Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 6 votes

Back... for more science!

• Please log in to reply
437 replies to this topic

#136 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 04 April 2012 - 11:15

Προσπάθησα να κάνω upload μερικές jpg εικόνες σε ένα post και μου έδωσε αυτό το μήνυμα:

You are not allowed to use that image extension on this community.

Υποθέτω είναι bug?

#137 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 April 2012 - 11:28

Ναι. Δώσε μου λίγη ώρα και θα το φτιάξω κι αυτό. And thanks.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#138 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 04 April 2012 - 12:00

1. Μάλλον το γνωρίζετε ήδη, αλλά τα reviews/previews στο review zone section θα χρειαστούν μάλλον λίγη δουλίτσα για να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή. Λίγα που είδα, τα screenshots τους έχουν βγει εκτός οθόνης (resize etc), τα grading polls επηρρεάστηκαν κτλπ.

2. Πολλές φορές όταν κάνω edit post μου και μετά save changes, κολλάει η οθόνη στο edited screen αντί να με μεταφέρει στο thread με την νέα αλλαγή που έκανα. Η αλλαγή σώζεται από ότι είδα.

PS : Επίσης το signature pic έχει θέμα, (δεν ξέρω πως να το φτιάξω) αλλά αυτό έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο post και από άλλους οπότε δεν είναι κάτι καινούριο.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#139 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 04 April 2012 - 12:09

Επίσης βλέπουμε τους τελευταίους επισκέπτες των άλλων αλλά όχι τους δικούς μας.

#140 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 04 April 2012 - 12:14

Αυτό το ενεργοποιείς μόνος σου

ySss0UF.jpg

#141 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 04 April 2012 - 14:37

Άλλη μια ερώτηση guys/gals! Τα stuff στο profile μου (πχ Favorite Manga, etc.) από που στα Settings τα αλλάζω;

Posted Image

#142 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 04 April 2012 - 16:27

Γιατί δεν μπορώ να δώ τα youtube links ??? :cry5: :cry5:

#143 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 04 April 2012 - 17:17

Γιατί δεν μπορώ να δώ τα youtube links ??? :cry5: :cry5:

Μόλις τα έφτιαξε ο Left64Vegeta. Enjoy!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#144 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 April 2012 - 17:55

Ξέρουμε πότε θα έχουμε πρόσβαση στο παλιό Forum;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#145 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 04 April 2012 - 17:58

Άλλη μια ερώτηση guys/gals! Τα stuff στο profile μου (πχ Favorite Manga, etc.) από που στα Settings τα αλλάζω;

Μe too! Wanna change and dunno how... Και πώς αλλάζουμε το member title?

#146 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 04 April 2012 - 19:02

Posted Image

Channel Operators > Chameleons
Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#147 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 04 April 2012 - 19:07

Posted Image

LfNX0dh.png

#148 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 04 April 2012 - 19:40

Καταρχήν να πω ενα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν. Στο προηγούμενο πόστ μου την πρώτη μέρα της αλλαγής το ξέχασα τελειώς γιατί είχα το μυαλό μου να δω τι ακριβώς έχει αλλάξει(καθώς και κάποιες εργασίες για την σχολή). Το καινούργιο προφίλ μου αρέσει πάρα πολύ, όπως επίσης και το σύστημα των notifications/subscriptions.

Μερικές απορίες/λεπτομέρειες τώρα.

1)Δεν βλέπω το IRC στα κεντρικά tabs. Θα προστεθεί αργότερα ή θα αντικατασταθεί απο το portal όταν ολοκληρωθεί; Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να ασχοληθώ με αυτό όταν βρω χρόνο.

2)Παρατήρησα στο new content οτι όταν το είχα στην επιλογή "Content I have not read" δεν μου έβγαζε τίποτα και με δεύτερη προσπάθεια μου έδειχνε ελάχιστα. Όταν το έβαλα στο "New since my last visit" όλα οκ.

3)Αυτό ίσως να είναι και η ιδέα μου αλλά ας το αναφέρω. Έχω την εντύπωση οτι χθές κάποια posts δεν μέτρησαν στον γενικό post-counter. Σήμερα πάντως σίγουρα τα posts μετρούν κανονικά.

Λεπτομέρεις όπως και να έχει όλα αυτά. Και πάλι μπράβο για τον κόπο σας και είμαι σίγουρος θα το συνηθίσουμε καθώς περνάει ο καιρός.

Αν θυμάμαι καλά έχει ειπωθεί οτι όσα βρίσκονται στα converted καθώς και το member title προς το παρών δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε.
Posted Image

#149 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 04 April 2012 - 20:13

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρήκα τη ρύθμιση που σας το επιτρέπει, κι έτσι λύθηκε κι αυτό το pesky bug.

Παρεμπιπτόντως, πλέον μπορείτε να αλλάζετε και τα custom titles πάνω από το avatar σας (το IP.Board τα αποκαλεί Member Titles). Enjoy.

Ξέρουμε πότε θα έχουμε πρόσβαση στο παλιό Forum;

Προς το παρόν έχουμε ρυθμίσει το anime.gr/forums/, που είναι το URL του vBulletin forum, να κάνει αυτόματα redirect στο anime.gr/forum/, που είναι το παρόν IP.Board forum. Ο λόγος που το κάναμε αυτό είναι για να είναι αδύνατον να μη μάθει κανείς το νέο και ελαφρώς διαφορετικό forum URL. Σκοπεύουμε όμως σύντομα να βγάλουμε το αυτόματο redirect και να postάρουμε ένα global announcement στο vBulletin forum που θα ενημερώνει και τους τελευταίους αργοπορημένους για τη μετάβαση σε IP.Board και για το νέο URL next door.

2112.gif

#150 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 04 April 2012 - 20:40

1)Δεν βλέπω το IRC στα κεντρικά tabs. Θα προστεθεί αργότερα ή θα αντικατασταθεί απο το portal όταν ολοκληρωθεί; Ρωτάω γιατί σκεφτόμουν να ασχοληθώ με αυτό όταν βρω χρόνο.

2)Παρατήρησα στο new content οτι όταν το είχα στην επιλογή "Content I have not read" δεν μου έβγαζε τίποτα και με δεύτερη προσπάθεια μου έδειχνε ελάχιστα. Όταν το έβαλα στο "New since my last visit" όλα οκ.

3)Αυτό ίσως να είναι και η ιδέα μου αλλά ας το αναφέρω. Έχω την εντύπωση οτι χθές κάποια posts δεν μέτρησαν στον γενικό post-counter. Σήμερα πάντως σίγουρα τα posts μετρούν κανονικά.

1. Το IRC channel δεν πρόκειται να αντικατασταθεί. Όσο για link... μέχρι να καταλήξουμε σε skins, και να κάνουμε τα κατάλληλα modifications για να βάλουμε όλα τα απαραίτητα links (portal, IRC channel), δίνω το link εδώ: irc://irc.rizon.net/anime.gr Ευκαιρία να το (ξανα)βάλω και στην υπογραφή μου.

2. Μήπως πάτησες κατά λάθος mark forums read;

3. Μικρή η πιθανότητα να έγινε κάποιο λάθος, αλλά ακόμα κι αν έγινε, πατάω ένα recount & rebuild από το admincp και υπολογίζει εκ νέου τα σωστά νούμερα. Worry not.

2112.gif