Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#586 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 June 2009 - 17:34

Και επίσης όσο αφορά τα endless shonen, έχουν αρκετά χαρακτηριστικά που δεν έχουν άλλα anime. Έχουν δικό τους "πελώριο" universe - κατά συνέπεια πλήθος και ποικιλία χαρακτήρων, μπορούν να συνδυάζουν μάχες-δράση με συναίσθημα, δημιουργούν πολά μυστήρια , τα οποία λύνονται με το πέρασμα του χρόνου κ.α. Και μην ξεχνάμε πως ακόμη και αυτά κάποια στιγμή θα τελειώσουνε, βέβαια και το ongoing anime vs not ongoing anime, είναι θέμα καθαρά υποκειμενικό....

υπαρχουν και αρκετα shounen ( με ενα λογικο οριο επεισοδειων ) που περιλαμβανουν οσα αναφερεις, οχι ομως τις μαχες. sliceoflife κτλ... τα shounen γενικα και ειδικα τα endless battle δεν εχουν κατι το μοναδικο να προσφερουν... μυστηρια δλδ σε endless shounen? εγω το λεω τραβα απο τα μαλλια την ιστορια, και βαζε πραμα να πουλησουμε τομους...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#587 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 19 June 2009 - 17:40

υπαρχουν και αρκετα shounen ( με ενα λογικο οριο επεισοδειων ) που περιλαμβανουν οσα αναφερεις, οχι ομως τις μαχες. sliceoflife κτλ... τα shounen γενικα και ειδικα τα endless battle δεν εχουν κατι το μοναδικο να προσφερουν... μυστηρια δλδ σε endless shounen? εγω το λεω τραβα απο τα μαλλια την ιστορια, και βαζε πραμα να πουλησουμε τομους...

One piece βλέπεις; Γιατί αυτό που λες δεν ισχύει στο One piece.

Posted Image

Posted Image

#588 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 June 2009 - 17:45

One piece βλέπεις; Γιατί αυτό που λες δεν ισχύει στο One piece.

εδω και 4 χρονια παρακολουθω το Manga. δεν ισχυει? πολυ καλα. αρχιζω... ετσι προχειρα.

will of D.
Monkey D. Dragon.
το ιδιο το ΟΡ.
απειρα γεγονοτα που αναφερονται και εμφανιση/ αναφορα χαρακτηρων και μας τους (ξανα)δειχνει 5 χρονια μετα και τους πιο πολλους δεν τους χει δειξει καν, πχ. οι 2 Yonkou που απομενουν...

αρκουν?

#589 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 June 2009 - 18:00

Χαλαρώστε παίδες, συζητησούλα κάνουμε.

Όσο και να αντιπαθούμε κάποια anime όπως τα συγκεκριμένα shonen που ξεχνάνε να τελειώσουν (Dragonball, Naruto, Bleach, One Piece) παραείναι βαρύ και άτοπο να τα χαρακτηρίζουμε ως τα χειρότερα όλων των εποχών και να συζητάμε για αυτά στο συγκεκριμένο thread. Τίτλοι που ταιριάζουν στον χαρακτηρισμό είναι τα Tekken, Legend Of Duo και ένα σωρό άλλες παρόμοιες παρακμιακές παραγωγές.

Προσωπικά από τα παραπάνω λατρεύω τα Dragonball και Naruto, το Bleach δεν με τράβηξε ώστε να δω περισσότερο από τα πρώτα 63 επεισόδιά του, ενώ το One Piece το σιχαίνομαι επιεικώς. Φυσικά με τίποτα δεν θα το ανέφερα σε αυτό το thread καθώς δεν το αξίζει.

Πολλοί ξεκινήσαν να βλέπουν anime όπως το Elfen Lied που προσφέρεται ως σειρά "προσυλητισμού" και το λάτρεψαν, όμως μόλις είδαν μερικές ακόμα σειρές αναθεώρησαν όπως ήταν αναμενόμενο. Είναι φυσιολογικό όταν γνωρίζουμε έναν κόσμο τον οποίο δεν ξέραμε μέχρι πρότινος (τον κόσμο των anime) οι πρώτες σειρές να μας κάνουν εντύπωση και να τις θεωρούμε ανώτερες απ' ό,τι πραγματικά είναι. Δεν είναι περίεργο ούτε κατακριτέο. Έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς και όχι μόνο όσον αφορά τα anime αλλά πιθανώς και στον τομέα άλλων ενδιαφέροντων όπως π.χ. ταινίες, μουσική κλπ.
Ίσως να είναι εκνευριστικό για τους "παλιούς" να βλέπουν συνέχεια "νιούφηδες" οι οποίοι εξυμνούν τα shonen ως τις καλύτερες σειρές που έχουν υπάρξει ποτέ, όμως κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Κάποια στιγμή θα δουν περισσότερα anime και θα μάθουν.

