Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 6 Ψήφοι

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#361 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 16:32

Ok, noted, θα βάλω την καταπληκτική ομάδα από τεχνικούς που έχουμε να το ερευνήσει!

xbJ3b2w.jpeg

#362 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 06:48

η αληθεια ειναι οτι τελευταια το εχω παρατηρησει και εγω πως οταν κανω
refresh στο new content και εμφανιζονται νεα ποστ, μερικες φορες δεν
μπορω να παω στο τελευταιο ποστ αλλα με πεταει στην αρχη της τελευταιας σελιδας!
σκεφτηκα πως μπορει να συμβαινει γιατι οποιος εκανε το τελευταιο ποστ
κανει edit στο ποστ του οποτε προσωρινα να μην εμφανιζεται, αλλα
παρατηρησα πως ακομα και οταν αυτος που εκανε το ποστ φαινοταν offline
και προφανως εκτος του θρεντ, το ποστ εμφανιστηκε μολις εγινε το επομενο!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#363 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 09:09

Το "Go to first unread post" δουλεύει όπως πρέπει να δουλεύει??
Εμένα όταν μπαίνω σε ένα thread με πάνω από 1 unread post με πάει πάντα στο τελευταίο.
Επίσης, δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια είναι unread.

Όταν κάνετε merge 2 threads, χάνονται τα subscriptions (i.e. follow this topic). Το παρατήρησα στο "Απο που μπορω να κατεβασω αυτο το anime/manga;"

Καμιά απάντηση??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#364 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 09:39

Το δεύτερο θα χρειαστεί να το διορθώσει η Invision σε επόμενη έκδοση.

Το πρώτο δεν συμβαίνει σε μένα, με πηγαίνει πάντα στο πρώτο unread. Μπορώ να έχω μερικά right click -> copy link; Επίσης, ποια μέθοδο ακολουθείς για να μεταφερθείς στο πρώτο unread; Υπάρχουν τουλάχιστον δύο που μπορώ να σκεφτώ (με την κουκίδα/αστεράκι στα αριστερά, ή με το drop-down menu).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#365 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 10:24

Το πρώτο δεν συμβαίνει σε μένα, με πηγαίνει πάντα στο πρώτο unread. Μπορώ να έχω μερικά right click -> copy link; Επίσης, ποια μέθοδο ακολουθείς για να μεταφερθείς στο πρώτο unread; Υπάρχουν τουλάχιστον δύο που μπορώ να σκεφτώ (με την κουκίδα/αστεράκι στα αριστερά, ή με το drop-down menu).

Πηγαίνω πρώτα στο "Content I Follow" μέσω του drop-down, μετά πατάω στο
Το βρήκα. Επειδή πάταγα στο "View last post" (Το link με την ημερομηνία του last post) και μετά στο thread πάταγα το "Go to first unread post" (βλ. screenshot), με πήγαινε στο τελευταίο post και όχι στο 1ο unread.
Αν από το "Content I Follow" πατήσω τον τίτλο του thread για να με πάει στην 1η σελίδα και ΜΕΤΑ πατήσω "Go to first unread post", με πάει κανονικά στο 1ο unread.

Problem solved.

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 31 Μάιος 2012 - 10:45

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#366 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2012 - 17:00

Το δεύτερο θα χρειαστεί να το διορθώσει η Invision σε επόμενη έκδοση.

Με την κουκίδα δεν έχω πρόβλημα εγώ. Με το drop down menu των ειδοποιήσεων (notifications) έχω, όμως.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα της ειδοποίησης, λέει το παρακάτω (για το θέμα του τελευταίου chapter του bleach):

Το θέμα μπορεί να βρεθεί εδώ:
http://www.anime.gr/forum/index.php?showtopic=&view=getnewpost

Πατώντας στο link, με "πετάει" στην αρχική σελίδα του forum (http://www.anime.gr/forum/) και όχι στο νεότερο αδιάβαστο μήνυμα του θέματος.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 31 Μάιος 2012 - 17:01

#367 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 20:14

Εδώ και λίγο καιρό βλέπω στα λέητεστ νέο ποστ στην τρύπα, με το λινκ δίπλα από τον τίτλο του θρεντ να λέει το όνομα του τελευταίου πόστερ κανονικά, αλλά όταν πάω στο θρεντ το ποστ είναι εξαφανισμένο, όλα αυτά για να εμφανιστεί όταν γίνει κάποιο ποστ μετά από αυτό.

