενα....
edit: το φτιαξα

Edited by Stam, 29 February 2012 - 15:38.
Posted 29 February 2012 - 15:30

Posted 29 February 2012 - 15:41
Κατά τα άλλα ούτε εγώ δεν κατάλαβα τι έπρεπε να γίνει υποτίθεται με το μαραφέτι του Ivan. Έτσι απλά περίμενε να απορροφήσει/καταστρέψει το bankai?
Τώρα αυτόν τον κακομοίρη τον sasakibe δεν ξέρω καν τι τον είχε μαζί του ο Γέρος. Εδώ τον είχε δείρει ο Ichigo χωρίς να χρησιμοποιήσει καν το σπαθί του. Πάντως θέλω να δω την αντίδραση του Yamamoto. Θα τους αφήσει να φύγουνε ζωντανοί μετά από αυτό??

Posted 29 February 2012 - 16:04

the good the bad and the Hiratsuka
Posted 29 February 2012 - 16:59