Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Φιγουρες!!

• Please log in to reply
415 replies to this topic

#106 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 29 January 2009 - 19:36

είναι ανάλογα το τι παίρνεις. φαίνεται πολύ καλά από τις figures το αν είναι original η όχι. μπορώ να σου πω πως εγώ που έψαχνα πάντα κοιτώντας αν ήταν ίδια τα κουτιά με τις άλλες και πολλές λεπτομέρειες δεν είχα πρόβλημα υπάρχουν μερικές ΠΟΛΎ άθλιες και σύμφωνο απόλυτος. αλλα αν το κοιτάξεις καλά πριν πατήσεις bid η buy now συνήθως είσαι κομπλέ. και ναι!γίνετε να είναι σε μιση τιμή γιατί ένα μικρό πλαστικό "σκατουλακι" (that is what they actually are Ο_Ο) δεν αξίζει ποτε πάνω από 15 ευρώ και πολλά λέω. εδώ ο θείος μου είχε αγοράσει handcrafted chess set ξύλινο τέλεια φτιαγμένο και το πλήρωσε 0.1$ + 5$ shipping. ένα τέτοιο πράγμα στην ελλάδα κοστίζει 35 + ευρώ

btw not to be "bad" but greeklish aint allowed in this forum =/ so beware cause the mods will get angry :|

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#107 pit-bull

pit-bull

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 29 January 2009 - 19:44

Σορρυ για τα γκρικλις εγραφα πριν στο ανιμεπλανετ. Η δυναμη της συνηθιας βλεπεις... :nod::nod: Σιγουρα υπαρχουν και καλα products αλλα πολλες φωτο ειναι παραπλανητικες. Απο μια φωτο αντε να βγαλεις ακρη! Το οτι ειναι πλαστικο δεν σημαινει τπτ και ενα εργο τεχνης (οχι οτι τα βαζς στο ιδιο επιπεδο) μπορει να ειναι απο πλαστικο ή pvc και να κανει εκατομυρια.

#108 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 29 January 2009 - 19:49

κοίτα. ένα έργο τέχνης είναι είτε μοναδικό η αλλιώτικα υπάρχει σε ελάχιστα κομμάτια. ρώτησα μια μέρα τους γονείς μου που έχουν κοσμηματοπωλείο και gallerie και μου είπαν πως ένα αντικείμενο με πάνω από 50-60 κομμάτια δεν έχει αξια. αυτές oi figures βγαίνουν σε χιλιάδες κομμάτια so ας μην σκεφτόμαστε την αξια επειδή και limited edition να μας τις πλασάρουν απλά μας κοροϊδεύουν :P.
αν ένας seller σου στείλει κάτι που δεν είναι ακριβώς όπως αυτό που σου κάνει describe η έχει φωτογράφιση απλά τον κανεις report και τρώει άκυρο

#109 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 30 January 2009 - 01:43

Παιδια οι φιγουρες που εχω αγορασει εγω ειναι countrfeit (ακριβεις αντιγραφα)
Πριν γινει η αγορα μου το ειπε καθαρα ο seller...

Αλλα αμα ξαναδειτε την photo που εχω βαλει θα διαπιστωσετε οτι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ποιοτητας αντιγραφη.

Σιγουρα οι φιγουρες δεν ηταν σε ''τελεια'' κατασταση και εχουν και καποιες ατελειες που και με μια μικρη δικια μου παρεμβαση μπορουν να διορθωθουν

Γιατι δηλαδη εγω να πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου και να μην αγορασω πεντε αντι μια στην ιδια τιμη ;;

Αφου ακομα και το υλικο στα original PVC plastic ειναι, να'ταν τιποτα διαφορετικο να λεγα...

#110 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 30 January 2009 - 02:10

Ότι πληρώνεις παίρνεις.Και διαφωνώ με τη λογική ότι αφού βγήκαν πάνω από 50-60 κομμάτια δεν έχει αξία.Δες τα διάφορα comics τί τιμές πιάνουν.
Οι φιγουρες της σειράς PoP πιστεύω ότι αξίζουν αρκετά,αν και είναι ψιλοτσιμπημένες.

