Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

1ο Tουρνουά Riichi Mahjong (Αθήνα) 24 Μαρτίου 2012

• Please log in to reply
117 replies to this topic

#61 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 10:28

Kαλά, μεταξύ μας, και γω στον δασκαλο θα πονταρα. Καλή η κωλοφαρδία, αλλα σε βαθος χρονου δεν αποδιδει. Εκτος αν εισαι χαρακτηρας σε ανιμε. Και τελευταια φορά που τσεκαρα, δεν ήμουν, εγώ έχω τριχες. :hahaha:
Παντως παιδες παρτε το χαλαρά. Και φοβιζετε τους πιο καινουριους, και αμα χασουν και κανα δαχτυλο δε χαθηκε ο κοσμος. Πρωτη φορά επιχειρουμε κατι τετοιο ετσι κι αλλιώς.

fixed :P
οπως ειχε πει ο osama σε αλλο θρεντ

Θα είμαι ειλικρινής. Πριν έρθω πίστευα πως θα συναντήσω μια καταδρομική ομάδα κατεστραμμένων Otakus, υπέρβαρων και ελαφρώς μυρωδάτων που η τελευταία φορά που είδαν τον ήλιο ήταν η ημέρα που γύρισαν σπίτι από τις πανελλήνιες. Χαίρομαι που ,τελικά, ο πιο περίεργος αποδείχθηκα εγώ.

δεν εχουν τιποτα να φοβουνται, ουτε μυτες α λα akagi εχουμε ουτε
θα παιξουμε σε καποιο mahjong parlor καποιας yakuza:D

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#62 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 10:56

Ψάχνοντας γενικα πως γίνετε η βαθμολόγηση κ το τουρνουα γενικοτερα καταληξαμε στο
''
Swiss-system tournament'' . Με οσους λοιπον μίλησα που εχουν παίξει στο εξωτερικο με αυτο το συστημα (γενικα χρησιμοποιητε συχνα) το σκορ καταγραφετε σε ''Πινακες'' . --θα βαλω λινκ αργοτερα οταν τον φτιξω -- Οποτε και δεν χρησιμοποιούν στικσ καθολου (ισως μονο για το Richi) . Εμεις τωρα δεν χρειαζετε να ακολουθησουμε αυτη την τακτικη αν δεν θελουμε (imo εγω παντος θα την προτεινα και ασ μην εχουμε τα στικακια) . Εαν θελετε οι περισοτεροι να εχουμε στικσ μπορουμε να ξεκινήσουμε ολοι με +30.000 ποντους(για να ειναι ευκολο το μέτρημα στο τελος) και μολις τελειώσουμε την πρωτη παρτιδα μετραμε ολοι το συνολο μας κ αφερουμε - 30,000. Αφου βγαλουμε το σκορ ολοι στο τραπέζι μασ ο τελευταίος αφερει 9.000 ποντουσ extra τους οποιους κερδιζει ο πρωτος και ο τρίτος αφερει extra 3.000 τους οποίους κερδιζει ο δευτερος ( 9.000/.3.000 UMA) . Αυτη ειναι μια συνήθης τακτική που ακολουθείτε στα τουρνουα. Αν εχετε ενστάσεις μπορουμε να το συζητήσουμε αλλα καλο θα ηταν να μην ξεφύγουμε παρα πολυ απο την περπατημένη...
Ετσι κ αλιος πριν ξεκινήσουμε το Σαββατο θα γινει κλήρωση κ θα γινει κ μια μικρη επεξήγηση της εξέλιξης του τουρνουα gia να ξερουμε ολοι τη θα ακολουθησει.

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#63 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 11:56

Μέχρι να το σκεφτείτε για τσεκάρετε αν με τις αλλαγές που έκανα είναι καλύτερη η εικόνα και πείτε μου αν θέλετε να την αλλάξω...
Spoiler:

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα

#64 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 15:29

ετσι ειναι μια χαρα ...all green
οπως και η μπαρα μου :laugh:
πολυ καλη δουλεια, εμπρος τωρα για Ryuuiisou
🀑🀑🀒🀒🀓🀓🀕🀕🀕🀗🀗🀗🀅 🀅

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#65 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 16:30

καλύτερα που δεν μας έχετε δει να παίζουμε >:3 βεβαίως, πάσχω από οξεία ατυχία. Πόσες φορές είμαι σε τενπαι για χέρι μεγαλύτερο απο 7 γιάκου και κάποιος νικάει με χιλιάρι ><
my Anime list
my Manga list

I wish I could get rid of the spelling mistakes that dirty the world... :if:

#66 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 16:14

Είχε ένα λάθος η αφίσα και την έφτιαξα λιγάκι. Επίσης έφτιαξα άλλες δύο που είναι εκτυπώσιμες σε πόστερ. Ως εδώ όμως, βαρέθηκα. Αν κάποιος μπορεί να φτιάξει κάτι καλύτερο ας δοκιμάσει, την πρώτη φωτογραφεία μπορειτε να την κατεβασετε εδώ
Spoiler: Akagi

Spoiler: Washizu

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα

#67 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 16:29

Είχε ένα λάθος η αφίσα και την έφτιαξα λιγάκι. Επίσης έφτιαξα άλλες δύο που είναι εκτυπώσιμες σε πόστερ. Ως εδώ όμως, βαρέθηκα. Αν κάποιος μπορεί να φτιάξει κάτι καλύτερο ας δοκιμάσει, την πρώτη φωτογραφεία μπορειτε να την κατεβασετε εδώ

Spoiler: Washizu

Άμα παίξετε washizu έρχομαι κι εγώ :P
phmava.php

#68 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 16:38

Παιδιά εεε πως παίζεται το Majogg?

#69 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 16:50

Γενικά περί συζητήσεως περί mahjong maga καταρχήν έχουμε άλλο thread http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/7850-mahjong-players.html

Πέραν αυτού για το πως παίζετε έχει κάτι links στο πρώτο post του παραπάνω thread, αλλά πέραν αυτού πάρε και αυτό:
Mahjong Made Simple!! Learn Japanese Mahjongg
phmava.php

#70 Xalathal

Xalathal

Anime Newbie

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2012 - 14:13

Γενικά περί συζητήσεως περί mahjong maga καταρχήν έχουμε άλλο thread http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/7850-mahjong-players.html

Πέραν αυτού για το πως παίζετε έχει κάτι links στο πρώτο post του παραπάνω thread, αλλά πέραν αυτού πάρε και αυτό:
Mahjong Made Simple!! Learn Japanese Mahjongg

Πω, δεν εχεις ιδεα ποσο περιφανως ενιωσα που λινκαρες ετσι το θρεντ μου :D, σαν ηταν μαλλον απο τα μοναδικα μαχτζονγγ θρεντς.

Οσον αφορα το τουρ, λογικα τα στικς δεν θα φτασουν για 30κ, εμενα το σετ στικς που εχω φτανει για 25κ * 4 παικτες. Οποτε εαν θελετε 30κ λογικα θα πρεπει να παμε με το κλασσικο +- συστημα, εκτως και εαν εχουμε αρκετα σετ με στικς, κατι που αμφιβαλλω.

#71 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2012 - 15:06

Οσον αφορα το τουρ, λογικα τα στικς δεν θα φτασουν για 30κ, εμενα το σετ στικς που εχω φτανει για 25κ * 4 παικτες. Οποτε εαν θελετε 30κ λογικα θα πρεπει να παμε με το κλασσικο +- συστημα, εκτως και εαν εχουμε αρκετα σετ με στικς, κατι που αμφιβαλλω.

Αυτος ηταν ενας απο τους λογους που λεω απλα να κραταμε σκορ (να εχουμε μονο 1 χιλιαρικο ο καθενας για την ποζερια στο Richi) ,ενας δευτερος λογος ειναι οτι αν κραταμε σκορ θα μπορουμε να εχουμε κατγραφη ολοκληρης της εξεληξης του τουρνουα σε ολα τα τραπεζια (κατι το οποιο γινετε κατα κορον εξω).
Επισης αν ολα πανε καλα μπορει να εχουμε κ 2-3 καινουργια σετ στο τουρνουα...

Εδω λινκ για το scoring table

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#72 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2012 - 22:53

Επισης αν ολα πανε καλα μπορει να εχουμε κ 2-3 καινουργια σετ στο τουρνουα...

Από ότι φαίνεται θα πάνε καλά... ;)

#73 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2012 - 23:23

Έβαλα λίγο χρώμα στην αφίσα του Akagi χρησιμοποιώντας το anime για αναφορά. Θα διορθώσω και το πρώτο ποστ...
Spoiler: Akagi Negative

Δημοσιευμένη  εικόνα

#74 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 13:54

Χμμ... τι έχουμε εδώ?
Επισυναπτόμενο Αρχείο  mahjong.jpg   47,01Κ   26 Αριθμός downloads
:lovulovu:

#75 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2012 - 16:11

^ Αυτά είναι sets που παραγγείλατε ειδικά για το τουρνουά;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||