I second that.
Ρε παιδιά εδώ μέσα γράφουμε το τι θεωρούμε ως χειρότερο anime απ' όσα υπάρχουν, όχι τι δεν μας άρεσε. Χειρότερο, όχι ότι δεν ήταν του γούστου μας αλλά ότι είχε πολλές παραμέτρους που το βαθμολόγησαν πολύ χαμηλά στην εκτίμηση μας. Σχέδιο, μουσική, seiyu, story, χαρακτήρες, σκηνοθεσία, μοντάζ κτλ. Θα πρέπει να είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων δηλαδή η απόφαση να κριθεί ένα anime ως worst anime ever. Και μένα δεν μ' άρεσε το NGE αλλά δεν διανοούμουν να το γράψω εδώ μέσα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν ακολουθούν αυτά τα κριτήρια που θέτεις και καταλήγουν να γράφουν τί δεν τους αρέσει. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να πώ ότι έχουν άδικο μιάς και το τίτλος "worst anime ever" δεν είναι και ο πιό κατατοπιστικός, επομένως όλοι είμαστε μέσα στα πλαίσια του topic.
Το πρόβλημα δεν είναι οι τίτλοι anime που δεν μας αρέσουν, αλλά το ότι πολλοί δεν κάνουν τον κόπο να πουν γιατί τους θεωρούν κακούς και απλά γράφουν μονολεκτικά. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να μου πει ότι θεωρεί το Darker than Black άσχημο γιατί δεν αντέχει τον χαρακτήρα του Hei, οκ δεκτό είναι θέμα γούστου. Ομοίως εγώ θα πώ ότι θεωρώ το NGE worst ever και δεν μπορώ να το δώ γιατί δεν αντέχω των μίζερο και κλαψιάρικο χαρακτήρα του Shinji (μέχρι εκεί που είδα γιατί ακόμα και να αλλάζει μετά δεν θέλω να το ξέρω απλά...