Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Φιγουρες!!
Posted 02 February 2009 - 21:51
Τελικα υπαρχουν ακομα μαριονετες της κοινωνιας κ που νομιζα οτι ειχαν εξαφανιστει...
Posted 03 February 2009 - 00:05
Εχω κ αλεσ τισ οποιεσ θα ποσταρο μεσα στισ επομενεσ μερεσ.

I would like for a pet...
Posted 03 February 2009 - 00:28
έχω μονο archer 35 cm θέλω rider και φυσικά saber που τις βρήκες ?? ξέρει κανεις αν το otaku έχει τίποτα καλο από φιγούρες??TYPE-MOON fan reporting
Me wants!!!!!Μόνο την Tohsaka έχω ως τώρα....
i want dante(dmc), Kenpachi statue(joking) , rena from Higurashi no naku koro ni and Clare sry for english but my pc is f@#!d up
Edited by Nipaaah~, 03 February 2009 - 00:35.
wrong definition
USOOOOOO DAAAAA!!
Posted 03 February 2009 - 02:05
Δεν ειναι τωρα πια συνηυθισμενη φιγουρα αλλα π τις ακριβοτερες!
Απο 15 Ευρω που εκαναν τοτε επειδη ειναι παρα πολυ σπανια η τιμες τισ κυμενονται απο 110 με 150 Ευρω!!
Ειμαι πολυ υπερηφανος που εχω τετοια φιγουρα κ ευτυχως που δεν εχω φτασει σ'αυτες τις τιμες γ να την παρω λολ! Τωρα αν μπορουσα ν βγαλω φωτο θα το εκανα... λολ ουτε φωτο στο νετ δε μπορω να βρω... αμαν
RE0 Ν64 Version. Το μπερε της βγαινει κ δεν εχει κ τρυπα στο κεφαλι της για να της το βαλεις
Απλα το βαζεις κ το βγαζεις λες κ ειναι κανονικο μπερε. Η προστασια στους ωμους κιολας
βγαινει κ ετσι γινεται Ρεμπεκα μορφη RE1 Η Αναλυση της ειναι τελεια! Οποιος ψαχνει Resident Evil φιγουρες του προτεινο την Jill της Moby Dick, Regina Version γιατο το προσωπο της μοιαζει πολυ καλα με την Jill!
Edited by Kenny, 03 February 2009 - 15:54.
merged
Posted 03 February 2009 - 15:52
Τα καινουργια μου καμαρια !!
Απο ebay ολα 44 ευρω...Spoiler:
το ποσταρω λιγο αργα αλλα ο ζορο μου φαινεται ή εχει μουστακι????????????
Posted 03 February 2009 - 16:38
Posted 03 February 2009 - 22:32

Posted 05 February 2009 - 11:18
Αγόρασα π.χ. ολόκληρη τη σειρά Fate/Stay Night από το Τόκυο όταν είχα πάει αλλά τα έχω όλα μέσα σε μια κούτα...
Βέβαια ποτέ δεν αγοράζω από το internet, οπότε δεν λυπάμαι τα λεφτά που δίνω για να πάρω τις φιγούρες που με ενδιαφέρουν... αλλά η αλήθεια είναι πως ότι πληρώνεις πέρνεις!!!
Posted 05 February 2009 - 16:26
Η τελευταία Saint Seiya φιγούρα που αγόρασα έκανε 170 euro!!!!!!
Εγω πραγματικα αν ηταν θα εδεινα καπου τοσα για να παρω την καλης ποιοτητας φιγουρα του JUMARU :
Αυτα ειναι...
Posted 05 February 2009 - 20:58
Posted 05 February 2009 - 21:25
Εγω πραγματικα αν ηταν θα εδεινα καπου τοσα για να παρω την καλης ποιοτητας φιγουρα του JUMARU :
]
Αυτα ειναι...
Η συγκεκριμένη φιγούρα νομίζω πως είχε κυκλοφορήσει την δεκαετία του 80 σαν παιχνίδι. Φυσικά λόγο ηλικίας και σπανιότητας (είχαν βγάλει πολύ λίγες λόγο κόστους), η συγκεκριμένη φιγούρα είναι απλησίαστη...
Εγώ πάντως να πω την μαύρη αλήθεια δεν έχω καθόλου το κόλλημα συλλογής anime figures, (καλά μην βαράτε!
Posted 05 February 2009 - 21:33
εγώ τις καθαρίζω συχνά πιστεύω. at least once or twice a month. είναι πολύ κουραστικό ειδικά σε μερικές figures σα την nanoha, άλλες είναι πανεύκολες
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 06 February 2009 - 03:10
Παιδια εχω προβλημα ... Χμμ παραγειλα μια φιγουρα κ μου λεει ο πωλητης οτι στελνει μονο σε verified address κ εμενα δεν ειναι. Το καλο του ηταν οτι θα μου το εστελνε ως δωρο απο Αμερικη... Ετσι εαν δε το κανω verified μου δινει τα λεφτα πισω φυσικα αλλα ξερει κανενας να κανει την διευθινση verified?
Παραγειλλα μια φιγουρα
Το κουτι ειναι αρκετα μεγαλο. Οποτε ρωταω... Εαν το ξαναπαραγειλω απ αλλον πωλητη κ δεν βαλει αποδειξεις μεσα αλλα δε μου το στειλει ως δωρο ρισκαρω τελωνιο?
Ενταξει μια φιγουρα του Wesker ειναι κ εξω απ το κουτι κ ειναι μικρη οποτε την ρισκαρω αλλα γ αυτην... δε ξερω