Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#256 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 10 April 2012 - 13:55

Λοιπόν, στο ταμπ εχω ακόμα το πρόβλημα οτι ούτε στη Γρήγορη απάντηση ούτε σττην κανονική υπαρχουν επιλογές με κουμπιά και εμοτικονς...μήπως χρειάζεται κανά πλαγκ ιν πχ φλας που δεν το έχω?
Και στο μομπαηλ βερζιον στιλ δεν υπάρχει γρηγορη προσβαση για το γιουζερ σιπι....
Και αποτι καταλαβα το ipBoard έχει το spoiler blahblah: και οχι μόνο blahblah: ετσι?
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#257 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 April 2012 - 14:04

Eh? Εμένα πάντως ούτε σποιλερς μου βάζει ούτε emoticons μου εμφανίζει,αλλά και όριο μου βάζει... :bahhh:

Ναι, τώρα που δοκίμασα κι εγώ να βάλω μία εικόνα σε comment δεν δούλεψε. Προφανώς λάθος θυμόμουν. :'D

Λοιπόν, στο ταμπ εχω ακόμα το πρόβλημα οτι ούτε στη Γρήγορη απάντηση ούτε σττην κανονική υπαρχουν επιλογές με κουμπιά και εμοτικονς...μήπως χρειάζεται κανά πλαγκ ιν πχ φλας που δεν το έχω?
Και στο μομπαηλ βερζιον στιλ δεν υπάρχει γρηγορη προσβαση για το γιουζερ σιπι....
Και αποτι καταλαβα το ipBoard έχει το spoiler blahblah: και οχι μόνο blahblah: ετσι?

Ψάξε στην πρώτη σειρά από κουμπιά για τούτο εδώ -> Posted Image

Αφού το πατήσεις, σου ανοίγει λίστα με emoticons ακριβώς κάτω από το text box. Αν πατήσεις Show All θα σου ανοίξει pop-up παράθυρο με όλα τα emoticons.

Για το spoiler tag τί εννοείς; Υπάρχει η μέθοδος [spοiler] text here [/spoiler] και η μέθοδος [spοiler=contents] text here [/spoiler]

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#258 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 10 April 2012 - 15:07

I mean this...
Spoiler:

Οσο για το σποιλερ εννοω αυτο
Spoiler: αυτη η λεξη δε φευγει απο τα αριστερά όπως vbulletin

Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#259 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 10 April 2012 - 16:44

Χμ... όταν κάνεις click μέσα στον post editor δεν αποκτά παραπάνω κουμπιά, όπως στην εικόνα;

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#260 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 10 April 2012 - 17:00

Nope...αλλα συμβαίνει μόνο στο tab στο full version. Στο σταθερο όλα κομπλέ. :)

Flowers in darkness—
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#261 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 11 April 2012 - 00:13

Το url hyperlinking με τον ίδιο τρόπο δεν γίνεται?

#262 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 11 April 2012 - 11:33

Γίνεται είτε πατώντας το κουμπί Posted Image στον post editor (δεύτερη γραμμή, το ένατο), είτε "με το χέρι, γράφοντας [url=το_link_εδώ]anchor text[/url], δηλαδή ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στη vBulletin.

2112.gif

#263 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 11 April 2012 - 14:28

δεν εχω ψαξει ιδιετερα το καινουργιο φορουμ και ουτε εψαξα το συγκεκριμενο θρεντ, οποτε απλα να αναφερω ενα απο τα πραγματα που μου τη "σπαν" πιο πολυ και ελπιζω να υπαρχει λυση ή να ειναι κατι π δεν παρατηρησα: ειναι το κουμπακι του "last post" σε καποιο thread (που στο παλιο φορουμ ηταν ενα βελακι)

οταν μπαινεις στην κεντρικη σελιδα με τις κατηγοριες, στα πλαγια καθε κατηγοριας λεει το τελευταιο θρεντ που γραφτηκε, οταν ομως πατας πανω του δεν σε παει στο τελευταιο ποστ αλλά στο αρχικο ή σε εκεινο που ειχες μεινει την τελευταια φορα (αν δεν κανω λαθος)
το ιδιο πραγμα ηταν και σε εκεινο το κουτακι με τα τελευταια ποστ που ειχε στα πλαγια της κεντρικης σελιδας (το οποιο ομως το εδιωξα και δεν εψαξα να βρω πως το ξαναεφανιζω) οπου εκει ειναι ακομη πιο σπαστικο να βλεπεις το τελευταιο ποστ αλλα οταν πατας να σε παει οπου να ναι.

οταν μπαινω στις κατηγοριες βεβαια και δεχνει τα θρεντς της κατηγοριας εχει στα πλαγια την ημερομηνια του τελευταιου ποστ και πατοντας εκεινο σε παει...

