Πολλοι narutofans/bleach fans και οpfans δν θελουν να παραδεχτουν οτι το "αρχαιο" dragonball με τα χαλια γραφικα ειναι καλυτερο απο το naruto/op/bleach γιαυτο το μισουν και το θεωρουν το χειροτερο.
Λοιπόν εγώ ξαναοργανόνομαι και λέω τα εξής.
Όλα είναι θέμα γούστου.Με την έννοια ότι μπορεί να μισήτε κάτι πραγματικά αλλά να δείτε κάποιον μπροστά σας και να σας αλλάξει την εικόνα.Ο καθένας κάποια πράγματα τα έχει διαφορετρικά τοποθετημένα στο μυαλό του.
Ένα άλλο.Να σας πω ποιά άνιμ μισώ από άποψη γούστου.Όλα αυτά που απεικονίζουν το μέλλον και τα ρομπότ,διάφορα mecha και sci-fi.Απλά δεν μπορώ να τα δώ,έχω μια άποψη για αυτά και σαν αποτέλεσμα δεν μου αρεσουν καθόλου.
Και να ξεκαθαρίσω την θέση μου για το dragonball.Πρώτον επειδή είναι αρχαίο δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο.Δεύτερον σαν 'ανιμ δεν μου αρέσει καθόλου πραγματικά το συχαίνομαι.
Τώρα πολλά παιδιά πέρνουν παραμάζωμα την εξής έκφραση"Από αυτό άρχισαν όλα τα shounen .Εγώ πάλι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου γι αυτό το πράμα.Επειδή είναι το πρώτο δεν σημαίνει ότι είναι κάποιο.Σε πάρα πολλούς και ειδικά της εποχής έκανε τεράστια απήχηση και γενικά ήταν ένα μπάμ.Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.Πολλά πράγματα δεν είναι απόλυτα.
Ο κάθε καλιτέχνης πράττει με αυτά που έχει ζήσει και ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά.
Τώρα πολλοί να μου λένε ότι αυτός του one piece εμπνεύστικε από αυτόν.Το αποτέλεσμα δεν ειναι το ίδιο και πιστέψτε με δεν τα συγκρίνω.
Αλλά επειδή είναι αυτό το άνιμ δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο.Αυτό για μένα δεν δείχνει πραγματικά τίποτα,και μπορεί να ακξούγομαι υπερβολικός.
Αλλά το μέλλον κανείς δεν ξέρει πως θα είναι και αυτό είναι αυτό που με προβληματίζει σε αυτά τα άνιμ.Αυτό που προσωπικά μου την δίνει είναι που μου λένε για ρομπότ και τέτοια και αν μου αρέσουν και και διάφορες ερωτήσεις για το μέλλον.Εγώ ποτέ δεν τις απαντάω αυτές τις ερωτήσεις.Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι το μέλλον και σε ένα σημείο το φτιάχνουμε όπως εμείς θέλουμε να είναι.Και που πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η εικόνα του και κάποια άλλη θα ήταν βλακεία.Προσωπικά αυτό μου την δείνει περισσότερο.Βλέπω τους υπτάμενους δίσκους και τα λέιζερ που κάποιους τρελένουν,και ντε και καλά θα έχουμε και κατι τέτοια στο μέλλον.Σαν είκονα δεν μου αρέσει.
Και άνιμ του παρελθόντος είναι πολύ πιο ωραία.Σου δείχνουν ένα"φανταστικό" πλαίσιο από κάτι που υπήρχε και μπορεί να εξαφανίστηκε,και όχι να βλέπω κάτι το οποίο φαντάζομαι ότι θα υπάρχει και εκεί είναι η ομορφιά ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδη.
Το παρελθόν σε κάποιους φαίνεται βλακεία αλλά μιλάμε για ιστορία ή εποχή στο χρόνο.
Βασικά εγώ γοητεύομαι από τέτοια άνιμ και από πράματα που κάποιοι άνθρωποι δεδομένων συνθηκών σκεφτόταν κάπως διαφορετικά.Και ένα παράδειγμα από μένα .
Το Basilisk μου άρεσε 100 φορές παραπάνω από το dragonball .Και σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει αλλά πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να το έχει δεί όπωσδήποτε σαν μια είκονα.
Κάποιοι μπορεί να θεωρούν λάθος και βλάκιες αυτά που λέω αλλά ειδού η άποψη για κάποια άνιμ...
Edited by Night_Wizard_Seal, 06 July 2009 - 23:17.