Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#226 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 April 2012 - 19:06

Δεν κάνω κανένα λάθος, ευχαριστώ πολύ. Πχ εδώ

Youtube Video

έβαλα τα tags από το εικονίδιο και μέσα τον κώδικα ( MYyodVxanBI).

Επίσης του έδωσα όλες τις λύσεις για να μπορεί να διαλέξει. Σας παρακαλώ αν δεν ξέρετε, καλύτερα να μην μπερδεύετε τους άλλους χρήστες. Και πάλι ευχαριστώ.

xbJ3b2w.jpeg

#227 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 April 2012 - 19:16

δουλεύει αν δεν έχει feature μπροστά, άμα βάλεις όλο το link το δουλεύει πάντα...

[youtube]NRhBqUiDOfk&feature=g-vrec&context=G213cabdRVAAAAAAAAAg[/youtube]

Youtube Video

#228 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 April 2012 - 19:21

Γιατί έβαλες τον πατέρα σου και την μάνα σου μέσα στα tags ρε Pirate King? Λογικό να μην σου δουλεύει. Το NRhBqUiDOfk ήθελε μόνο.

Youtube Video

#229 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 07 April 2012 - 19:22

το [youtube] link [/youtube] λειτουργει αρκει να κανεις break link(unlink) πρωτα

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#230 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 April 2012 - 19:27

Γιατί έβαλες τον πατέρα σου και την μάνα σου μέσα στα tags ρε Pirate King? Λογικό να μην σου δουλεύει. Το NRhBqUiDOfk ήθελε μόνο.

Youtube Video

τι έβαλα μέσα στα tag ρε?? είσαι τυφλή ρε? το ζητούμενο δεν είναι ο πιο γρήγορος τρόπος(και σίγουρος να το κανεις?)(ο δικός σου σκοπός από ότι φαίνεται είναι να μου πας κόντρα) αυτόν έδειξα, να κάθεσαι να ξεχωρίζεις το κώδικα μέσα στο link δεν είναι και πιο γρήγορος τρόπος να το κανεις δεν νομίζεις?? εγώ το κάνα copy όπως μου το δώσε το youtube, τώρα θέλω να μου πεις μια καλή δικαιολογία που κολλάει η μάνα μου και ο πατέρας μου εδώ??

edit: btw πιο πολύ μου μοιάζουν για την δικια σου μάνα και τον δικό σου πατέρα μιας και φαίνεται ότι νευρίασες lol

#231 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 April 2012 - 19:35

@PirateKing ο κώδικας είναι αυτός μετά το "=" που έρχεται μετά το watch, δηλαδή το NRhBqUiDOfk και αν το βάλεις δουλεύει μια χαρά (όπως έκανε η Iristella). Επειδή δεν ξέρεις ποιός είναι ο κώδικας του βίντεο δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει! Και εσύ είπες ότι δεν δουλεύει και έκανες λάθος. Το τί θα διαλέξει κάποιος και τί θεωρεί πιο εύκολο είναι δικιά του δουλειά. Εμείς παρουσιάσαμε όλους τους τρόπους για όποιον ενδιαφέρεται. Επομένως αμ έκανες λάθος, αμ δεν το παραδέχεσαι, αμ γίνεσαι και αγενής απέναντι στην Iristella. To "έβαλες τον πατέρα σου και τη μάνα σου μέσα" είναι έκφραση, μην παρεξηγιέσαι χωρίς λόγο.

@acid black cherry αυτό είναι μία καλή λύση για όσους τους βγάζει το hyperlink ανάμεσα στα tags (με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται το βιντεάκι) και όχι απλά το κείμενο του url.

