Sorry, το έσβησα κατά λάθος.Για δες! Kenny, στα Notifications λέει πως άφησες ένα comment στο προφίλ μου, αλλά όταν πάω στο Profile Feed, δεν μου το εμφανίζει. Μήπως πάω λάθος; Πού είναι το comment (οέο
;

Posted 05 April 2012 - 00:48
Sorry, το έσβησα κατά λάθος.Για δες! Kenny, στα Notifications λέει πως άφησες ένα comment στο προφίλ μου, αλλά όταν πάω στο Profile Feed, δεν μου το εμφανίζει. Μήπως πάω λάθος; Πού είναι το comment (οέο
;
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 April 2012 - 05:11
[url="http://anidb.net/u240389"][img]http://sig.anidb.net/images/signatures/10767/VCaWJ/[/img][/url]
Posted 05 April 2012 - 09:19
Posted 05 April 2012 - 09:46
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 05 April 2012 - 09:50
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 05 April 2012 - 10:14
Μάλλον δεν είναι ρυθμισμένο ακόμα το [img] tag για να δέχεται php εικόνες. Another one in the to-do list.Είναι κάτι λάθος στον κώδικα της sig και δεν εμφανίζεται σωστά ή υπάρχει restriction/ασυμβατότητα?
[url="http://anidb.net/u240389"][img]http://sig.anidb.net/images/signatures/10767/VCaWJ/[/img][/url]Untitled.jpg 76.05KB 12 downloads
Επίσης, υπάρχουν βλέψεις για optional fixed width μέσω CSS template (theme/skin)?
Πίστεψέ με, αυτό με τα profile fields είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πάνω στο IP.Board, αλλά δεν καταφέραμε ούτε το εκνευριστικό όριο χαρακτήρων να ξεφορτωθούμε, ούτε να εμφανίζεται full text editor που να σου επιτρέπει παραγράφους κτλ. Φαίνεται ότι είναι η φιλοσοφία της Invision Power αυτή, να θέλει τα profile feeds να είναι σύντομα και χωρίς πολλά στολίδια, σαν tweets στο Twitter. Μάλλον το κάνει για να ωθήσει τους χρήστες να στραφούν στα PMs αν θέλουν περισσότερα, τα οποία PMs πλέον εμφανίζονται όπως και τα emails στο Gmail, δηλαδή η απάντηση σε ένα PM θα εμφανιστεί ακριβώς από κάτω του, κι έτσι μπορείς να διαβάσεις μία ολόκληρη συζήτηση σε μία σελίδα. Anyway, το μόνο που έχει απομείνει να δοκιμάσουμε είναι να πάμε στο forum της Invision Power και να ζητήσουμε αυτό το feature στην επόμενη έκδοση.Δύο παρατηρήσεις, Kenny.
Μήπως θα θέλες να ελέγξεις την λειτουργικότητα στα visitor messages ή τώρα profile feed; Για παράδειγμα να επιτρέψεις την χρήση του BBcode ή τουλάχιστον να μας αφήνεις να αλλάζουμε γραμμή/παράγραφο στα κείμενα, βρε αδερφέ;
Επίσης, το edit στα post φαίνεται να απενεργοποιεί το bbcode, τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις. Έγραψα ένα post στο οποίο παρέθεσα ένα video από το youtube. Μετά από λίγο έκανα edit το κείμενο κατω από αυτό και στο post αντί για το παράθυρο του youtube φαινόταν ο κώδικας, το url ανάμεσα από το tag: [youtube].
Κάτι δύο πράγματα πολύ λιγότερο σημαντικά, μπορεί και να τα έχεις ήδη στο μυαλό σου. Το ένα έχει να κάνει με την αισθητική του ονόματος κάθε χρήστη πάνω από τα posts. Δεν μπορείτε να το μεταφέρετε ακριβώς πάνω από την εικόνα; Χτυπάει άσχημα έτσι. (Και βάλτε και χρώμα σε mods, admins κλπ). Το άλλο είναι απλά όταν είναι δυνατόν να βάλετε κάπου στο κάθε post του καθένα, κάνα flag να δείχνει αν ο χρήστης είναι online ή όχι αυτή τη στιγμή.
Keep at it.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 April 2012 - 14:17
Posted 05 April 2012 - 14:30
Posted 05 April 2012 - 14:57
Posted 05 April 2012 - 14:57
Φαίνεται πως λαμβάνεις notifications μόνο για replies σε feed που έχει γίνει στο δικό σου προφίλ.
Έγραψα κάτι στο προφίλ άλλου χρήστη χθες πχ, απάντησε, αλλά έπρεπε να κοιτάξω manually για να δω πως είχε απαντήσει.
Κοιτάξτε το κι αυτό κάποια στιγμή.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 05 April 2012 - 15:15
Posted 05 April 2012 - 16:24
Posted 05 April 2012 - 18:00
Συγνώμη ακολουθεί ηλίθια ερώτηση αλλά πάω να βάλω ένα youtube video και πατάω special bbcode. Όταν κάνω πριβιου το ποστ μου το δείχνει σαν βιντεο κανονικά αλλά μόλις το ποστάρω μου βγάζει το λινκ και στην αρχή το [youtube] και στο τέλος [/youtube].