Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#571 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 June 2009 - 16:11

Μάλιστα.

ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Έρχομαι και σας λέω ότι το Sazae-san είναι το καλύτερο anime όλων των εποχών. Επίσης, τυχαίνει να έχω και fansubs για τα 2000 και βάλε επεισόδια που έχουν βγει από το 1969 μέχρι σήμερα. Σας τα δίνω και απαιτώ να μου πείτε τη γνώμη σας.

[Μικρή παρένθεση πραγματικότητας: Το Sazae-san είναι κι αυτό ένα παιδικό, αργό, βαρετό και επαναλαμβανόμενο anime, δηλαδή μοιράζεται ερκετές "αρετές" με το One Piece. Το μόνο που του λείπει είναι οι μάχες. Αυτό που σας πορώνει δηλαδή. (Σκεφτείτε το One Piece χωρίς μάχες και πείτε μου αν θα το διασκεδάζατε το ίδο).]

Θέλετε να μου πείτε ότι πρέπει να δείτε τουλάχιστον 500 επεισόδια για να συμπεράνετε ότι δεν αξίζει;

Ας σοβαρευτούμε. Αυτό που σας έλκει στο One Piece είναι οι μάχες, χωρίς αυτές δεν θα το βλέπατε. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. Επειδή μιλήσατε για τα ecchi και αναφέρατε Τον Θεό (To Love-ru), να πω ότι τα ecchi τα βλέπω μόνο για το fanservice, και μόνο αν έχουν καλό fanservice. Ποτέ δεν τα θεώρησα αριστουργήματα. Σε αντίθεση, πολλοί One Piece fans (ανησυχητικά πολλοί) τρέφουν την πεποίθηση ότι παρακολουθούν την καλύτερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ.

Ε, αυτή ακριβώς η ψευδής πεποίθηση με κάνει να το μισώ τόσο πολύ. Μαζί με όλα τα ομοειδή endless shounen φυσικά.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#572 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 19 June 2009 - 16:19

To One Piece δεν ειναι All about μαχες Κεννυ,σε σχεση με αλλα Shounen σε αυτον τον τομεα υστερει...

Και οχι δεν με ελκυσαν οι μαχες για να το δω,εμενα προσωπικα με ελκυσε αρκετα το φαινομενο οτι παλια που το επαιζε στον Alter δεν εχανα επεισοδιο με τιποτα,και οπως και το Dragonball,kαι το One Piece εχει συναισθηματικη αξια για μενα,για αυτο και τα δυο τα εχω στα τοπ 10 σε οσα Anime και να δω!(Και εχω δει αρκετα believe you me)

Και ναι ειλικρινα πιστευω οτι ειναι απ'τις καλυτερες ιστοριες φαντασιας που γραφτηκε ποτε!

Berserk___Gatsu.jpg

#573 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 19 June 2009 - 16:38

και ειλικρινα πιστευω οτι ειναι απ'τις καλυτερες ιστοριες φαντασιας που γραφτηκε ποτε!

Οκ δεκτή η άποψή σου άλλα υπάρχουν άπειρες ιστορίες με 10 φορές καλύτερο σενάριο αντικειμενικά

#574 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 June 2009 - 16:38

To One Piece δεν είναι Bleach, η υπόθεση του οποίου υπάρχει μόνο για να γίνονται οι μάχες, και ναι το One Piece έχει να δώσει πολύ περισσότερα από τα perverted εξωγηίνα χταπόδια στο "to love ru" που βάζουν τα πλοκάμια τους κάτω από τα εσώρουχα της Lala...
Posted Image

#575 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 June 2009 - 16:41

η υποθεση του ΟΡ δεν υπαρχει για να γινονται μαχες.
τις προωθει ομως. γιατι για καποιο περιεργο λογο, ολα λυνονται με μαχες σε κατηγοριες κιολας...
χρυσος κανονας σε shounen...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#576 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 19 June 2009 - 16:45

To One Piece δεν είναι Bleach, η υπόθεση του οποίου υπάρχει μόνο για να γίνονται οι μάχες, και ναι το One Piece έχει να δώσει πολύ περισσότερα από τα perverted εξωγηίνα χταπόδια στο "to love ru" που βάζουν τα πλοκάμια τους κάτω από τα εσώρουχα της Lala...