Επομένως προς όλους : Βάζετε youtube videos είτε χειροκίνητα είτε από το εικονίδιο special bb code. Βάζετε μέσα είτε ολόκληρο το link ή μόνο τον κώδικα, δουλεύει και στις δύο περιπτώσεις. Αν δεν σας εμφανίζει το βίντεο αλλά σας εμφανίζει το εξής [youtube] hyperlink [/youtube] σπάστε το hyperlink επιλέγοντας το και πατώντας την σπασμένη αλυσίδα που υπάρχει στον post editor.

xbJ3b2w.jpeg

#232 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 April 2012 - 19:44

@PirateKing ο κώδικας είναι αυτός μετά το "=" που έρχεται μετά το watch, δηλαδή το NRhBqUiDOfk και αν το βάλεις δουλεύει μια χαρά (όπως έκανε η Iristella). Επειδή δεν ξέρεις ποιός είναι ο κώδικας του βίντεο δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει! Και εσύ είπες ότι δεν δουλεύει και έκανες λάθος. Το τί θα διαλέξει κάποιος και τί θεωρεί πιο εύκολο είναι δικιά του δουλειά. Εμείς παρουσιάσαμε όλους τους τρόπους για όποιον ενδιαφέρεται. Επομένως αμ έκανες λάθος, αμ δεν το παραδέχεσαι, αμ γίνεσαι και αγενής απέναντι στην Iristella. To "έβαλες τον πατέρα σου και τη μάνα σου μέσα" είναι έκφραση, μην παρεξηγιέσαι χωρίς λόγο.

@acid black cherry αυτό είναι μία καλή λύση για όσους τους βγάζει το hyperlink ανάμεσα στα tags (με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται το βιντεάκι) και όχι απλά το κείμενο του url.

Επομένως προς όλους : Βάζετε youtube videos είτε χειροκίνητα είτε από το εικονίδιο special bb code. Βάζετε μέσα είτε ολόκληρο το link ή μόνο τον κώδικα, δουλεύει και στις δύο περιπτώσεις. Αν δεν σας εμφανίζει το βίντεο αλλά σας εμφανίζει το εξής [youtube] hyperlink [/youtube] σπάστε το hyperlink επιλέγοντας το και πατώντας την σπασμένη αλυσίδα που υπάρχει στον post editor.

hahaha πραγματικά με κάνετε και γελάω αλήθεια...
εγώ ηπα ότι δεν δουλεύει αν έχει feature μπροστά(προφανώς αν σβήσεις το feature και αφήσεις μονο τον code θα παίζει πάλι αλλα γιατί να μπεις σε όλη αυτή την διαδικασία? έχετε καταλάβει ότι γίνεστε παραλογη προσπαθώντας να με βγάλετε λάθος?), για αυτό μην προσπαθείς να παρερμήνευσις όσα είπα για να υπεράσπισης την φιλενάδα σου omg δηλαδή ρίξτε μου και ένα ban να τελειώνουμε έτσι εισται εσεις που έχεται εξουσία τι να κάνουμε..

#233 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 07 April 2012 - 19:47

(είμαι λίγο άκυρη τώρα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ xD) yaaaaay φτιάξατε τα converted information και μπορούμε να κάνουμε edit!! :joyful:
τώρα με 1-2 skins θα είμαι ευτυχισμένη ξέρω ότι έχει ειπωθεί πολλές φορές και ξέρω ότι γίνομαι βαρετή αλλά make it happen, onegaisimasu :blingeye2: :blingeye2:
p.s. Στο special BBcode υπάρχει επιλογή "background-colour" αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα μπορούμε να βάζουμε background pattern στα posts μας ή κάτι τέτοιο..? :kyaaa:
Posted Image

#234 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 April 2012 - 19:51

Pirate King σου λέει η mono ότι το BBCode θέλει τον κώδικα και της απαντάς ότι κάνει λάθος επειδή δεν εμφανίζει το video όταν βάζεις όχι τον κώδικα αλλά οτι σου κατεβαίνει στο κεφάλι.

Λογική=καμία.

Η πλάκα είναι ότι αντί να πεις το έντιμο "sorry παίδες λάθος κατάλαβα" (που ακόμη και να μην ξέρεις την έκφραση θέλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια να μην συμπεράνεις το νόημα από τα συμφραζόμενα) προσπαθείς να γλιτώσεις τις συνέπειες μιας πραγματικά αχαρακτήριστης συμπεριφοράς με το να τις κάνεις να φαίνονται αφενός ότι τις επιδίωξες, αφετέρου ότι είναι απόρροια favoritism και όχι δικής σου παραβίασης των κανόνων. Cute. :P

Το τι αρμόζει στην περίσταση άσε να το κρίνουμε εμείς καλύτερα.

