Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Reputation System is Back !

• Please log in to reply
120 replies to this topic

Poll: Θέλετε το νέο reputation system? (109 member(s) have cast votes)

Θέλετε το νέο reputation system?

1. Ναι (39 votes [35.78%] - View)

Percentage of vote: 35.78%

2. Όχι (48 votes [44.04%] - View)

Percentage of vote: 44.04%

3. Δεν Ξέρω/Δεν Απαντώ (22 votes [20.18%] - View)

Percentage of vote: 20.18%

Vote Guests cannot vote

#76 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 26 January 2012 - 09:31

Πάνω που θα ανοιγόντουσαν τόσοι νέοι ορίζοντες, κόβεις τα φτερά των stalkers

#77 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 January 2012 - 09:31

Πάντως θα μου άρεσε τα θετικά rep να είναι φανερά κάτω από το ποστ γιατί αλλιώς χάνεται ο σκοπός της έκφρασης της "σιωπηλής πλειοψηφίας". Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να μαζεύονται τα rep αλλά να μην μπορείς να δεις με ποιό ποστ συμφωνούν οι χρήστες που επέλεξαν να το δώσουν.

Posted Image

#78 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 posts

Posted 26 January 2012 - 11:21

Απλά δείτε το ως ένα κίνητρο για να γίνονται καλύτερα ποστ καλύετρες συζητήσεις και όπως προαναφέρθηκε για να φύγουν τα σπαμο+1 και όπως επίσης προηπώθηκε έιναι Δοκιμαστικό...και υπάρχει και poll οπότε μην τρελένεστε τόσο όλοι...
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#79 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 January 2012 - 12:13

Πάντως θα μου άρεσε τα θετικά rep να είναι φανερά κάτω από το ποστ γιατί αλλιώς χάνεται ο σκοπός της έκφρασης της "σιωπηλής πλειοψηφίας". Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να μαζεύονται τα rep αλλά να μην μπορείς να δεις με ποιό ποστ συμφωνούν οι χρήστες που επέλεξαν να το δώσουν.

We are working on it ^_^

xbJ3b2w.jpeg

#80 CoRnXGR

CoRnXGR

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 26 January 2012 - 15:08

Θα αρχίσουν δηλαδή τα post τύπου, σκάσε εσύ, με τέτοιο rep που πας;
Είμαι νέος και όντας μικρούλης σας παρακαλώ να μου φέρεστε με σεβασμό! :deadga6:

#81 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 January 2012 - 15:16

Όχι γιατί δεν είναι ευγενικό και η μανούλα θα βάλει πιπέρι στο στοματάκι aka θα ξηλωθεί πάραυτα όλο το σύστημα. Δεν βάλαμε το reputation system για να τις βγάζουμε και να τις μετράμε (τις μπάρες με το rep). Είπαμε γιατί το βάλαμε. Επίσης είναι σε δοκιμαστικό στάδιο καθώς εξετάζουμε και εναλλακτικές μεθόδους όπως αυτές που προαναφέρθηκαν ^_^

xbJ3b2w.jpeg

#82 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 26 January 2012 - 15:25

kill it with fire!

#83 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 26 January 2012 - 15:54

Εξετάζουμε την εισαγωγή ενός reputation system, είτε αυτό είναι τα thanks, είτε είναι reputation, είτε είναι thumbs up, είτε είναι οτιδήποτε (εκτός από Likes :hero:). Ουκ ολίγες φορές είχε ζητηθεί από διάφορους, επομένως είπαμε να του δώσουμε μία ευκαιρία. Αυτήν τη στιγμή αυτό είχαμε, αυτό χρησιμοποιήσαμε. Από εκεί και πέρα γι' αυτό βάλαμε και το poll και διαβάζουμε τα όσα γράφονται, για να δούμε τελικά πού θα καταλήξουμε.

Επομένως worry not! Δεν είναι οριστικό και ξαναλέω πως σκεφτόμαστε διάφορες εναλλακτικές, μερικές από τις οποίες αναφέρθηκαν και εδώ πέρα :kakashithumbup:.

