Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Reputation System is Back !

• Please log in to reply
120 replies to this topic

Poll: Θέλετε το νέο reputation system? (109 member(s) have cast votes)

Θέλετε το νέο reputation system?

1. Ναι (39 votes [35.78%] - View)

Percentage of vote: 35.78%

2. Όχι (48 votes [44.04%] - View)

Percentage of vote: 44.04%

3. Δεν Ξέρω/Δεν Απαντώ (22 votes [20.18%] - View)

Percentage of vote: 20.18%

Vote Guests cannot vote

#46 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 January 2012 - 18:59

P.S. Μόνο μέσω του post άλλου μπορείς να δώσεις??/ Δεν υπάρχει επιλογή στην σελίδα του ατόμου???

Προφανώς και όχι. Υποτίθεται επιβραβεύεις ή αποδοκιμάζεις κάποιο συγκεκριμένο post και όχι έναν χρήστη.
phmava.php

#47 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 25 January 2012 - 19:02

Προφανώς και όχι. Υποτίθεται επιβραβεύεις ή αποδοκιμάζεις κάποιο συγκεκριμένο post και όχι έναν χρήστη.

Ναι ρε παιδί μου απλά μπορεί ο άλλος να μην βρίσκει το συγκεκριμένο post που διάβασε (για κάθε περίεργο λόγο, έτσι) !!!:Έτσι και αλλιώς το άτομο τα πέρνει τα points όχι το post του άσχετα για ποιο λόγο του έδωσες rep.

Posted Image

#48 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 posts

Posted 25 January 2012 - 19:09

Εβαλα Ενα poll οποιος θελει απανταει και αναλογως θα κινηθουμε!
Ετσι και αλλιως υπηρχε παλαιοτερα αυτο to feature

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#49 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 25 January 2012 - 19:13

H λογική μου λέει να ψηφίσω όχι, όλο μου το είναι λέει να ψηφίσω ναι. Screw logic, it is a wild wild forum out there :P

EDIT: on a more serious note: Ας δούμε απλώς πως θα πάει, προς το παρόν

#50 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 January 2012 - 19:18

Posted Image

Ας ηρεμήσουμε λιγάκι αγαπητοί συμφορουμίτες, δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου :P

Το rep system επανήρθε ύστερα από τη σκέψη ότι πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος "επιβράβευσης" των σωστών/καλοφτιαγμένων/βοηθητικών/αναλυτικών/και ούτω καθεξής posts ο οποίος να εξαφανίσει spam posts τύπου "+1/ σωστός ο από πάνω/συμφωνώ" και τα λοιπά.

Επίσης ενισχύει την σιωπηλή πλειοψηφία δηλαδή άτομα που πολλές φορές συμφωνούν με κάτι αλλά δεν το εκδηλώνουν για τους δικούς τους λόγους πχ δεν θέλουν να φανούν. Αν και να τονίσω ότι η aNiMe//GR Team επιθυμεί όλα τα μέλη της να εκφράζουν τις απόψεις τους καθώς ως γνωστόν είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.

Το reputation system ΔΕΝ είναι επουδενί τρόπος να γλείψουμε, να βοηθήσουμε τα φιλαράκια μας/γνωστούς μας ή να εκδικηθούμε κάποιον επειδή δεν συμφωνούμε μαζί του. Δεν κρυβόμαστε πίσω από ένα rep, καλό είναι να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας.

Επομένως οποιαδήποτε συμπεριφορά τύπου " Έβρισε το one piece/ το Sasuke/ το Neon Genesis Evangelion/ τη μάνα του αγαπημένου μου χαρακτήρα οπότε θα του ρίξω αρνητικό rep" δεν είναι μόνο μη αποδεκτή αλλά θα συνοδεύεται και από κυρώσεις οπότε να είστε προσεχτικοί στο πώς το χρησιμοποιείτε και για ποιούς λόγους. Δεν θα γίνει ανεχτή οποιαδήποτε ανταλλαγή υβριστικών σχολίων πίσω από το μανδύα του αρνητικού rep. Οποιοσδήποτε χρήστης αισθάνεται ότι "παρενοχλείται" μπορεί να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε μέλος της Team.