#111 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 30 January 2009 - 03:15

Τελος... Θελω την ΝΑΜΙ!!! ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΥ ΤΗ!! Να μπει στη συλλογη μου λολ :P
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#112 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 30 January 2009 - 09:15

γω πάλι έχω λυσσάξει με αυτό

[media]http://giapet.net/wp-content/uploads/2008/07/nendoroid.png[/media] :awww:

όποιος/α μου βρει που μπορώ να πάρω εύκολα γρήγορα & φτηνά τέτοια θα του/της μαγειρεύω για μια βδομάδα :nanana:

Posted Image

#113 pit-bull

pit-bull

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 30 January 2009 - 10:41

Sgouver δεν ειπα οτι ''πιαστηκες'' κοροιδο ηταν θεμα απλα προτιμισης. Αλλα για 2 απο τις φιγουρες που εχεις που τις εχω σε PoP φαινεται σε μενα τουλαχιστον μεγαλη διαφορα. Ακομα και η λαβη απο ενα απο τα σπαθια του Ζορο εχει αλλο χρωμα.

#114 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 30 January 2009 - 13:48

Sgouver δεν ειπα οτι ''πιαστηκες'' κοροιδο ηταν θεμα απλα προτιμισης. Αλλα για 2 απο τις φιγουρες που εχεις που τις εχω σε PoP φαινεται σε μενα τουλαχιστον μεγαλη διαφορα. Ακομα και η λαβη απο ενα απο τα σπαθια του Ζορο εχει αλλο χρωμα.

Σιγουρα υπαρχουν διαφορες...το ανεφερα κιολας

Ειδικα οσο αναφορα τον zoro (αγοραστικε ξεχωρηστα)

Πρωτον δεν ειχε βαση και εχει αρκετες χρωματικες διαφορες σε σχεση με τον original (στα μαλλια κυριως)

Αν και η megahouse στις μετεπειτα εκδοσεις του neo3-4 εκανε αυτες τις διορθωσεις διοτι στις πρωτες εκδοσεις ηταν περιπου ετσι.

Παντως συμφωνω μαζι σου pit bull οτι ειναι καθαρα ζητημα γουστου .
Απλα τις περισσοτερες φορες το γουστο σου καθοριζεται και απο τα χρηματα και εκει το ζυγιζει παλι ο καθενας ξεχωριστα.

Αλλα σκεφτητε το κι αλλιως...καλυτερα 9 φιγουρες ψευτικες (καλοφτιαγμενες) ή 2 φιγουρες original αψογες ?

H ποιοτητα εδω βρησκει αντιπαλο την ποσοτητα

#115 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 January 2009 - 13:50

καλύτερα 1 φιγούρα άψογη παρα 6 μούφες. εκτος από καλύτερες σε ποιότητα και πιο ωραίες έχουν και αξια. την nanoha ας πούμε σε μερικά χρονια θα μπορούσα να την πουλήσω σε καλή τιμή, μια mufa είναι για πέταμα

#116 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 30 January 2009 - 14:26

Το όλο πράγμα είναι θέμα επιλογής. Είναι ανάλογα με τι προτιμάει ο καθένας. Και έγω είμαι υπέρ του αυθεντικού (ακριβού) αλλά έχω πάρει π.χ. ένα σετάκι φιγουρίτσες One piece (6 κομμάτια) που έκαναν 5 ευρώ. Τέτοια μικροποσά μπορεί να δώσω, αν πρόκειται όμως για κάτι πιο μεγάλο, δεν το ρισκάρω.

Τον τελευταίο καιρό και στην ελληνική αγορά έχουν παρουσιαστεί αρκετά αντίγραφα, και οι καταστηματάρχες κερδοσκοπούν από αυτά. Πάλι φιγούρες One Piece που είχαν έρθει αυθεντικές με 7 ευρώ η μια, τις πουλούσαν αντίγραφα 10 ευρώ τη μια. Εκεί είναι ασυγχώρητοι. Και το να δηλώσουν άγνοια δεν με καλύπτει, καθώς κάθε καταστηματάρχης πρέπει να είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα που πουλάει.

Στο ebay υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος. Και ένα αρνητικό feedback δεν θα σας επιστρέψει τα χρήματα που δώσατε, για αυτό πάντα να κοιτάτε το feedback του πωλητή, και τι άλλα πράγματα πουλάει. 100% σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε, αλλά αυτός είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος.

