Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

1ο Tουρνουά Riichi Mahjong (Αθήνα) 24 Μαρτίου 2012
Posted 25 March 2012 - 13:45
Πρώτος ο Χα0ς με 47.600 και δεύτερη με 47.400! :<
Posted 25 March 2012 - 13:58

εγω αντιπαθητικος ρε Osama καλα καλα περιμενε το επομενο mahjong-game μονο σε εσενα θα κανω RON!!!!
Posted 25 March 2012 - 14:06
Posted 25 March 2012 - 16:04
(σχεδον γιατι τελικα yakuman δεν εγινε)
εγω δεν τα πηγα και πολυ καλα αλλα τουλαχιστον
πηρα ενα baiman απο τον ambient

παιξαμε και με το νεο μου σετ mahjong

Christo-san shouri omedetou!

μπραβο στην Ολγα, πολυ καλη παικτρια

και επισης και στον Αλεξανδρο που ομως δεν ετυχε να παιξουμε στο ιδιο τραπεζι!
και με τους υπολοιπους πιστευω πως συντομα θα ξαναβρεθουμε
για να παιξουμε τωρα που καναμε μια καλη αρχη.
ειδικη μνεια στον Hanzo που ηρθε για να βοηθησει ως αναπληρωματικος
και τελικα η παρουσια του ηταν πραγματικα πολυ χρησιμη.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 25 March 2012 - 20:34
1 Xa0s 47.600
2 Olgidio 47.400
3 Xalathal 11.500
4 Skinner1991 11.200
5 Bin Landen 8.300
6 Kamui -5.600
7 Lord Leon/Hanzo -7.100
8 Acid black cherry -7.300
9 Kleidokrator -12.700
10 Namida -25.500
11 Fandom -27.800
12 Ambient -44.100
Για όσους ενδιαφέροντα για τα πλήρη στατιστικά του τουρνουά μπορούν να κατεβάσουν το παρακάτω αρχείο 1st Mahjong Tournouament.
Με την σειρα μου κ εγω να πω οτι περασα πολυ ωραια στο τουρνουα και οτι την επομενη φορα πρεπει να εχουμε ενα λαπτοπ για τα διαδικαστικα.Επισεις ο χρονος της 1,5 ωρας αποδηχτικε σχετικα καλος με μερικες εξερεσης. Την επομενη φορα που θα ειμαστε ολοι ποιο πολυ εξοικιομενοι με την διαδικασια θα ειναι συγουρα αρκετη...Η ωρα της παραγκελιασ ηταν αρκετα σουρεαλιστικη μπορω να πω οταν δε ηρθαν τα φαγητα δεν υπηρχε χωρος ουτε για μυρμηγκια αλλα ο Mahjong - Kamui - Ninja έκανε το αδύνατο δυνατό...
Μία είναι η ερώτηση, όμως:
O Kleido στους πόσους αρνητικούς πόντους έφτασε?
Kleidokrator -12.700
Αλλά μεταξύ μας τα πήγαινε πολύ καλά στου 2 πρώτους γύρους....
Τελος να πω οτι η διαφορα μεταξυ της 1ης κ της 2ης θεσης ηταν τραγικα μικρη κ οτι θα μπορουσε ανετα να ειχε κερδιση η Ολγα..
Αντε κ την επομενη φορα να παιξουμε κ τoυς 4 γυρους.
I would like for a pet...
Posted 26 March 2012 - 15:19
Xa0s δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο, μου ζητάει να κάνω λογαριασμό και δεν είμαι διατεθειμένος να φτιάξω. Για κάνε κάτι γιατί θέλω να περάσω το στοιχεία μπας και φτιάξω κάνα γράφημα...
"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito
Posted 26 March 2012 - 15:26
Attached Files
I would like for a pet...
Posted 26 March 2012 - 16:10
Παρολο που ειχα την 3η θεση, δυστιχως επαιξα πολυ φτωχα, με εκεινο το τσομπο που εφαγα 1ο γυρω που με κρατησε πολυ πισω, λογο δικιας μου χαζομαρας, και ισα ισα καταφερα να σκαρφαλωσω μεχρι την 3η θεση μετα.
Ανηπομονω για 2ο τουρ, και ακομα και μικρο-συγκεντρωσεισ για μαχνζονκγ, η οτιδηποτε. Χαρηκα που γνωρισα τα ατομα του ανιμε.γρ, και θα τα ξαναπουμε στα επομενα γκειμσ, στα οποια δεν σκοπευω να παρω τσομπο, οποτε ετοιμαστητε!
Edited by Xalathal, 26 March 2012 - 16:26.
Posted 26 March 2012 - 18:47
Ενα ευχαριστω σε ολους οσους το οργανωσαν και ηρθαν στο τουρ, ηταν μια πολυ ευχαριστη εμπιρια.
Παρολο που ειχα την 3η θεση, δυστιχως επαιξα πολυ φτωχα, με εκεινο το τσομπο που εφαγα 1ο γυρω που με κρατησε πολυ πισω, λογο δικιας μου χαζομαρας, και ισα ισα καταφερα να σκαρφαλωσω μεχρι την 3η θεση μετα.
Ανηπομονω για 2ο τουρ, και ακομα και μικρο-συγκεντρωσεισ για μαχνζονκγ, η οτιδηποτε. Χαρηκα που γνωρισα τα ατομα του ανιμε.γρ, και θα τα ξαναπουμε στα επομενα γκειμσ, στα οποια δεν σκοπευω να παρω τσομπο, οποτε ετοιμαστητε!
Αυτα σου κανει το online mahjong ολα ετοιμα τα εχετε