Καλησπέρα

HnH5aB0.jpg

#368 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2012 - 02:20

ναι αυτο συμβαινει κατα βαση στην black hole με το πρωτο ποστ της επομενης σελιδας.
αυτο που μπορεις να κανεις ειναι στο url της τελευταιας σελιδας που σε παει πατωντας
στο last post, αν για παραδειγμα ειναι
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/2942-the-black-hole/page__pid__584300__st__65970#entry584300
αλλαζεις το 65970 με το με το νουμερο του τελευταιου ποστ της σελιδας +1
δηλαδη σε αυτη την περιπτωση 65985+1=68986 αρα
http://www.anime.gr/forum/index.php?/topic/2942-the-black-hole/page__pid__584300__st__65986#entry584300
και καποια στιγμη θα το λυσουμε και αυτο το προβλημα οκ?

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#369 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2012 - 03:03

Καλα που το ανεφερες putin γιατι το προσεξα και εγω τελευταια.
Το αστειο ειναι οτι τυχαινε παντα σε ποστ δικα σου, και ειπα μηπως εκανες κανενα μαγικο. χΔ

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#370 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2012 - 15:26

Θα σας παρακαλούσα να αφερέσετε το όριο των τεσσάρων γραμμάτων στην αναζήτηση για τόπικ γιατί είναι μερικά anime των οποίων οι τίτλοι είναι κάτω από 3 γράμματα οπώτε είναι αδύνατο να τα βρω και δεν ξέρω καν αν υπάρχουν.

#371 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2012 - 15:34

εγω εχω παρατηρησει ενα αλλο προβληματακι, καθε φορα που προσπαθω να σβησω κατι, και εχω βαλει εικονα η χρωμα γραμματων, σβηνει οτι να 'ναι.

#372 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2012 - 18:43

Θα σας παρακαλούσα να αφερέσετε το όριο των τεσσάρων γραμμάτων στην αναζήτηση για τόπικ γιατί είναι μερικά anime των οποίων οι τίτλοι είναι κάτω από 3 γράμματα οπώτε είναι αδύνατο να τα βρω και δεν ξέρω καν αν υπάρχουν.

Πρέπει να έχει αναφερθεί ξανά σ' αυτό το thread, και μου κάνει εντύπωση που το θεωρείτε bug του IP.Board τη στιγμή που ακριβώς τον ίδιο περιορισμό είχε και το search function της vBulletin. Ο εν λόγω περιορισμός βρίσκεται εκεί και στα περισσότερα forums του κόσμου διότι όσο μικραίνει ένα keyword τα αποτελέσματα αυξάνουν εκθετικά, κάτι το οποίο αφενός κάνει τα αποτελέσματα άχρηστα σ' αυτόν που ψάχνει κάτι συγκεκριμένο, αφετέρου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον server. Αν θέλετε να βρείτε το thread για ένα anime/manga με πολύ μικρό τίτλο (πχ Air, X κτλ), μπορείτε κάλλιστα να κάνετε τη δουλειά σας απλά ταξινομώντας τα threads αλφαβητικά με βάση τον τίτλο τους.

εγω εχω παρατηρησει ενα αλλο προβληματακι, καθε φορα που προσπαθω να σβησω κατι, και εχω βαλει εικονα η χρωμα γραμματων, σβηνει οτι να 'ναι.

Αν δεν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Έτσι όπως το περιγράφεις, δεν μου έχει συμβεί ποτέ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#373 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2012 - 18:49

Αν δεν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Έτσι όπως το περιγράφεις, δεν μου έχει συμβεί ποτέ.

Υποθέτω (επειδή έχει συμβεί και σε μένα πολλές φορές) εννοεί ότι στον WYSIWYG editor αν βάλεις εικόνα ή video ή color tags, ο κέρσορας πηδάει από γραμμή σε γραμμή.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#374 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2012 - 20:42

ναι κατι τετοιο. ας πουμε βαζω γραφω το παρακατω

αααααα ββββββ γγγγγ δδδδδδ εεεεεε (βαζω χρωμα) ζζζζζζζζζγ

και θελω να σβησω το γ που δεν κολλαει με το ζ. αντι να σβησει το γ θα σβησει το ε.

Το ιδιο γινεται και με την εικονα.

#375 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2012 - 21:13

Υπάρχει δυνατότητα τα status updates να τα βλέπουν μόνο εγγεγραμμένοι σε εμάς "φίλοι" ;

Δημοσιευμένη  εικόνα