Από άλλα site τώρα, καλό είναι να ψωνίζεται από ελεγμένα. Ποια είναι αυτά τώρα...μόνο με δοκιμές μπορείτε να τα μάθεται. Υπάρχει πάντα το play-asia που πολλές φορές κάνει καλές προσφορές. Και το yesasia, που δεν χρεώνει ταχυδρομικά, αλλά δεν έχει πολύ καλές τιμές. Θα σας γράψω μερικά ακόμα, από τα οποία έχω ψωνίσει, είχαν αυθεντικές φιγούρες, και δεν μου δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα. Αλλά δεν μπορώ να πάρω κάποια ευθύνη.
Kid Nemo Company!, The Figure Scene is Here
Angolz Stores

Για το τελωνείο. Είναι θέμα τύχης πιο πολύ. Κανονικά, πλέον πακέτα μέχρι 120 ευρώ δεν φορολογούνται, καθώς έχει αλλάξει ο νόμος. Αλλά αυτό άντε να το αποδείξεις. Για αυτό ζητάτε από τους πωλητές να γράφουν πάνω στο πακέτο ότι το περιεχόμενο είναι δώρο (mark as gift) και ναδηλώνουν μικρότερη αξία από την κανονική του. Αν σας πιάσει το τελωνείο θα πρέπει να πληρώσετε (αξία του πακέτου) Χ 19%+έξοδα εκτελωνισμού (18 ευρώ)+συν έξοδα φύλαξης κ.λπ (20 ευρώ τουλάχιστον). Αυτό ισχύει για εισαγωγές εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τις φιγούρες γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Πιο πολύ κυνηγάνε κονσόλες, υπολογιστές κλπ. Τα βιβλία, άσχετα από το ποσό δεν φορολογούνται. Τέλος μην προτημάτε κούριερ γιατί αυτές περνάνε τελωνείο 1000%. Αν θέλετε ασφάλεια, ζητήστε το δέμα σας να είναι συστημένο.
Ότι έρχεται από χώρα της ΕΕ είναι ήδη φορολογιμένο, και δεν θα περάσει τελωνείο.

#117 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 30 January 2009 - 15:16

καλύτερα 1 φιγούρα άψογη παρα 6 μούφες. εκτος από καλύτερες σε ποιότητα και πιο ωραίες έχουν και αξια. την nanoha ας πούμε σε μερικά χρονια θα μπορούσα να την πουλήσω σε καλή τιμή, μια mufa είναι για πέταμα

Σωστο αυτο.

Αλλα στην προκειμενη περιπτωση κανεις δεν περνει φιγουρες εχοντας στο μυαλο του την μεταπωληση...εδω κανουμε την τρελα μας.

Η αξια κατασκευης εχει ελαχιστη διαφορα, το ολο παιχνιδι παιζεται στην τεχνοτροπια.

Απο εκει και περα τις φιγουρες που μου ηρθαν τις ειδατε ποιο πανω...απλα η λεξη ''μουφα'' ειναι λιγο σχετικη στην εποχη μας.

Βεβαια υπαρχουν και φιγουρες counterfeit που ειναι παναγια μου βοηθα.

#118 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 01 February 2009 - 05:10

lol οντως δουλευει! Ρωτησα εναν απο Αμερικη κ μου πε οτι το στελνουν ως δωρο! ΤΕΛΕΙΑ ΛΟΛ

Καιρος να ψαξω για μια φιγουρα Resident Evil... hehe
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#119 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 01 February 2009 - 18:50

θελω φιγουρες απο ολο το straw hat crew. ξερει κανεις κανα μαγαζι στην αθηνα? ευχαριστω για την οποιαδηποτε βοηθεια
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#120 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 02 February 2009 - 12:27

θελω φιγουρες απο ολο το straw hat crew. ξερει κανεις κανα μαγαζι στην αθηνα? ευχαριστω για την οποιαδηποτε βοηθεια

Απο μαγαζια εγω γνωριζω μονο στη στουρναρη, το solaris και ενα αλλο καινουργιο που ανοιξε εκει διπλα μονο με φιγουρες.

Απλα να εχεις υποψην σου οτι καθε φιγουρα παει περιπου 50 ευρω στο νερο...

Η αλλη λυση ειναι counterfeit μεσω e-bay, αν διαβασες τα παραπανω ποστς.