#235 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 April 2012 - 19:56

Pirate King θέλω να πάρεις μια βαθιά ανάσα, να μετρήσεις μέχρι το δέκα και μετά να ξαναδιαβάσεις τα post μου και της Iristella.

Μας ρώτησε ο Kamui με ποιό τρόπο βάζει βιντεάκι του youtube και του απάντησα. Επέμενες μετά ότι κάνω λάθος επειδή του είπα ότι δουλεύει και βάζοντας τον κώδικα του βίντεο. Σου είπαμε ότι μια χαρά δουλεύει και με τον κώδικα και συνέχισες να επιμένεις ότι κάνουμε λάθος γιατί προφανώς είχες μπερδευτεί και δεν ήξερες ποιός είναι ο κώδικας του βίντεο. Θα το ξαναπω για τρίτη φορά. Σκοπός μας ήταν να δώσουμε όλους τους τρόπους.

Από κει και πέρα πρώτον έκανες λάθος ότι δεν δουλεύει βάζοντας τον κώδικα. Δεύτερον δεν ήξερες ποιός είναι ο κώδικας. Τρίτον μας βρίζεις γιατί δεν δίνουμε τον πιο γρήγορο τρόπο κατά τη δική σου άποψη ενώ ο δικός μας σκοπός ήταν να τους δώσουμε όλους και να διαλέξει ο καθένας τί τον βολεύει. Τέταρτο μας κατηγορείς ότι γινόμαστε παράλογοι και ότι κάνουμε κατάχρηση εξουσίας επειδή πολύ απλά σου είπαμε ότι κάνεις λάθος και ότι μπερδεύεις τα άλλα μέλη.

Δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι. Και εμείς τώρα μαθαίνουμε πολλά. Κακό είναι να μην παραδέχεσαι το λάθος σου αναγκάζοντας μας να ποστάρουμε ξανά και ξανά για το ίδιο θέμα. Επίσης κακό είναι να μας κατηγορείς για πράγματα που δεν ισχύουν.

Επομένως σε παρακαλώ να σταματήσει εδώ όλο αυτό. Η απορία του Kamui λύθηκε ελπίζω, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε.

@ Kunoichi.meriinawa θα το τσεκάρω και θα σου πω ^^

xbJ3b2w.jpeg

#236 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 April 2012 - 20:09

Από κει και πέρα πρώτον έκανες λάθος ότι δεν δουλεύει βάζοντας τον κώδικα. Δεύτερον δεν ήξερες ποιός είναι ο κώδικας. Τρίτον μας βρίζεις γιατί δεν δίνουμε τον πιο γρήγορο τρόπο κατά τη δική σου άποψη ενώ ο δικός μας σκοπός ήταν να τους δώσουμε όλους και να διαλέξει ο καθένας τί τον βολεύει. Τέταρτο μας κατηγορείς ότι γινόμαστε παράλογοι και ότι κάνουμε κατάχρηση εξουσίας επειδή πολύ απλά σου είπαμε ότι κάνεις λάθος και ότι μπερδεύεις τα άλλα μέλη.

Δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι. Και εμείς τώρα μαθαίνουμε πολλά. Κακό είναι να μην παραδέχεσαι το λάθος σου αναγκάζοντας μας να ποστάρουμε ξανά και ξανά για το ίδιο θέμα. Επίσης κακό είναι να μας κατηγορείς για πράγματα που δεν ισχύουν.

Επομένως σε παρακαλώ να σταματήσει εδώ όλο αυτό. Η απορία του Kamui λύθηκε ελπίζω, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε.

