Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

Sword Art Online

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#196 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2012 - 19:32

Χωρίς να θέλω να χαλάσω τη γεύση σε ορισμένους, κατα τη δική μου ταπεινή άποψη ,το SAO έδειξε πώς μπορείς να πάρεις ένα πάρα πολύ επιτυχημένο concept ( mmo ) και να το κάνεις @#$%@$#&*$#. Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν αλλά σκεφτείτε λίγο πόσο εύκολο είναι το να μεταφέρεις ένα mmo project σε anime, έχεις άπειρα παραδείγματα για classes , skills, character build up , art etc και με μια υποτυπώδη ιστορία μπορέις να πάς να τσιμπήσεις όλο το κοινό των mmo . Και παρουσιάζεις σε 25 επεισόδια αυτό??? WTSF που λέει και μια ψυχή... Ελπίζω κάποια στιγμή η Blizzard να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι αντί να ασχολείται με την μεταφορά του WoW σε real action movie, θα έπρεπε να μοσχοπουλήσει τα δικαιώματα για να δημιουργηθεί ένα anime βασισμένο στο Warcraft (υπό την επίβλεψη της).

Νομίζω η πλειοψηφία είναι μαζί σου.
Ακόμα και το Tower of Druaga αν και παρωδία ήταν πιο σοβαρό από το SAO.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#197 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2012 - 20:23

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όπως λένε, αλλά σχετικά με την πλειοψηφία..
O τρόπος που η πλειοψηφία παίζει MMO καταστρέφει κάθε μαγεία και αίσθηση περιπέτειας σε αυτά. Επομένως η πλειοψηφία has no right to complain.. :angry: and can shut the heck up ><...

..εχμ... ίσως ξέφυγα λίγο.. :'D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 31 Δεκέμβριος 2012 - 20:27

#198 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2012 - 21:10

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όπως λένε, αλλά σχετικά με την πλειοψηφία..
O τρόπος που η πλειοψηφία παίζει MMO καταστρέφει κάθε μαγεία και αίσθηση περιπέτειας σε αυτά. Επομένως η πλειοψηφία has no right to complain.. :angry: and can shut the heck up ><...

..εχμ... ίσως ξέφυγα λίγο.. :'D

Αναφερόμουν στην πλειοψηφία του forum, όχι στην πλειοψηφία του κοινού του SAO που το εκθειάζει.
Θεωρείς εσύ δλδ ότι το SAO σεβάστηκε τους true RPG fans (με έμφαση στο Role playing)??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#199 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2012 - 21:39

Τα αποθυμένα μου έβγαζα δεν απαντούσα σε εσένα συγκεκριμένα :'D .

Για να σου απαντήσω στην ερώτησή σου μάλλον πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Η σειρά δίνει αξία και έμφαση στην εμπειρία που έχει ένα άτομο, ακόμη κι αν είναι σε ένα εικονικό περιβάλλον και με αυτήν την έννοια δίνει στα mmorpg αξία, καθώς και στην εμπερία κάθε ατόμου που παίζει ένα παιχνίδι ρόλων.

Από εκεί και έπειτα είναι ένα ένα anime φαντασίας και δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντικατοπτρίζει ρεαλιστικά τα MMORPG (κάτι που άλλωστε θα ήταν τρομερά βαρετό, τουλάχιστον για μένα). Αν από την άλλη ψάχνεις/περιμένεις μια καλή ιστορίας φαντασίας με setting και πλοκή αντίστοιχη κάποιων από τα καλύτερα RPG, γιατί να την ψάχνεις/περιμένεις σε ένα anime που σχετίζεται με το είδος του fantasy μόνο έμμεσα, μέσω του virtual reality setting, και να μην πας κατευθείαν σε ένα καθαρά fantasy anime.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 31 Δεκέμβριος 2012 - 21:43

#200 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠατρίδα είναι όπου αγαπάς και οπου σ' αρέσει...

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2013 - 17:11

Τα αποθυμένα μου έβγαζα δεν απαντούσα σε εσένα συγκεκριμένα :'D .

Για να σου απαντήσω στην ερώτησή σου μάλλον πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Η σειρά δίνει αξία και έμφαση στην εμπειρία που έχει ένα άτομο, ακόμη κι αν είναι σε ένα εικονικό περιβάλλον και με αυτήν την έννοια δίνει στα mmorpg αξία, καθώς και στην εμπερία κάθε ατόμου που παίζει ένα παιχνίδι ρόλων.

Από εκεί και έπειτα είναι ένα ένα anime φαντασίας και δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντικατοπτρίζει ρεαλιστικά τα MMORPG (κάτι που άλλωστε θα ήταν τρομερά βαρετό, τουλάχιστον για μένα). Αν από την άλλη ψάχνεις/περιμένεις μια καλή ιστορίας φαντασίας με setting και πλοκή αντίστοιχη κάποιων από τα καλύτερα RPG, γιατί να την ψάχνεις/περιμένεις σε ένα anime που σχετίζεται με το είδος του fantasy μόνο έμμεσα, μέσω του virtual reality setting, και να μην πας κατευθείαν σε ένα καθαρά fantasy anime.

Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων εγώ δεν είιπα ότι το SOA δεν είναι καλό επειδή δεν αποδίδει πιστά τα MMORPG , αλλά ότι είναι κακό γιατί παρόλο που βασίστηκε σε ένα έτοιμο και πετυχημένο concept δεν κατάφερε να παρουσιάσει κανένα στοιχείο που να προκαλέι ενδιαφέρον. Οι μάχες ήταν επιεικά κακές, οι χαρακτήρες τουλάχιστον αδιάφοροι και το story βαρετό στην καλύτερη περίπτωση. Αφού όμως εσένα σου άρεσε και παραθέτεις και επιχειρήματα η γνώμη σου είναι σεβαστή και σε καμία περίπτωση η δική μου δεν έχει μεγαλύτερη αξία απο τη δική σου. Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ σε τίποτα σχετικά με τη μάζα του κοινού των mmo και γενικότερα όλα τα μεμτά που αυτός ο ΄΄κόσμος΄΄ εμπεριέχει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DforDonald: 02 Ιανουάριος 2013 - 21:05

Δημοσιευμένη  εικόνα

#201 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2013 - 19:25

Δεκτόν :P

#202 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2013 - 20:34

καλησπερα παιδια θα ηθελα να μαθω μεχρι ποιο volume του manga καλυπτει το anime και αν το ακολουθει πιστα....

#203 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2013 - 23:13

Από Light Novels προέρχεται, όχι από Manga. Αν υπάρχει Manga είναι και αυτό adaption από τα Light Novels. Το Anime καλύπτει την ιστορία από τα 4 πρώτα βιβλία. Προσπαθεί να ακολουθήσει τα γεγονότα όσο πιο πολύ μπορεί, αλλά γενικά τρέχει αρκετά, παραλείποντας όχι τόσο γεγονότα, αλλά σκέψεις και character development μεταξύ των πρωταγωνιστών με αποτέλεσμα να φαίνονται αρκετά πιο ρηχοί, και οι πράξεις τους πιο βεβιασμένες/παρορμητικές από ότι στις νουβέλες. Αν ξέρεις την ιστορία ήδη βλέπεται αρκετά ευχάριστα, παρόλα αυτά. Αν όχι, μερικές τρύπες και τα σχετικά μπορεί να σε ενοχλήσουν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#204 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2013 - 14:12

Moλις τελειωσα την σειρα. Δεν θελω να θιξω το γουστο κανενος γι αυτο θα μιλησω για το δικο μου. Διαβασα αρκετες αποψεις παιδιων(οχι κυριως απο εδω) και οι περισσοτεροι λεγαν οτι αξιζε.
Ε... ΔΕΝ αξιζε τελικα. (για το δικο μου γουστο παντα).
Περιμενα να δω ενα anime που θα χει χαρακτηρες που θα παλευουν για την ζωης τους σε παιχνιδι και παραλληλα να χε λιγο romance οπως ειχα διαβασει . Τα πρωτα 2 επεισοδια τουλαχιστον αυτο μου εδειξαν και μπορω να πω οτι μου αρεσε η υποθεση. Ομως μετα και χαλασε το διασκεδαστικο μερος(μαχες, στρατηγικες παιχνιδου κλπ) και το romance..
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 16 Ιούνιος 2013 - 14:12

2po6sfa_jpg.gif

#205 ximura buttosai

ximura buttosai

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2013 - 21:06

a fantastic animation from my point of view...i've seen it twice,all of it and i'm waiting for the season 3 :P
guns gale online,i hope it's good too ^_^

#206 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 19:56

Eυχαριστα νεα για τους fan (και μη) της σειρας.

#207 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 20:02

YATTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! (now I can die in peace -.- just kill me)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 31 Δεκέμβριος 2013 - 20:03

フカフカ

#208 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2014 - 02:26

SWORD Art Online χωρίς σπαθιά δλδ?  :hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#209 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2014 - 02:48

Σινεχίζει η ιστορία λοιπόν όπως και στο novel.Για να δούμε τι θα κάνουν αυτην την φορά...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#210 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2014 - 16:49

Το special μπορω να πω οτι ηταν συμπαθητικο. Μια επαναληψουλα στα οσα εγιναν (αν και μας θυμησαν τις lame σκηνες), καθως και ενα μικρο quest στο τελος του επεισοδιου. Ελπιζω αυτη τη φορα να το κανουν καλο. Σαν concept μου αρεσε και συνεχιζει να μου αρεσει. Ωστοσο το στησιμο ειναι αυτο που μετραει. Για να δουμε λοιπον.