Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Posted 16 February 2011 - 16:06
To shaun of the dead τα έσπαγε.
Strange loop εσύ δεν δικαιούσαι να μιλάς, έχεις κάνει εγχείρηση αφαίρεσης γούστου από 3 χρονών!
*Πατάει μια σφραγίδα γνησιότητας πάνω στο Shaun of the dead και την κάνει τρέχοντας*
Posted 16 February 2011 - 16:36
ναι ρε παιδιά, γαμάτο το Shaun, αλλά δεν είναι όλες οι ταινίες με ζόμπι κωμωδίες. υπάρχουν και πιο σοβαρές που για μένα είναι καλύτερες απ'αυτό!Για να το πω απλά, αν είσαι zombie lover, σου αρέσει το Shaun. Αν όχι, δεν είσαι τρου.
τέσπα είδα το I Sell Τhe Dead, ήταν ΠΟΛΥ καλοφτιαγμένο, ρόλοι καλούτσικοι και ξεχωριστοί χαρακτήρες, αλλά το σεναρίο μου φάνηκε κάπως μάπα... κάπως μισοτελειωμένο, λές και η ταινία έπρεπε να είναι πιο μεγάλη, δεν είχε και τόσα ζόμπια να πείς χορταίνεις. ευτυχώς διάβασα πως ετοιμάζουν sequel, οπότε έτσι εξηγήται καλύτερα...
Posted 16 February 2011 - 16:36
On another tone είδα το Splice. Cute και ευχάριστο. Πιο πολυ βέβαια με τρόμαζε η πρωταγωνίστρια παρά το τερατάκι αλλά anw.
Posted 16 February 2011 - 16:48
Καλέ κανείς δεν είπε, ούτε υπονόησε ότι το Shaun είναι η καλύτερη ζομποταινία. Μη φρικάρειςναι ρε παιδιά, γαμάτο το Shaun, αλλά δεν είναι όλες οι ταινίες με ζόμπι κωμωδίες. υπάρχουν και πιο σοβαρές που για μένα είναι καλύτερες απ'αυτό!
τέσπα είδα το I Sell Τhe Dead, ήταν ΠΟΛΥ καλοφτιαγμένο, ρόλοι καλούτσικοι και ξεχωριστοί χαρακτήρες, αλλά το σεναρίο μου φάνηκε κάπως μάπα... κάπως μισοτελειωμένο, λές και η ταινία έπρεπε να είναι πιο μεγάλη, δεν είχε και τόσα ζόμπια να πείς χορταίνεις. ευτυχώς διάβασα πως ετοιμάζουν sequel, οπότε έτσι εξηγήται καλύτερα...

Συμφωνώ για το I sell the dead. Προσωπικά το περίμενα πολύ πιο campy και δεν είχα μεγάλες προσδοκίες, οπότε όταν το είδα γούσταρα τρελά. Ψήνομαι πολύ για το sequel του, ελπίζω να βγει καλή δουλειά γιατί το αξίζει.
Posted 16 February 2011 - 17:50

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 16 February 2011 - 18:10

Posted 16 February 2011 - 18:35
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 17 February 2011 - 00:29
οκ ρε Anelis.Καλέ κανείς δεν είπε, ούτε υπονόησε ότι το Shaun είναι η καλύτερη ζομποταινία. Μη φρικάρεις
Συμφωνώ για το I sell the dead. Προσωπικά το περίμενα πολύ πιο campy και δεν είχα μεγάλες προσδοκίες, οπότε όταν το είδα γούσταρα τρελά. Ψήνομαι πολύ για το sequel του, ελπίζω να βγει καλή δουλειά γιατί το αξίζει.
για το Zombie Attack from Outer Space ξέρει κανά νέο κανείς μήπως ? κυκλοφόρησε/θα κυκλοφορήσει ? 2010 λεει το imdb αλλά δε βρήκα άλλα στοιχεία...

