Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Kuromajo-san ga Toru!!

Magic Witch

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 April 2012 - 16:56

Kuromajo-san ga Toru!!


Posted Image


Η Chiyoko μας που εχει μανια με τη μαγεια (ή με το υπερφυσικο γενικοτερα) μετα απο αιτημα φιλεναδων της προσπαθει να καλεσει τον Cupid-o για να .. καταλαβατε. Ομως (σοκ και δεος) ηταν μπουκωμενη και αντι για τον Cupid καλεσε τον Gyubid που ειναι ενας μαγος και αναλαμβανει το καθηκον (θελει δε θελει η αλλη) να την κανει και αυτη black witch.


Oποτες η σειρα ασχολειται με διαφορα περιστατικα που συμβαινουν στη καθημερινη ζωη; της Chiyoko και προσπαθει να τα φερει περα με τη βοηθεια του Gyubid και της μαγειας.


Διαρκεια επεισοδιου ~ 7 λεπτα.


[Fansub Group]: Choco



Ε η σειρα δεν ειναι τιποτα.. γενικα :D αλλα ως 7 λεπτα δε χανεται τπτ να τη τσεκαρετε και αμα λαχει να τη dropparete. Για διαλειμμα απο κατι αλλο (ή αναμεσα σε αλλες σειρες αναλογα το καψιμο που ριχνετε) ειναι οκ.

Το group αυτο "φαινεται" να κανει οκ δουλεια αν και στο 2ο επεισοδιο νομιζω το -sama το εκαναν siss (θελω να πιστευω οτι εγινε επιτηδες).

#2 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 April 2012 - 01:46

τρέλα ειναι, ειδα το πρωτο επ...φάση είχε...xD ..χαριτομένο σχεδιο και χαζοί χαρακτηρες, ότι πρεπει για τετιου ήδους σειρά...σε κάνει να ξεσκας XD Δε νομίζω να κάτσω να τη δω ολόκληρη απτην άλη, αλλα ειχε πλάκα το πρωτο επ. :P
フカフカ

#3 gokuxd1000

gokuxd1000

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 13 April 2012 - 03:35

το είδα, είναι λίγο τρελό μάλιστα αλα σπάς πλάκα :congrats:
http://www.techspot.com/gallery/data/504/wtf.jpg

Το συνολικό ύψος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 250 pixels. -- The .aNiMe//GR Team

#4 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 April 2012 - 01:58

Spoiler: 4




Also tagged with one or more of these keywords: Magic, Witch