Kαλά, μεταξύ μας, και γω στον δασκαλο θα πονταρα. Καλή η κωλοφαρδία, αλλα σε βαθος χρονου δεν αποδιδει. Εκτος αν εισαι χαρακτηρας σε ανιμε. Και τελευταια φορά που τσεκαρα, δεν ήμουν, εγώ έχω τριχες.
![]()
Παντως παιδες παρτε το χαλαρά. Και φοβιζετε τους πιο καινουριους, και αμα χασουν και κανα δαχτυλο δε χαθηκε ο κοσμος. Πρωτη φορά επιχειρουμε κατι τετοιο ετσι κι αλλιώς.
fixed

οπως ειχε πει ο osama σε αλλο θρεντ
δεν εχουν τιποτα να φοβουνται, ουτε μυτες α λα akagi εχουμε ουτεΘα είμαι ειλικρινής. Πριν έρθω πίστευα πως θα συναντήσω μια καταδρομική ομάδα κατεστραμμένων Otakus, υπέρβαρων και ελαφρώς μυρωδάτων που η τελευταία φορά που είδαν τον ήλιο ήταν η ημέρα που γύρισαν σπίτι από τις πανελλήνιες. Χαίρομαι που ,τελικά, ο πιο περίεργος αποδείχθηκα εγώ.
θα παιξουμε σε καποιο mahjong parlor καποιας yakuza:D