Edited by sickO lickO, 17 February 2011 - 01:24.
Posted 17 February 2011 - 14:26
XD Πλακα κανω, το Awakening ελεγα.
"Walking Dead" watch out! Bloody Disgusting got the exclusive drop that David Von Ancken will helm the pilot episode of the CW's "Awakening", a new zombie series shooting this March in Toronto.
Bill Laurin and Glenn Davis' hourlong spec centers on two combative sisters who come of age amid the beginning of a zombie uprising. Word has it that the series follows thousands of zombies living "normal lives" among the living (also known as the "pre-dead"). The two worlds collide and cause war between the living and the dead.''
Εμενα το I sell the dead με απογοητευσε btw, περιμενα περισσοτερα. Σαν να ελειπε κατι. Κατι βασικο. Dunno..
Θεϊκό ήταν. Σπλάτερ άπειρο ,βυζιά άπειρα και χιούμορ. Και ψοφάει ο καταραμένος Eli Roth. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Aκριβως αυτο!!!Το ειδα σινεμα. Πηγαμε 6 ατομα, σε εμενα και 2 φιλους μου αρεσε, σε 2 φιλες μου και εναν gay δεν αρεσε καθολου. Go figure. (και δεν το λεω ρατσιστικα, κανω παρεα με αυτον και αλλον 1 ομοφυλοφιλο) Απλα μαλλον ο παραγοντας βυζια+κωλοι παιζει σημαντικο ρολο στην ταινια. Και το gore φυσικα. : P (σε 2 κοπελες που ξερω αρεσε, σε καμια 10ρια αλλες οχι)
οκ ρε Anelis.
για το Zombie Attack from Outer Space ξέρει κανά νέο κανείς μήπως ? κυκλοφόρησε/θα κυκλοφορήσει ? 2010 λεει το imdb αλλά δε βρήκα άλλα στοιχεία...
Hmm ειδα trailer και μου φανηκε καπως... C movie. : S Αυτη η Ashley ειναι πορνοσταρ ή κατι τετοιο?
Επισης, χθες που δεν ειχα λαπτοπ ειδα μερικες ταινιες, και η καλυτερη ηταν της HAMMER, το Captain Kronos του 1974. Και η χειροτερη (απο τις χειροτερες που εχω δει ποτε) και μαλλον γιαυτο εγινε Banned και μπηκε στη λιστα των Video Nasties, το The Witch who Came from the Sea. AΘΛΙΟ.
Τελος, βγηκαν νεα trailer για Insidious
http://www.bloody-disgusting.com/news/23502
I saw the devil
http://www.bloody-disgusting.com/news/23501
Τελειοοοο trailer..!

Posted 17 February 2011 - 14:44
Καλά το Awakening το περιμένω πως και πως! Δεν περίμενα να παραχθεί και άλλη ζομποσειρά τόσο γρήγορα μετά το walking dead αλλά χαίρομαι πολύ που έγινε.Πλακα κανω, το Awakening ελεγα.....
.......
Εμενα το I sell the dead με απογοητευσε btw, περιμενα περισσοτερα. Σαν να ελειπε κατι. Κατι βασικο. Dunno..
Aκριβως αυτο!!!Το ειδα σινεμα. Πηγαμε 6 ατομα, σε εμενα και 2 φιλους μου αρεσε, σε 2 φιλες μου και εναν gay δεν αρεσε καθολου. Go figure. (και δεν το λεω ρατσιστικα, κανω παρεα με αυτον και αλλον 1 ομοφυλοφιλο) Απλα μαλλον ο παραγοντας βυζια+κωλοι παιζει σημαντικο ρολο στην ταινια. Και το gore φυσικα. : P (σε 2 κοπελες που ξερω αρεσε, σε καμια 10ρια αλλες οχι)
.........................
Τελος, βγηκαν νεα trailer για Insidious
http://www.bloody-disgusting.com/news/23502
I saw the devil
http://www.bloody-disgusting.com/news/23501
Τελειοοοο trailer..!
Ίσως πρέπει να μην περιμένεις τίποτα από το I sell the dead για να σου αρέσει; Δεν ξέρω, πάντως σε εμένα έτσι έγινε και με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα.
Ό,τι έβλεπα κ εγώ τα τραιλεράκια και χαιρόμουν. Θέλω απίστευτα πολύ να δω το Insidious ρε γμτ!!
(Καλά αυτό για το Pirahna που λες ασχολίαστο...)
Edit: Also...
Reanimator the Musical
Night of the Little Dead
Edited by Anelis, 17 February 2011 - 15:07.
Posted 17 February 2011 - 15:05
To X-TRO ξεκινησα να βλεπω και ημουν σιγουρος πως θα ταν φολα. Ε στο τελος μ αρεσε

Yup και εγω θελω πολυ το Insidious!
(Δες το isawthedevil εσυ >.>)
Χαχα ^_^ xD
XEXE θελω να δω Little dead!!!
Για το μιουζικαλ δεν ξερω τι σχολιο να κανω...Ειναι Stuart Gordon ομως. :/ Dunno.
Edited by BrainDeadAlive, 17 February 2011 - 19:02.

Posted 12 March 2011 - 19:18
Posted 12 March 2011 - 19:23
ΑWESOME!
Posted 13 March 2011 - 01:52
zade, στην καμία των περιπτώσεων το set σου δεν αναφέρεται σε αυτό το γαλλικό horror comedy που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, γιατί αυτό που είδα στο trailer από το rubber puma απέχουν έτη φωτός. Σε ποια αναφέρεται, man;
Youtube Video
Ναι σε αυτό αναφέρεται. Btw έχω δει έναν τόνο σπλάτερ αυτό τον καιρό αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Πρέπει να επαναφέρω το six pack μου και τρέχω (κυριολεκτικά).
Αν το πετύχω υπόσχομαι reviews και fanservice.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 13 March 2011 - 16:34