Για τα πρακτικά ζητήματα του πώς το δίνω, πώς το βλέπω και τα λοιπά θα ενημερωθείτε από τους αρμόδιους εν ευθέτω χρόνω.

xbJ3b2w.jpeg

#51 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 25 January 2012 - 19:21

Nah....π@π@ρολογίες ενός τρελού γέρου που στο παρελθόν δεν είχε μαζέψει πολλά rep points! :P

Μια χαρά θα πάει.

Edited by Tenshi, 25 January 2012 - 19:59.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#52 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 25 January 2012 - 19:24

Έλα οκ δεν πιστεύω τα να γίνει τόσο κακή χρήση του rep system.Ούτως ή αλλιώς,τελευταία, άσχημα post και trollies βλέπουμε μόνο από καινούρια members που μπήκαν γ' αυτόν τον σκοπό και όχι για να περάσουν καλά μαζί μας.Σύμφωνα λοιπόν με την τωρινή κατάσταση του forum φαίνεται πως όλη η οικογένειά μας θα σεβαστεί αυτόν το τρόπο αξιολόγησης.

Posted Image

#53 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 January 2012 - 19:27

Τεχνικη ερωτηση.Εγω εχω λει 14 ποντους ενω απο κατω εχει κομεντ μονο σε ενα ποστ μου.Αυτο σημαινει οτι οντως σε αυτο το ποστ εκαναν + 14 ατομα η εχω εξτρα ποντους επειδη ειμαι παλιος(sort of) ξερω γω?

sc5bab.jpg

#54 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 January 2012 - 19:31

Δεν θα γίνει χαμός αν δεν θέλουμε να γίνει. Εμπιστεύομαι τα μέλη του forum. Φυσικά και έχουμε αδυναμίες αλλά αν τόσο καιρό έχουμε καταφέρει να υπάρχει μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα δεν καταλαβαίνω τί θα αλλάξει με το rep αν χρησιμοποιείται με τον τρόπο που προανέφερα.

Και το ξαναλέω. Όποιος κάνει κατάχρηση να είναι προετοιμασμένος να δεχθεί και τις συνέπειες των πράξεων του.

edit: Kalamaris όπως προείπα για τα τεχνικά του ζητήματος αναμείνατε.

xbJ3b2w.jpeg

#55 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 25 January 2012 - 19:38

Παρ'ολο που όπως προείπα έχω δει σε άλλα φόρουμ κακή χρήση παρόμοιου συστήματος τελικά η λογική "δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, το πολύ πολύ να το ξανά-απενεργοποιήσουμε αν πάει στραβά" με έπεισε. Γι'αυτό ψηφίζω "ναι"!

#56 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 25 January 2012 - 19:45

axaxa, να το και το Poll xD εγω μεσα ειμαι παντος...πλακα 8α χει στη τελικη :P
also +1 σ'αυτο που λε ο kalamaris...και σε μενα ετσι ειναι και λε 13 ποντοι ο.ο
フカフカ

#57 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 25 January 2012 - 19:49

Παρ'ολο που όπως προείπα έχω δει σε άλλα φόρουμ κακή χρήση παρόμοιου συστήματος τελικά η λογική "δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, το πολύ πολύ να το ξανά-απενεργοποιήσουμε αν πάει στραβά" με έπεισε. Γι'αυτό ψηφίζω "ναι"!

και εγω ναι με ακριβως την ιδια λογικη!

#58 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 25 January 2012 - 20:00

Ερωτηση ενω στο controll panel μου λεει 0 παταω στο σημαδι ying και yang οταν κανω ποστ και με λεει οτι εχω 10 ρεπ...
Posted Image

#59 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 January 2012 - 20:03

Όλοι ξεκινάνε με 10 βαθμούς.

xbJ3b2w.jpeg

#60 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 January 2012 - 20:13

Προσωπικά διαφωνώ με το rep system έτσι όπως είχε εφαρμωστεί παλιά στο φόρουμ και γι αυτό ψήφισα όχι.
Αν όμως ήταν ένα σύστημα τύπου "thanx" κάτω από τα ποστ (όπως είναι στο bgg και στο greekcomics) τότε θα ήμουν σύμφωνη (άσε που νομίζω ότι θα μείωνε το ημι-spam τύπου "+1"). Αυτό γιατί όντως είναι ένας τρόπος να εκφραστεί η σιωπηλή πλειοψηφία, ο οποίος νομίζω ότι θα είναι και αρκετά παραγωγικός.

Posted Image