Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#646 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 11:55

Αν ήταν ότι χειρότερο έχω διαβάσει, φυσικά και ναι.
Όταν σε ρωτούν στις δημοσκοπήσεις τι πιστεύετε, δέχονται όλες τις απαντήσεις. Δεν σου λένε δεν την δεχόμαστε γιατί με βάση τα απόλυτα κριτήρια, μας λέτε μλκς. Ελευθερία έχουμε. Τουλάχιστον έτσι μας λένε.

Ελεος ρε! δηαλαδη οταν εμπειροι κριτικοι βιβλιων λενε οτι ,το Εγλημα και Τιμωρια, ειναι ενα εξαιρετικο βιβλιο και εσυ εστω οτι λες οτι ειναι το χειροτερο, αυτο δεν σημαινει οτι η αποψη σου ειναι πιθανοτατα λανθασμενη??

Σαφεστατα μπορει ενα ανιμε συμφωνα με τα κρητηρια του καθενος μπορει να ειναι το χειροτερο, αλλα οταν καποιοι που ξερουν περισσοτερα πανω στο ιδιο θεμα διαφωνουν μαζι σου, δεν μπορεις να το ξανασκεφτεις λιγο? καποιο δικιο θα εχουν

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από frikase: 08 Ιούλιος 2009 - 12:03

#647 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 12:16

Όχι.

Δλδ τι να σκεφτώ??? Βλέπω ένα anime, λέω ότι είναι μάπα και μετά διαβάζω κριτικές για το anime από κάποιους έμπειρους και ξαφνικά θα πρέπει να πω... καλούτσικο ήταν???!!! Με βάση πια λογική??? Ότι μου το είπε ένας otaku??? Δλδ εγώ γνώμη δεν έχω??? Μυαλό δεν έχω??? Πρόβατο είμαι??? Αν ήταν έτσι θα έβλεπα μόνο ότι anime αρέσει στον roriconfan που τα έχει δει σχεδόν όλα και έχει γράψει και 400 reviews (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=myreviews&uid=251338). Έτσι για την ιστορία να πω ότι το χειρότερο anime που ανέφερα εδώ είναι το Gekiganger 3, το οποίο άρεσε στον roriconfan (του έδωσε 10 στο value και στο enjoyment!!! http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=666).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MANOS: 08 Ιούλιος 2009 - 12:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

#648 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 15:39

ας αλλάξουμε 8εμα λεω γω. ας ληξει.

ανεφερα το Demonbane εχ8ες, το εχει δει κανεις ?

#649 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 16:20

Όχι.

Δλδ τι να σκεφτώ??? Βλέπω ένα anime, λέω ότι είναι μάπα και μετά διαβάζω κριτικές για το anime από κάποιους έμπειρους και ξαφνικά θα πρέπει να πω... καλούτσικο ήταν???!!! Με βάση πια λογική??? Ότι μου το είπε ένας otaku??? Δλδ εγώ γνώμη δεν έχω??? Μυαλό δεν έχω??? Πρόβατο είμαι??? Αν ήταν έτσι θα έβλεπα μόνο ότι anime αρέσει στον roriconfan που τα έχει δει σχεδόν όλα και έχει γράψει και 400 reviews (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=myreviews&uid=251338). Έτσι για την ιστορία να πω ότι το χειρότερο anime που ανέφερα εδώ είναι το Gekiganger 3, το οποίο άρεσε στον roriconfan (του έδωσε 10 στο value και στο enjoyment!!! http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animeatt&aid=666).

