Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Φιγουρες!!

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#91 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 27 January 2009 - 14:23

Απαραίτητα για 18+, και για όσους δεν προσβάλονται από ακραίες περιπτύξεις με ζώα
Spoiler:

#92 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 28 January 2009 - 02:12

Τα καινουργια μου καμαρια !!
Απο ebay ολα 44 ευρω...

Spoiler:

#93 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 28 January 2009 - 04:02

LOL!! Ωραια φιγουρα Namida!!! ROFLMAOO!!!

Κ θελω την φιγουρα της Nami >.< Απο ποιον στο ebay την πηρες? Ιταλια την πουλανε απο 40 με 50 Ευρω... >.< Τη θελω κ εγω αλλα πηρα μια Ασουκα τωρα στα 30 Ευρω λολ
Posted Image

Τωρα η Ναμι... χμμ μακαρι να δινα τουλαχιστον 20 Ευρω γ αυτην λολ
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#94 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 28 January 2009 - 12:11

LOL!! Ωραια φιγουρα Namida!!! ROFLMAOO!!!

Κ θελω την φιγουρα της Nami >.< Απο ποιον στο ebay την πηρες? Ιταλια την πουλανε απο 40 με 50 Ευρω... >.< Τη θελω κ εγω αλλα πηρα μια Ασουκα τωρα στα 30 Ευρω λολ

Τωρα η Ναμι... χμμ μακαρι να δινα τουλαχιστον 20 Ευρω γ αυτην λολ

Βασικα κανει 10 ευρω ! Ειναι counterfeit αλλα η ποιοτητα ειναι αψογη...την ειδες στην photo.

http://cgi.ebay.co.uk/ONE-PIECE-PORTRAIT-OF-PIRATES-POP-NAMI-FIGURE-AA280_W0QQitemZ320332586151QQcmdZViewItemQQptZUK_Collectables_AnimationCharacters_Anime_SM?hash=item320332586151&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Απο megahouse εκτος του οτι θα ειναι out of stock θα κανει και κανα 40 ευρω...καλα κρασια.

Τωρα εχω βαλει στο ματι chopper και luffy με 19 ευρω.

Oλα τα λεφτα ειναι η χρεωστικη καρτα που βαζω καθε τοσο λιγα χρηματα και εχω το κεφαλι μου ησυχο...αποκλειται να εκανα ποτε αγορες με πιστωτικη.

Edited by sgouver, 28 January 2009 - 21:49.

#95 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 28 January 2009 - 13:48

Η δική μου συλλογή περιλαμβάνει περισσότερο μικρού μεγέθους φιγούρες. Τις περισσότερες τις απέκτησα αυτόν τον μήνα XD
Sailor Moon
Spoiler:

Και διάφορες άλλες
Spoiler:

Posted Image

#96 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 28 January 2009 - 14:45

εγω εχω του Sora απο kingdoom heath....μεχρι τωρα....sorry που δεν εβαλα pic

#97 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 28 January 2009 - 16:16

Βασικα κανει 10 ευρω ! Ειναι counterfeit αλλα η ποιοτητα ειναι αποψογη...την ειδες στην photo.

http://cgi.ebay.co.uk/ONE-PIECE-PORTRAIT-OF-PIRATES-POP-NAMI-FIGURE-AA280_W0QQitemZ320332586151QQcmdZViewItemQQptZUK_Collectables_AnimationCharacters_Anime_SM?hash=item320332586151&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Απο megahouse εκτος του οτι θα ειναι out of stock θα κανει και κανα 40 ευρω...καλα κρασια.

Τωρα εχω βαλει στο ματι chopper και luffy με 19 ευρω.

Oλα τα λεφτα ειναι η χρεωστικη καρτα που βαζω καθε τοσο λιγα χρηματα και εχω το κεφαλι μου ησυχο...αποκλειται να εκανα ποτε αγορες με πιστωτικη.

Χμμ αλλα μου φαινεται παραξενο.. Μονο 4 Ευρω η αποστολη?. Η φιγουρα δεν ειναι 22cm οπως εκεινη που εχεις?

Κοιταξτε μια φιγουρα που εχω λολ... η Κιρικα απ το Noir! Hand made :P Παλια ειναι η φωτο απ το παλιο κινητο. Θα ειναι 30cm ψηλη λολ!

Posted Image

Ψαχνω κ φιγουρα της Aya Brea του Parasite Eve αλλα αστα που να βρεις τετοια λολ

Posted Image
Posted Image

#98 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 28 January 2009 - 21:45

Χμμ αλλα μου φαινεται παραξενο.. Μονο 4 Ευρω η αποστολη?. Η φιγουρα δεν ειναι 22cm οπως εκεινη που εχεις?