Το One Piss δεν είναι καμια 20αρια σειρές που πρόχειρα θα μπορούσα να αναφέρω των οποίων η υπόθεσή τους έχει να δώσει πολύ περισσότερα

#577 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 June 2009 - 16:51

I 've got some bad news for you , Aniki...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#578 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 19 June 2009 - 16:57

μα καλα, μου συγκρινεις σειρες βιβλιων, κι μαλιστα ΤΟΣΟ καλες σειρες, με τα endless shonen?>
you disappoint me , to say the least...

Η ιδέα είναι η ίδια: Ιστορία χωρίς τέλος(Btw ωραίο το ομώνυμο βιβλίο, να το διαβάσεις.)
Και σκέψου ότι πολύς κόσμος τα κατηγορεί αυτά τα βιβλία ότι δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από ευχάριστες στιγμές(Και τις σειρές που ανέφερα πριν). Ότι δεν σε βάζουν να σκεφτείς άρα δεν αξίζουν. Και όντως λίγες είναι οι σειρές βιβλίων fantasy που το καταφέρνουν αυτό, και με πολλά βιβλία, απειροελάχιστες. Όμως τα fantasy δεν τα διαβάζω γι αυτό, αλλά γιατί με κάνουν να νιώθω ωραία. Αν θέλω να "ψαχτώ" θα διαβάσω κάτι άλλο. Όλα χρειάζονται. Οπότε δεν βλέπω να είναι άσχετος ο παραλληλισμός με τα anime.

Ας σοβαρευτούμε. Αυτό που σας έλκει στο One Piece είναι οι μάχες, χωρίς αυτές δεν θα το βλέπατε. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. Επειδή μιλήσατε για τα ecchi και αναφέρατε Τον Θεό (To Love-ru), να πω ότι τα ecchi τα βλέπω μόνο για το fanservice, και μόνο αν έχουν καλό fanservice. Ποτέ δεν τα θεώρησα αριστουργήματα. Σε αντίθεση, πολλοί One Piece fans (ανησυχητικά πολλοί) τρέφουν την πεποίθηση ότι παρακολουθούν την καλύτερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ.

Ε, αυτή ακριβώς η ψευδής πεποίθηση με κάνει να το μισώ τόσο πολύ. Μαζί με όλα τα ομοειδή endless shounen φυσικά.

Kenny, δεν ξέρω για την πλειοψηφία των οπαδών της σειράς, αλλά μη μου πεις ότι κι εγώ το βλέπω για τις μάχες.:oo: Please don't(Μια μπουνιά μόνο μου άρεσε απ' όλη την σειρά. Ξέρετε ποια λέω οι fans).
Βέβαια εγώ δεν είμαι οπαδός θα μου πεις. Μ' αρέσει αλλά μέχρι ενός σημείου. Πάντως επαναλαμβάνω ότι το δυνατό σημείο του One piece είναι η ιστορία του, τα θέματα που πραγματεύεται που δεν τα βλέπεις με τίποτα σε παιδική σειρά, και οι χαρακτήρες. Όλα τ' άλλα είναι το dressing. Δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο απλά ντύνουν το anime με πιο παιδική αμφίεση. Είναι η ιδιορρυθμία του αν θες αυτό.

Έχεις δίκιο ότι το παρακάνουν οι οπαδοί της σειράς, αλλά προσωπικά προτιμώ να είναι κάποιος πορωμένος με το One piece παρά με το Bleach ή το Naruto(Καλά, προτιμώ να μην είναι πορωμένος με κανένα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Βρίσκω ότι έχει πιο πολλά να προσφέρει σε σχέση με αυτά. Και να σκεφτείς που όταν το ξεκίνησα πέρυσι το Πάσχα με είχαν ρωτήσει τι βλέπω(στο τηλέφωνο) και είχα πει "Μια βλακεία. Είναι λίγο παιδικό, αλλά μια που το ξεκίνησα είπα να το συνεχίσω να δω τι γίνεται παρακάτω." Όταν το προχώρησα αναθεώρησα. Οπότε για να τελειώνω: Δεν είναι σωστό να εκθειάζεται το One piece, είναι όμως λάθος και να θάβεται. Δεν είναι πια και η χειρότερη σειρά που έχει βγει. Μέτρια ναι, χάλια όχι.

Posted Image

Posted Image

#579 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 June 2009 - 17:00

Η ιδέα είναι η ίδια: Ιστορία χωρίς τέλος(Btw ωραίο το ομώνυμο βιβλίο, να το διαβάσεις.)

να το ειχα διαβασει μια και 2 φορες μονο...
οπως και τον αρχοντα....
οπως σε λιγο καιρο και το WOT...
με υποτιμας, και συγνωμη αλλα μου συγκρινεις βιβλιο που πηρε Νομπελ λογοτεχνιας, με το One piss?

ποσο, μα ποσο ελεος?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#580 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 19 June 2009 - 17:02

Πάντως επαναλαμβάνω ότι το δυνατό σημείο του One piece είναι η ιστορία του, τα θέματα που πραγματεύεται που δεν τα βλέπεις με τίποτα σε παιδική σειρά, και οι χαρακτήρες. Όλα τ' άλλα είναι το dressing. Δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο απλά ντύνουν το anime με πιο παιδική αμφίεση.

Ναι άλλα ειλικρινά, δεν υπάρχουν σειρές που έχουν πολύ καλύτερη ιστορία?

Δηλαδή πόσο έλεος να θεωρείτε το One piss best story ever και να μην παραδέχεστε τουλάχιστον ότι οκ κάλο, χρυσο μ αρεσει το λατρευω, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!

#581 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 19 June 2009 - 17:03

Ας σοβαρευτούμε. Αυτό που σας έλκει στο One Piece είναι οι μάχες, χωρίς αυτές δεν θα το βλέπατε. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

Εχέμ :smokingg:, όχι και όχι.

Προσωπικά πάντα, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους fans, Kenny, αλλά μ' εκνευρίζουν οι περισσότερες μάχες στο One Piece, μάλιστα το έχω δηλώσει αρκετές φορές σε συζητήσεις ή posts.

Το Dragon Ball πχ να πω ναι, το έβλεπα κυρίως για τις μάχες μιας και τις θεωρώ μοναδικές στο είδος τους, πρωτότυπες και (αν και αρκετά επαναλαμβανόμενες) πορωτικές.

Στο OP όμως κάθε άλλο παρά οι μάχες είναι το ατού της σειράς, που τις θεωρώ κατά το πλείστον επαναλαμβανόμενες και όχι ιδιαίτερα καλοστημένες ή με πρωτότυπες κινήσεις, πολύ λίγες ξεχωρίζουν στην σειρά για μένα.

Δηλαδή πιο πολύ παρακολουθώ την σειρά για τις ανατροπές, τα αστεία, τα φανταστικά περιβάλλοντα, την περιπέτεια όπως και φυσικά το feel good αίσθημα που μεταδίδει και εναλλάσσεται αρκετά συχνά με συγκινητικές στιγμές, παρά τις μάχες.

Αν χαρακτήριζες το Sazae-san ως το καλύτερο anime όλων των εποχών εγώ προσωπικά as of now δεν θα είχα αντιρρήσεις γιατί πολύ απλά δεν έχω δει ούτε καν ένα επεισόδιο και αν όντως μου έβαζες τόσο πολύ περιέργεια με τα λεγόμενά σου μπορεί και να έριχνα μια ματιά σε 5-10 επεισόδια, αλλά that's it, δεν θα ασχολιόμουν περαιτέρω. Από κει και πέρα, σε περίπτωση που δεν μου άρεσε και δεν θεωρούσα σωστό τον χαρακτηρισμό σου αυτό θα έλεγα απλά ότι κατά την γνώμη μου, απ' όσο είδα, δεν είναι τόσο καλό anime όσο το περιγράφεις και θα εξηγούσα τους λόγους που με κάνουν να πιστεύω αυτό, θα μου έλεγες και εσύ το τι σε κάνει να πιστεύεις το αντίθετο, πιθανώς θα συμφωνούσαμε ότι διαφέρουν οι απόψεις μας και τέρμα.

