Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#601 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 06 July 2009 - 13:15

Yeah.Το Dragonball ήταν απλός ένα χάσιμο χρόνου.Το έβλεπα λίγο παλιά αλλά σταμάτισα διότι άρχησα να το βαριέμε λίγο και μετά προτίμησα άλλα anime και έτσι το παράτησα.

Yποκλίνομαι και ξέρω οτι θα τη σπάσω στον Scorpion απίστευτα αλλα αυτό το anime απλα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. :hahaha:

#602 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 06 July 2009 - 15:50

θα πω το dragonball, ξενερωνα καθε φορα που τελιωνα κατι αλλο και μου ερχοταν το db στο μυαλο

αν και ασχοληθηκα αρκετα με endless shounen (one piece, naruto, dragonball), τελικα αρχιζω να πιστευω πως θα προτιμουσα να δω 10 ανιμε των 30 αντι τo 1 των 400 η οσες εκατοσταρες

μονο το manga του bleach μου αρεσε, και σε αυτο ωρες ωρες με εκνευριζει πολυ το '' εισαι κακος και θα σε νικησω και ετσι θα σωσω τον φιλο μου'' και δε περισσοτερο στο one piece:erk::erk:, νισαφι πια, φτανει

Edited by frikase, 06 July 2009 - 16:02.

#603 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 06 July 2009 - 16:03

Πολλοι narutofans/bleach fans και οpfans δν θελουν να παραδεχτουν οτι το "αρχαιο" dragonball με τα χαλια γραφικα ειναι καλυτερο απο το naruto/op/bleach γιαυτο το μισουν και το θεωρουν το χειροτερο.

#604 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 06 July 2009 - 16:52

Και πολλοί Dragonball fans που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους έχουν αρχίσει και γίνονται κουραστικοί πλέον... :smokingg:

Στην προκειμένη περίπτωση, ο frikase κατακεραύνωσε συλλήβδην όλα τα endless shounen, κι εσύ, Sora, το μόνο που συγκράτησες ήταν η προσβολή προς το "άγιο Dragonball", και υπονόησες κι από πάνω ότι είναι fan των άλλων 3. Μμμμμμμμμμάλιστα. :nosey:

αν και ασχοληθηκα αρκετα με endless shounen (one piece, naruto, dragonball), τελικα αρχιζω να πιστευω πως θα προτιμουσα να δω 10 ανιμε των 30 αντι τo 1 των 400 η οσες εκατοσταρες

x ∞

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#605 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 06 July 2009 - 21:34

Πολλοι narutofans/bleach fans και οpfans δν θελουν να παραδεχτουν οτι το "αρχαιο" dragonball με τα χαλια γραφικα ειναι καλυτερο απο το naruto/op/bleach γιαυτο το μισουν και το θεωρουν το χειροτερο.

Χμμμ θα σε απογοητευσω γιατι δεν ειμαι φαν κανενός απο τα παραπανω. Δεν έτυχε να τα παρακολουθησω δηλαδη...

Ωστόσο, θεωρώ αρκετά βαρετή την πλοκή στο drangonball....

Θα συμφωνήσω με τον Kenny...:emptyonexg1:

Προσωπικές απόψεις εκφράζουμε εδώ... Λογικό να μην συμφωνούνε όλοι...:Blissfull::tensai:

#606 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 July 2009 - 22:44

Λοιπόν εγώ ξαναοργανόνομαι και λέω τα εξής.

Όλα είναι θέμα γούστου.Με την έννοια ότι μπορεί να μισήτε κάτι πραγματικά αλλά να δείτε κάποιον μπροστά σας και να σας αλλάξει την εικόνα.Ο καθένας κάποια πράγματα τα έχει διαφορετρικά τοποθετημένα στο μυαλό του.

