Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#421 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 14 February 2011 - 19:10

Tεχνικα προβληματα, γιαυτο και το double post. :unlucky:

Δεν ηξερα τι εστι workprint, τωρα που εμαθα ομως δεν εχω κανενα προβλημα.
Μπορει να το δω με κατι φιλους μου σημερα. Αλλιως πιο αργα μονος μου.. :emptyonexg1:

Χαμ..Γιατι τετοιος ενθουσιασμος με το bitter feast?
Απο την υποθεση μου φανηκε βαρετο...Κατι α λα The Loved Ones.
Dunno, δειτε το και πειτε γνωμες!
Posted Image

#422 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 14 February 2011 - 23:25

το κοινο στοιχειο που βρηκα στο σεναριο των Hostel, Martyrs, Botched, Hellevator, ειναι λες και ηταν προσχεδιασμενα απο καποιον για να βρει θυματα και να τα σκοτωσει σε ενα μερος. στο Hostel και το Martyrs ειναι μια οργανωση στη Σλοβακια και ενα υπογειο αντιστοιχα, στο Botched ηταν ο Ivan o τρομερος με τη θρησκα μανα του (ή οτι ηταν, δε θυμαμαι) μεσα στον οροφο 13, και στο Hellevetor νομιζω αυτος με τα γυαλια και τα ακουστικα που καθοταν πισω πισω στο ασανσερ και δεν εκανε τιποτα. πιο αναλυτικα δε μπορω να το γραψω, και δε θα επιμεινω αλλο γιατι μαλλον μονο εμενα μου φαινονται παρομοιες.

σημερα ειδα κι εγω το Wasting Away το οποιο αν και ηταν χωρις subs μου αρεσε παρα πολυ, περισσοτερο κι απ'το Shaun of the Dead θα μπορουσα να πω! αν και δε τα πιανα ολα οσα λεγανε, το στορυ ειναι πολυ ευκολο να το καταλαβεις. η ταινια γενικα πιστευω προσθεσε ενα καινουργιο στοιχειο στο "ειδος" των zombedy, την εναλλαγη απ'το ασπρομαυρο στο χρωματιστο που δειχνει τι σκεφτονται τα ζομπι και τι οι ανθρωποι... γενικα ηταν πολυ αξιολογη και μπραβο στον BrainDeadAlive που την προτεινε! μακαρι να βλεπαμε κι αλλες τετοιες φρεσκιες ιδεες...

#423 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 February 2011 - 23:33

^Plz plz plz Βάλε spoiler tags!!!!!!!!

Ναι ήταν όντως πολύ καλό το Wasting Away, αλλά δεν μπορώ να το βάλω πάνω από το Shaun.
Και η ιδέα να τους δείχνουν και από τις 2 οπτικές γωνίες ζόμπι/άνθρωποι και το σενάριο καλό με ωραίες ατάκες. Άνετα μπαίνει στις κορυφαίες zombie comedies..of like ever!!

Posted Image

#424 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 15 February 2011 - 02:18

Bravo παιδια! Χαιρομαι :D
Και εγω πανω απο Shaun of the Dead δεν βαζω αλλo ''zombedy'' παντως.
Εκτος από το Braindead φυσικα, που δε νομιζω ομως να θεωρειται κωμωδια.
Παρολο που εχει πολυ γελιο xD

Eiδα το Tucker & Dale VS Evil.
Λειπαν καποια εφε απο τους φονους (ή και σε σκηνες χωρις φονους) που παρακολουθουσαμε φανταστικα τσεκουρια να πετανε) αλλά παρολαυτά μου αρεσε πολυ!!
Εχασα καποια απο τα αστεια λογω των υποτιτλων που δεν εχουν βγει >.> αλλα την ευχαριστηθηκα.
Οποτε περιμενετε να βγει το DVDRIP με κομπλε τους φονους και τον ηχο και δειτε το!!
Posted Image

#425 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 February 2011 - 08:44

Ακούω φήμες για remake του Pet Cemetery και 4ο Evil Dead.

There is now news coming from the LA Times that the Stephen King chiller, Pet Cemetery, is in the pipes to be remade. The 1989 movie was a phenomenon that left many unnerved with some very graphic images and themes. It told the tale of a zombie-raising cemetery that afflicts a family moving into small-town Maine.
Matthew Greenberg, the writer for the great adaptation of “1408” is set to turn in his script for a new version. Details, aside from this, are very limited as the plans are just starting to develop. However, there is news that executives at Paramount have put out word that at least two representatives in the agent community are seeking a high-level director for the material.

Rob Tapert, a longtime producing partner of Sam Raimi, told the Detroit Free Press a few weeks ago that Sam Raimi is looking to remake his notorious 1981 horror film, The Evil Dead. Tapert said the Raimi “wanted to see The Evil Dead remade for a proper theatrical experience.” Details are very sketchy at this point with scripts just beginning to be looked at.

Not sure if want.

What's up Hollywood, στερέψαμε από ιδέες; Πέρσι είχαμε remakes Nightmare on Elm Street, Piranha, I spit on your grave, Let the right one in και ποιός θυμάται τι άλλο...
Μας έρχεται και το remake του Fright Night.

Δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου αρέσει ή όχι αυτό.

Posted Image

#426 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 16 February 2011 - 11:09

Πέρσι είχαμε remakes Nightmare on Elm Street, Piranha

A ναι υπάρχει ένα νέο που ξέχασα να αναφέρω. Ο Glu Gulager ο τύπος που σκηνοθέτησε τα τρία Feast ανέλαβε να σκηοθετήσει το επόμενο Piranha.

Εμένα μου φαίνεται θαυμάσιο νέο.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#427 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 16 February 2011 - 11:10

είδα το Shaun of the dead χτες.
Αυτο δεν είναι που είναι κωμωδία?

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#428 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 February 2011 - 11:12

Καλά βρε το είδες και δεν κατάλαβες αν είναι κωμωδία; xD
Ναι αυτό είναι πάντως.

Posted Image

#429 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 16 February 2011 - 11:25

δεν γέλασα γενικά.Σε μερικά σημεία ναι,αλλά δεν μου φάνηκε και τόοοσο αστείο :hot:

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#430 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 16 February 2011 - 11:33

Μην ανησυχείς κι εγώ το ίδιο πιστεύω.Ντάξει έχει πλάκα ,αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο καλό. Κι εγώ όταν το είχα δει έτσι είχα πάθει.Γελάς σε μερικά σημεία αλλά όχι στο σύνολο του έργου.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#431 BrainDeadAlive

BrainDeadAlive

Dead By Dawn

• Members
  • 139 posts

Posted 16 February 2011 - 14:54

Εγω ειχα ξετρελαθει με την πρωτη με το Shaun και γελαγα αρκετα θυμαμαι.

A ναι υπάρχει ένα νέο που ξέχασα να αναφέρω. Ο Glu Gulager ο τύπος που σκηνοθέτησε τα τρία Feast ανέλαβε να σκηοθετήσει το επόμενο Piranha.

Εμένα μου φαίνεται θαυμάσιο νέο.

Και μενα πολυ καλο μου φαινεται.

Τωρα για τα αλλα, το Pet Sematary δεν χρειαζεται επουδενει (πουδενι, ουατεβερ) remake, το 4ο Evil Dead ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ. Με τους ιδιους συντελεστες παντα. Τοσο πισω οσο και μπροστα απ την καμερα. In Sam Raimi & Bruce Campbell (together) we trust!
(To My Name is Bruce ειχε γελιο! Χμφ!)

Το Χολυγουντ εχει στερεψει απο ιδεες απο τις αρχες τως 00s me thinx >.<

Για τη νεα σειρα με Zombie διαβασατε? (την οποια δεν βρισκω τωρα να δωσω λινκ : P)
Posted Image

#432 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 February 2011 - 15:01

Εγω ειχα ξετρελαθει με την πρωτη με το Shaun και γελαγα αρκετα θυμαμαι.

Και μενα πολυ καλο μου φαινεται.

Τωρα για τα αλλα, το Pet Sematary δεν χρειαζεται επουδενει (πουδενι, ουατεβερ) remake, το 4ο Evil Dead ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ. Με τους ιδιους συντελεστες παντα. Τοσο πισω οσο και μπροστα απ την καμερα. In Sam Raimi & Bruce Campbell (together) we trust!
(To My Name is Bruce ειχε γελιο! Χμφ!)

Το Χολυγουντ εχει στερεψει απο ιδεες απο τις αρχες τως 00s me thinx >.<

Για τη νεα σειρα με Zombie διαβασατε? (την οποια δεν βρισκω τωρα να δωσω λινκ : P)

αν μιλάς για το walking død τα σπάει, το είδα πριν κάνα μηνα και σήμερα μόλις έφτασαν και τα πρώτα 3 volumes από το comics :D

also, ούτε εγώ πωρώθηκα με το shaun of the død

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#433 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 February 2011 - 15:13

^Όχι δεν νομίζω ότι εννοεί το walking dead. ;)(If you do, i am disappoint)
Μας ετοιμάζουν ζομποεκπλήξεις γενικά...!

BrainDeadAlive, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για το Shaun.
Για να το πω απλά, αν είσαι zombie lover, σου αρέσει το Shaun. Αν όχι, δεν είσαι τρου.
Τέλος.

To Evil Dead και εγώ το θέλω αλλά ο Bruce έχει μπαγιατέψει πολύ (νια νια νια για το my name is Bruce), και ο Raimi,...well δεν είναι κακός μεν, αλλά...
Γενικά δεν θα ήθελα να μου χαλάσουν μια από τις αγαπημένες μου τριλογίες.

Posted Image

#434 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 February 2011 - 15:23

δεν γέλασα γενικά.Σε μερικά σημεία ναι,αλλά δεν μου φάνηκε και τόοοσο αστείο :hot:

Μαζί σου....εμένα με πήρε ο ύπνος!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#435 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 16 February 2011 - 15:31

you are not /foreveralone in this.
Aν και αγαπω Edgar Wright ούτε εμένα μ άρεσε ιδιαίτερα.