E5VV38U.jpg

#84 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 January 2012 - 16:17

Θα αρχίσουν δηλαδή τα post τύπου, σκάσε εσύ, με τέτοιο rep που πας;

αυτο 8α νε ακραιο αν γινει....αχαχα, εως τραγικο xD Που δεν το νομιζω...δεν ειμαστε τοσο καμενοι:frozen::hahaha: 8α τα δουμε στη πορεια τι 8α παιξει, οπως και να χει, ελπιζω να βγει κατι "καλο" απαυτη την ιστορια :D να μη πεσει πολυ χεσιμο :P
フカフカ

#85 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 26 January 2012 - 16:35

Εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη της Anelis.

Σημασία έχει να μπορείς να δεις με τι πράγμα συμφωνούνε όλοι και δίνουν θετικό rep. Η άποψη μου είναι πως με την μορφή που έχει τώρα το σύστημα δεν έχει και μεγάλο νόημα ύπαρξης. Άμα αλλάξει όπως λέει ο Phantom παραπάνω το συζητάμε. Πάντως αρχή είναι ακόμα οπότε δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε, μπορεί κάλλιστα να βγει κάτι λειτουργικό.:P

#86 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 26 January 2012 - 16:57

Τελικά, αφήσατε μόνο το θετικό rep; Το αρνητικό rep το καταργήσατε;

#87 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 26 January 2012 - 18:04

Θα συμφωνήσω και εγώ με την Anelis εφόσον τελικά παραμείνει το rep system. Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν έχει ιδιαίτερο νόημα ύπαρξης. Αλλά, διαφωνώ γενικότερα με την ύπαρξη ενός τέτοιου system στο φόρουμ. Γιατί να εκφράσει κάποιος σιωπηλά την γνώμη του; Γραφτήκαμε για να συμμετέχουμε σε συζητήσεις και να εκφράζουμε τις απόψεις μας.

#88 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 27 January 2012 - 00:57

Ω ρε φίλε! Έχουν γίνει επικοί καυγάδες γι αυτό το θέμα. Παρόλο που όταν είχε καταργηθεί ήμουν κατά και το θεώρησα λάθος , ο χρόνος με έκανε πιο σοφό και τώρα βλέπω πόσο ορθή επιλογή ήταν. Θα παιχτεί τρελό κατιναριό εδώ. Πιθανός διάλογος:

-Άσε έκανα ένα κορυφαίο ποστ στο black hole ,θα χαζέψουν όλοι.
-Που ρε για να να πάω να δω;
-Το είδες;
-Ναι το είδα.
-Και γιατί δεν πάτησες +1 ;
-Μα το ξέχασα.
-Αποκλείεται. Απλά δεν σου άρεσε το ποστ μου και προσπαθείς να το παίξεις ευγενικός.
-Μα το ξέχασα λέμε
-Ότι και να πεις δεν το σώζεις. Ξέρεις δεν είμαι τόσο ευαίσθητος! θα μπορούσες να μου είχες πει την αλήθεια και όχι να υποκριθείς ότι σου αρέσει.
-ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΛΕΜΕ!
-Α; Τώρα φωνάζεις και από πάνω; Ε λοιπόν δεν ξανασχολούμαι μαζί σου. Θα σε βάλω και στην λίστα με τα άτομα που αγνοώ για να μην με ξαναενοχλήσεις.
-Μου άρεσε το ποστ σου, αλήθεια λέω ,απλά ξέχασα να πατήσω το κουμπάκι!
-Στατάμα ,δεν σου απαντάω πλέον..
-Είναι όλοι τρελοί ρε φίλε...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#89 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 27 January 2012 - 01:30

οχι εγώ θέλω να δω το αλλο το facebookικο

"πατησα μια μπανανα και σαβουριαστηκα"

40 likes/reps/whatever από κάτω.

Δευτερο ποστ:
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ Μ0*&!@ ΠΟΥ ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΤΗΚΑ; ?!?!?!

stasou%2520mygdala.jpg

#90 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 January 2012 - 01:41

Ότι το rep system ξαφνικά θα ρίξει το συλλογικό IQ του forum στα τάρταρα ας πούμε...

xbJ3b2w.jpeg