Posted 26 March 2012 - 19:36

Σορρυ μαν που σε ξενερωσα με την τσομπια απο furiten αλλα αυτους τους κανονες της ΕΜΑ (που μας πηγε αιμα) εγω δεν τους ηξερα.
Από τα highlights ήταν η φατσα μου οταν ημουν σε riichi από το δευτερο γυρο σε μια φαση, και αφου τελειωνουμε ανακαλυπτω οτι και τα 3 τεσσαρια ηταν στο νεκρο τειχος και γω ειχα φαγωθει να καταλάβω ποιος πoυστηs τα ειχε καβατζωσει

Α και ο ασχετος τυπας που ειχε σκασει απο πισω μας και ουσιαστικα με το σχολιο που εκανε καρφωσε το χερι μου και μεις προσπαθουσαμε να κρατησουμε pokerface για να μην καταλαβει κανεις τιποτα. Οτι ναναι ομως.
Γενικως το φχαριστηθηκα που ημασταν ντουετο με τον Hanzo και καναμε σχολια (και καρφωνομασταν ολη την ωρα) αλλα ενταξει, νομιζω δεν ειναι και για χορταση

Ελπίζω να κανονιστει συντομα το επόμενο και μην μου αγχωνεστε, πρωτη φορα ηταν, στις επομενες και πιο γρηγορα θα τελειωνουμε, και πιο οργανωμενοι και εξοικειωμενοι θα μαστε. Πιστευω θα βγαινει ανετα 4ος γυρος.
Posted 26 March 2012 - 19:44
Αυτα σου κανει το online mahjong ολα ετοιμα τα εχετε
Χαχα, ελα ντε, εχεις ενα δικιο, μας εχουν καλομαθει τα προγραμματακια χΔ
Posted 26 March 2012 - 21:02
Χαχα, ελα ντε, εχεις ενα δικιο, μας εχουν καλομαθει τα προγραμματακια χΔ
γιαυτο ασε τα online και πιασε τα live πιο πολυ φαση εχουν ασε που μπορεις να κανεις και κολπα αλα testuya:P
Posted 26 March 2012 - 21:09
Η συνωμοσία από kleidokrator-ABC ήταν φανερή.
You will regret it
οχι ομως και επιτυχης αφου πρωτος βγηκε ο Χα0ς!
φαινεται πως ειμασταν επικεντρωμενοι να σε βγαλουμε μειον
και ξεχασαμε πως πρεπει να παρουμε και τις πρωτες θεσεις

i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 26 March 2012 - 21:23