Εξ' άλλου πάρα πολλοί από εμάς ξεκινήσαμε με αυτές τις σειρές όπως το Dragonball ή το Naruto, και βρεθήκαμε σε αυτό το σημείο που βρεθήκαμε επειδή στη συνέχεια ασχοληθήκαμε παιρετέρω με το θέμα. Πολλοί από εμάς υπήρξαμε Dragonballtards, Narutards κλπ. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό μιας και μέσω αυτών των σειρών μας δόθηκε το έναυσμα να ασχοληθούμε περισσότερο με τα anime και να γνωρίσουμε έναν κόσμο τον οποίο δεν είχαμε φανταστεί ότι υπάρχει.
Για να μπούμε και σε πιο βαθιά μονοπάτια, αν δεν υπήρχε το dragonball.gr, πάρα πολλά άτομα δεν θα είχαν μάθει τι εστί anime και πιθανόν να μην υπήρχε η διαδικτυακή anime κοινότητα όπως το anime.gr. Ή τουλάχιστον όχι με την μορφή που ξέρουμε σήμερα.

Επομένως βαρείς χαρακτηρισμοί όπως "καρκίνος" και "καταστροφή των fans" θα μπορούσαν να παραλειφθούν μιας και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν θα θέλαμε να τους προσδώσουμε έναν χαρακτηρισμό, αυτός που ταιριάζει περισσότερο είναι "Δίκοπο Μαχαίρι". Οι συγκεκριμένες σειρές μπορεί να κάνουν κάποιον να ασχοληθεί με τον κόσμο των anime αλλά μπορεί και να τον κάνουν ακατάδεχτο προς οποιαδήποτε άλλο είδος αυτών.

E5VV38U.jpg

#590 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 19 June 2009 - 18:10

εδω και 4 χρονια παρακολουθω το Manga. δεν ισχυει? πολυ καλα. αρχιζω... ετσι προχειρα.

will of D.
Monkey D. Dragon.
το ιδιο το ΟΡ.
απειρα γεγονοτα που αναφερονται και εμφανιση/ αναφορα χαρακτηρων και μας τους (ξανα)δειχνει 5 χρονια μετα και τους πιο πολλους δεν τους χει δειξει καν, πχ. οι 2 Yonkou που απομενουν...

αρκουν?

Όχι. Αυτά είναι μέσα στην ιστορία δεν είναι τραβάω την ιστορία από τα μαλλιά. Αυτό συμβαίνει στο Bleach. Η ιστορία τελείωσε στο 50 επεισόδιο και την τραβάνε. Στο One piece η βασική ιστορία προυπάρχει και μας πετάνε κομμάτια από δω κι από κει. Συμφωνώ ότι είναι αργή η εξέλιξη όσον αφορά αυτήν την βαθύτερη ιστορία, αλλά δεν την φτιάχνουν στην πορεία.

Τα διάφορα arcs με τις ιστορίες τους είναι όντως άσχετα κατα βάση με την ουσία της υπόθεσης, και φυσικά υπάρχουν για να κρατήσει περισσότερο το ταξίδι, αλλά τα περισσότερα και οι χαρακτήρες που γνωρίζουμε προσφέρουν αρκετά μηνύματα (ηθικοπλαστικά) που εμένα μ' αρέσουν. Στην ουσία το όλο ταξίδι γίνεται ώστε να μάθουμε σταδιακά τι γίνεται από πίσω και στο να λύσουμε τα διάφορα μυστήρια. Οπότε και μυστήριο υπάρχει στο One piece και δεν τραβάνε την υπόθεση. Αν θες, την κρύβουν και την αποκαλύπτουν με μικρές δοσολογίες κατα την διάρκεια της σειράς.

Btw σπάνιο, αλλά κατα την άποψη μου το anime του One piece είναι καλύτερο από το manga. Δεν ξέρω γιατί, ίσως να φταίει το comedy στοιχείο, αλλά το βρίσκω πιο πετυχημένο. Αν και θα προτιμούσα να ήταν πιο σύντομες οι μάχες. Τι μαρτύριο ήταν αυτή η μάχη με τον Oz στο anime.:uhh:

Σωστός ο Πάπιος.

Edited by Nighteyes, 19 June 2009 - 18:17.

Posted Image

Posted Image

#591 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 19 June 2009 - 18:20

μα επειδη προυπαρχει ειναι κακο. καλυτερα να τους εδειχνε/ανεφερε μια και καλη και να μην προσπαθουσε να το κανει ''μυστηριο''...

