Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#961 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 18 March 2009 - 01:10

Zelda twilight princess ε......too long και δυσκολο
αναγκαστηκα να βλεπω walkthrough για να προχωρησω

LOL εγω χωρις walkthrough η κανεναν φιλο να μου πει το τερματισα σε 2 μερες, ειναι παιδικο μπροστα στο Ocarina of Time

#962 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 18 March 2009 - 08:26

LOL εγω χωρις walkthrough η κανεναν φιλο να μου πει το τερματισα σε 2 μερες, ειναι παιδικο μπροστα στο Ocarina of Time

naniiiiiiiiiiiiii????σε 2 μερες????μοιπος μειλαμε για διαφορετικο zelda:hmmm:anyway εγω μιλαω για το Zelda twilight princess στο wii.εαν το τελειωσες σε 2 μερες μονο τοτε μπραβο σου:chigau::chigau::chigau:

#963 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 18 March 2009 - 11:04

Ώπα πως έγινε αυτό; Και γω χωρίς walkthrough το τερμάτισα αλλά έκλεισα 45 ώρες για να τα καταφέρω! Έπαιζες 22 ώρες τη μέρα; Αν και έχω διαβάσει για speed runs των 6 ωρών... Τέσπα το twilight princess δεν υπάρχει - το καταφχαρηστήθηκα!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#964 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 21 March 2009 - 19:24

Star wars the force unleased στο ps2.Πραγματικα πολυ ευκολο παιχνιδι και μικρο σε διαρκεια.

#965 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 March 2009 - 21:32

Ειπα να περασει κανα τεταρτακι ευχαριστα και μιας και δεν μπορω τα πολυπλοκα βιντεοπαιχνιδια που σου προκαλουν ημικρανια, επαιξα το Area 88 (UN Squadron) στο MAME. Αρκετα καλο αεροπλανακι.

Κατσε τωρα να δοκιμασω το Career mode στο Virtual Pool 3, αλλα πρωτου το διαβασετε αυτο μαλλον θα εχω χασει ολα μου τα λεφτα στο Career mode. Μιας και οι Ελληνες ειμαστε απο τους πρωτους στο τζογο, επρεπε να σκιζουμε διεθνως και στο μπιλιαρδο αλλα απεχουμε ακομα.

#966 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 23 March 2009 - 13:55

Kingdom Hearts τέλος. Τώρα πιάνω Okami wii και Castlevania για PS2.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#967 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 23 March 2009 - 14:17

αρχιζεις okami ε...πολυ ωραιο το gameplay του:chigau:εγω τωρα αρχιζω το guitar hero στο wii

#968 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 28 March 2009 - 09:54

η Tecmo αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το Ninja Gaiden Sigma 2. Το βελτιωμένο port του Ninja Gaiden 2, λοιπόν, θα περιλαμβάνει online co-op mode και δύο νέους playable χαρακτήρες. Ο πρώτος χαρακτήρας είναι ήδη γνωστός και πρόκειται για την Ayane, την οποία έχουμε συναντήσει και στη σειρά Dead or Alive. Ο δεύτερος χαρακτήρας ονομάζεται Momiji και προηγουμένως την είχαμε δει στο Ninja Gaiden: Dragon Sword για το DS. Δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε ως Ayane ή Momiji από την αρχή, αφού κεντρικός ήρωας παραμένει ο Ryu. Ωστόσο, θα είμαστε σε θέση να τις επιλέξουμε (όπως και τον Ryu) για online co-op, το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και θα επικεντρώνεται στην arcade δράση.

Ο παραγωγός του Ninja Gaiden Sigma 2 αναφέρει πως δεν έχουν να κάνουν όλα με το πόσο αιματηρό είναι το παιχνίδι και ότι θέλουν να του δώσουν μία "πιο δροσερή, πιο καθαρή και πιο κομψή εμφάνιση". Με λίγα λόγια, το αίμα θα έχει περιορισμένη παρουσία, κάτι το οποίο θα διαπιστώσετε και στο trailer που ακολουθεί.

trailer

[media]http://www.youtube.com/watch?v=z9Ar0gszMys[/media]
Posted Image

#969 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 28 March 2009 - 10:26

Κατσε τωρα να δοκιμασω το Career mode στο Virtual Pool 3, αλλα πρωτου το διαβασετε αυτο μαλλον θα εχω χασει ολα μου τα λεφτα στο Career mode. Μιας και οι Ελληνες ειμαστε απο τους πρωτους στο τζογο, επρεπε να σκιζουμε διεθνως και στο μπιλιαρδο αλλα απεχουμε ακομα.

Βασικά, πάρε μια καλή στέκα, φτάσε στο hog pit (ή πως στο διάολο το λέγανε, το μπλέ μικρό τραπέζι λέω...πάνε χρόνια) και άλλαξε τους τα φώτα..:tensai:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#970 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 28 March 2009 - 10:58

εχω ακουσει καλα λογια για το ninja gaiden στο ds και το αγορασα αλλα με τα καταλαβα οτι στο PS3 ειναι καλυτερο:canthelp:

#971 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 28 March 2009 - 11:43

the last Remnant στο PC FTW!!! Square Enix:nbleed::nbleed:..τέλος!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#972 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 03 April 2009 - 11:59

Puzzle quest - challenge of the warlodrs (DS)

Καλά είναι σκάλωμα τελείως λέμε..

Φυσικά το dawn of war 2 καλά κρατεί :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#973 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 April 2009 - 01:56

εποιασα το Unreal Tournament 3

qzMHWHd.png

#974 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 13 April 2009 - 15:11

Ar Tonelico 2...Lady Cloche route...'nuff said...

#975 RCkiller

RCkiller

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 16 April 2009 - 13:50

Need for Speed: Undercover multiplayer και Mass Effect. Φυσικά για PC, δεν είμαι 5 χρονών για να αγοράσω κονσόλα.
17/9/2010 17:34 #anime.gr <LethalMike> oles oi kopeles anomales einai