Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#616 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 18:32

I second that.
Ρε παιδιά εδώ μέσα γράφουμε το τι θεωρούμε ως χειρότερο anime απ' όσα υπάρχουν, όχι τι δεν μας άρεσε. Χειρότερο, όχι ότι δεν ήταν του γούστου μας αλλά ότι είχε πολλές παραμέτρους που το βαθμολόγησαν πολύ χαμηλά στην εκτίμηση μας. Σχέδιο, μουσική, seiyu, story, χαρακτήρες, σκηνοθεσία, μοντάζ κτλ. Θα πρέπει να είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων δηλαδή η απόφαση να κριθεί ένα anime ως worst anime ever. Και μένα δεν μ' άρεσε το NGE αλλά δεν διανοούμουν να το γράψω εδώ μέσα.

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν ακολουθούν αυτά τα κριτήρια που θέτεις και καταλήγουν να γράφουν τί δεν τους αρέσει. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να πώ ότι έχουν άδικο μιάς και το τίτλος "worst anime ever" δεν είναι και ο πιό κατατοπιστικός, επομένως όλοι είμαστε μέσα στα πλαίσια του topic.

Το πρόβλημα δεν είναι οι τίτλοι anime που δεν μας αρέσουν, αλλά το ότι πολλοί δεν κάνουν τον κόπο να πουν γιατί τους θεωρούν κακούς και απλά γράφουν μονολεκτικά. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να μου πει ότι θεωρεί το Darker than Black άσχημο γιατί δεν αντέχει τον χαρακτήρα του Hei, οκ δεκτό είναι θέμα γούστου. Ομοίως εγώ θα πώ ότι θεωρώ το NGE worst ever και δεν μπορώ να το δώ γιατί δεν αντέχω των μίζερο και κλαψιάρικο χαρακτήρα του Shinji (μέχρι εκεί που είδα γιατί ακόμα και να αλλάζει μετά δεν θέλω να το ξέρω απλά... :burningbe3:), γούστα είναι αυτά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το NGE δεν έχει καλή μουσική, σχέδιο, πλοκή, ίσα ίσα είναι πάρα πολύ καλό και όχι μόνο, όμως όπως προείπα είναι θέμα γούστου και εφόσον κάτι δεν μας αρέσει για οποιοδήποτε λόγο δεν το θεωρούμε καλό στο σύνολο ενώ μεμονομένα μπορεί να σκίζει.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#617 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 19:01

Αλλά και πάλι δεν μπορώ να πώ ότι έχουν άδικο μιάς και το τίτλος "worst anime ever" δεν είναι και ο πιό κατατοπιστικός, επομένως όλοι είμαστε μέσα στα πλαίσια του topic.

Μια χαρά κατατοπιστικός είναι ο τίτλος. Εκτός αν το θέλουν σε μετάφραση: "Το χειρότερο anime που υπάρχει/που έχει βγει". Έχεις την εντύπωση ότι αν έγραφε περισσότερες λεπτομέρειες στον τίτλο ότι δεν θα γράφανε πάλι ότι τους κατέβει; Το μόνο λόγο που δικαιολογώ ότι υπάρχει σύγχυση είναι ότι δεν υπάρχει thread που να γράφουμε ποια anime δεν μας άρεσαν, τουλάχιστον δεν βρήκα κάποιο. Ή θα φτιάξει κάποιος topic με θέμα "Τα anime που δεν μου άρεσαν" ή θα συνεχίσουμε να είμαστε off-topic εδώ. Δεν νομίζω διαφορετικά να διορθωθεί το πρόβλημα. Αν θεωρείται ότι είναι παρεμφερές ένα τέτοιο θέμα, ας αλλάξει κάπως ο τίτλος σε αυτό το thread. Έχει καταντήσει λίγο κουραστικό κάθε λίγες σελίδες να έχουμε αντιδράσεις για το γιατί έγραψε κάποιος κάτι εδώ μέσα. Και δεν μπορεί οι μισοί να απαντάμε σύμφωνα με το τι θεωρούμε χάλια και οι άλλοι μισοί σύμφωνα με το ότι απλά δεν το γουστάραμε.

