Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Back... for more science!
Posted 10 April 2012 - 13:55
Και στο μομπαηλ βερζιον στιλ δεν υπάρχει γρηγορη προσβαση για το γιουζερ σιπι....
Και αποτι καταλαβα το ipBoard έχει το spoiler blahblah: και οχι μόνο blahblah: ετσι?
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 10 April 2012 - 14:04
Ναι, τώρα που δοκίμασα κι εγώ να βάλω μία εικόνα σε comment δεν δούλεψε. Προφανώς λάθος θυμόμουν.Eh? Εμένα πάντως ούτε σποιλερς μου βάζει ούτε emoticons μου εμφανίζει,αλλά και όριο μου βάζει...

Ψάξε στην πρώτη σειρά από κουμπιά για τούτο εδώ ->Λοιπόν, στο ταμπ εχω ακόμα το πρόβλημα οτι ούτε στη Γρήγορη απάντηση ούτε σττην κανονική υπαρχουν επιλογές με κουμπιά και εμοτικονς...μήπως χρειάζεται κανά πλαγκ ιν πχ φλας που δεν το έχω?
Και στο μομπαηλ βερζιον στιλ δεν υπάρχει γρηγορη προσβαση για το γιουζερ σιπι....
Και αποτι καταλαβα το ipBoard έχει το spoiler blahblah: και οχι μόνο blahblah: ετσι?

Αφού το πατήσεις, σου ανοίγει λίστα με emoticons ακριβώς κάτω από το text box. Αν πατήσεις Show All θα σου ανοίξει pop-up παράθυρο με όλα τα emoticons.
Για το spoiler tag τί εννοείς; Υπάρχει η μέθοδος [spοiler] text here [/spoiler] και η μέθοδος [spοiler=contents] text here [/spoiler]
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 10 April 2012 - 15:07
Οσο για το σποιλερ εννοω αυτο
Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 10 April 2012 - 16:44

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 10 April 2012 - 17:00

Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 11 April 2012 - 00:13
Posted 11 April 2012 - 11:33

Posted 11 April 2012 - 14:28
οταν μπαινεις στην κεντρικη σελιδα με τις κατηγοριες, στα πλαγια καθε κατηγοριας λεει το τελευταιο θρεντ που γραφτηκε, οταν ομως πατας πανω του δεν σε παει στο τελευταιο ποστ αλλά στο αρχικο ή σε εκεινο που ειχες μεινει την τελευταια φορα (αν δεν κανω λαθος)
το ιδιο πραγμα ηταν και σε εκεινο το κουτακι με τα τελευταια ποστ που ειχε στα πλαγια της κεντρικης σελιδας (το οποιο ομως το εδιωξα και δεν εψαξα να βρω πως το ξαναεφανιζω) οπου εκει ειναι ακομη πιο σπαστικο να βλεπεις το τελευταιο ποστ αλλα οταν πατας να σε παει οπου να ναι.
οταν μπαινω στις κατηγοριες βεβαια και δεχνει τα θρεντς της κατηγοριας εχει στα πλαγια την ημερομηνια του τελευταιου ποστ και πατοντας εκεινο σε παει...
Posted 11 April 2012 - 14:52
Α και γιατι την τοποθεσια σε καποιους την δειχνει στα ποστ τους και σε αλλους οχι?Τι κανω για να την δειχνει?
Posted 11 April 2012 - 14:59
Posted 11 April 2012 - 15:11

Γενικά, τι παίζει;

Posted 11 April 2012 - 23:37
ακυρο μολις τωρα ειδα οτι αμα πατησω την ημερομηνια του ποστ (με γκρι γραμματα, γι αυτο νομισα οτι δεν ηταν hyperlink) με πεταει εκει που ειναι..
δεν εχω ψαξει ιδιετερα το καινουργιο φορουμ και ουτε εψαξα το συγκεκριμενο θρεντ, οποτε απλα να αναφερω ενα απο τα πραγματα που μου τη "σπαν" πιο πολυ και ελπιζω να υπαρχει λυση ή να ειναι κατι π δεν παρατηρησα: ειναι το κουμπακι του "last post" σε καποιο thread (που στο παλιο φορουμ ηταν ενα βελακι)
οταν μπαινεις στην κεντρικη σελιδα με τις κατηγοριες, στα πλαγια καθε κατηγοριας λεει το τελευταιο θρεντ που γραφτηκε, οταν ομως πατας πανω του δεν σε παει στο τελευταιο ποστ αλλά στο αρχικο ή σε εκεινο που ειχες μεινει την τελευταια φορα (αν δεν κανω λαθος)
το ιδιο πραγμα ηταν και σε εκεινο το κουτακι με τα τελευταια ποστ που ειχε στα πλαγια της κεντρικης σελιδας (το οποιο ομως το εδιωξα και δεν εψαξα να βρω πως το ξαναεφανιζω) οπου εκει ειναι ακομη πιο σπαστικο να βλεπεις το τελευταιο ποστ αλλα οταν πατας να σε παει οπου να ναι.
οταν μπαινω στις κατηγοριες βεβαια και δεχνει τα θρεντς της κατηγοριας εχει στα πλαγια την ημερομηνια του τελευταιου ποστ και πατοντας εκεινο σε παει...
και το κουτι με τα "latest posts" κ "recent topics" στην αρχικη σελιδα αν το διωξεις, υπαρχει ενα βελακι στην ακρη αριστερα της πρωτης κατηγοριας διπλα στο κουμπι σμικρινσης που το ξαναεφανιζει.. (εκει ομως η ημερομηνια δεν ειναι hyperlink και συμβαινει αυτο π ελεγα)
Posted 12 April 2012 - 00:27
" Απο που μπορω να κατεβασω αυτο το anime/manga;" ???
όταν το χρειάζεσαι !!!
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 12 April 2012 - 00:48

Πολλές από τις παραπάνω απορίες/παρατηρήσεις εξηγούνται στον οδηγό για το IPboard. Ρίχτε του μια ματιά πριν ποστάρετε καθώς είμαι σίγουρη ότι θα κάνει την περιήγησή σας πιο εύκολη.
Posted 12 April 2012 - 00:54
Έψαξα και στο google και βρήκα το εξής :
http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B-%F1%DF%EE%F4%E5-%F0%F1%FE%F4%E1-%EC%E9%E1-%EC%E1%F4%E9%DC-%F3%F4%EF-%F0%F1%FE%F4%EF-post-246.html
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist