Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#436 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 February 2011 - 16:06

Ουστ ρε. Ουστ!

To shaun of the dead τα έσπαγε.

Strange loop εσύ δεν δικαιούσαι να μιλάς, έχεις κάνει εγχείρηση αφαίρεσης γούστου από 3 χρονών!

*Πατάει μια σφραγίδα γνησιότητας πάνω στο Shaun of the dead και την κάνει τρέχοντας*

xbJ3b2w.jpeg

#437 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 16 February 2011 - 16:36

Για να το πω απλά, αν είσαι zombie lover, σου αρέσει το Shaun. Αν όχι, δεν είσαι τρου.

ναι ρε παιδιά, γαμάτο το Shaun, αλλά δεν είναι όλες οι ταινίες με ζόμπι κωμωδίες. υπάρχουν και πιο σοβαρές που για μένα είναι καλύτερες απ'αυτό!

τέσπα είδα το I Sell Τhe Dead, ήταν ΠΟΛΥ καλοφτιαγμένο, ρόλοι καλούτσικοι και ξεχωριστοί χαρακτήρες, αλλά το σεναρίο μου φάνηκε κάπως μάπα... κάπως μισοτελειωμένο, λές και η ταινία έπρεπε να είναι πιο μεγάλη, δεν είχε και τόσα ζόμπια να πείς χορταίνεις. ευτυχώς διάβασα πως ετοιμάζουν sequel, οπότε έτσι εξηγήται καλύτερα...

#438 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 February 2011 - 16:36

What the lady above me said. Shaun of the dead uber alles.-

On another tone είδα το Splice. Cute και ευχάριστο. Πιο πολυ βέβαια με τρόμαζε η πρωταγωνίστρια παρά το τερατάκι αλλά anw.

#439 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 February 2011 - 16:48

ναι ρε παιδιά, γαμάτο το Shaun, αλλά δεν είναι όλες οι ταινίες με ζόμπι κωμωδίες. υπάρχουν και πιο σοβαρές που για μένα είναι καλύτερες απ'αυτό!

τέσπα είδα το I Sell Τhe Dead, ήταν ΠΟΛΥ καλοφτιαγμένο, ρόλοι καλούτσικοι και ξεχωριστοί χαρακτήρες, αλλά το σεναρίο μου φάνηκε κάπως μάπα... κάπως μισοτελειωμένο, λές και η ταινία έπρεπε να είναι πιο μεγάλη, δεν είχε και τόσα ζόμπια να πείς χορταίνεις. ευτυχώς διάβασα πως ετοιμάζουν sequel, οπότε έτσι εξηγήται καλύτερα...

Καλέ κανείς δεν είπε, ούτε υπονόησε ότι το Shaun είναι η καλύτερη ζομποταινία. Μη φρικάρεις :P

Συμφωνώ για το I sell the dead. Προσωπικά το περίμενα πολύ πιο campy και δεν είχα μεγάλες προσδοκίες, οπότε όταν το είδα γούσταρα τρελά. Ψήνομαι πολύ για το sequel του, ελπίζω να βγει καλή δουλειά γιατί το αξίζει.

Posted Image

#440 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 February 2011 - 17:50

μόλις είδα το piranha του 2010. το διασκέδασα αγρια, είχε αστείο splatter και διαφορες γελοιότητες. αυτά τα ψαρια πάντως παραήτανε omfg γαμιαρικα :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#441 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 16 February 2011 - 18:10

Ναι το εισα και γω και ηταν καπως αθλια βυζοκτονα ψαρακια..!!
Posted Image

#442 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 16 February 2011 - 18:35

Θεϊκό ήταν. Σπλάτερ άπειρο ,βυζιά άπειρα και χιούμορ. Και ψοφάει ο καταραμένος Eli Roth. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#443 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 17 February 2011 - 00:29

Καλέ κανείς δεν είπε, ούτε υπονόησε ότι το Shaun είναι η καλύτερη ζομποταινία. Μη φρικάρεις :P

Συμφωνώ για το I sell the dead. Προσωπικά το περίμενα πολύ πιο campy και δεν είχα μεγάλες προσδοκίες, οπότε όταν το είδα γούσταρα τρελά. Ψήνομαι πολύ για το sequel του, ελπίζω να βγει καλή δουλειά γιατί το αξίζει.

οκ ρε Anelis.

για το Zombie Attack from Outer Space ξέρει κανά νέο κανείς μήπως ? κυκλοφόρησε/θα κυκλοφορήσει ? 2010 λεει το imdb αλλά δε βρήκα άλλα στοιχεία... :nod:

Edited by sickO lickO, 17 February 2011 - 01:24.

#444 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 17 February 2011 - 14:26

Ναι ναι! Για το walking dead λεω, το ξερετε!?

XD Πλακα κανω, το Awakening ελεγα.

"Walking Dead" watch out! Bloody Disgusting got the exclusive drop that David Von Ancken will helm the pilot episode of the CW's "Awakening", a new zombie series shooting this March in Toronto.

Bill Laurin and Glenn Davis' hourlong spec centers on two combative sisters who come of age amid the beginning of a zombie uprising. Word has it that the series follows thousands of zombies living "normal lives" among the living (also known as the "pre-dead"). The two worlds collide and cause war between the living and the dead.''

Εμενα το I sell the dead με απογοητευσε btw, περιμενα περισσοτερα. Σαν να ελειπε κατι. Κατι βασικο. Dunno..

