Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.aNiMe//GR's next top writer contest!
Posted 22 June 2012 - 12:52
And .... here is my manga list so far
Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!
And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....
Posted 22 June 2012 - 19:35
μια ιστορία ενός flame war που ξέφυγε, με στοιχεία από την Ωραία Κοιμωμένη, τη Χιονάτη και τους Επτά Νάνους και την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.
Ελπίζω να μην είναι εκτός θέματος.
Attached Files
Posted 22 June 2012 - 20:03
Τιμή και δόξα στον σπουδαίο αγωνιστή και ποιητή κυρ Νίκο.
Προσοχή: Δε φέρω καμία ευθύνη για τη φαιά ουσία που θα σπαταλήσετε διαβάζοντας τον επίλογο. Δεν αποτελεί πραγματικό κομμάτι της ιστορίας, παρά μονάχα ένα ανούσιο παράρτημά της.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 22 June 2012 - 20:31
είν' αεράκι δροσερό, για έναν τσίφτη καψερό
που κι αν εγέρασε πολύ, κι άσπρισε το μαλλί του
δεν άλλαξε τη γνώμη του, μήτε τη κεφαλή του
Κι όταν έλθει ο καιρός
όταν σιμών' η ώρα
δόξα θα πάρει ο καψερός
με ψήφους απ' όλη τη χώρα
Posted 22 June 2012 - 20:38
Θα κάνουμε την ποιητική συλλογή του ψεύτη βοσκού ζόμπι.
Ζήλεψα την πρώτη παράγραφο από το ποίημά του. Παρακαλώ να τη λογίζεται σαν τον πραγματικό πρόλογο της ιστορίας.
Edited by Babba, 22 June 2012 - 20:39.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 23 June 2012 - 15:11
Posted 23 June 2012 - 17:08
Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι είναι εύκολο θέμα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο γενικό... Με λίγα λόγια σου λέει "γράψε μια fantasy ιστορία". Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό;
Όχι, δεν μου λέει να γράψω απλά μια φανταστική ιστορία. Πρέπει να την βασίσω σε μια (ή περισσότερες) ήδη υπάρχουσα ιστορία και να την κάνω «δική μου».
Όταν λέω ότι είναι δύσκολο το θέμα, εννοώ ότι το να κάνω επέμβαση σε ιστορία άλλου είναι για μένα πραγματικά πολύ δύσκολο και δεν έχω ιδέα πώς μπορώ να το κάνω.
Θα διαβάσω τις ιστορίες όσων κάναν post για να πάρω μια γεύση ωστόσο, μπας και το πιάσω D=
Not giving up yet.
Posted 23 June 2012 - 17:14
"Γράψτε κάτι που να είναι εμπνευσμένο, βασισμένο ή να αποτελεί παραλλαγή ή παρωδία ενός μύθου/θρύλου/παραμυθιού/λαϊκή δοξασία. Γενικά δείτε το θέμα ελεύθερα και βασιστείτε απλά και μόνο σε χαρακτήρες ή μυθολογικά τέρατα,πρόσωπα,χαρακτήρες παραμυθιών κλπ. Ναι, η Κοκκινοσκουφίτσα μπορεί να φοράει ζαρτιέρες, ο βασιλιάς Αρθούρος να λέγεται Αρθούρια και να παίρνει μέρος στη μάχη για το Holy Grail ή να μιλάτε για κυνηγούς βρικολάκων κλπ κλπ.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι βέβαια να αναφέρετε που το βασίσατε με έναν τίτλο, κάποιο σύνδεσμο ή μια παράθεση στο post που θα κάνετε για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας."
Το θέμα θα ήταν πολύ περιορισμένο έτσι όπως το περιγράφεις, γι' αυτό και υπάρχει και η επιλογή να εμπνευστείς απλά και μόνο έναν χαρακτήρα από κάπου. Αν πάρεις, λέμε τώρα, τον Αυτόλυκο και τον βάλεις να κλέβει το μουσείο του Λούβρου, δεν θα σου πει κανένας κάτι.