Δεν ενοουσα να πεις οτι ειναι καλουτσικο, αλλα να μην επιμενεις οτι ειναι το worst anime ever. Και αυτο το ελεγα για το neon genesis evangelion που ανεφερε ο hellkeeper. Κατι που εχει αναγνωρισμενη αξια και καποιος πει οτι ειναι μ*****α επειδη δεν του αρεσε, εεεε μαλλον κανει λαθος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από frikase: 08 Ιούλιος 2009 - 16:54

#650 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 17:35

Γιατί κάνει λάθος???
Δλδ μου λες ότι αν η υποκειμενική (δλδ η προσωπική) άποψη της πλειοψηφίας λέει ότι είναι καλό (όπως πχ το NGE), τότε αντικειμενικά το anime (στην συγκεκριμένη περίπτωση το NGE) είναι καλό???
Και τέλος, σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και πριν σε κάποιον άλλο χρήστη. Τo Yu-Gi-Oh! και τo Pokemon που αρέσουν σε πολύ κόσμο (αφού δεν δείχνουν και πολλά anime τα Ελληνικά κανάλια :P), αλλά δεν είναι και τα "καλά" anime, θεωρείς ότι αντικειμενικά έχουν αναφερθεί εδώ ως τα worst ever ή όχι???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#651 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 18:04

Γιατί κάνει λάθος???
Δλδ μου λες ότι αν η υποκειμενική (δλδ η προσωπική) άποψη της πλειοψηφίας λέει ότι είναι καλό (όπως πχ το NGE), τότε αντικειμενικά το anime (στην συγκεκριμένη περίπτωση το NGE) είναι καλό???

Λες ότι δεν μου άρεσε , όχι ότι είναι χειρότερο από αυτά που υπάρχουν . Πρέπει να έχεις πολλές γνώσεις για να το υποστηρίξεις αυτό .Όταν βλέπεις λοιπόν πολλούς , που έχουν δει πάρα πολλά ( και όχι βλακείες ) , να λένε ότι είναι πολύ καλό , όταν δεν είναι γελοίο ( έχει ένα σοβαρό στιλ , ασχέτως αν σου αρέσει ή όχι ) , λες ότι «Εντάξει παιδιά , εμένα δεν μου άρεσε» . Όχι ότι είναι το χειρότερο που βγήκε .
Δημοσιευμένη  εικόνα

#652 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 23:11

Γιατί κάνει λάθος???

Βασικα εδωσε ηδη την απαντηση ο Glaurung.

Και τέλος, σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και πριν σε κάποιον άλλο χρήστη. Τo Yu-Gi-Oh! και τo Pokemon που αρέσουν σε πολύ κόσμο (αφού δεν δείχνουν και πολλά anime τα Ελληνικά κανάλια :P), αλλά δεν είναι και τα "καλά" anime, θεωρείς ότι αντικειμενικά έχουν αναφερθεί εδώ ως τα worst ever ή όχι???

I dont understand what it is that you question

#653 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 23:13

Το Yu-Gi-Oh! και το Pokemon είναι αντικειμενικά worst anime ever ή όχι???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#654 frikase

frikase

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 23:24

Το Yu-Gi-Oh! και το Pokemon είναι αντικειμενικά worst anime ever ή όχι???

Βασικα εχω να δω ποκεμον η yu-gi-oh απο το δημοτικο, και τοτε μου αρεσαν. Αρα θα πω οχι.

#655 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2009 - 23:25

Λοιπόν επειδή η συζήτηση έχει παρατραβήξει σε αυτο το θέμα....

