Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#391 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 June 2012 - 23:18

ωραία τα θεματάκια, το brave συγκεκριμένα μ'αρέσει πολυ ^^
ουφ...καιρός ήτανε...δε το άντεχα το άσπρο XD
フカフカ

#392 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 14 June 2012 - 16:17

Πλέον έχουμε και themes, δεν το πήρα χαμπάρι!

Τα Warrior και Brave φαίνονται ωραία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιου είδους themes!

Προς το παρόν θα κρατήσω το δικό μου pastel like theme (το οποίο πρέπει κάποια στιγμή να ολοκληρώσω) :P

Πώς έκανες δικό σου theme; :P

#393 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 14 June 2012 - 19:34

Ωραία τα νέα themes. Τα Warrior και Paerula είναι αρκετά καλά αν και νομίζω πως προς το παρόν θα κρατήσω το αρχικό theme, μιας και από ότι φαίνεται το συνήθισα και μου αρέσει! Το Brave δεν μου άρεσε καθόλου..

#394 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 15 June 2012 - 00:40

Πως δουλευει το remove format ρε παιδια για να μην φαινεται χαλια το κειμενο στα αλλα skins?

Edited by Kalamaris, 15 June 2012 - 00:40.

sc5bab.jpg

#395 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 June 2012 - 00:42

Πριν ξεκινήσεις να γράφεις πατάς τη γόμα. Αν τα έχεις ήδη γράψει επέλεξε τα και πάτα τη γόμα.

xbJ3b2w.jpeg

#396 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 15 June 2012 - 11:39

Τώρα παρατήρησα πως στο Paerula Green τα polls δεν φαίνονται (βασικά φαίνονται άσπρα τα γράμματα, οπώτε σε άσπρο φόντο δεν φαίνονται καθόλου).

#397 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 June 2012 - 13:20

Ναι, το έχω προσέξει. Μέσα στις επόμενες μέρες θα κάνουμε διάφορα tweaks στα stylesheets. Paerula και Brave θέλουν λίγο φτιάξιμο.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#398 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 June 2012 - 13:04

Εμένα το brave με βολεύει αφάνταστα πάντως.(Και μου αρέσει εννοήτε).Δεν έχω προσέξει δισανάγνωστα κείμενα ακόμα και "missing buttons"...

Posted Image

#399 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 17 June 2012 - 16:59

Πολύ μαυρίλα, όμως, ρε παιδιά :P

Aν και δεν κουράζει τόσο στο μάτι όσο περίμενα, είναι λίγο κάπως να βλέπεις τα πάντα μαύρα :P

Επίσης, αυτά τα themes απ' ότι είδα είναι πρότυπα. Κανένα custom δεν παίζει; (που να έχει ως κύριο θέμα τα anime ;) )

#400 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 19 June 2012 - 11:15

Οκ πρόβλημα.Χρησιμοποιώ το brave skin και το πρόβλημα είναι ότι όταν διαβάσω ένα thread δεν σβήνετε απο την new content list.Bug ή κάνω κάτι λάθος.(Refresh έχω κάνει,αρκετές φορές...)

Posted Image

#401 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 June 2012 - 11:19

Στον πίνακα δίπλα στην κατηγορία "By time period" έχεις επιλέξει "content I have not read" ?

xbJ3b2w.jpeg

#402 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 19 June 2012 - 11:23

Fixxed.Απλά κάνει reset η επιλογή με την αλλαγή του skin :-\

Posted Image

#403 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 19 June 2012 - 13:21

εγώ στο warrior κατέληξα, ωραίο θεματάκι και δεν έχω παρατηρίσει και κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμης ^^
フカフカ

#404 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 22 June 2012 - 23:53

Από χθες-προχθές παρατήρησα πως συχνά έρχονται 2 notifications για το ίδιο feed comment, και καμιά φορά και τα comments τα ίδια έρχονται διπλά.

Επίσης ένα comment που έκανα μόλις τώρα, προς στιγμήν ήταν διπλό, μετά από 2ο ρηφρές χάθηκε το dupe

HnH5aB0.jpg

#405 WaLkiM

WaLkiM

The walker

• Members
  • 12 posts
  • LocationNeverland

Posted 23 June 2012 - 11:29

Μέχρι στιγμής έχω βολευτεί με το άσπρο θεματακι (IP.Board) αλλά θα δοκιμάσω κάνα, γιατί καλοκαιράκι δε λέει μαυρίλα! :drink:

Posted Image

So...So,so what..?!