Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#451 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 13 March 2011 - 16:38

Ενταξει μωρε ,το ειδα απο σποντα πριν κατι μηνες...μιλαμε για μεγαλη ξουρια....
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=U87zVkIXNI0&feature=relmfu[/YOUTUBE]
Posted Image

#452 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 04 April 2011 - 15:09

This thing is out there!!!

Youtube Video

Για κάπως καλύτερη ανάλυση, υπάρχει η έκδοση m720p BiRD.

Posted Image

#453 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 04 April 2011 - 18:29

edited: found it!

Edited by sickO lickO, 05 April 2011 - 12:24.

#454 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 06 April 2011 - 16:57

Yuuup το έχω κατεβάσει και εγώ! Σήμερα έχει champions league οπότε μάλλον θα το δω αύριο.!
Posted Image

#455 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 07 April 2011 - 15:05

εγώ το είδα και φυσικά ήτανε λουκούμι όπως πρέπει. άν και είχε λίγη διάρκεια (μόλις 1:25) δε σου αφήνει περιθώρια να ζητήσεις κάτι παραπάνω, αφού τα έχει όλα!!!!! ότι καλύτερο κυκλοφορεί μετά το Machete!

#456 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 09 April 2011 - 02:28

^Nαι το είδα και εγώ και ήταν όντως καλό!!

Επίσης είδα και μου αρεσε το La Casa Muda.

To wake wood ήταν συμπαθητικό.

Το the clinic ήταν μεγάλη φόλα!
Posted Image

#457 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 09 April 2011 - 12:47

Το κατέβασα κι εγώ ,δεν το είδα ακόμα πάντως.

Το Κλίνικ είναι μούφα ε; Να πάρει και διάβασα όλο καλά λόγια... Αλλά σε εμπιστεύομαι, μετά την σωστή σου τοποθέτηση πάνω στο hatchet II.

Να μην το δω καθόλου δηλαδή;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#458 rahxephon

rahxephon

"Hokuto stinken my ass!!!

• Members
  • 106 posts

Posted 09 April 2011 - 13:04

Eπιτελους τελειωσα τον πρωτο κυκλο του The walking dead.Βουρ για τον δευτερο!!!!!!
Posted Image

#459 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 09 April 2011 - 13:25

πες μας μόνο αν ειναι το ιδιο κακος και ο 2ος οταν τον δεις.

#460 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 April 2011 - 14:14

Eπιτελους τελειωσα τον πρωτο κυκλο του The walking dead.Βουρ για τον δευτερο!!!!!!

Θα περιμένεις ακόμα 5-6 μήνες!!! :/

Tiger-stock-blog-header.jpg

#461 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 09 April 2011 - 15:10

Προσφατα ειδα ενα καρακλασσικο του ειδους. Το hellraiser. Απο μικρος το χαζευα στα ραφια του βιντεοκλαμπ αλλα ποτε (προκατηλλημενος επειδη ηταν παλιο) δε το επαιρνα, πιανοντας ενα αλλο horror.
Το ειδα λοιπον και θελω να μου πειτε αν περιμενω τιποτα καλυτερο ή διαφορετικο απο τα επομενα της σειρας για να τα δω.

#462 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 09 April 2011 - 15:40

To 1ο το Hellraiser το βρήκες σε βιντεοκλαμπ? Μπράβο. Το 2ο ήταν αρκετά διαφορετικό αλλά μπορώ να πω ότι μ άρεσε περισσότερο. Μέχρι και το 3ο αξίζει να το δεις. Από κει και πέρα...
Posted Image

#463 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 April 2011 - 19:00

πες μας μόνο αν ειναι το ιδιο κακος και ο 2ος οταν τον δεις.

Πω πω έλεος, μην πει κάποιος για το walking dead, αμέσως να πετάξεις την κακία σου! :P
Τι κ αν σου πει κάποιος που του άρεσε η 1η σεζόν ότι η 2η σεζόν θα είναι καλή ή κακή, αφού έτσι κ αλλιώς έχεις άλλη άποψη δεν πρόκειται να σου χρησιμεύσει η πληροφορία.
U hater u...

Posted Image

#464 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 10 April 2011 - 00:51

Το Κλίνικ είναι μούφα ε; Να πάρει και διάβασα όλο καλά λόγια... Αλλά σε εμπιστεύομαι, μετά την σωστή σου τοποθέτηση πάνω στο hatchet II.

Να μην το δω καθόλου δηλαδή;

Koίτα, μπορείς να το δεις μόνο και μόνο για να επαληθεύσουμε αν όντως συμπίπτουν κάπως οι γνώμες μας. :P

Είναι τίγκα στα νέο-κλισε (παγίδες/άνθρωποι σε ένα χώρο που δεν ξέρουν τι συμβαίνει κλπ)

Αυτά τα δύο τα συγκεκριμένα έγω προσωπικά έχω ΣΙΧΑΘΕΙ να τα βλέπω.

Προσφατα ειδα ενα καρακλασσικο του ειδους. Το hellraiser. Απο μικρος το χαζευα στα ραφια του βιντεοκλαμπ αλλα ποτε (προκατηλλημενος επειδη ηταν παλιο) δε το επαιρνα, πιανοντας ενα αλλο horror.
Το ειδα λοιπον και θελω να μου πειτε αν περιμενω τιποτα καλυτερο ή διαφορετικο απο τα επομενα της σειρας για να τα δω.

Μέχρι και το Inferno (νούμερο 5) εμένα μου αρέσουν αρκετά. Τα επόμενα είχα χειρότερα, και αυτό που βγαίνει σύντομα διάβασα οτι επίσης είναι άθλιο.

Αnyway σήμερα είδα το Prowl, άλλη μουφίτσα. :unlucky:
Posted Image

#465 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 11 April 2011 - 16:51

To 1ο το Hellraiser το βρήκες σε βιντεοκλαμπ? Μπράβο. Το 2ο ήταν αρκετά διαφορετικό αλλά μπορώ να πω ότι μ άρεσε περισσότερο. Μέχρι και το 3ο αξίζει να το δεις. Από κει και πέρα...

Το ειχα βρει τοοοοτε , πριν απο καμια 6ετια περιπου εννοω( ναι ειμαι διαστροφικο ον). Τωρα αααααν βρεις κανα βιντεο κλαμπ, δε ξερω αν θα το εχει, εχω να πατησω απο τοτε που ειχα βαλει ιντερνετ.

Καλως θα δω και το 2ο και αν ενθουσιαστω θα συνεχισω λιγο ακομα.