You are not allowed to use that image extension on this community.
Υποθέτω είναι bug?
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 11:15
You are not allowed to use that image extension on this community.
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 11:28
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 12:00
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 12:09
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 12:14
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 14:37
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 16:27
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 17:17
Μόλις τα έφτιαξε ο Left64Vegeta. Enjoy!Γιατί δεν μπορώ να δώ τα youtube links ???
![]()
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 17:58
Άλλη μια ερώτηση guys/gals! Τα stuff στο profile μου (πχ Favorite Manga, etc.) από που στα Settings τα αλλάζω;
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 19:07
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 19:40
Άλλη μια ερώτηση guys/gals! Τα stuff στο profile μου (πχ Favorite Manga, etc.) από που στα Settings τα αλλάζω;
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 20:13
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρήκα τη ρύθμιση που σας το επιτρέπει, κι έτσι λύθηκε κι αυτό το pesky bug.Άλλη μια ερώτηση guys/gals! Τα stuff στο profile μου (πχ Favorite Manga, etc.) από που στα Settings τα αλλάζω;
Προς το παρόν έχουμε ρυθμίσει το anime.gr/forums/, που είναι το URL του vBulletin forum, να κάνει αυτόματα redirect στο anime.gr/forum/, που είναι το παρόν IP.Board forum. Ο λόγος που το κάναμε αυτό είναι για να είναι αδύνατον να μη μάθει κανείς το νέο και ελαφρώς διαφορετικό forum URL. Σκοπεύουμε όμως σύντομα να βγάλουμε το αυτόματο redirect και να postάρουμε ένα global announcement στο vBulletin forum που θα ενημερώνει και τους τελευταίους αργοπορημένους για τη μετάβαση σε IP.Board και για το νέο URL next door.Ξέρουμε πότε θα έχουμε πρόσβαση στο παλιό Forum;
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2012 - 20:40
1. Το IRC channel δεν πρόκειται να αντικατασταθεί. Όσο για link... μέχρι να καταλήξουμε σε skins, και να κάνουμε τα κατάλληλα modifications για να βάλουμε όλα τα απαραίτητα links (portal, IRC channel), δίνω το link εδώ: irc://irc.rizon.net/anime.gr Ευκαιρία να το (ξανα)βάλω και στην υπογραφή μου.1)Δεν βλέπω το IRC στα κεντρικά tabs. Θα προστεθεί αργότερα ή θα αντικατασταθεί απο το portal όταν ολοκληρωθεί; Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να ασχοληθώ με αυτό όταν βρω χρόνο.
2)Παρατήρησα στο new content οτι όταν το είχα στην επιλογή "Content I have not read" δεν μου έβγαζε τίποτα και με δεύτερη προσπάθεια μου έδειχνε ελάχιστα. Όταν το έβαλα στο "New since my last visit" όλα οκ.
3)Αυτό ίσως να είναι και η ιδέα μου αλλά ας το αναφέρω. Έχω την εντύπωση οτι χθές κάποια posts δεν μέτρησαν στον γενικό post-counter. Σήμερα πάντως σίγουρα τα posts μετρούν κανονικά.