Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Posted 08 July 2009 - 00:38
Posted 08 July 2009 - 00:45
Το ότι δεν άρεσε εσένα δεν σημαίνει ότι είναι ένα από τα χειρότερα που υπάρχουν … αν δεν σου άρεσε πχ ο Ντοστογιέφσκι , θα έλεγες ότι τα βιβλία του είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν ?
βασικα, τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ? στο πρωτο(παραδειγμα) λες για ενα συγκεκριμενο ανιμε και οχι δημιουργο και στο αλλο για ενα συγραφεα και οχι εργο
Posted 08 July 2009 - 00:48

Posted 08 July 2009 - 00:50
Αν ήταν ότι χειρότερο έχω διαβάσει, φυσικά και ναι.αν δεν σου άρεσε πχ ο Ντοστογιέφσκι , θα έλεγες ότι τα βιβλία του είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν ?
Όταν σε ρωτούν στις δημοσκοπήσεις τι πιστεύετε, δέχονται όλες τις απαντήσεις. Δεν σου λένε δεν την δεχόμαστε γιατί με βάση τα απόλυτα κριτήρια, μας λέτε μλκς. Ελευθερία έχουμε. Τουλάχιστον έτσι μας λένε.
Posted 08 July 2009 - 00:58
Όποιος έχει πράγματι κάτι να πει και όχι ότι του κατέβει.Το δίκαιο είναι υποκειμενικό.
Όχι δεν είναι άδικο.
http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=324664&postcount=624
edit: Άμα λανθασμένα γράφονται εδώ μέσα, τότε ποιος θα γράφει εδώ???
Διάβασες το παρακάτω πριν ποστάρεις;εγω ακομα να καταλαβω γιατι γινεται τοσος ντορος για ανιμε που "αλλοι" 8εωρουν "worst".. δλδ ρε παιδια, ποιο ειναι το προβλημα ??
Απόλυτα σεβαστό όσον αφορά το worst. To ever μας τα χαλάει.
Επίσης: Το διάβασες αυτό πριν ποστάρεις;Το πρόβλημα είναι ότι θεωρούν τα δικά τους κριτήρια ως απόλυτα και υπέρτατα και των άλλων απλά... γούστα.
Βαρέθηκα να υποδεικνύω τι έχω ήδη πει και δεν έχει νόημα να συνεχίσω να επαναλαμβάνομαι. Βλέπω και ότι δεν θέλετε να καταλάβετε απλά πράγματα και στα τελευταία ποστ συνεχίζετε το ίδιο βιολί. Οπότε αποχωρώ. Έχω και πρωινό ξύπνημα, κρίμα είναι να χάσω τον ύπνο μου απλά για να διασκεδάσω τις αϋπνίες σας.Η ένσταση δεν είναι στα γούστα των άλλων, είναι στο ότι λανθασμένα γράφονται εδώ μέσα.
Posted 08 July 2009 - 00:59
Το πρόβλημα είναι ότι θεωρούν τα δικά τους κριτήρια ως απόλυτα και υπέρτατα και των άλλων απλά... γούστα.
Lolwut? Σε προκαλώ ειλικρινά να μου πεις από που βγαίνει κάτι τέτοιο από αυτά που λέμε με την Nighteyes... Σοβαρά τώρα...Εμείς είπαμε να μην χρησιμοποιείται το προσωπικό γούστο ως μόνο κριτήριο κατάταξης ενός anime στα worst ever και εσύ μου λες άλλα ντ'άλλα... Τέσπα παιδιά με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όποιος δεν θέλει να καταλάβει τι λέμε δεν καταλαβαίνει...
