έχεις βρεί subs γι'αυτό ? το Wasting.Away.2007.DVDRip.XviD-VoMiT έχω. φαίνεται αρκετά έξυπνο, άν και δε το είδα ακόμα, φαντάζει σαν το Love of the Dead. και με βάση όσα είπε η Anelis για το American Zombie, τελευταία βλέπουμε πως τα ζόμπια αρχίζουν να αποκτούν συναισθήματα και να φέρονται σαν άνθρωποι. αυτό μόνο περισσότερο βάθος μπορεί να προσθέσει, άν και ελπίζω να μη το παρακάνουν σαν τους βρυκόλακες και το Twilight...Hahaha ωραιοοο!
Μου θυμισε λιγο το Wasting Away, χωρις να το εχω δει, απο το trailer.
Οι πρωταγωνιστες και στα 2 ειναι ζομπια.
EDIT:
Μολις ειδα Wasting Away. Kαιρο ειχα να γελασω με ''zombedy''.
-What do zombies look most like?
-Keith Richards?
-No, corpses...
-We could get a night job
-We 're zombies, not illegal immigrants.
http://media.photobucket.com/image/wasting%20away/dipsacord0/WASTING%20AWAY/WastingAway-1.jpg?o=4
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Posted 13 February 2011 - 12:26
Posted 13 February 2011 - 16:28
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 13 February 2011 - 20:08
Oxι Sicko Licko δυστυχως δεν εχω βρει subs για το Wasting Away, και εγω χωρις το ειδα.
Δεν το κανουν γλυκαναλατο παντως, καμια σχεση με twilight.
Sicko Licko και zade. Πρεπει να κατεβασετε και να δειτε asap το botched. Αν δεν το εχετε δει, κωμωδια τρομου. Απο τις καλυτερες που ειδα τα τελευταια 2-3 χρονια.

Posted 13 February 2011 - 20:26
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted 13 February 2011 - 21:02
το έχω δεί και πρέπει να έχει ξαναναφερθεί στο thread. μου ειχε κανει εντυπωση ο τιτλος και το εξωφυλλο, και όταν άρχισε το μακελείο παρακαλούσα να μη τελείωσει! θα μπορούσαν να το κάνουν και πολύ καλύτερο βέβαια, ίσως άν ήταν από άλλη χώρα. σεναριακά η ιδέα κάπως μου είχε θυμίσει και το Hostel λιγάκι (μόνο που δεν ήταν ακριβώς οργάνωση) και το Hellevator (που ειναι μεσα σε ασανσερ)...Sicko Licko και zade. Πρεπει να κατεβασετε και να δειτε asap το botched. Αν δεν το εχετε δει, κωμωδια τρομου. Απο τις καλυτερες που ειδα τα τελευταια 2-3 χρονια.
Edited by sickO lickO, 13 February 2011 - 21:09.
Posted 13 February 2011 - 21:14
Εκλαιγα εγω με τον κολλητο μου απο τα γελια με τον Boris!
Χμμ... σεναριακα hostel μπορει λιγο, hellevator δεν θυμαμαι καθολου ποιος ηταν ο λογος που εγιναν ολα. Απλα θυμαμαι οτι ανεβαιναν κ ανεβαιναν κ ανεβαιναν...
Α! Και εγω ελπιζω να εχει γελιο το tucker & dale!
Βγηκε workprint, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο απο αποψη ηχου.
Δεν εχω χωρο εγω να το κατεβασω ακομα, οποτε περιμενω να σβησω τπτ. :/