Ένα άλλο.Να σας πω ποιά άνιμ μισώ από άποψη γούστου.Όλα αυτά που απεικονίζουν το μέλλον και τα ρομπότ,διάφορα mecha και sci-fi.Απλά δεν μπορώ να τα δώ,έχω μια άποψη για αυτά και σαν αποτέλεσμα δεν μου αρεσουν καθόλου.

Και να ξεκαθαρίσω την θέση μου για το dragonball.Πρώτον επειδή είναι αρχαίο δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο.Δεύτερον σαν 'ανιμ δεν μου αρέσει καθόλου πραγματικά το συχαίνομαι.
Τώρα πολλά παιδιά πέρνουν παραμάζωμα την εξής έκφραση"Από αυτό άρχισαν όλα τα shounen .Εγώ πάλι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου γι αυτό το πράμα.Επειδή είναι το πρώτο δεν σημαίνει ότι είναι κάποιο.Σε πάρα πολλούς και ειδικά της εποχής έκανε τεράστια απήχηση και γενικά ήταν ένα μπάμ.Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.Πολλά πράγματα δεν είναι απόλυτα.
Ο κάθε καλιτέχνης πράττει με αυτά που έχει ζήσει και ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά.

Τώρα πολλοί να μου λένε ότι αυτός του one piece εμπνεύστικε από αυτόν.Το αποτέλεσμα δεν ειναι το ίδιο και πιστέψτε με δεν τα συγκρίνω.

Αλλά επειδή είναι αυτό το άνιμ δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο.Αυτό για μένα δεν δείχνει πραγματικά τίποτα,και μπορεί να ακξούγομαι υπερβολικός.

Αλλά το μέλλον κανείς δεν ξέρει πως θα είναι και αυτό είναι αυτό που με προβληματίζει σε αυτά τα άνιμ.Αυτό που προσωπικά μου την δίνει είναι που μου λένε για ρομπότ και τέτοια και αν μου αρέσουν και και διάφορες ερωτήσεις για το μέλλον.Εγώ ποτέ δεν τις απαντάω αυτές τις ερωτήσεις.Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι το μέλλον και σε ένα σημείο το φτιάχνουμε όπως εμείς θέλουμε να είναι.Και που πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η εικόνα του και κάποια άλλη θα ήταν βλακεία.Προσωπικά αυτό μου την δείνει περισσότερο.Βλέπω τους υπτάμενους δίσκους και τα λέιζερ που κάποιους τρελένουν,και ντε και καλά θα έχουμε και κατι τέτοια στο μέλλον.Σαν είκονα δεν μου αρέσει.

Και άνιμ του παρελθόντος είναι πολύ πιο ωραία.Σου δείχνουν ένα"φανταστικό" πλαίσιο από κάτι που υπήρχε και μπορεί να εξαφανίστηκε,και όχι να βλέπω κάτι το οποίο φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και εκεί είναι η ομορφιά ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδη.
Το παρελθόν σε κάποιους φαίνεται βλακεία αλλά μιλάμε για ιστορία ή εποχή στο χρόνο.
Βασικά εγώ γοητεύομαι από τέτοια άνιμ και από πράματα που κάποιοι άνθρωποι δεδομένων συνθηκών σκεφτόταν κάπως διαφορετικά.Και ένα παράδειγμα από μένα .
Το Basilisk μου άρεσε 100 φορές παραπάνω από το dragonball .Και σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να το έχει δεί όπωσδήποτε σαν μια είκονα.

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν λάθος και βλάκιες αυτά που λέω αλλά ειδού η άποψη για κάποια άνιμ...

Edited by Night_Wizard_Seal, 06 July 2009 - 23:17.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#607 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 06 July 2009 - 22:58

Βασικά με όσα λες για το Dragonball θα συμφωνησω...