@ Kunoichi.meriinawa θα το τσεκάρω και θα σου πω ^^

το ξαναλέω τελευταία φορα μπας και το καταλάβεις, είπα ότι αν έχει προστά feature τότε αν βάλεις τα tag και το μετά από το = τότε δεν σου δείχνει το video ενώ άμα βάλεις ολόκληρο το link στο δείχνει ΠΑΝΤΑ ok μέχρι εδώ? δεν ξέρω πως αλλιώς να στο δώσω να το καταλάβεις, δεύτερο ο κώδικας είναι μετά το /watch?v= και πριν το &feature πάντα!, και είναι γνωστό και καθόλου δύσκολο να το καταλάβεις(νόμιζα ότι το ξερες τελικά αποδείχτηκε ότι δεν το ξερες και δεν το κατάλαβες πράγμα που είναι λίγο παράξενο) και τέλος η φίλη σου ανάφερε τους γονείς μου εγώ ποιον έβρισα και με πιο τρόπο??
με λίγα λόγια συνεχίζεις να λες ότι να νε, να δούμε που θα κατάληξη αυτός ο μονόλογος...

#237 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 April 2012 - 20:18

Βρε καλό μου μου βρε χρυσό μου ποιό είναι το πρόβλημα σου δεν καταλαβαίνω!

Στην περίπτωση με το feature που μας έδωσες αν βάλεις τον κωδικό μια χαρά δουλεύει, το έκανε πιο πάνω η Iristella. Επομένως εκεί κάνεις λάθος. Το είπα πιο πάνω ότι είναι μετά το watch οπότε το να μου λες ότι δεν το ξέρω σημαίνει ότι δεν διαβάζεις τα posts μου. Το άλλο ήταν έκφραση από γνωστή διαφήμιση στο είπα και πριν.

Εμπάσει περιπτώσει οκ δεν θες να παραδεχτείς ότι κάνεις λάθος, δεν πειράζει, δεν θα σώσουμε εμείς τον κόσμο. Όμως αυτή η ανούσια συζήτηση θα σταματήσει εδώ. Οποιοδήποτε post παραπέρα θα διαγράφεται. Αν συνεχίζεις να έχεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να μας στείλεις pm/vm και με χαρά θα σου εξηγήσουμε για δέκατη φορά γιατί κάνεις λάθος.

Ειρήνη ημίν και υμίν ^^

xbJ3b2w.jpeg

#238 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 April 2012 - 21:18

Λοιπόν τσέκαρα το background color tag και αυτό που κάνει είναι να βάζει πλαίσιο στα γράμματα. Δηλαδή το επιλέγετε βάζετε στο option ένα χρώμα και γράφετε και το κείμενο σας. Π.χ

tra la la la

Εν προκειμένω διάλεξα το κόκκινο γράφοντας red.

xbJ3b2w.jpeg

#239 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 07 April 2012 - 21:45

βρε καλο μου βρε χρυσό μου αυτό [youtube]NRhBqUiDOfk&feature=g-vrec&context=G213cabdRVAAAAAAAAAg[/youtube] τι είναι?? νταξή δεν θες να παραδεχτείς το λάθος σου και τα ρίχνεις αλλου ok κάπου εδώ κουράστηκα να εξηγώ και μην καταλαβαίνεις(η να προσπαθείς ότι δεν καταλαβαίνεις whatever) κάτι χειροπιαστό δεν είδα στο post σου(όλο κανεις λάθος και κανεις λάθος κάποιο επιχείρημα έχεις? οτιδήποτε? αν το πεις άλλη μια φορα θα το πιστέψεις και εσύ η ίδια lol) μονο αερολογίες οποτε ούτε τον χρόνο μου δεν αξίζεις :)
ελπίζω κάποτε να μπορείς να ξεχωρίζεις ποτε κανεις λάθος και ποτε όχι, για χαρα!

#240 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 07 April 2012 - 21:53

Αυτό που βάζεις δεν είναι ο κώδικας. Ο κώδικας είναι μόνο το NRhBqUiDOfk. Ωραία μιας και το ξεκαθαρίσαμε αυτό, case closed :)

Γειά και χαρά σου και σε σένα φίλε Βασιλιά των Πειρατών.

xbJ3b2w.jpeg