Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Back... for more science!
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 10:22

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:04
Θέλω να πω με τη σειρά μου ότι με έχει στοιχειώσει το τσακ τσακ από τον αναπτήρα του Left XD Πρέπει να δώσετε όλοι ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν και τον Kenny γιατί δεν κοιμήθηκαν και με το ζόρι έφαγαν μεχρι να το ανεβάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.
Τα περισσότερα προβλήματα που αναφέρετε τα έχουμε ήδη υπόψιν μας. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουμε και άλλα skins για όσους θέλουν χρωματάκια, θα βάλουμε banners και γενικά θα το κάνουμε όσο πιο όμορφο και γούτσου μπορούμε :3 Απλά δεν μπορούσαν να γίνουν όλα σε λιγότερο από 48 ώρες γιατί πολύ απλά μετά θα χάναμε τους 2 Λευτέρηδες για κανα μήνα αφού θα έπρεπε να τους στείλουμε σε spa στην Ελβετία για να αναρώσουν

Λειτουργικά θα δείτε ότι είναι πανεύκολο, ευχάριστο, ευάερο και ευήλιο. Εξερευνήστε το και πείτε μας όταν δεν βρίσκετε κάτι ή αν θέλετε κάτι καινούριο να μπει (εκτός από αυτά που προαναφέρθηκαν). Καλή μας συνέχεια ^^
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:07
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:08
Από εκεί και πέρα πάρτε το χρόνο σας να εξερευνήσετε το καινούριο forum software το οποίο έχει πολύ ωραία νέα features. Εϊμαι σίγουρη ότι με το που θα το συνηθίσετε λιγάκι θα το βρείτε πολύ εύκολο και εξυπηρετικό στην περιήγηση.
Καλώς επιστρέψαμε και πάλι και καλώς σας βρήκαμε. Και πάνω από όλα αλλό ένα μεγάλο μπραβο στα παιδιά που έφαγαν τα μάτια τους για να το επαναφέρουν τόσο γρήγορα.
Λευτέρηδες σας ευχαριστούμε.

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:14
Ερωτηση το παλιο '' User CP '' που μπορουσες να δεις αμεσα ολα τα reply στα subscribed threats εγινε πλεον notifications???
Και αν ναι τοτε ολα τα subscriptions που ειχαμε κανει χαθηκανε κ πρεπει να τα ξανακανουμε '' follow this topic'' ????
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:19
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:20
@Pirate King, πέρα από τα skins και τα banners και γενικά δευτερεύοντα μικροπράγματα, λειτουργικά είναι καλύτερο από το παλιό. Αλλά και να μην είναι δεν υστερεί πουθενά. Απλά πρέπει να το συνηθίσουμε.
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:24
περιττό να πω πως δεν μου αρέσουν καθόλου οι αλλαγές αυτές...
ούτε μπάνερ έχουμε ούτε τίποτα....δεν μου αρέσει καθόλου
και πάνω που θα πανηγύριζα την επέτειο μου στο φόρουμ...
ξενέρωσα.
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:26
Εκτιμώ όμως ιδιαίτερα που δεν έχω πάλι μπροστά στη μούρη μου συνεχώς το μπάννερ με το Λουλού.
Δεν ξέρω ποιος άμοιρος χειριζόταν το προφίλ του glados, συγγνώμη για το σπαμάρισμα (που δεν ήταν και πολύ), αλλά μετά από εκείνη την ασύλληπτη ανακοίνωση σιγά που θα τ' άφηνα.
Επίσης μου αρέσει πολύ που ξέρω αν έχω warnings κτλ.
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:29

Λιζάκι μου, μην ξενερώνεις, κούκλα θα το κάνουμε για χάρη σου :3
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:31
Edit. Ακόμα, χάνετε τη δύναμη της ανακοίνωσης βάζοντας ως αρχική οθόνη τα φόρα.
(Επίσης, χωρίς current activity αφήνετε κάποια stalking ρεμάλια χωρίς απασχόληση

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:35
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2012 - 11:38