Και για να μην θεωρηθεί ότι υπερβάλλω που ασχολούμαι τόσο με αυτό το θέμα, να πω ότι το κάνω γιατί θεωρώ ιεροσυλία που γράφονται εδώ μέσα τίτλοι που άσχετα αν μου άρεσαν ή όχι, είναι τουλάχιστον άνω του μετρίου. Δηλαδή πόσο δίκαιο είναι να βάζεις σε ένα καζάνι μια σειρά ακόμα και κάτω του μετρίου με μία εντελώς χάλια σε σχέση με τις παραμέτρους που προανέφερα;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 07 Ιούλιος 2009 - 19:09

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#618 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 19:47

Και για να μην θεωρηθεί ότι υπερβάλλω που ασχολούμαι τόσο με αυτό το θέμα, να πω ότι το κάνω γιατί θεωρώ ιεροσυλία που γράφονται εδώ μέσα τίτλοι που άσχετα αν μου άρεσαν ή όχι, είναι τουλάχιστον άνω του μετρίου. Δηλαδή πόσο δίκαιο είναι να βάζεις σε ένα καζάνι μια σειρά ακόμα και κάτω του μετρίου με μία εντελώς χάλια σε σχέση με τις παραμέτρους που προανέφερα;

Σε καταλαβαίνω και δεν νομίζω ότι υπερβάλεις απλά η γενικότερη σύγχηση που έχει επικρατήσει στο thread σε έχει κουράσει, όπως εμένα και πολλούς ακόμα άλλωστε. Πάντως άποψή μου είναι πώς από τη στιγμή που ζητείται από κάποιον να γράψει για τον χειρότερο τίτλο που είδε ποτέ είναι αναπόφευκτο να μην τον επιρρεάσει η προσωπική του άποψη και διάθεση. Το μόνο που μπορώ να πώ, ότι θα ήθελα προσωπικά, είναι απλά να μην δίνουν μονολεκτικές απαντήσεις και να λένε γιατί κάτι το θεωρούν κακό ουτώς ώστε να καταλάβουμε και όλοι οι υπόλοιποι, όπως και προανέφερα στο προηγούμενο post.

Υ.Γ. Βρε δεν το αφήνουμε να πάμε για κανένα μπανάκι... :bath:?
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#619 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 19:56

Σε καταλαβαίνω και δεν νομίζω ότι υπερβάλεις απλά η γενικότερη σύγχηση που έχει επικρατήσει στο thread σε έχει κουράσει, όπως εμένα και πολλούς ακόμα άλλωστε. Πάντως άποψή μου είναι πώς από τη στιγμή που ζητείται από κάποιον να γράψει για τον χειρότερο τίτλο που είδε ποτέ είναι αναπόφευκτο να μην τον επιρρεάσει η προσωπική του άποψη και διάθεση. Το μόνο που μπορώ να πώ, ότι θα ήθελα προσωπικά, είναι απλά να μην δίνουν μονολεκτικές απαντήσεις και να λένε γιατί κάτι το θεωρούν κακό ουτώς ώστε να καταλάβουμε και όλοι οι υπόλοιποι, όπως και προανέφερα στο προηγούμενο post.

Υ.Γ. Βρε δεν το αφήνουμε να πάμε για κανένα μπανάκι... :bath:?

Μα εκεί είναι το θέμα: Δεν ζητάει το topic το χειρότερο anime που είδε κάποιος, αλλά το χειρότερο που υπάρχει. Λεπτομέρειες θα μου πεις, αλλά για κάποιους από μας απ' ότι φαίνεται παίζει μεγάλο ρόλο.

Όντως. Πολύ ασχοληθήκαμε. Aς το αφήσω μέχρι την επόμενη φορά που θα δω πάλι κανένα κουλό και θα αρχίσω να παραμιλάω. Εκτός αν σταματήσω να μπαίνω εδώ μέσα. :hmmm:Να μια λύση.:thatsit: Στρουθοκαμηλισμός αλλά θα γλιτώσω την σύγχυση.
Βέβαια αυτό δεν είναι λύση γιατί οι ιεροσυλίες θα συνεχίζονται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#620 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 21:09

1. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα (ευτυχώς).
2. Ο καθένας λέει το χειρότερο anime από αυτά που έχει δει. Δεν γίνετε να του λες να σου πει το χειρότερο anime που υπάρχει αν δεν τα έχει δει όλα. Προφανές νομίζω.
3. Κάποιος μπορεί να θεωρεί ένα anime μάπα, ενώ κάποιος άλλος τρομερό. πχ στo anidb το NGE έχει βαθμολογηθεί από το 1%+ των χρηστών ως μάπα. Δεν είναι κακό αυτό. Γούστα είναι αυτά. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animevotes&aid=22

Δημοσιευμένη  εικόνα

#621 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 22:00

1. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα (ευτυχώς).

Είπε κανείς κάτι διαφορετικό;

2. Ο καθένας λέει το χειρότερο anime από αυτά που έχει δει. Δεν γίνετε να του λες να σου πει το χειρότερο anime που υπάρχει αν δεν τα έχει δει όλα. Προφανές νομίζω.

Όχι. Ναι, σαφώς και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για κάτι που δεν έχω δει, αλλά δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάτι που έχω δει ως το χειρότερο που έχει βγει. Αυτό λέει ο τίτλος. Ας ήταν γραμμένο διαφορετικά για να μην γίνεται όλο αυτό το μπέρδεμα. Όπως εσύ κατάλαβες αυτό που κατάλαβες, άλλοι κατάλαβαν ότι εδώ μέσα θα γράψουν για το anime που θεωρούν χειρότερο απ' αυτά που είδαν και θεωρούν ότι βρίσκεται στα χειρότερα εκεί έξω όπως λέει καθαρά ο τίτλος.

3. Κάποιος μπορεί να θεωρεί ένα anime μάπα, ενώ κάποιος άλλος τρομερό. πχ στo anidb το NGE έχει βαθμολογηθεί από το 1%+ των χρηστών ως μάπα. Δεν είναι κακό αυτό. Γούστα είναι αυτά. http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animevotes&aid=22

Δεν διαφωνώ, αλλά επειδή κάποιου δεν του άρεσε ένα anime δεν σημαίνει ότι το anime ήταν κακό. Επαναλαμβάνω το πρόβλημα δεν είναι αν αρέσει ή όχι, αλλά ότι είναι πολύ βαρύ να γραφτεί κάτι εδω μέσα αν δεν είναι πραγματικά χάλια. Σίγουρα πάντως κριτήριο για να αξιολογήσει κανείς κάτι ως worst anime ever δεν είναι μόνο το προσωπικό γούστο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#622 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 23:00

το πρόβλημα δεν είναι αν αρέσει ή όχι, αλλά ότι είναι πολύ βαρύ να γραφτεί κάτι εδω μέσα αν δεν είναι πραγματικά χάλια. Σίγουρα πάντως κριτήριο για να αξιολογήσει κανείς κάτι ως worst anime ever δεν είναι μόνο το προσωπικό γούστο.

Όταν ρωτάς κάποιον την προσωπική του γνώμη για κάτι (στην συγκεκριμένη περίπτωση πιο είναι το χειρότερο anime), τότε είναι προφανές ότι η απάντηση του θα είναι υποκειμενική. Οπότε είναι άκυρο να λες ότι θες να σου πει κάτι που είναι πραγματικά χάλια, καθώς αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά.

Να τονίσω ότι αρκετά από τα αγαπημένα μου anime έχουν αναφερθεί εδώ. πχ ο ίδιος χρήστης που είπε για το NGE, ανέφερε και το Angel Sanctuary που εγώ το έχω στο top 20 μου. H mono όμως δεν το τόνισε με μαύρο. :emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#623 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 23:34

Όταν ρωτάς κάποιον την προσωπική του γνώμη για κάτι (στην συγκεκριμένη περίπτωση πιο είναι το χειρότερο anime), τότε είναι προφανές ότι η απάντηση του θα είναι υποκειμενική. Οπότε είναι άκυρο να λες ότι θες να σου πει κάτι που είναι πραγματικά χάλια, καθώς αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά και όχι αντικειμενικά.

Να τονίσω ότι αρκετά από τα αγαπημένα μου anime έχουν αναφερθεί εδώ. πχ ο ίδιος χρήστης που είπε για το NGE, ανέφερε και το Angel Sanctuary που εγώ το έχω στο top 20 μου. H mono όμως δεν το τόνισε με μαύρο. :emptyonexg1:

Επειδή δεν το χω δει ακόμα γι' αυτό :P

Αν το ζήτημα που τίθεται εδώ είναι για το αν υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια στην τέχνη τότε δυσκολέυομαι να απαντήσω καθώς πιστεύω ότι η αντικειμενικότητα είναι για τα μαθηματικά και τη φυσική και εκεί όχι πάντα XD

Αλλά πέρα από αυτό σίγουρα όταν καταδικάζεις στην πυρά κάτι, εν προκειμένω, θεωρείς ένα anime το χειρότερο όλων πρέπει αυτό το anime να πληρεί κάποια κριτήρια κατάντιας...Το ότι δεν έιναι του γούστου κάποιου ίσως είναι μέσα σε αυτά τα κριτήρια αλλά δεν είναι το μοναδικό...Επομένως μου πέφτουν τα μαλλιά όταν βλέπω τίτλους όπως το Sky Crawlers, to neon genesis evangelion, to cowboy bebop και η λίστα δεν τελειώνει με πρωτοποριακό animation, μουσική, υπόθεση etc etc να γράφονται εδώ ως τα χειρότερα anime όλων των εποχών επειδή δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες ή τα προσωπικά γούστα κάποιου...Ίσως φταίει η απολυτότητα του τίτλου, ίσως φταίει ότι ο καθένας νομίζει ότι το γούστο του είναι το απόλυτο και υπέρμετρο κριτήριο για όλα, δεν ξέρω τι φταίει εμένα πάντως τα μαλλάκια μου πέφτουν και είμαι νέα ακόμα:nanana:

xbJ3b2w.jpeg

#624 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2009 - 23:59

Μην σου πέφτουν τα μαλλιά. Ο κόσμος προτιμάει να βλέπει τα "καλά" anime. Δλδ τα προτεινόμενα από άλλους. Οπότε είναι φυσικό να βλέπεις τέτοια στην λίστα. Δεν έχουν δει όλοι "άκυρα" anime.

Επίσης ο κόσμος λέει τα χειρότερα με βάση τα δικά του κριτήρια. Δεν πιστεύει ότι είναι τα υπέρτατα. Αντιθέτως εσείς που κάνετε ένσταση για τα γούστα τους είναι που πιστεύετε ότι τα κριτήριά σας είναι τα απόλυτα και υπέρτατα. Αν δεν το πιστεύατε δεν θα κάνατε ένσταση. Απλά πράγματα. ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#625 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 00:10

Ρε παιδιά ένα έλεος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε κάποια αντικειμενικά κριτήρια όσον αφορά τις σειρές που βάζετε εδώ μέσα. Επειδή δεν σας άρεσε εσάς δεν τις κάνει τα χειρότερα anime όλων των εποχών. Λυπηθείτε τα μαλλιά μας δηλαδή...:nanana:

δεν καταλαβαινω το προβλημα σου, εμενα δεν μου αρεσε και το δηλωνω. οπως και να το κανουμε το 8εωρησα αφοριτα βαρετο και μιζερο(για μενα παντα και κατα την προσωπικη μου αποψη, worst) δεν γινεται οσα ατομα ειμαστε μες το forum να εχουμε τα ιδια ακριβως γουστα.

#626 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 00:14

Σου απαντάω εν μέσω τρίτου.