Τώρα για τα anime του μέλλοντος, όπως και για τις ταινίες του μέλλοντος και τα βιβλία του μέλλοντος είναι απλά το πώς φαντάζεται ο καθένας οτι θα είναι τα πράγματα. Δεν το βρίσκω κακό να το εκφράζει και φυσικά δεν προδιαγράφει κάτι. Δεν σημαίνει οτι επειδή εγώ για παράδειγμα λέω οτι θα πηγαίνω στη σχολή με ιπτάμενο δίσκο οτι όντως έτσι θα ναι τα πράγματα. Ουτε αν κάποιος Ιάπωνας πάει και φτιάξει anime με το μέλλον κάπως διαφορετικό απ οτι το παρουσιάζουν οι υπόλοιποι θα πεί οτι έτσι θα γίνει... Βέβαια διαβάζοντας το post σου, καταλαβαίνω οτι είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας και γενικότερης άποψης για τα πράγματα οπότε απλά θα σεβαστώ την άποψη σου. :wooi2:

Οντως τα anime που διαδραματίζονται στο παρελθόν έχουν μια μαγεία... Αλλα για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ όσα αναφέρονται στην εποχή μας, τα βρίσκω κάπως πιο ρεαλιστικά...

Οσο για το basilisk δεν ετυχε να το δω.. Μου κινησες την περιεργεια ωστόσο. Θα εκτιμούσα λίγες παραπάνω πληροφοριες αν μπορεις να μου στειλεις στο προφιλ μου ή σε πμ θα σου ήμουν υποχρεη. :wooi2::blingeye2::hmmm:

#608 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 06 July 2009 - 23:19

Συμφωνώ με αυτό που λές,Θέστο βλακεία μου εμένα αυτή η εικόνα δεν μου αρέσει εκεί είναι που η πραγματική έννοια του φαντάστικου πέρνει μια άσχημη θέση για μένα...Δεν το βρίσκω εκλυστικό πάρτο κάπως έτσι ....

Edited by Night_Wizard_Seal, 06 July 2009 - 23:26.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#609 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 06 July 2009 - 23:20

worst anime ever ??χμμμ.. εχουμε angel santuary, Demonbane, Neon Genesis Evangelion, Speed Grapher, Sky crawlers

#610 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 06 July 2009 - 23:41

A ξεχασα να πώ το Yugioh :P

#611 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 July 2009 - 00:11

Για συγκρίσεις Dragonball - Άλλων Shonen
Το DB ναι μεν ήταν το πρώτο και έδωσε ώθηση σε νέους δημιουργούς shonen αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι το καλύτερο. Όπως και να το κάνουμε όσο περνάει ο καιρός εμφανίζονται και θα εμφανίζονται καλύτερα προίοντα στην βιομηχανία των anime. Και η αλήθεια είναι ότι τα σημερινά shonen έχουν ξεπεράσει το DB σε πάρα πολλούς τομείς...

Βλέπουμε σε νέα shonen......
Μεγαλύτερη ποικιλία χαρακτήρων.
Περισσότερη πρωτοτυπία σε μάχες και τεχνικές.
Πολύ περισσότερο συναίσθημα.
Μπόλικο Fanservice (και για κορίτσια).
Υπόθεση με βάθος που έχει να περάσει κάποια μηνύματα.
κ.α

Τώρα όσο αφορά την σύγκριση endless shonen anime και anime μικρότερης διάρκειας. Έχω να πω πως ξεκίνησα από την 1η κατηγορία αλλά πλέον παρακολουθώ και την 2η. Ωστόσο μια τέτοια σύγκριση δεν έχει κανένα νόημα και δεν οδηγεί πουθενά. Είναι θέμα προτίμησης σε άλλους αρέσει η 1η κατηγορία σε άλλους η 2η και σε άλλους και οι 2.

Edited by D.Dragon, 07 July 2009 - 00:17.

