Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#151 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 04 April 2012 - 21:06

2. Μήπως πάτησες κατά λάθος mark forums read;

Όχι για αυτό και το ανέφερα. Ίσως να έγινε γιατί υπάρχουν πολλά που δεν έχω διαβάσει. Μικρό το κακό σε κάθε περίπτωση αφού υπάρχουν και άλλα φίλτρα στο new content πιο βολικά. Thanks για το link του IRC channel.
Posted Image

#152 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 April 2012 - 21:43

Δεν έχω να μιλήσω για κάποιο πρόβλημα, αλλά προτείνω το quoting system να γυρίσει στο παλιό σύστημα, αν αυτό είναι δυνατό.
Με αυτό εννοώ, όταν κάνεις quote κάποιο ποστ μέσα στο οποίο υπάρχουν άλλα quotes, να φαίνεται μόνο το post του ατόμου που θες να quotάρεις χωρίς όλα τα υπόλοιπα.
Το θεωρούσα πολύ καλό μιας και σε άλλα φώρουμς κόσμος κάνει το ένα quote μετά το άλλο, και στο τέλος γεμίζει η σελίδα με τα ίδια κομμάτια κειμένου να επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.

Παράδειγμα εδώ, χωρίς βέβαια στην προκειμένη να είναι ενοχλητικό μιας και όλα τα quotes είναι μικρά.

Επίσης, quoting myself αφού δεν πήρα απάντηση σε αυτό, just in case you missed it.

Στα Latest Posts θα δεξιά καλό θα ήταν να μπει ένα λινκ στο καθένα που να κάνει redirect στο τελευταίο ποστ, μιας και γι' αυτό υπάρχει.

Υποθέτω το έχετε υπόψιν σας/είμαι στραβός και δεν το βλέπω, αλλά το επισημαίνω nevertheless.

HnH5aB0.jpg

#153 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 April 2012 - 21:56

Αυτό που αφαιρούσε by default τα nested quotes ήταν plugin της vBulletin απ' όσο θυμάμαι. Θα ψάξω για κάτι παρόμοιο για IP.Board, κι ελπίζω να βρώ κάτι.

Επίσης, όταν λες για latest posts, εννοείς το πλαίσιο πάνω δεξιά στο forum index; Αυτό είναι module που προσθέσαμε εμείς. Πάω να κοιτάξω τις ρυθμίσεις του...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#154 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 04 April 2012 - 21:57

Ήθελα να κάνω δύο μία ερώτηση:

1. Στο "Latest Posts" δεν γίνεται να μεταπηδήσει κανείς στο πιο πρόσφατο post που έγινε. Ή έτσι νομίζω. Πώς γίνεται; Απαντήθηκε πιο πάνω.

2. Είμαι η μόνη στην οποία εμφανίζεται μια μπάρα με "warning points"; Δεν την βλέπω από τα ονόματα άλλων χρηστών.

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#155 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 April 2012 - 22:30

Εχουν διαγραφει τα post πριν την αλλαγη ή μου φαινεται;; :hmmm:

image.jpg

#156 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 April 2012 - 22:33

Eίδες να λείπει κάτι? :)

#157 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 April 2012 - 22:41

Eίδες να λείπει κάτι? :)

Βασικα,απο το profile μου πηγα να βρω τα posts μου,αλλα εχει μονο 3-4 τελευταια posts...

image.jpg

#158 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 April 2012 - 22:42

Πάτα στο nickname σου, πήγαινε "Μy Content" Διάλεξε topics and posts από δίπλα and you are all set. :)

#159 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 April 2012 - 22:47

Πάτα στο nickname σου, πήγαινε "Μy Content" Διάλεξε topics and posts από δίπλα and you are all set. :)

Thank you iri~chan!! :)

image.jpg

#160 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 04 April 2012 - 22:59

Putin, τάξε μου, έφτιαξα το quoting system όπως ακριβώς το είχαμε και στη vBulletin.

2. Είμαι η μόνη στην οποία εμφανίζεται μια μπάρα με "warning points"; Δεν την βλέπω από τα ονόματα άλλων χρηστών.

Κάθε απλός χρήστης βλέπει μόνο τα δικά του warning points, όχι τον υπολοίπων. Των υπολοίπων δεν τον αφορούν κιόλας (άσε που άμα ήταν ορατά όλα τα warning points σε όλους, θα αποτελούσαν και εφαλτήριο για έριδες τύπου "μιλάνε όλοι, μιλάει κι αυτός που έχει 2 warning points" - να μας λείπουν κάτι τέτοια). In short, it's private info - αφορά μόνο τον εκάστοτε χρήστη και την .aNiMe//GR Team.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#161 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 04 April 2012 - 23:02

Κάθε απλός χρήστης βλέπει μόνο τα δικά του warning points, όχι τον υπολοίπων. Των υπολοίπων δεν τον αφορούν κιόλας (άσε που άμα ήταν ορατά όλα τα warning points σε όλους, θα αποτελούσαν και εφαλτήριο για έριδες τύπου "μιλάνε όλοι, μιλάει κι αυτός που έχει 2 warning points" - να μας λείπουν κάτι τέτοια). In short, it's private info - αφορά μόνο τον εκάστοτε χρήστη και την .aNiMe//GR Team.

OK, κι αυτό στο ιατρικό μου απόρρητο δηλαδή! Άψογα! Thanks!

Posted Image

^MyAnimeList^

#162 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 April 2012 - 23:17

Είστε εξαίσιοι, και ναι, για το πλαίσιο πάνω δεξιά μιλούσα. Αν γίνει κάτι και με αυτό θα είμαι ευτυχισμένος.

Πως στο index βλέπεις το όνομα του θρεντ, από κάτω ποιος πόσταρε τελευταίος, και από κάτω πότε έγινε το ποστ πάνω στο οποίο μπορείς να πατήσεις για να σε ανακατευθύνει σε αυτό; Κάτι τέτοιο.
Ήδη και στο Latest Posts υπάρχει ανάλογο timestamp, οπότε μπορεί να μπει εκεί ξέρω΄γω.

HnH5aB0.jpg

#163 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 05 April 2012 - 00:29

Θέλω να κάνω το format της ώρας 24-ωρο.
Να με συγχωράτε αν υπάρχει ρύθμιση και δε τη βρήκα.

LfNX0dh.png

#164 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 05 April 2012 - 00:32

Θέλω να κάνω το format της ώρας 24-ωρο.
Να με συγχωράτε αν υπάρχει ρύθμιση και δε τη βρήκα.

What the hell, νόμιζα ότι το είχα ενεργοποιήσει (μου το ζήτησε νωρίτερα σήμερα η iristella). Και τώρα που το είπες βλέπω ότι όντως δεν περάστηκε η αλλαγή. Άντε ξανά στο admincp. :fromabove:

2112.gif

#165 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 05 April 2012 - 00:34

Για δες! Kenny, στα Notifications λέει πως άφησες ένα comment στο προφίλ μου, αλλά όταν πάω στο Profile Feed, δεν μου το εμφανίζει. Μήπως πάω λάθος; Πού είναι το comment (οέο;);

Posted Image

^MyAnimeList^