Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Reputation System is Back !
Posted 26 January 2012 - 09:31
Posted 26 January 2012 - 09:31
Posted 26 January 2012 - 11:21
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 26 January 2012 - 12:13
Πάντως θα μου άρεσε τα θετικά rep να είναι φανερά κάτω από το ποστ γιατί αλλιώς χάνεται ο σκοπός της έκφρασης της "σιωπηλής πλειοψηφίας". Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να μαζεύονται τα rep αλλά να μην μπορείς να δεις με ποιό ποστ συμφωνούν οι χρήστες που επέλεξαν να το δώσουν.
We are working on it ^_^
Posted 26 January 2012 - 15:08

Posted 26 January 2012 - 15:16
Posted 26 January 2012 - 15:25
Posted 26 January 2012 - 15:54

Επομένως worry not! Δεν είναι οριστικό και ξαναλέω πως σκεφτόμαστε διάφορες εναλλακτικές, μερικές από τις οποίες αναφέρθηκαν και εδώ πέρα

Posted 26 January 2012 - 16:17
αυτο 8α νε ακραιο αν γινει....αχαχα, εως τραγικο xD Που δεν το νομιζω...δεν ειμαστε τοσο καμενοιΘα αρχίσουν δηλαδή τα post τύπου, σκάσε εσύ, με τέτοιο rep που πας;

Posted 26 January 2012 - 16:35
Σημασία έχει να μπορείς να δεις με τι πράγμα συμφωνούνε όλοι και δίνουν θετικό rep. Η άποψη μου είναι πως με την μορφή που έχει τώρα το σύστημα δεν έχει και μεγάλο νόημα ύπαρξης. Άμα αλλάξει όπως λέει ο Phantom παραπάνω το συζητάμε. Πάντως αρχή είναι ακόμα οπότε δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε, μπορεί κάλλιστα να βγει κάτι λειτουργικό.Πάντως θα μου άρεσε τα θετικά rep να είναι φανερά κάτω από το ποστ γιατί αλλιώς χάνεται ο σκοπός της έκφρασης της "σιωπηλής πλειοψηφίας". Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να μαζεύονται τα rep αλλά να μην μπορείς να δεις με ποιό ποστ συμφωνούν οι χρήστες που επέλεξαν να το δώσουν.

Posted 26 January 2012 - 16:57
Posted 26 January 2012 - 18:04
Πάντως θα μου άρεσε τα θετικά rep να είναι φανερά κάτω από το ποστ γιατί αλλιώς χάνεται ο σκοπός της έκφρασης της "σιωπηλής πλειοψηφίας". Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να μαζεύονται τα rep αλλά να μην μπορείς να δεις με ποιό ποστ συμφωνούν οι χρήστες που επέλεξαν να το δώσουν.
Θα συμφωνήσω και εγώ με την Anelis εφόσον τελικά παραμείνει το rep system. Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν έχει ιδιαίτερο νόημα ύπαρξης. Αλλά, διαφωνώ γενικότερα με την ύπαρξη ενός τέτοιου system στο φόρουμ. Γιατί να εκφράσει κάποιος σιωπηλά την γνώμη του; Γραφτήκαμε για να συμμετέχουμε σε συζητήσεις και να εκφράζουμε τις απόψεις μας.
Posted 27 January 2012 - 00:57
-Άσε έκανα ένα κορυφαίο ποστ στο black hole ,θα χαζέψουν όλοι.
-Που ρε για να να πάω να δω;
-Το είδες;
-Ναι το είδα.
-Και γιατί δεν πάτησες +1 ;
-Μα το ξέχασα.
-Αποκλείεται. Απλά δεν σου άρεσε το ποστ μου και προσπαθείς να το παίξεις ευγενικός.
-Μα το ξέχασα λέμε
-Ότι και να πεις δεν το σώζεις. Ξέρεις δεν είμαι τόσο ευαίσθητος! θα μπορούσες να μου είχες πει την αλήθεια και όχι να υποκριθείς ότι σου αρέσει.
-ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΛΕΜΕ!
-Α; Τώρα φωνάζεις και από πάνω; Ε λοιπόν δεν ξανασχολούμαι μαζί σου. Θα σε βάλω και στην λίστα με τα άτομα που αγνοώ για να μην με ξαναενοχλήσεις.
-Μου άρεσε το ποστ σου, αλήθεια λέω ,απλά ξέχασα να πατήσω το κουμπάκι!
-Στατάμα ,δεν σου απαντάω πλέον..
-Είναι όλοι τρελοί ρε φίλε...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 27 January 2012 - 01:30
"πατησα μια μπανανα και σαβουριαστηκα"
40 likes/reps/whatever από κάτω.
Δευτερο ποστ:
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ Μ0*&!@ ΠΟΥ ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΤΗΚΑ; ?!?!?!
Posted 27 January 2012 - 01:41