Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#616 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 04 September 2011 - 19:21

To Kidnapped μάλλον θα σε κουράσει κι εσένα, παρόλο που παίζαν ωραία. Γμτ λίγο παραπάνω βίαιο να ήταν όπως στη τελευταία σκηνή, θα είχε πιο ενδιαφέρον. Το Grave Encounters δημιουργεί ατμόσφαιρα, γενικά κάνει αυτό που έκανε και το πρώτο Paranormal Activity σαν να κολλάς, αλλά τελικά μένει εκεί. Περισσότερο φόβος είναι, παρά αυτό που περιμένεις να δείς. Δε γράφω περισσότερα για να μη στο χάλάσω. Και το τέλος μου φάνηκε αστείο.

Μιάς και ξαναπόσταρα να πώ ότι είδα και το Manhunt του 2008 (μετά το Trollhunter έψαχνα για καμιά καλή νορβηγική σε παρόμοιο ύφος αλλά δε βρήκα τίποτα αξιόλογο), το οποίο μου φάνηκε δυστυχώς κι αυτό προχειράτζα και μαλακiα, μόνο στη πρώτη σκηνή με το πόδι κάναν καλή δουλειά, η υπόλοιπη ταινία ήταν ανούσιο κυνηγητό μέσα στο δάσος.

Mάλλον θα τα αναβάλλω και τα 2 προσωρινά! :Ρ
Το rovdyr λες ε? Ναι, δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο.
To atrocious το είδες?

Και όσον αφορά το grotesque, πίπα μου είχε φανεί και μένα. (οpinions..)

Ρε γμτ συνεχίζω και κατεβάζω καθημερινά αρκετές ταινίες, αλλά δεν κάθομαι να δω, έχω κολλήσει με ps3 αυτό το καιρό. Θα μου περάσει που θα πάει.
Posted Image

#617 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2011 - 19:40

Well το Grave encounters κυριολεκτικά είναι Paranormal Activity meets Blair Witch Project meets Herps and Derpina. Προσωπικά με διασκέδασε σε κάποιες φάσεις ανατρίχιασα κιόλας αλλά συμφωνώ και εγώ ότι το τέλος του ήταν ψιλοαπογοητευτικό.
Spoiler:

Αλλά σε γενικές γραμμές δεν το μετανιωσα που την είδα.

Στα ίδια πάνω κάτω κυμαίνεται και το Splice που είχα δει πολύ καιρό πριν. Είχε κάποια πολύ καλά στοιχεία μέσα σε όλη την trashila.

Μια ταινία που όντως μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν το Ojos de Julia που είδα πριν από δύο τρεις μερούλες. Σε αρκετά σημεία κατόρθωσε και ξεφευγε από τα κλισέ με άλλα λόγια σε μπέρδευε στις προβλέψεις σου ενίοτε η ταινία, είχε μυστήριο πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία και πολύ ωραίο τέλος.

#618 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 04 September 2011 - 20:03

Στα ίδια πάνω κάτω κυμαίνεται και το Splice που είχα δει πολύ καιρό πριν. Είχε κάποια πολύ καλά στοιχεία μέσα σε όλη την trashila.

Τι εννοεις ειχε πολυ καλα στοιχεια?μπορεις να μου πεις ενα παραδειγμα?
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#619 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 04 September 2011 - 20:41

Mάλλον θα τα αναβάλλω και τα 2 προσωρινά! :Ρ
Το rovdyr λες ε? Ναι, δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο.
To atrocious το είδες?

Και όσον αφορά το grotesque, πίπα μου είχε φανεί και μένα. (οpinions..)

Ρε γμτ συνεχίζω και κατεβάζω καθημερινά αρκετές ταινίες, αλλά δεν κάθομαι να δω, έχω κολλήσει με ps3 αυτό το καιρό. Θα μου περάσει που θα πάει.

Ναι Rovdyr λέγεται στα νορβηγικά, δε βρήκα τίποτα καλύτερο από εκεί πάνω...

Το Atrocious δε το είδα γιατί διάβασα τα πρώτα reviews στο imdb που του είχαν μόλις ένα αστεράκι για βαθμολογία, και θεώρησα είναι πατάτα και το απέφυγα.

Το Grotesque δεν ήταν και τελείως πίπα, αλλά ντάξ μπροστά στο Guinea Pig 2 που είναι το αυθεντικό δε λεει και τόσα.

Σε ζηλεύω πολύ που έχεις PS3, εγώ ακόμα να πάρω, άν και δε παίζω πλέον βιντεοπαιχνίδια λόγο ηλικίας, είναι ορισμένα (σαν το Marvel VS Capcom 3 ή το Tekken Tag Tournament 2 που βγαίνει σε λίγο καιρό) που μ'άρεσουν και μπορεί να με έκαναν να ξανασχοληθώ πάλι.

Well το Grave encounters κυριολεκτικά είναι Paranormal Activity meets Blair Witch Project meets Herps and Derpina. Προσωπικά με διασκέδασε σε κάποιες φάσεις ανατρίχιασα κιόλας αλλά συμφωνώ και εγώ ότι το τέλος του ήταν ψιλοαπογοητευτικό.

Spoiler:

Αλλά σε γενικές γραμμές δεν το μετανιωσα που την είδα.

Εμένα περισσότερο Paranormal Activity meets REC θα έλεγα πως μου θυμίσε.
Spoiler:

Όσο για το Splice είναι κάτι μήνες που το έχω δεί, θυμάμαι το τέλος μου μοιάζε βιαστικό και προχειροφτιαγμένο, άσε που κούρασε το τερατάκι που αλλάζει φύλο...

