Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 6 Ψήφοι

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#196 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 12:16

[youtube][u][url="http://www.youtube.com/watch?v=ntHf2Nza0BA"]http://www.youtube.com/watch?v=ntHf2Nza0BA[/url][/u][/youtube]

εε θα πηδηχτω απ το παραθυρο!! μαλλον υπαρχει bug!

Νομίζω ότι απλά πρέπει να βάλεις στο youtube tag μόνο ό,τι υπάρχει μετά το "="
Όχι όλο το link αυτούσιο.

Δηλαδή:
[youtube][color=#ff0000][b]@[/b][/color]ntHf2Nza0BA[/youtube] (χωρίς το @)

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#197 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 12:27

Θα ήθελα να παρατηρήσω πως έχει γίνει ένα χάος με τα Polls. Παρόλο που ο αριθμός των ψήφων σε κάθε επιλογή είναι σωστός, όταν όμως πατάς το View και σου βγάζει το παραθυράκι who voted for, τα κάνει σάτζαλα μάτζαλα, συνήθως βγάζει τα ονόματα όσων ψήφισαν την προηγούμενη επιλογή!!!

Δοκιμάστε να φτιάξετε ένα poll στο νέο περιβάλλον να δούμε αν είναι απλά πρόβλημα από τη μεταφορά του φόρουμ.

#198 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 12:29

@kamui δηλαδη κατι σαν και αυτο? απλα πατας το εικονακι που λεει image και ριχνεις μεσα το λινκ!
Posted Image

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#199 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 12:50

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στο βγάζει. Είτε χειροκίνητα το κάνεις, είτε από το special bbcode του post editor, είτε το βάλεις ολόκληρο το link είτε μόνο μετά το "=" πρέπει να στο βγάζει. Έχουμε κάνει 40 τεστ, δεν ξέρω γιατί εσένα δεν στο βγάζει.

xbJ3b2w.jpeg

#200 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 13:12

@kamui δηλαδη κατι σαν και αυτο? απλα πατας το εικονακι που λεει image και ριχνεις μεσα το λινκ!

Allright, that one's fixed.
Απλά στο παλιό anime.gr έβαζα απευθείας το image code απο το photobucket και χρησιμοποίησα το ίδιο αντί για το direct link.
Thanks for helping.

O6rrvsU.jpg

#201 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 13:31

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στο βγάζει. Είτε χειροκίνητα το κάνεις, είτε από το special bbcode του post editor, είτε το βάλεις ολόκληρο το link είτε μόνο μετά το "=" πρέπει να στο βγάζει. Έχουμε κάνει 40 τεστ, δεν ξέρω γιατί εσένα δεν στο βγάζει.

τι να πω ειμαι γρουσουζης :colddd:

Youtube Video

[youtube][url="http://www.youtube.com/watch?v=G-529EbytfU&feature=relmfu"]http://www.youtube.com/watch?v=G-529EbytfU[/url][/youtube]

τζιφος και παλι λολ το ενα εμφανιστηκε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#202 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 13:35

??? works fine afaics

#203 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 13:36

Youtube Video

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#204 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 13:40

To παραπάνω post η mono το έκανε βάζοντας ολόκληρο το link από το special bbcode με τα youtube tags. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί συγκεκριμένα εσένα δεν στο εμφανίζει .

Πες μας λίγο από ποιον browser ποστάρεις και πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία.

#205 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 13:44

Πιο πανω εμφανιστηκε μονο το ενα (στο δικο μου ποστ) μαλλον θα λεω σε καποιον να μου ανεβαζει τα video :bahhh: ευχαριστο για την βοηθεια παντος

special bbcode χρησιμοποίησα με FF 11

ΘΑΥΜΑΑΑΑΑΑ (dy edit)
[youtube][url="http://www.youtube.com/watch?v=lr3OZo85XIc"]http://www.youtube.com/watch?v=lr3OZo85XIc[/url][/youtube]

το βιντεο εμφανιστηκε κακονικα και μολισ εκανα edit βγηκε παλι με λινκ wtf
Δημοσιευμένη  εικόνα

#206 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 14:12

Εντάξει λοιπόν, ίσως πρόκειται για κάποιο bug στον WYSIWYG editor. Μίλησα με τον Kenny, θα ενημερώσω και τον Left και θα το λύσουμε. Μην αγχώνεσαι ^^

xbJ3b2w.jpeg

#207 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 17:57

με γεια!!!! Θα μου λειψει το παλιο >.<

2bbd14fc.jpg

#208 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 18:09

Θα ήθελα να παρατηρήσω πως έχει γίνει ένα χάος με τα Polls. Παρόλο που ο αριθμός των ψήφων σε κάθε επιλογή είναι σωστός, όταν όμως πατάς το View και σου βγάζει το παραθυράκι who voted for, τα κάνει σάτζαλα μάτζαλα, συνήθως βγάζει τα ονόματα όσων ψήφισαν την προηγούμενη επιλογή!!!

Δοκιμάστε να φτιάξετε ένα poll στο νέο περιβάλλον να δούμε αν είναι απλά πρόβλημα από τη μεταφορά του φόρουμ.

Επιμένω για τα poll!!!

#209 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 18:34

Odymonaxos έχεις την εντύπωση ότι είμαστε γκαβοί? Είδαμε το ποστ σου και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Έχεις κάνει ένα κάρο ερωτήσεις εδώ μέσα στις περισσότερες εκ των οποίων απαντήσαμε αμέσως, δεν χρειάζεται λοιπόν να γίνεσαι τόσο αγενής. Εύχομαι να ήμουν απλό μέλος για να σου εκφράσω ακριβώς τί νιώθω για το παραπάνω ποστ αλλά θα αρκεστώ σε αυτά τα ολίγα. Πάρτο σαν υπόδειξη, σαν παρατήρηση, σαν all tomato που λένε και στο community και ηρέμησε.

xbJ3b2w.jpeg

#210 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2012 - 19:12

5 μερες ελειψα και μου κανατε το φορουμ ασπρο......ΑΣΠΡΟ!!!!!!

Κριμα παντως που εφυγαν οι μπαρες με τα ποσοστα.Ειχαν μια φινετσα ρε παιδι μου......

sc5bab.jpg