Nαι 22 cm ειναι...

Ειναι πολυ φθηνα το ξερω :-D

Γι'αυτο και αγοραζω !
Σιγα μην δωσω πανω απο 20 ευρω για μια φιγουρα...
Εχουμε πολυ τρελα αλλα οχι και τοσα χρηματα :-D

Εδιτ:
Παντως προσοχη ολες τις συναλλαγες με χρεωστικη καρτα και paypal...γινεται χαμος απο απατες.

#99 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 28 January 2009 - 22:59

well τα πόσταρα και στο posers thread αλλα ας βάλω my faves και μια καινούρια καινούρια που περιμένω να μου έρθει από ebay <3
Posted Image
Posted Image
Posted Image

αυτή περιμένω να μου έρθει τώρα :D
Posted Image btw :P kgami-chan κόστισε μονο 13 ευρώ μαζί με shipping :D

και αυτή είναι η επομενη που θα αγοράσω (prolly σε 2 weeks που θα έχω μαζέψει money)
Posted Image
Posted Image
that one though is a bit omfg >_> 60 euros more or less! but it's miku-chan <3

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#100 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 posts

Posted 29 January 2009 - 00:16

T_T ΟυυΑΑαααα τις θέλω και γω αυτες τις nanoha μονο απο strikers βρίσκω....

Posted Image

#101 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 29 January 2009 - 03:00

wow μ'αρεσει πολυ η πρωτη κ τελευταια λολ!

Να σε ρωτησω, εκεινον τον πωλητη τον εμπειστευεσαι? Εχεις ξαναπαρει απο Χονγκ Κονγκ?

Ειναι το κινητο μου που ειναι χαλασμενο αλλιως θα σας εδειχνα την συλλογη μου! ;)

Εχω απ ολες τις φιγουρες μικρες μεσαιες μεγαλες. Η αγαπημενη μου μικρη ειναι η Ayame (Tenchu) ενω η μεσαια η Rebecca Chambers (Resident Evil) οσο για μεγαλη η Κιρικα (Noir)

Θα ηθελα παρα πολυ μια μεγαλη φιγουρα του Griffith! Αλλα δυστυχως ειναι πανακριβη >.<
Posted Image

#102 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 29 January 2009 - 15:01

αν πήγαινε σε εμενα το αν εμπιστεύομαι η όχι sellers από hongkong απαντάω έτσι: έχω αγοράσει μπόλικα από τα items μου και μάγκα (βλέπε ΌΛΑ τα "ναρουτο" μάγκα και μερικά wallscrolls) από ebay, mainly από κίνα. όλα μέχρι τώρα ήταν γνήσια και ήρθαν καλά. το μονο non γνήσιο item που έχω πάρει από ebay ήταν μια κασέτα για το DS

γενικά αν ξέρεις να ψάχνεις το ebay έχει σωστά items και σε ΠΟΛΎ καλές τιμές, ούτος η άλλος απ την στιγμή που η φιγούρα που πήρα έχει pic με το κουτί και λέει sealed, αν είναι ψεύτικη τρώει report ο seller (από τον οποιο έχω ξανά αγοράσει)

#103 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 29 January 2009 - 17:39

Δαηλαδη εαν παραγειλω κ εγω την Ναμι με 20 Ευρω δε ρισκαρω τελωνια ετσι? Λεω να παρω κ μια φιγουρα της Sun Shang Xiang του Dynasty Warriors 6. Το νεο φορεμα την κανει πολυ χοτ λολ!
Posted Image

#104 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 29 January 2009 - 17:57

στο ebay, αν προσέξεις γραφή shipping, είτε λέει πως κάνει ship only το the US, που τότε έφαγες άκυρο στη μάπα, είτε απλούστατα λέει ship worldwide, πας κάτω και βάζεις πως είσαι στην Ελλάδα και σου λέει ακριβώς. ΑΝ δεν λέει, λέει στο item description. από εκεί και πέρα: παίρνεις το item price, πρόσθετης το shipping το Greece price πας σε currency converter US dollars το Euros, βάζεις την τιμή και voilá! That is the whole price, τίποτα παραπάνω, ούτε τελωνείο ούτε τίποτα.

#105 pit-bull

pit-bull

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 29 January 2009 - 19:30

Egw pantws pistevw oti paizei polu bootleg sto ebay apo pwlhtes sto hong kong. Einai ligo adynaton na sou poulane thn idia figoura se mish timh. Apo photo pou eida pio panw fainetai kai sthn poiotita.