#620 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2011 - 20:46

Περί Splice

Kαταρχάς αγαπάμε Adrian Brody και την Sarah Polley η οποία μου έχει μείνει από το "My life without me" και είδα ότι έπαιζε στο Dawn of the dead (και δεν την θυμόμουν because zombies). Οπότε το πρωταγωνιστικό δίδυμο ήταν καλό.

Σαν υπόθεση έθετε κάποια ερωτήματα για τα όρια της επιστήμης και το κατά πόσο μπορεί ο άνθρωπος να παίζει το Θεό. Προχωρούσε δε και σε επίπεδο που να σχολιάζει την νοοτροπία του ερευνητή που δεν σταματά σε τίποτα προκειμένου να κερδίσει την γνώση. Είναι όντως ο ερευνητής ανεξάρτητος και χωρίς ευθύνη για το πώς θα εξελιχθεί και θα καταλήξει η ερευνά του?

Εξίσου ωραίο είναι και το πώς έδειχνε να εξελίσσεται η σχέση ανάμεσα στην Dren και τους επιστήμονες γονείς αλλά και η ίδια η σχέση του ζευγαριού μεταξύ τους.Ο τρόπος με τον οποίο ανατρέπονταν οι ισορροπίες ήταν ωραίος.

Όλα τα παραπάνω ήταν πολλές φορές υπεραπλουστευμένα και παρεμβαλλόταν μεγάλο μέρος lolplot αλλά για μένα αρκεί το ότι υπήρχαν.

To δε τέλος δεν ξέρω αν μου άρεσε.

Spoiler:

#621 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2011 - 20:50

Εμένα περισσότερο Paranormal Activity meets REC θα έλεγα πως μου θυμίσε.

Spoiler:

..

Ε? Please elaborate....

Spoiler:

#622 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 04 September 2011 - 21:02

Ε? Please elaborate....

Spoiler:

Μάλλον δε κατάλαβες έτσι όπως το έγραψα
Spoiler:
και το είδαμε και στο trailer.
Posted Image

#623 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 04 September 2011 - 21:05

Οπως ειχα γραψει παραπανω σαν ιδεα ηταν καλο και οπως το εξελιζαν και γι'αυτο ειχα παει να το δω στο σινεμα.Αλλα απο τοτε που πηγαν την ντρεν στη καλυβα και μετα λες και αλλαξαν ολο το staff.Και ετσι μετα δεν μπορω να πω οτι μου ειχε αφησει και τις καλυτερες εντυπωσεις.Μαλλον πολυ κακες
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#624 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2011 - 21:18

@ Sicko Licko

Spoiler:

@ Μike the Great θα διαφωνήσω σε αυτό το σημείο. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το πώς δείχνανε
Spoiler:

Εννοείται βέβαια ότι δεν είναι ανάγκη να το βλέπουν όλοι έτσι ;).

#625 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 04 September 2011 - 21:26

@ Sicko Licko

Spoiler:

Ναι
Spoiler:

#626 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 04 September 2011 - 21:32

:riiight:Ναι βρε IRI,ο καθενας εχει την δικια του αποψη.Απλα προσωπικα,για να μου αρεσει κατι πρεπει να ειναι ολο το εργο καλο και οχι η αρχη και μεχρι τη μεση
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#627 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2011 - 21:33

Spoiler: Grave Encounters

Μike η συγκεκριμένη ταινία φώναζε trash από μίλια μακριά. XD Να λες πάλι καλά που μπορεσες να βρεις ένα θετικό κομμάτι.

#628 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 September 2011 - 23:12

Τώρα πάντως εγώ θέλω να δω το vertige που δεν το είχα δει όταν είχε πρωτοβγεί και το Φινλανδικό Sauna.

Τα έχω και τα δύο κατεβασμένα εδώ και κάνα χρόνο ,αλλά κάθομαι και βλέπω Τσάκι Τσαν και αυτά πάνε πίσω...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#629 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 September 2011 - 23:26

Μια ταινία που όντως μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν το Ojos de Julia που είδα πριν από δύο τρεις μερούλες. Σε αρκετά σημεία κατόρθωσε και ξεφευγε από τα κλισέ με άλλα λόγια σε μπέρδευε στις προβλέψεις σου ενίοτε η ταινία, είχε μυστήριο πολύ ωραία ατμόσφαιρα και σκηνοθεσία και πολύ ωραίο τέλος.

I so agree with you about this movie. Πολύ καλή. Τη λάτρεψα.

Εμ, τελευταία είδα τα Silent Hill and Mirrors.

Το πρώτο ήταν μια σκέτη χαζομάρα. Κάπου πήγε να φτιάξει η υπόθεση, αλλά οπτικά και σκηνοθετικά ήταν fail fail. Δε μου άρεσε και η υπόθεση στην τελική.

Το Mirrors, κάπου στη μέση με το μυστήριο και αυτά και εκείνα καλό ήταν. Το τέλος με χάλασε λίγο βέβαια. Σαν ταινία με εκνεύριζε αφάνταστα και δεν κατάλαβα το λόγο. Και στενοχωρήθηκα λίγο
Spoiler:

Αυτή έτσι και έτσι. Προς το χαζομάρα παέι και αυτή, αλλά οκ...

Αυτά:hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#630 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 September 2011 - 23:50

Το Silent Hill είναι από τις ποιοτικότερες μεταφορές video game σε ταινία. Μπορεί να μην είναι τόσο τρομακτικό όταν το συγκρίνεις με άλλες ταινίες του είδους όμως για για μένα που μου άρεσε το παιχνίδι, είναι μια αξιόλογη προσπάθεια.