Δεν θα έβαζα με τίποτα όμως ολόκληρη την σειρά ή πανομοιότυπα anime στο ίδιο σακί με τα 10 επεισόδια που θα είχα δει (ακόμη κι αν στην περίπτωση, όπως υποψιάζομαι, το κάθε επεισόδιο είναι stand-alone, σε στύλ Doraemon/Gintama κλπ) γιατί πολύ απλά η σειρά μπορεί κάλλιστα να έχει 100-200-300 κλπ καλά επεισόδια να μου δώσει και να απολαύσω πιο κει, ίσως και πολύ πιο κει... το ότι έχω δει 10 επεισόδια μου δίνει δικαίωμα κρίσης γι' αυτά που έχω δει και μόνο και όχι για όλη την σειρά.

Είναι OK να πεις δεν έχω το κουράγιο να δω τόσα επεισόδια και το θεωρώ μειονέκτημα που έχει τόσα πολλά και δεν κάνει την ίδια δουλειά με λιγότερα, όμως δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις και τα υπόλοιπα, τυχόν καλά, στοιχεία που έχει η σειρά και εσύ δεν έχεις δει.

Προσθέτω επίσης και:

Στην πραγματικότητα, έχω δει τα πρώτα 100-κάτι επεισόδια One Piece, και μιας και τη στιγμη που γράφονται αυτές οι γραμμές, το One Piece φτάνει αισίως στο επεισόδιο 405, έχω δει περίπου 1 στα 4 επεισόδια. Συνεπώς πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη, ακόμα και σύμφωνα με τα δικά σας standards, ε;

Έχεις, αλλά μόνο για το κομμάτι που έχεις δει, πιο κει πως είσαι τόσο σίγουρος ότι παραμένει το ίδιο επαναλαμβανόμενο και αργό;

Ε λοιπόν, η γνώμη μου είναι ότι το One Piece είναι ένα φριχτά ηθικοπλαστικό, αργό, βαρετό και επαναλαμβανόμενο anime.

Ηθικοπλαστικό; Ναι, so what; Δεν είναι κάτι που άλλες σειρές δεν κάνουν και η συγκεκριμένη πιστεύω το κάνει αρκετά καλά imo, ειδικά όσο προχωράει.

Αργό; Πάει στα κομμάτια, οκ είναι... Βαρετό; Γούστα μεν (για να καταλάβεις στα πρώτα 80-100 επεισόδια ακόμη κι εγώ άρχισα να το βαριέμαι σε αρκετά σημεία, ειδικά στο τέλος και ακόμη και για drop πέρασε η σκέψη από το μυαλό μου, ευτυχώς "άντεξα" όμως και ανταμείφθηκα), αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν και η συνέχεια είναι το ίδιο βαρετή... εγώ προσωπικά, όπως λέω πάντα, θεωρώ ότι στο OP "το κάθε (με μικρές εξαιρέσεις) arc είναι καλύτερο από το προηγούμενο", οπότε καταλαβαίνεις που το πάω για την περίπτωσή σου.

Τα ίδια και για επαναλαμβανόμενο.

Τα ίδια ακριβώς αισθήματα τρέφω και για Naruto, Bleach, Dragonball κτλ. Μόνο μία λέξη αρκεί να πω για όλα αυτά τα endless shounen: ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Αυτό τα λέει όλα. Αν οι χαρακτηρισμοί σου ήταν καθαρά για το OP, αλλά υποστήριζες ένα άλλο οποιοδήποτε endless shounen, θα είχα πάμπολλες ενστάσεις, αφού όμως είναι γενικός ο χαρακτηρισμός είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου και νομίζω δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η συζήτηση αυτή.