Posted 23 June 2012 - 17:42
Σκέψου τι θα ήθελες να γράψεις και απλώς κόλλα σε αυτό χαρακτήρες.
Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε εμείς είναι αυτό που σε δυσκολεύει.
Θες να γράψεις για ένα αντίο; Γράψε για το πως αποχαιρέτησε ο Μπομπ Σφουγγαράκης τη μαμά του και πήγε να ζήσει μόνος του.
Για την αγάπη; Γράψε τι θα γινόταν μετά, αν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα δεν είχαν αυτοκτονήσει, αλλά παντρευτεί. Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;
Θες περιπέτεια; Άφθονες!
Τι θα συνέβαινε αν ο Ναρούτο ήταν εκείνος που κυνηγούσε τον Γιόχαν από το Μonster;
Αν ο Γκάνταλφ ήταν πορνόγερος;
Πώς ήταν η προσωπική ζωή της Λερναίας Ύδρας;
Πώς ήταν τα παιδικά χρόνια του Μίδα;
Τι υπερδυνάμεις θα είχε ο Κολοκοτρώνης αν ήταν υπερήρωας;
Πώς θα φερόταν η κοκκινοσκουφίτσα σε ένα zombie apocalypse; (αυτό μην το κάνεις, σε προλάβανε)
Γράψε για τον vampire hunter Abraham Lincoln (όχι, κι αυτό το κάνανε ήδη).
Εμπνεύσου και γράψε κάτι κι ας μη σου αρέσει. Σημασία έχει η συμμετοχή.
Πού ξέρεις, μπορεί να βγει καλύτερο απ' όσο νομίζεις.
Edited by Babba, 23 June 2012 - 17:51.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 24 June 2012 - 05:19
Posted 24 June 2012 - 20:17
^Μου βγήκε λίγο μεγάλο το παραμύθι αλλά παρακαλώ να το διαβάσετε. Έχει το μέγεθος ενός κεφαλαίου κάποιου βιβλίου. Ελπίζω να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας μέχρι το τέλος. Οι κύριοι πρωταγωνιστές και κάποια πράγματα θυμίζουν την ιστορία των Χάνσελ και Γκρέτελ αλλά μέσα θα δείτε πολλές αναφορές σε διάφορα άλλα γνωστά ή όχι και τόσο γνωστά, παραμύθια.
Θυσιάσα μια μέρα μέσα στην εξεταστική για να το γράψω αλλά ήθελα πολύ να συμμετέχω σε αυτό το θέμα. Δεν θα είχα χρόνο αργότερα ακόμα και μετά την παράταση. Καλή επιτυχία σε όλους μας.
Posted 24 June 2012 - 20:28
Posted 26 June 2012 - 23:58
Επίσης, προσπαθήστε να γράψετε κι άλλοι... είναι ωραίο θεματάκι.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 27 June 2012 - 06:49
Επειδή η ιστορία μου ψιλοαρέσει και την έχω κάψει έτσι βιαστικά που την παρέδωσα, θα ήθελα κάποια στιγμή να ανεβάσω μια σουλουπωμένη εκδοχή της, εκτός του διαγωνιστικού μέρους, εφόσον δεν επιτρέπονται αλλαγές πλέον. Φαντάζομαι το σωστό και το δίκαιο είναι να περιμένω μέχρι να ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση. Μπορώ τότε;
Επίσης, προσπαθήστε να γράψετε κι άλλοι... είναι ωραίο θεματάκι.
Aye, κανένα πρόβλημα.
Εγώ γράφω, αλλά δεν με βλέπω να τελειώνω πριν το Σαββατοκύριακο. Και εμένα μου αρέσει το θέμα, είναι ικανό να βγάλει πολύ περίεργα κείμενα.
Posted 30 June 2012 - 11:11