Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Back... for more science!
Posted 03 April 2012 - 20:39
Posted 03 April 2012 - 21:11
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 03 April 2012 - 21:15
Posted 03 April 2012 - 21:18
Γιατι υπαρχει το Google στην λιστα με τους online χρηστες?
Γιατι φαινεται ειναι και αυτο online χρηστης

Posted 03 April 2012 - 21:25
ωραίο το νέο λουκ... όμως το σπασικλάκι-alter ego μου, φωνάζει:
α) στον πίνακα ρυθμίσεων, η επικεφαλίδα του browser window είναι "Πινάκας", και,
β) η ρύθμιση υπογραφής γράφει "η τρέχων υπογραφή σας"
Δεν ξέρω αν είναι στο χέρι σας η διόρθωση αυτών, απλά το αναφέρω.

Posted 03 April 2012 - 21:33
Πολύ ωραία αλλαγή και που θα πάει θα τη συνηθίσουμε με τον καιρό go go team!
Μία ερώτηση: πώς αλλάζουν οι πληροφορίες στην κατηγορία "Converted" στο otherview?
Προς το παρόν δεν μπορείς να τα αλλάξεις, το έχουμε υπόψιν μας
Βασικα τωρα που το παρατηρησα, το ποσοστο τις εκατο εγινε βουλιτσες? Αν ναι, ποσες βουλιτσες ισοδυναμουν με 100%?
Νομίζω 5 αλλά δεν έχει σημασία.
Ρε παιδιά πάω στο user cp να βάλω Bacground για το προφιλ μου αλλά μου βγάζει συνέχεια την ίδια εικόνα και ας αλλάζω το αρχείο το οποίο ανεβάζω.
Κάνε refresh μου το κανε και μένα.
Mιας και ειπαμε οτι το συγκεκριμενο thread θα χρησιμοποιηθει και ως helpdesk, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! Προσπαθησα να κανω ενα post και επειδη δεν εμφανιστηκε με τις ρυθμισεις που το ειχα γραψει (πχ. γραμματοσειρα Arial) Προσπαθησα λοιπον να το κανω edit και μου αλλαξε ολο το κειμενο εμφανιζοντας ενδιαμεσα τις εντολες και αλλαζοντας ολη την μορφοποιηση (Πχ για μπλε χρωμα εντονο, <blue bold>). Μπορειτε να μου πειτε που οφειλεται αυτο και αν μπορει να διορθωθει??
Στο άφησε έτσι μόνιμα ή ήταν προσωρινό?
Το εχω πετυχει και σε αλλα forums.Γιατι υπαρχει το Google στην λιστα με τους online χρηστες?
Γιατί είναι bots του google. Τί σχέση έχει αυτό με το καινούριο φορουμ όμως?
Γενικά, επειδή τα χέρια μας είναι γεμάτα προσπαθείστε να διαβάσετε όλο το thread πριν ποστάρετε, να ψάξετε λιγάκι για τις νέες λειτουργίες από μόνοι σας και να περιοριστείτε σε ερωτήσεις/ απορίες που δεν έχουν απαντηθεί και που έχουν να κάνουν με σοβαρά προβλήματα.
Posted 03 April 2012 - 21:36
Posted 03 April 2012 - 21:37
πάντα το έδειχνε και στο παλιό στο who is on line ...μαζί με άλλα bots
Δεν το ειχα δει στην προηγουμενη μορφη του forum,that's why I ask.
Μου φαινεται καπως περιεργο,αλλα ενταξει το συνηθισα.
Posted 03 April 2012 - 21:53
YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!
Posted 03 April 2012 - 23:47
Απ'ότι κατάλαβα μαζευτήκατε μεγάλη παρέα για τη μεταφορά.
Φαντάζομαι τη σκηνή: 2 να παιδεύονται και οι λοιποί να περιφέρονται συμπαραστεκόμενοι
γελώντας/ξεφυσώντας/ανιμενιάζοντας...
την επόμενη μεταφορά ελπίζω να 'μαι κι εγώ εκεί γύρω.
Αυτά τα ομαδικά καψίματα είναι διασκεδαστικά όσο και βασανιστικά

Posted 04 April 2012 - 00:00
Posted 04 April 2012 - 01:14
Posted 04 April 2012 - 09:26

Να προσθέσω και εγώ κάτι που πρόσεξα και από ότι κοίταξα παραπάνω δεν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος. Άμα δεν έχεις κάνει sign in (σαν guest δηλαδή) τα νήματα του κινηματογράφου και της μουσικής τα βγάζει σαν protected forum και δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο τους.
Posted 04 April 2012 - 10:12
Ωπ! Good catch! Πάω να το φτιάξω αμέσως. Thanks for the bug report.Να προσθέσω και εγώ κάτι που πρόσεξα και από ότι κοίταξα παραπάνω δεν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος. Άμα δεν έχεις κάνει sign in (σαν guest δηλαδή) τα νήματα του κινηματογράφου και της μουσικής τα βγάζει σαν protected forum και δεν μπορείς να δεις το περιεχόμενο τους.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||