Τελειώνοντας, θα πω ότι συμφωνώ με τα όσα ειπώθηκαν από Nighteyes, D.Dragon, aboumonkey και GkLoc και ότι κάθε άλλο παρά ένας "πορωμένος" fanboyς της σειράς είμαι, ούτε θα της έβαζα πάνω από 7 κι εγώ... έχει τα κενά της, μάλιστα αρκετά, τα οποία έχω σχολιάσει ουκ ολίγες φορές στα threads της.

Δεν σημαίνει ωστόσο ότι αποτελείται μόνο από κενά, μάλιστα πιστεύω έχει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά να προσφέρει. Για να έχει κανείς μια full άποψη και όχι μερική πάντως ναι, πρέπει να έχει δει όλη την σειρά ή έστω να έχει ακούσει από πολλά διάφορα άτομα που την παρακολουθούν τακτικά ότι και πιο κει συνεχίζει να παραμένει το ίδιο επαναλαμβανόμενη και οπότε οδηγήθηκε σε drop.

Στο OP ωστόσο δεν συμβαίνει αυτό και πολύ λίγα άτομα θα βρεις που το έχουν δει όλο ή έστω την πλειοψηφία των επεισοδίων και θα σου πουν ότι είναι επαναλαμβανόμενο και βαρετό.

Δεκτό αν δεν σου κάνει κλικ την πρώτη στιγμή να το dropαρεις και να μην μπορείς να περιμένεις να σου κάνει πιο κει, αλλά δεν μπορείς να βάλεις στο ίδιο σακί όλη την σειρά παρά μόνο το κομμάτι που είδες.

Edited by Zoro, 20 June 2009 - 10:06.

#582 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 June 2009 - 17:03

Δεν είναι πια και η χειρότερη σειρά που έχει βγει. Μέτρια ναι, χάλια όχι.

μα αυτο λενε σε τοσα ποστ ... δεν ειναι οτι χειροτερο και σαφως δεν ειναι οτι καλυτερο...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#583 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 June 2009 - 17:26

Δηλαδή πόσο έλεος να θεωρείτε το One piss best story ever και να μην παραδέχεστε τουλάχιστον ότι οκ κάλο, χρυσο μ αρεσει το λατρευω, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!!

....αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου....δηλαδή τα περί πρωτοτυπίας της υπόθεσης.

Και επίσης όσο αφορά τα endless shonen, έχουν αρκετά χαρακτηριστικά που δεν έχουν άλλα anime. Έχουν δικό τους "πελώριο" universe - κατά συνέπεια πλήθος και ποικιλία χαρακτήρων, μπορούν να συνδυάζουν μάχες-δράση με συναίσθημα, δημιουργούν πολά μυστήρια , τα οποία λύνονται με το πέρασμα του χρόνου κ.α. Και μην ξεχνάμε πως ακόμη και αυτά κάποια στιγμή θα τελειώσουνε, βέβαια και το ongoing anime vs not ongoing anime, είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό....
Posted Image

#584 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 19 June 2009 - 17:28

να το ειχα διαβασει μια και 2 φορες μονο...
οπως και τον αρχοντα....
οπως σε λιγο καιρο και το WOT...
με υποτιμας, και συγνωμη αλλα μου συγκρινεις βιβλιο που πηρε Νομπελ λογοτεχνιας, με το One piss?

ποσο, μα ποσο ελεος?

:hahaha::hahaha:
Δεν στο συγκρίνω βρε.:hahaha:Την ιδέα μιας ατέλειωτης υπόθεσης συγκρίνω. Αυτό που τους κάνει να κολλάνε τόσο με τους χαρακτήρες.

Εγώ το λέω. Θα το πουν και άλλοι πιστεύω στο μέλλον. Give them some time.

Συμφωνώ φυσικά με Zoro.

Posted Image

Posted Image

#585 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 19 June 2009 - 17:33

....αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου....δηλαδή τα περί πρωτοτυπίας της υπόθεσης.

Τότε υπάρχουν κακόγουστοι