Posted 08 July 2009 - 01:12
Sorry... αλλά αυτό πως το λες???? Προσπαθείτε να επιβάλετε τα κριτήριά σας στους άλλους. Δλδ εγώ που είπα ότι το χειρότερο είναι το Gekiganger 3, θα πρέπει να κάτσω να το αναλύσω κιόλας??? Δλδ τα δικά μου κριτήρια είναι... γούστα μου και τα δικά σας... τα καλά κριτήρια??? Τα υπεράνω??? Sorry... αλλά αυτό είναι άκυρο που λέτε. Στο τέλος θα μας πείτε πως θα πρέπει να σπουδάσω και κριτική anime για να πω την γνώμη μου!Χειρότερο, όχι ότι δεν ήταν του γούστου μας αλλά ότι είχε πολλές παραμέτρους που το βαθμολόγησαν πολύ χαμηλά στην εκτίμηση μας. Σχέδιο, μουσική, seiyu, story, χαρακτήρες, σκηνοθεσία, μοντάζ κτλ. Θα πρέπει να είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων δηλαδή η απόφαση να κριθεί ένα anime ως worst anime ever.
Posted 08 July 2009 - 01:17
βασικα, τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ? στο πρωτο(παραδειγμα) λες για ενα συγκεκριμενο ανιμε και οχι δημιουργο και στο αλλο για ενα συγραφεα και οχι εργο
Έχεις δίκιο , έστω . Υπέθεσε ότι δεν σου άρεσε το Έγκλημα και Τιμωρία και είχες διαβάσει και μερικά άλλα βιβλία ,ώστε να μπορείς να πεις ότι έχεις κάποια επαφή με την λογοτεχνία ( μικρή/μεγάλη δεν παίζει τόσο πολύ σημασία) και να μπορείς να το συγκρίνεις με αυτά που σου άρεσαν . Θα έλεγες ότι είναι ένα από τα χειρότερα βιβλία που υπάρχουν ???
Posted 08 July 2009 - 01:27
Είπαμε ο καθένας να βαθμολογεί με τα δικά του υποκειμενικά κριτήρια. Και ο Nighteyes πετάγετε και λέει να βαθμολογούμε με τα... δικά του κριτήρια.
Στο συγκεκριμένο thread πρέπει να απαντάμε με αντικειμενικά κριτήρια, όχι με υποκειμενικά αυτό προσπαθεί ένα σωρό κόσμος να πει τόση ώρα και εσύ νομίζεις ότι προσπαθούν να σου επιβάλουν την άποψη τους. Το ότι έχεις υποκειμενική γνώμη για το ποια ανιμε θεωρείς χειρότερα δεν σημαίνει ότι αυτόματα γίνεται αντικειμενική. Ας φτιαχτεί ένα thread ''Worst anime κατα τη γνώμη μου'' να υπάρξει υποκειμενική άποψη στο ποιό είναι Worst
Posted 08 July 2009 - 01:32
Έχεις δίκιο , έστω . Υπέθεσε ότι δεν σου άρεσε το Έγκλημα και Τιμωρία και είχες διαβάσει και μερικά άλλα βιβλία ,ώστε να μπορείς να πεις ότι έχεις κάποια επαφή με την λογοτεχνία ( μικρή/μεγάλη δεν παίζει τόσο πολύ σημασία) και να μπορείς να το συγκρίνεις με αυτά που σου άρεσαν . Θα έλεγες ότι είναι ένα από τα χειρότερα βιβλία που υπάρχουν ???
κοιτα, αυτο ειναι στα προσωπικα γουστα του κα8ενος. στην κριση του κα8ενος και δεν αφορα αμεσα κανεναν. και ναι, αμα ηταν τοσο χαλια, και ειχε πιασει πατο με τα δικα μου κριτηρια(5-6 κριτηρια ειναι ολα κι ολα) 8α το χαρακτηριζα καπως ετσι, αλλα παντα με τα προσωπικα μου γουστα. γιατι οταν για παραδειγμα σε ρωτανε κατι απαντας αναλογα με τα γουστα σου και οχι με το τι πιστευει το πλη8ος, το πλη8ος δεν παιζει κανενα ρολο.
τα bold και underline πηγαινουν σε οποιον δεν καταλαβε και οχι απαραιτητα σε σενα.
Posted 08 July 2009 - 02:44
Είχαν ασπρίσει και μένα τα μαλλιά μου με εκείνο το ποστ, (όπως και σε πολλούς άλλους, αλλά προτίμησα να βγω έξω απ'το να κάτσω να ποστάρω-τελικά πόσταραν άλλοι για μένα).