Posted 14 February 2011 - 07:59
Το Men Behind the Sun , το Alice, Sweet Alice , το Cemetery Man και το Dead Alive αξίζουν?
Posted 14 February 2011 - 08:44
Γενικά αξίζουν όλα, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα, τότε Brain Dead ΦΟΡ ΔΙ ΓΟΥΙΝ!
Είδα κ εγώ το Botched, χάρη στον φοβεροτρόμερο BrainDeadAlive και το καταευχαριστήθηκα. Μου θύμισε πολύ το Feast στο στυλάκι του, και γούσταρα γιατί είχα καιρό να δω ανάλογη ταινία. (Πάντως το Hostel δεν μου το θύμισε ούτε στο ελάχιστο..).
Μετά το Lesbian Vampire Hunters, που το περίμενα πώς και πώς και τελικά ήταν απλά μια μέτρια ταινία με κάποια καλά αστειάκια και όχι το διαμάντι που περίμενα, αποφάσισα να μην περιμένω τόσα πολλά πια από το Tucker & Dale VS Evil. Όσο γ@μάτο και θεϊκό είναι το τρέιλερ του, δεν θα ξαναπαρασυρθώ.
/strong Anelis, strong Anelis
Posted 14 February 2011 - 09:13
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 14 February 2011 - 11:02
το Dead Alive εγώ το θεωρώ κλασικό πλέον, μαζί και με το Bad Taste!!!!
το Lesbian Vampire Killers (κι όχι Hunters, εκτός άν λέμε άλλη ταινία) πέρα απ'τον πιασάρικο τίτλο, είχε και γαμάτο εξώφυλλο απ'όσο θυμάμαι, εμένα μου ψιλοάρεσε, αλλά τίποτα σπουδαίο ή άξιο αναφοράς...
Posted 14 February 2011 - 15:46
σεναριακά η ιδέα έχει να κάνει με κάποιους που θέλουν να σκοτώσουν και στα δύο. απλά στο ένα είναι ολόκληρη οργάνωση ας πούμε, και στο άλλο είναι απλά ένας όροφος. το ίδιο συμβαίνει και στο Martyrs. δε ξέρω άν μπορεις να δείς την ομοιότητα ή μόνο εμένα μου φαίνονται παρόμοια...(Πάντως το Hostel δεν μου το θύμισε ούτε στο ελάχιστο..).
Posted 14 February 2011 - 16:40
φοβεροτρόμερο BrainDeadAlive
Yπερβαλλεις..

ΧDD
Μετά το Lesbian Vampire Hunters, που το περίμενα πώς και πώς και τελικά ήταν απλά μια μέτρια ταινία με κάποια καλά αστειάκια και όχι το διαμάντι που περίμενα, αποφάσισα να μην περιμένω τόσα πολλά πια από το Tucker & Dale VS Evil. Όσο γ@μάτο και θεϊκό είναι το τρέιλερ του, δεν θα ξαναπαρασυρθώ.
''YAAAAAA YAAAAAA'' το λεσβοβαμπιρ XD
Eγω δυστυχως περιμενω πολλα απο το Τακερ & Ντειλ...Ουατ δε χελ, το κατεβαζω τωρα και επιζω να μην εκραγει το λαπτοπ λογω μνημης.
το men behind the sun είναι γνήσιο του κερατα. παρα πολύ καλή ταινία με ωραίες σκηνές και διασκεδαστική
ΗΜΜΜ...διασκεδαστικη με την εννοια Facesofdeath διασκεδαστικη?
Εγω την βρηκα απλα ενδιαφερουσα, (το 2ο μερος νομιζω εχω δει) και ομολογω οτι ηταν η (πρωτη μπορει και η ) τελευταια ταινια που με ειχε κανει να ανακατευτω, στη σκηνη με τα χερια, που τα εβαλε μια γυναικα σε ψυχρο οζων? αζωτο? dunno. Τη συνεχεια θα τη θυμασαι, μη κανω και spoil σε οσους δεν το εχουν δει

Αλλα ναι Braindead (uber alles) και Cemetery Man are gooood!

Posted 14 February 2011 - 16:44
σεναριακά η ιδέα έχει να κάνει με κάποιους που θέλουν να σκοτώσουν και στα δύο. απλά στο ένα είναι ολόκληρη οργάνωση ας πούμε, και στο άλλο είναι απλά ένας όροφος. το ίδιο συμβαίνει και στο Martyrs.
Αυτη δεν ειναι σεναριακα η ιδια ιδεα σχεδον για ολες τις ταινιες του genre? Πλακα κανω XD
Aλλα τωρα που το λες το Hostel πιο πολυ φερνει σε Martyrs, λογω των οργανωσεων παρα στο Botched. IMO.

Posted 14 February 2011 - 17:39
Posted 14 February 2011 - 18:55

Τι να σου πω βρε ΣίκοΛίκο, τα έχω δει αυτά που λες και δεν μου θύμισαν το ένα το άλλο καθόλου.
Ωραία BrainDeadAlive κάτσε να δεις εσύ το Tucker & Dale VS Evil, και μας λες αν είναι καλό ή όχι να το δούμε όταν θα βγει σε DVDRIP...

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ με το Bitter Feast, κόντεψε να μας γκαστρώσει. Πάω για dl.