#264 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 11 April 2012 - 14:52

Να προσθεσω το ποσο δυσχρηστα ειναι τα vn.Κατ'αρχην για καποιο λογο αντι το καθε μυνημα να μετραει ως vn πρεπει οταν δεχεσαι Vn να κανεις comment σε αυτο ως απαντηση και μαλιστα ο αλλος ΔΕΝ δεχεται Notification απο comments σε ενα vn.Επισης σε υποχρεωνει να γραφεις πολυ μικρα μυνηματα στα vn γιατι υποτειθεται πως για πιο μεγαλες συζητησεις υπαρχουν τα Pm.Ποσο random ειναι αυτο?Ασε που οταν μπαινεις σε ενα προφιλ αντι να σου δειχνει αμεσα τις συζητησεις με τα vn σου δειχνει τις πληροφοριες του.Αυτες τις βλεπεις την πρωτη φορα που μπαινεις στο προφιλ του.Ποιο το νοημα να τις βλεπεις ξανα και ξανα?

Α και γιατι την τοποθεσια σε καποιους την δειχνει στα ποστ τους και σε αλλους οχι?Τι κανω για να την δειχνει?

sc5bab.jpg

#265 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 11 April 2012 - 14:59

Εμένα έχει αρχίσει να μου βγάζει Notifications!!!

#266 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 11 April 2012 - 15:11

Όντας χρήστης vBulletin fora, θέλω να ρωτήσω τι γίνεται με τις ειδοποιήσεις, οι οποίες με μπερδεύουν σε αυτή την πλατφόρμα. Μπορώ να ανακατευθυνθώ στα τελευταία αδιάβαστα μηνύματα ενός θέματος, μέσω των ειδοποιήσεων; Πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω στην εκάστοτε κατηγορία και να πατάω την μπλε βούλα στα αριστερά; :P

Γενικά, τι παίζει; :hmmm:

#267 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 11 April 2012 - 23:37

δεν εχω ψαξει ιδιετερα το καινουργιο φορουμ και ουτε εψαξα το συγκεκριμενο θρεντ, οποτε απλα να αναφερω ενα απο τα πραγματα που μου τη "σπαν" πιο πολυ και ελπιζω να υπαρχει λυση ή να ειναι κατι π δεν παρατηρησα: ειναι το κουμπακι του "last post" σε καποιο thread (που στο παλιο φορουμ ηταν ενα βελακι)

οταν μπαινεις στην κεντρικη σελιδα με τις κατηγοριες, στα πλαγια καθε κατηγοριας λεει το τελευταιο θρεντ που γραφτηκε, οταν ομως πατας πανω του δεν σε παει στο τελευταιο ποστ αλλά στο αρχικο ή σε εκεινο που ειχες μεινει την τελευταια φορα (αν δεν κανω λαθος)
το ιδιο πραγμα ηταν και σε εκεινο το κουτακι με τα τελευταια ποστ που ειχε στα πλαγια της κεντρικης σελιδας (το οποιο ομως το εδιωξα και δεν εψαξα να βρω πως το ξαναεφανιζω) οπου εκει ειναι ακομη πιο σπαστικο να βλεπεις το τελευταιο ποστ αλλα οταν πατας να σε παει οπου να ναι.

οταν μπαινω στις κατηγοριες βεβαια και δεχνει τα θρεντς της κατηγοριας εχει στα πλαγια την ημερομηνια του τελευταιου ποστ και πατοντας εκεινο σε παει...

ακυρο μολις τωρα ειδα οτι αμα πατησω την ημερομηνια του ποστ (με γκρι γραμματα, γι αυτο νομισα οτι δεν ηταν hyperlink) με πεταει εκει που ειναι..

και το κουτι με τα "latest posts" κ "recent topics" στην αρχικη σελιδα αν το διωξεις, υπαρχει ενα βελακι στην ακρη αριστερα της πρωτης κατηγοριας διπλα στο κουμπι σμικρινσης που το ξαναεφανιζει.. (εκει ομως η ημερομηνια δεν ειναι hyperlink και συμβαινει αυτο π ελεγα)

#268 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 12 April 2012 - 00:27

AAAAA !!! Που είναι το
" Απο που μπορω να κατεβασω αυτο το anime/manga;" ???
όταν το χρειάζεσαι !!!

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#269 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 April 2012 - 00:48

Εκεί που ήταν πάντα. Xρησιμοποίησε το search και θα το βρεις αμέσως. :)

Πολλές από τις παραπάνω απορίες/παρατηρήσεις εξηγούνται στον οδηγό για το IPboard. Ρίχτε του μια ματιά πριν ποστάρετε καθώς είμαι σίγουρη ότι θα κάνει την περιήγησή σας πιο εύκολη.

#270 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 12 April 2012 - 00:54

iri you sure ? Δεν το βρίσκω πουθενά !
Έψαξα και στο google και βρήκα το εξής :
http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B-%F1%DF%EE%F4%E5-%F0%F1%FE%F4%E1-%EC%E9%E1-%EC%E1%F4%E9%DC-%F3%F4%EF-%F0%F1%FE%F4%EF-post-246.html

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist