Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#46 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 03 April 2012 - 12:51

Θέλω να κάνω αναζήτηση by username.

#47 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 April 2012 - 12:58

Ah κατάλαβα. Θα το διαβιβάσω. :)

#48 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2012 - 13:02

Α κατάλαβα τι θες. Θέλεις το who posted. Αυτό το βρίσκεις παντώντας πάνω στον αριθμό των replies δίπλα από ένα thread. Εκεί σου βγάζει who posted και κάνεις search ανα username.

edit : Ναι δεν είναι clickable τα posts, τώρα το τσέκαρα. Θα δούμε αν φτιάχνεται.

xbJ3b2w.jpeg

#49 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 April 2012 - 13:06

Δεν ξέρω αν είμαι εγώ απλα που δεν το βρίσκω, αλλά πως μπορούμε να κάνουμε edit την λίστα Converted στα profile μας?

#50 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2012 - 13:08

Δεν μπορείτε, προς το παρόν. Είναι ήδη στην to do list. Εκεί υπάγεται και το πρόβλημα της Yami για αλλαγή user title.

xbJ3b2w.jpeg

#51 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 03 April 2012 - 13:12

Επίσης, από ό,τι κατάλαβα η profile picture είναι τώρα το avatar μας, σωστά ? Θα το αλλάξετε αυτό ή έτσι θα είναι από εδώ και πέρα?

#52 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2012 - 13:23

Κατά 99% είμαι σίγουρη ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε ένα από τα δύο. Ή το avatar ή την profile pic. Και κρατήσαμε το avatar. Αν θυμάμαι καλά από αυτά που μου είπε ο Left. Θα επανέρθω με σιγουριά για το συγκεκριμένο.

xbJ3b2w.jpeg

#53 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 03 April 2012 - 13:40

Θα υπάρχει στο μέλλον η επιλογή invisible;;

#54 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 03 April 2012 - 13:45

Το πορταλ έφαγε χ? γιατ οταν πάω anime.gr/portal με ανακατευθυνει εδω...
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#55 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 April 2012 - 13:50

Η επιλογή invisible υπάρχει όταν κάνεις sign in. Έχει κουτάκι sign in anonymously. Για να το ενεργοποιήσεις απλά κάνε sign out και μετά ξανά sign in και επέλεξε το κουτάκι.

To portal δεν έφαγε Χ, θα ξανανέβει ωσονούπω και όπως είπα πιο πάνω θα χρησιμέυσει ως η homepage του forum. Ανακοινώσεις, νέα, άρθρα, feeds και διάφορα άλλα τζιτζιμπλίκια.

xbJ3b2w.jpeg

#56 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 03 April 2012 - 13:51

Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία η κατάθεση της προσωπικής μου υποκειμενικής άποψης, ειδικά σε ό,τι αφορά θέματα αισθητικής, από πλευράς μου σίγουρα θα τραβήξω πολύ κουπί να το συνηθίσω, πιστεύω λόγω της προσαρμοστικότητας που έχω αναπτύξει τον τελευταίο καιρό να τα καταφέρω πιο εύκολα. Για τα features να πω την αλήθεια, δεν ξέρω κατά πόσο θα τα αξιοποιήσω, γενικά στα διάφορα forums κάνω απλά πραγματάκια (διαβάζω-γράφω) οπότε δε με ενδιαφέρει να κάνει παπάδες το software. Όσο για την λειτουργικότητα αυτό θα το εξετάσω ότ(αν) συνηθίσω το περιβάλλον,

Πολλά μπράβο σε όσους εργάστηκαν και αφιέρωσαν τόσες πολλές ώρες εθελοντικά, λυπάμαι που δεν λαμβάνετε αντιδράσεις ενθουσιασμού, χρειαζόμαστε και εμείς τα μέλη χρόνο να χωνέψουμε τα όσα συνέβησαν. Δεν είναι δα και μικρή αλλαγή. Με τον καιρό ελπίζω πολλοί από μας να αναθεωρήσουμε τις σημερινές μας τοποθετήσεις.
Posted Image

#57 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 April 2012 - 13:56

Εγώ με τη μεταφορά μας εδώ έχασα αρκετές εικόνες που είχα, (στους φακέλους, στο προφίλ, το φόντο του προφιλ και τη sig) ~δεν πρόλαβα να σώσω τίποτα (και ως πανέξυπνη δεν τα είχα σώσει κάπου πρόχειρα.)

Όμως ~και το λέω σε περίπτωση που έπαθε κανείς το ίδιο~ κάνοντας image search στο google με "user name vbulleting anime.gr" κατάφερα να ανακτήσω τις περισσότερες (δυστυχώς όχι όλες αλλά οκ, τι να κάνουμε...)

Posted Image

#58 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 03 April 2012 - 13:58

Μολις απεκτησα 2 αποριες. Η μια ειναι το αν υπαρχουν τα rep points, που απο οτι βλεπω, μαλλον δεν υπαρχουν. Και η αλλη ειναι οτι πριν 2 λεπτα μου πεταξε ενα παραθυρο 1 new replies, τι ειναι αυτο?

Πολλες αλλαγες συναιβησαν, ελπιζω να μαθω γρηγορα να χτησιμοποιω το νεο forum. :nooooo:

#59 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 April 2012 - 14:05

gz για τη δουλεια που επεσε σε ολους τους συμμετασχοντες.

Περι αποριων:

μπορει το site να ειναι πανω αλλα δεν εχουν τελειωσει να γινονται ολες οι ρυθμισεις / αλλαγες / δυνατο πατημα πανω σε τυχον bugs. Αν κατι δε δουλευει ή φαινεται να μη δουλευει / κατεστραμμενο περιμενετε σιγα σιγα ολα (που λεει ο λογος) θα φτιαχτουν.

Εγώ με τη μεταφορά μας εδώ έχασα αρκετές εικόνες που είχα, (στους φακέλους, στο προφίλ, το φόντο του προφιλ και τη sig) ~δεν πρόλαβα να σώσω τίποτα (και ως πανέξυπνη δεν τα είχα σώσει κάπου πρόχειρα.)

Όμως ~και το λέω σε περίπτωση που έπαθε κανείς το ίδιο~ κάνοντας image search στο google με "user name vbulleting anime.gr" κατάφερα να ανακτήσω τις περισσότερες (δυστυχώς όχι όλες αλλά οκ, τι να κάνουμε...)

Χωρις να ειμαι σιγουρος :P πρεπει να υπαρχουν ακομα ολα αυτα απλως μεχρι να ρυθμιστουν τα αναλογα πραγματα ...

#60 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 April 2012 - 14:09

συγχαρητηρια για την προσπαθεια. αυτη ειναι η δευτερη πλεον μεγαλη αλλαγη απο τοτε που αρχισε το anime.gr να λειτουργει. αλλα site οπως το animeplanet παραμενουν σταθερα, εσεις πατε να τα διαλυσετε ολα!

απο οτι καταλαβα, το Portal θα ειναι περισσοτερο για τις ανακοινωσεις και τα events, ενδεχομενως και για τις παρουσιασεις, ενω το forum θα ειναι για ολα τα υπολοιπα;
αν ειναι ετσι, οταν πληκτρολογω anime.gr καλυτερα θα ηταν να με εβγαζε κατευθειαν στο Portal.

ακομα εχουμε καιρο.