Posted Image

#612 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 07 July 2009 - 12:51

Yποκλίνομαι και ξέρω οτι θα τη σπάσω στον Scorpion απίστευτα αλλα αυτό το anime απλα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. :hahaha:

πως μπορεις να λες οτι δν αντεχεται αφου δν το χεις δει καν;;;
:knock-knock:

#613 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 July 2009 - 13:17

worst anime ever ??χμμμ.. εχουμε angel santuary, Demonbane, Neon Genesis Evangelion, Speed Grapher, Sky crawlers

Ρε παιδιά ένα έλεος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια αντικειμενικά κριτήρια όσον αφορά τις σειρές που βάζετε εδώ μέσα. Επειδή δεν σας άρεσε εσάς δεν τις κάνει τα χειρότερα anime όλων των εποχών. Λυπηθείτε τα μαλλιά μας δηλαδή...:nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#614 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 07 July 2009 - 13:26

πως μπορεις να λες οτι δν αντεχεται αφου δν το χεις δει καν;;;
:knock-knock:

To εβλεπα οταν ησουν αγέννητος εσύ αδερφούλη. :tensai::hahaha:

#615 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 07 July 2009 - 17:40

@Night_Wizard_Seal, γούστα είναι αυτά, αλλά είναι κάποια science fiction που πρέπει οπωσδήποτε να δεις και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις. Δεν είναι όλα τα sci-fi έτσι όπως τα φαντάζεσαι, ούτε έχουν mecha και ανούσιες μάχες. Γενικά όμως δεν πιστεύω ότι προσπαθούν να σου πουν πως θα είναι το μέλλον, φαντασία είναι όλα πάλι. Είναι πάντως πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα απ' ότι fantasy του παρελθόντος με μαγείες και δράκους, γιατί πολλά από τα τεχνολογικά επιτεύγματα μέσα σ' αυτά βασίζονται σε επιστημονικές θεωρίες του παρόντος σε αντίθεση με τα άλλα που βασίζονται σε μύθους. Γενικά η επιστήμη με τα sci-fi είναι δοχεία αλληλένδετα: Πολλά έχουν πάρει τα sci-fi από την επιστήμη και τις θεωρίες της αλλά και η επιστήμη από τα sci-fi.
Θα σου προτείνω κάποια που έχω δει και πιστεύω ότι θα σου αρέσουν, κι αν θες τα βλέπεις.: Terra e(Την σειρά), Crest of the stars-Banner of the stars(Βασισμένο σε σειρά βιβλίων. Συνεπώς όλα έχουν τον λόγο και την εξήγηση τους.), Infinite Ryvius(Τρομερό σενάριο-κι αυτό βασισμένο σε βιβλίο- και ανάπτυξη χαρακτήρων. Έχει και λίγο mecha όμως σε λογικά πλαίσια. Η ουσία της σειράς όμως δεν είναι στις φυσικές μάχες αλλά αλλού.).

Ρε παιδιά ένα έλεος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια αντικειμενικά κριτήρια όσον αφορά τις σειρές που βάζετε εδώ μέσα. Επειδή δεν σας άρεσε εσάς δεν τις κάνει τα χειρότερα anime όλων των εποχών. Λυπηθείτε τα μαλλιά μας δηλαδή...:nanana:

I second that.
Ρε παιδιά εδώ μέσα γράφουμε το τι θεωρούμε ως χειρότερο anime απ' όσα υπάρχουν, όχι τι δεν μας άρεσε. Χειρότερο, όχι ότι δεν ήταν του γούστου μας αλλά ότι είχε πολλές παραμέτρους που το βαθμολόγησαν πολύ χαμηλά στην εκτίμηση μας. Σχέδιο, μουσική, seiyu, story, χαρακτήρες, σκηνοθεσία, μοντάζ κτλ. Θα πρέπει να είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων δηλαδή η απόφαση να κριθεί ένα anime ως worst anime ever. Και μένα δεν μ' άρεσε το NGE αλλά δεν διανοούμουν να το γράψω εδώ μέσα.

Posted Image

Posted Image