αν το σταδιακα, που λες, ειναι 20 χρονια να μου λειπει. θελω να μαθω τι γινεται καποια στιγμη, και εχει σταματησει να με διασκεδαζει. και επιμενω πως τα endless battle shounen δεν εχουν μυστηριο, αλλα απλα δεν σου λενε τπτ για να σου πουν κατι ελαχιστο 1 χρονο μετα. δεν θελω μικρες δοσολογιες. θελω να μην εχω χασει τον χρονο μου. επισης μυνηματα του ειδους φιλια, να προστατεψω, και να γινω ο καλυτερος στο ΦΧΨ δεν περιμενω απο ενα manga/anime να τα μαθω( γιατι αυτα πασαρουν...). διαβαζω βιβλια.

δεν εχω κατι με το ΟΡ. το απολαμβανα παλια, και πλεον το διαβαζω απο συνηθειο, και δεν υπαρχει περιπτωση να το χαρακτηρησω ως κακη σειρα. κανει τη δουλεια του. βγαζει λεφτα.

αλλα δεν υπαρχει επισης περιπτωση να πω καλα λογια για ενα manga/ ανιμε με πανω απο 200 επεισοδια, και το οποιο περιλαμβανει μαχες. με κουραζουν.

Spoiler:

#592 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 19 June 2009 - 18:33

μα επειδη προυπαρχει ειναι κακο. καλυτερα να τους εδειχνε/ανεφερε μια και καλη και να μην προσπαθουσε να το κανει ''μυστηριο''...

αν το σταδιακα, που λες, ειναι 20 χρονια να μου λειπει. θελω να μαθω τι γινεται καποια στιγμη, και εχει σταματησει να με διασκεδαζει. και επιμενω πως τα endless battle shounen δεν εχουν μυστηριο, αλλα απλα δεν σου λενε τπτ για να σου πουν κατι ελαχιστο 1 χρονο μετα. δεν θελω μικρες δοσολογιες. θελω να μην εχω χασει τον χρονο μου. επισης μυνηματα του ειδους φιλια, να προστατεψω, και να γινω ο καλυτερος στο ΦΧΨ δεν περιμενω απο ενα manga/anime να τα μαθω( γιατι αυτα πασαρουν...). διαβαζω βιβλια.

δεν εχω κατι με το ΟΡ. το απολαμβανα παλια, και πλεον το διαβαζω απο συνηθειο, και δεν υπαρχει περιπτωση να το χαρακτηρησω ως κακη σειρα. κανει τη δουλεια του. βγαζει λεφτα.

αλλα δεν υπαρχει επισης περιπτωση να πω καλα λογια για ενα manga/ ανιμε με πανω απο 200 επεισοδια, και το οποιο περιλαμβανει μαχες. με κουραζουν.

Spoiler:

Το καταλαβαίνω αυτό που λες, και όντως κι εγώ αναρωτιέμαι (μια και αρκετά μεγάλη) αν θα ζω όταν θα τελειώσει.:hahaha:Δεν σκάω βέβαια και ιδιαίτερα, στο χαλαρό το βλέπω εξάλλου. To D.Grayman μου άρεσε φυσικά πολύ παραπάνω από τα 3 γνωστά shounen. Παραπάνω και από το παλιό FMA αν και έχει κάποια στοιχεία κλασικού shounen όπως τα power ups. Αλλά και αυτό δεν ξέρω αν θα ζω μέχρι να τελειώσει με την mangaka που μπλέξαμε.

Όπως και να χει πάντως είναι πολύ βαρύ το θέμα του thread. Θέλει λίγο προσοχή νομίζω τι γράφουμε εδω μέσα.(Το ξέρω, επαναλαμβάνομαι...)

Posted Image

Posted Image

#593 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 posts

Posted 21 June 2009 - 13:34

Gekiganger 3

#594 OverPowered

OverPowered

Ermm...

• Members
  • 9 posts

Posted 21 June 2009 - 15:01

Πολυ υποκειμενικο topic,μου 8υμισε μια διαφωνια μου με ενα φιλο μου για την καλυτερη ταινια ολων τον εποχων :dazed:

Το να λεει καποιος δε μαρεσε δαυτο λογο ανυπαρκτου σεναριου η παρακμιακου animation ειναι κατανοητο,γουστα ειναι αυτα.Απο την αλλη να βαζεις ολα τα anime ενος ειδους στο ιδιο τσουβαλι ειναι προκαταληψη.Για μενα καθε ειδος προσφερει κατι δικο του,οχι απαραιτητα εποικοδομητικο, που απαιθυνεται σε ενα κοινο που το ευχαριστιεται.Βεβαια με ατομα φανατισμενα ειτε υπερ ειτε κατα δε μπορεις να συνεννοη8εις συνηθως διοτι οχι μονο δε δεχονται την διαφωνια σου αλλα θελουν παση θυσια να σε πεισουν οτι εχουν δικιο:rofl:

Οn topic αν και δεν εχω δει και πολλα (~30) το χειροτερο θεωρω το dragonball GT το οποιο το παρατησα στη μεση,μη μου χαλασει εντελως την εικονα μου για τη σειρα.
All that is needed for evil to succeed is for good men to do nothing. [E.B]

#595 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 22 June 2009 - 07:17

:hahaha::hahaha:
Ντρέπομαι αλλά θα το πω. Η πρώτη σειρά anime που είδα και ήξερα ότι είναι anime ήταν το Bleach. (Αυτό έγινε πριν ένα χρόνο περίπου.) Και ω ναι, την είδα και 2η φορά σχεδόν στο καπάκι. Τόσο μου είχε αρέσει.:hahaha:

:oo::oo::oo::oo::oo:δεν σε πιστευω!!!ποτε μου δεν πιστευα οτι θα εβρισκα ανθρωπο που εχει δει 2 φορες το bleach.δεν λεω ωραιο ανιμ αλλα ειναι πολλα επεισοδια για να το ολοκληρωσεις και μαλιστα να το δεις 2 φορες!!υποκλινομαι :nod:
Posted Image

#596 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 July 2009 - 03:56

έχασα χρόνο απο την ζωή μου βλέποντας το Tales from the Earthsea...δεν βιάστηκε ποτέ ένα βιβλίο τόσο όσο σε αυτή την ταινία.
και αν το δούμε ακόμη μεμονωμένα χωρίς να γνωρίζουμε το βιβλίο...
απλά ήταν μια βαρετή ταινία που δεν είχε λόγο ύπαρξης
εκτός αν ήταν η διπλωματική εργασία του miyazaki...ελπίζω να φτάσει τον πατέρα του...
μέχρι και το animation έμπαζε απο παντού... δεν ειχε σταθερή ποιότητα...
θέε μου πρώτη φορά έχω τόσα πολλά αρνητικά σχόλια μαζεμένα.
ελπίζω να μην είναι αυτό το χειρότερο που θα δω ποτέ...
αλλα προς το παρών κερδίζει αυτό με διαφορά.

#597 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 02 July 2009 - 23:49

Tα παραλες αφεντρα...Το gedo senki σιγουρα δεν ηταν και η καλυτερη ταινια που εχει να μας δώσει ο μαστρο-Μiyazaki αλλά δε μπορείς να την πεις και το χειροτερο όλων των εποχών.Μια ευχάριστη ψιλο-epic ιστοριουλα που ισως θα μπορουσες να πεις οτι "βιαζεται" λίγο αλλά κατα τ αλλα αυτό είναι όλο.

My contribution to the thread: Worst anime evah: Amon:apocalypse of the devilman
Είναι τόσο άθλιο που κατανταει καλο μιας και μπορεις να το βαλεις ως μια απο τις καλυτερες κωμωδιες των εποχων.Το γελιο της αρκούδας και του κοαλα λεμε.
Δειτε το με επιφυλαξη οσον αφορα το gore και με διαθεση για κοροΐδια.
linku linku for the curiose: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=44
Posted Image

#598 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 July 2009 - 01:36

δεν συμφωνώ ήταν πολύ βαρετή ταινία
πάρα πολύ βαρετή... κοιμήθηκα στα μισά και μετά ξύπνησα και την συνέχισα..

όπως ειπα δεν είναι η χειρότερη όλο των εποχών... αλλά είναι σίγουρη μια απο τις χειρότερες.

#599 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 03 July 2009 - 05:36

Dragon Ball GT τι να λεμε τώρα; Μετανοιωσα και μετανοιώνω ακομα που έχασα τοσες ώρες απ' τη ζωη μου να δω αυτη τη βλακεία.
Πάλι καλα που πρώτα είδα GT και μετά τελειώσα το Z, αφήνει άλλη γλύκα το άτιμο! <3 XD
Posted Image

#600 The Human Torch

The Human Torch

King of PoP's fan

• Members
  • 1 posts

Posted 03 July 2009 - 10:28

Yeah.Το Dragonball ήταν απλός ένα χάσιμο χρόνου.Το έβλεπα λίγο παλιά αλλά σταμάτισα διότι άρχησα να το βαριέμε λίγο και μετά προτίμησα άλλα anime και έτσι το παράτησα.
υπογραφή εκτός κανονισμών [>250px ύψος]