In any case, όπως βλέπετε απ'τον τίτλο του thread πρέπει να είναι worst anime "EVER" οπότε πρέπει αντικειμενικά να είναι χάλια σε "πολλούς" τομείς για να γραφτεί εδώ μέσα.
Σε τελική αν έχετε δει ελάχιστα anime γενικώς και νομίζετε πως δεν μπορείτε να κρίνετε κάτι τέτοιο εύκολα, μην μπαίνετε καν στον κόπο να κάνετε κουλά ποστς με αξιόλογους τίτλους και να τονίζετε την υποκειμενικότητά σας και το προσωπικό σας γούστο. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και σε άλλα threads.
Εδώ μέσα για να γραφτεί κάτι, πρέπει να είναι απαίσιο. Να μην βλέπεται πως το λέμε δλδ.
Over and out.
PS : Καλύτερα να μετονομαστεί το thread σε "worst anime ever and why" μήπως και αξιωθούμε και δούμε και λίγα επιχειρήματα μαζί με κάτι άχρηστα ποστς.
Edited by Radagast, 08 July 2009 - 03:13.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 08 July 2009 - 09:50
Τότε βαφτίζω και τα δικά μου κριτήρια αντικειμενικά και τελείωσε. Εγώ απλώς είπα ότι είναι υποκειμενικά επειδή είναι η προσωπική μας άποψη (συμπεριλαμβάνω και τα 2 "στρατόπεδα"). Αν είναι όμως να θεωρείτε τις δικές σας προσωπικές απόψεις αντικειμενικές, τότε θεωρώ και τις δικές μου αντικειμενικές και έλα να μου αποδείξεις ότι έχω άδικο. Το ότι πχ από 1 δείγμα 10.000 ατόμων οι 100 λένε ότι το NGE είναι τελείως μάπα ενώ οι υπόλοιποι 9.900 διαφωνούν, δεν σημαίνει ότι αντικειμενικά το NGE δεν είναι μάπα.Στο συγκεκριμένο thread πρέπει να απαντάμε με αντικειμενικά κριτήρια, όχι με υποκειμενικά αυτό προσπαθεί ένα σωρό κόσμος να πει τόση ώρα και εσύ νομίζεις ότι προσπαθούν να σου επιβάλουν την άποψη τους. Το ότι έχεις υποκειμενική γνώμη για το ποια ανιμε θεωρείς χειρότερα δεν σημαίνει ότι αυτόματα γίνεται αντικειμενική. Ας φτιαχτεί ένα thread ''Worst anime κατα τη γνώμη μου'' να υπάρξει υποκειμενική άποψη στο ποιό είναι Worst
Αλήθεια τo Yu-Gi-Oh! και τo Pokemon που αρέσουν σε πολύ κόσμο (αφού δεν δείχνουν και πολλά anime τα Ελληνικά κανάλια
Posted 08 July 2009 - 09:54
μα δεν καταλαβαινουν, εγω φταιω ?Το κουράσατε νομίζω. 100ποστς για το ίδιο πράγμα.
για μενα ειναι, οποτε ειμαστε στο σωστο thread. και μην σκας, το εψαξα το 8εμα για να βαλω τον τιτλο εδω μεσα.In any case, όπως βλέπετε απ'τον τίτλο του thread πρέπει να είναι worst anime "EVER" οπότε πρέπει αντικειμενικά να είναι χάλια σε "πολλούς" τομείς για να γραφτεί εδώ μέσα.
τωρα, οποιος εχει προβλημα(συγκεκριμενα μαζι μου), με τριχoπτωση και σχετικα, ας μου στηλει κανα pm. εδω λεμε τη γνωμη μας και οχι τι προβληματα εχουμε με τις τριχες και τις ορμονες
Edited by Hellkeeper, 08 July 2009 - 15:35.