... όταν καταδικάζεις στην πυρά κάτι, εν προκειμένω, θεωρείς ένα anime το χειρότερο όλων πρέπει αυτό το anime να πληρεί κάποια κριτήρια κατάντιας...Το ότι δεν έιναι του γούστου κάποιου ίσως είναι μέσα σε αυτά τα κριτήρια αλλά δεν είναι το μοναδικό...
...όταν βλέπω τίτλους όπως το Sky Crawlers, to neon genesis evangelion, to cowboy bebop και η λίστα δεν τελειώνει με πρωτοποριακό animation, μουσική, υπόθεση etc etc να γράφονται εδώ ως τα χειρότερα anime όλων των εποχών επειδή δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες ή τα προσωπικά γούστα κάποιου...Ίσως φταίει η απολυτότητα του τίτλου, ίσως φταίει ότι ο καθένας νομίζει ότι το γούστο του είναι το απόλυτο και υπέρμετρο κριτήριο για όλα, δεν ξέρω τι φταίει εμένα πάντως τα μαλλάκια μου πέφτουν και είμαι νέα ακόμα:nanana:

MANOS ενημερωτικά το NGE δεν μου άρεσε. Ή πιο σωστά δεν ήταν του γούστου μου. Αναγνωρίζω όμως ότι ήταν μια αξιοπρεπής δουλειά αν και υπερεκτιμημένη. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να είμαστε αν όχι αντικειμενικοί, δίκαιοι στις αξιολογήσεις μας; Δεν μιλάω αν θα το βαθμολογήσει κανείς 1-2 μονάδες παρακάτω, εντάξει όπως και να το κάνουμε άνθρωποι είμαστε και θα επηρεαστεί η κρίση μας αν κάτι δεν είναι του γούστου μας, αλλά το να το καταρρακώσεις ως το χειρότερο anime όλων των εποχών δεν είναι τρομερά άδικο;

Επίσης ο κόσμος λέει τα χειρότερα με βάση τα δικά του κριτήρια. Δεν πιστεύει ότι είναι τα υπέρτατα. Αντιθέτως εσείς που κάνετε ένσταση για τα γούστα τους είναι που πιστεύετε ότι τα κριτήριά σας είναι τα απόλυτα και υπέρτατα. Αν δεν το πιστεύατε δεν θα κάνατε ένσταση. Απλά πράγματα. ;)

Μέγα λάθος. Γιατί πρέπει να επαναλαμβάνομαι; Η ένσταση δεν είναι στα γούστα των άλλων, είναι στο ότι λανθασμένα γράφονται εδώ μέσα.

δεν καταλαβαινω το προβλημα σου, εμενα δεν μου αρεσε και το δηλωνω. οπως και να το κανουμε το 8εωρησα αφοριτα βαρετο και μιζερο(για μενα παντα και κατα την προσωπικη μου αποψη, worst) δεν γινεται οσα ατομα ειμαστε μες το forum να εχουμε τα ιδια ακριβως γουστα.

Απόλυτα σεβαστό όσον αφορά το worst. To ever μας τα χαλάει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 08 Ιούλιος 2009 - 00:21

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#627 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 00:20

Το δίκαιο είναι υποκειμενικό.
Όχι δεν είναι άδικο.
http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=324664&postcount=624

edit: Άμα λανθασμένα γράφονται εδώ μέσα, τότε ποιος θα γράφει εδώ???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#628 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 00:25

εγω ακομα να καταλαβω γιατι γινεται τοσος ντορος για ανιμε που "αλλοι" 8εωρουν "worst".. δλδ ρε παιδια, ποιο ειναι το προβλημα ??

#629 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 00:27

Το πρόβλημα είναι ότι θεωρούν τα δικά τους κριτήρια ως απόλυτα και υπέρτατα και των άλλων απλά... γούστα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#630 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 00:30

και σιγα τωρα το 8εμα που εγινε, και μενα το αγαπημενο μου ειναι το one piece(για παραδειγμα το ε8εσα, εχω και αλλα που μ αρεσουν), τι και αν πεταχτει ο οποιοσδηποτε και πει οτι ειναι παπαγια ? και τι με νοιαζει εμενα....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellkeeper: 08 Ιούλιος 2009 - 00:49