Θεϊκό ήταν. Σπλάτερ άπειρο ,βυζιά άπειρα και χιούμορ. Και ψοφάει ο καταραμένος Eli Roth. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Aκριβως αυτο!!!Το ειδα σινεμα. Πηγαμε 6 ατομα, σε εμενα και 2 φιλους μου αρεσε, σε 2 φιλες μου και εναν gay δεν αρεσε καθολου. Go figure. (και δεν το λεω ρατσιστικα, κανω παρεα με αυτον και αλλον 1 ομοφυλοφιλο) Απλα μαλλον ο παραγοντας βυζια+κωλοι παιζει σημαντικο ρολο στην ταινια. Και το gore φυσικα. : P (σε 2 κοπελες που ξερω αρεσε, σε καμια 10ρια αλλες οχι)

οκ ρε Anelis.

για το Zombie Attack from Outer Space ξέρει κανά νέο κανείς μήπως ? κυκλοφόρησε/θα κυκλοφορήσει ? 2010 λεει το imdb αλλά δε βρήκα άλλα στοιχεία... :nod:

Hmm ειδα trailer και μου φανηκε καπως... C movie. : S Αυτη η Ashley ειναι πορνοσταρ ή κατι τετοιο?

Επισης, χθες που δεν ειχα λαπτοπ ειδα μερικες ταινιες, και η καλυτερη ηταν της HAMMER, το Captain Kronos του 1974. Και η χειροτερη (απο τις χειροτερες που εχω δει ποτε) και μαλλον γιαυτο εγινε Banned και μπηκε στη λιστα των Video Nasties, το The Witch who Came from the Sea. AΘΛΙΟ.

Τελος, βγηκαν νεα trailer για Insidious
http://www.bloody-disgusting.com/news/23502

I saw the devil
http://www.bloody-disgusting.com/news/23501
Τελειοοοο trailer..!
Posted Image

#445 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 February 2011 - 14:44

Πλακα κανω, το Awakening ελεγα.....
.......
Εμενα το I sell the dead με απογοητευσε btw, περιμενα περισσοτερα. Σαν να ελειπε κατι. Κατι βασικο. Dunno..

Aκριβως αυτο!!!Το ειδα σινεμα. Πηγαμε 6 ατομα, σε εμενα και 2 φιλους μου αρεσε, σε 2 φιλες μου και εναν gay δεν αρεσε καθολου. Go figure. (και δεν το λεω ρατσιστικα, κανω παρεα με αυτον και αλλον 1 ομοφυλοφιλο) Απλα μαλλον ο παραγοντας βυζια+κωλοι παιζει σημαντικο ρολο στην ταινια. Και το gore φυσικα. : P (σε 2 κοπελες που ξερω αρεσε, σε καμια 10ρια αλλες οχι)
.........................
Τελος, βγηκαν νεα trailer για Insidious
http://www.bloody-disgusting.com/news/23502

I saw the devil
http://www.bloody-disgusting.com/news/23501
Τελειοοοο trailer..!

Καλά το Awakening το περιμένω πως και πως! Δεν περίμενα να παραχθεί και άλλη ζομποσειρά τόσο γρήγορα μετά το walking dead αλλά χαίρομαι πολύ που έγινε.

Ίσως πρέπει να μην περιμένεις τίποτα από το I sell the dead για να σου αρέσει; Δεν ξέρω, πάντως σε εμένα έτσι έγινε και με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα.

Ό,τι έβλεπα κ εγώ τα τραιλεράκια και χαιρόμουν. Θέλω απίστευτα πολύ να δω το Insidious ρε γμτ!!

(Καλά αυτό για το Pirahna που λες ασχολίαστο...)

Edit: Also...
Reanimator the Musical
Night of the Little Dead

Edited by Anelis, 17 February 2011 - 15:07.

Posted Image

#446 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 17 February 2011 - 15:05

Ναι συμβαινει συχνα αυτο, οχι μονο με το I sell the dead.
To X-TRO ξεκινησα να βλεπω και ημουν σιγουρος πως θα ταν φολα. Ε στο τελος μ αρεσε :P

Yup και εγω θελω πολυ το Insidious!
(Δες το isawthedevil εσυ >.>)

Χαχα ^_^ xD

XEXE θελω να δω Little dead!!!
Για το μιουζικαλ δεν ξερω τι σχολιο να κανω...Ειναι Stuart Gordon ομως. :/ Dunno.

Edited by BrainDeadAlive, 17 February 2011 - 19:02.

Posted Image

#447 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 12 March 2011 - 19:18

zade, στην καμία των περιπτώσεων το set σου δεν αναφέρεται σε αυτό το γαλλικό horror comedy που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, γιατί αυτό που είδα στο trailer από το rubber puma απέχουν έτη φωτός. Σε ποια αναφέρεται, man;

Youtube Video

Posted Image

#448 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 12 March 2011 - 19:23

Σε αυτο αναφέρεται, το είδα πριν λίγο.
ΑWESOME!

#449 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 13 March 2011 - 01:52

zade, στην καμία των περιπτώσεων το set σου δεν αναφέρεται σε αυτό το γαλλικό horror comedy που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, γιατί αυτό που είδα στο trailer από το rubber puma απέχουν έτη φωτός. Σε ποια αναφέρεται, man;

Youtube Video

Ναι σε αυτό αναφέρεται. Btw έχω δει έναν τόνο σπλάτερ αυτό τον καιρό αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Πρέπει να επαναφέρω το six pack μου και τρέχω (κυριολεκτικά).

Αν το πετύχω υπόσχομαι reviews και fanservice.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#450 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 13 March 2011 - 16:34

Youtube Video

Posted Image