Posted 08 July 2009 - 11:22
@Night_Wizard_Seal, γούστα είναι αυτά, αλλά είναι κάποια science fiction που πρέπει οπωσδήποτε να δεις και είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις. Δεν είναι όλα τα sci-fi έτσι όπως τα φαντάζεσαι, ούτε έχουν mecha και ανούσιες μάχες. Γενικά όμως δεν πιστεύω ότι προσπαθούν να σου πουν πως θα είναι το μέλλον, φαντασία είναι όλα πάλι. Είναι πάντως πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα απ' ότι fantasy του παρελθόντος με μαγείες και δράκους, γιατί πολλά από τα τεχνολογικά επιτεύγματα μέσα σ' αυτά βασίζονται σε επιστημονικές θεωρίες του παρόντος σε αντίθεση με τα άλλα που βασίζονται σε μύθους. Γενικά η επιστήμη με τα sci-fi είναι δοχεία αλληλένδετα: Πολλά έχουν πάρει τα sci-fi από την επιστήμη και τις θεωρίες της αλλά και η επιστήμη από τα sci-fi.
Θα σου προτείνω κάποια που έχω δει και πιστεύω ότι θα σου αρέσουν, κι αν θες τα βλέπεις.: Terra e(Την σειρά), Crest of the stars-Banner of the stars(Βασισμένο σε σειρά βιβλίων. Συνεπώς όλα έχουν τον λόγο και την εξήγηση τους.), Infinite Ryvius(Τρομερό σενάριο-κι αυτό βασισμένο σε βιβλίο- και ανάπτυξη χαρακτήρων. Έχει και λίγο mecha όμως σε λογικά πλαίσια. Η ουσία της σειράς όμως δεν είναι στις φυσικές μάχες αλλά αλλού.).
ΟΟ όχι κοίτα κάποιο σημείο ξέφυγε λίγο.Βασικά από αυτόν τον τομέα μόνο τα κάποια sci-fi θα έλεγα ότι είναι ωραία.Είναι τα μόνα άνιμ στα οποία δεν ρίχνω κατευθείαν τα "παράπονα" μου.Απλά εμένα αυτό το πλαίσιο φαντασίας είναι που δεν μου αρέσει τόσο.Δεν θα το έλεγα υπερβολικό,απλά είναι κάποια πράγματα που δεν τα αντέχω καθόλου.
Καλά τώρα κάθε τι έχει και κάτι καλό δεν λέω,αλλά κυρίως αυτά που δεν μου αρέσουν είναι τα mecha.Αυτά είναι που και να με βάλεις να τα δώ δεν θα τα δώ,δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου.
Και ρε παίδες δεν νομίζεται ότι η κατάσταση έχει λίγο ξεφύγει ??Πρώτον σε αυτό το θρέντ προσπαθήστε να δικαιολογήσετε κάτι πρίν το πείτε,να πείτε ένα λόγο βρε αδερφέ,έτσι σου κατεβηκε και το πές???
Οι κοπέλες προηγουμένος προσπαθούσαν με απλούστα το τρόπο να σας πούν ότι υπάρχει και ένα μέτρο συγκρισης στο συγκεκριμένο θρέντ.Πχ.άλλο το να λέμε κάποιο ότι δεν μου άρεσε και άλλο το worst anime ever.
Πχ2. Η δικιά μου θέση για to dragonball δεν μου αρέσει.Το έβαλα εδώ για να πώ κάποια πράγματα,και κυρίως για "αυτό τα ξεκίνησε" όλα,που αυτό πιστεύω δεν έχει καμία σχέση με το γούστο.Το κύριο κομμάτι.
Προσωπικά worst anime EVER θα έλεγα κάποια μέχα μόνο.Και τέτοιο μίσος ακόμα και σε κάποιο που δεν μου άρεσε δεν το βάζω ο ίδιος γιατί αν το βάλω θα είναι ψέματα...
Και εμένα σαν άνιμ δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε το code geass αλλά δεν το βάζω στα χειρότερα που υπάρχουν γτ δεν είναι...(Μην με δείρετε
Edited by Night_Wizard_Seal, 08 July 2009 - 11:48.
Posted 08 July 2009 - 11:43
ολο σου φερνει προστυχιες στο μυαλο και δν ειναι hentai
επισης ο τυπας μου σπαιε τα νευρα που εχει τετοια κουκλα ολη δικια του και δν τη θελει
η μαλλον τη θελει μονο για "σαρκικες απολαυσεις" αλλα η αλλη ειναι σπαστικια και τον θελει για ραντευου
αχ ειναι πονοκεφαλος