• Το thread είναι για να λέει ο καθένας την άποψή του όχι για γίνεται εκτεταμμένη συζήτηση γύρω από την άποψη των άλλων μελών. Κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει άποψη επειδή του το λέει κάποιος άλλος και δεν γίνεται να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.
  • Διαφορετικά γούστα = διαφορετικές εκτιμήσεις. Δεν αναιρείται η αξία κανενός anime με το να πει κάποιος ότι δεν του άρεσε.
  • Όταν λέμε ότι ένα anime είναι αντικειμενικά κακό εννοούμε ότι δεν πετυχαίνει τους σκοπούς τους οποίους το ίδιο έχει θέσει. Στην προκειμένη περίπτωση για το NGE που αναφέρθηκε (τυχαίο παράδειγμα από τα πολλά) δεν μπορείς να το κατακρίνεις επειδή είναι ζοφερό. Γιατί ακριβώς αυτό ήθελε να δείξει ο δημιουργός του. Κακό είναι ένα anime που ξεκινά σαν τραγωδία και αυτό που βγαίνει είναι για γέλια. Ένα anime με plotholes και ανεξήγητα κενά στην υπόθεση, ρηχούς χαρακτήρες και σοβαρές ελλείψεις στον τομέα της μουσικής και του σχεδίου. Το ότι δεν αρέσουν σε κάποιον πχ οι κωμωδίες δεν κάνει όλα τα comedy animes για πέταμα.
  • Δικαιολογείτε την άποψή σας. Κάθε άποψη είναι σεβαστή αλλά καλό είναι να υπάρχει και μια δικαιολόγηση και όχι ένα ξερό αράδιασμα τίτλων.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 09 Ιούλιος 2009 - 00:14

#656 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2009 - 00:32

Βασικα εχω να δω ποκεμον η yu-gi-oh απο το δημοτικο, και τοτε μου αρεσαν. Αρα θα πω οχι.

Spoiler:

Spoiler:

Η συζήτηση έληξε. Το worst anime ever είναι με βάση υποκειμενικά κριτήρια και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του.Και εξηγώ:

Αφού αντικειμενικά το Yu-Gi-Oh! δεν είναι worst anime ever, τότε αν κάποιος το πει ως worst anime ever σημαίνει ότι χρησιμοποίησε τα δικά του υποκειμενικά κριτήρια. O συμφορουμίτης Ash_Pokemaster έγραψε:

πιστεύω πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο topic :P Well για εμενα είναι είτε Yu-Gi-Oh...

Αφού αναφέρει το Yu-Gi-Oh! στα worst anime ever σημαίνει ότι χρησιμοποίησε τα δικά του υποκειμενικά κριτήρια. Τώρα γιατί είναι αυτή η άποψη σημαντική??? Γιατί πολύ απλά είναι ο χρήστης που έκανε αυτό το topic! Άρα από την στιγμή που αναφέρει το Yu-Gi-Oh! στα worst anime ever, το οποίο αντικειμενικά δεν είναι, σημαίνει ότι το topic προορίζετε για τα worst anime ever με βάση τα πιστεύω του καθενός. Οπότε μην την λέτε στους άλλους για τα anime που έχουν επιλέξει. Δικαίωμά τους είναι.

Τέσπα... εδώ σταματάω... δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε και άλλο αυτή την συζήτηση σε αυτό το topic. Αν κάποιος διαφωνεί ας μεταφέρει την συζήτηση σε άλλο topic και section. Μην γμσμ το topic γράφοντας και άλλα off topic.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καληνύχτα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#657 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 15:26

worst anime ever = psychic academy....
καλα που ηταν 20 επεισοδια των 10 λεπτων γιατι απλα δεν παλευοταν τοση συσσωρευμενη βλακεια...full στο fanservice ηταν, ενω ο πρωταγωνιστης θυμηθηκε να κανει κατι στο τελευταιο επεισοδιο....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#658 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 12:23

για μενα ειναι το elfed lied σε πολους αρεσε σε μενα καθολου:madtodeath::madtodeath:
[SIGPIC][/SIGPICΔημοσιευμένη  εικόναi can see you

#659 Sanarix

Sanarix

Death Note Fan

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 16:02

Πιστευω πως ειναι το Hello Kitty.Αν και δεν εχω δει(και ουτε θελω),πιστευω πως το σεναριο ειναι τελειως βαρετο και ειναι απλως μια σειρα anime για μικρα παιδια...

#660 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:05

Το χειροτερο anime που εχω δει ειναι η Mαγια η μελισσα (ναι, ειναι anime).

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.