Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#931 Giwrgos2009

Giwrgos2009

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 22 January 2009 - 16:57

πριν λιγες μερες κατεβασα το Mirror's Edge μιλαμε παιδια ειναι τελειο game εχει τελειο περιβάλλον κ τελεια γραφικα

Posted Image

Spoiler: Η αληθινή φατσα του Tobi

#932 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 22 January 2009 - 17:09

μολις εχω τελειωσει το dragonball origins(τελειο παιχνιδι)
τωρα παιζω wario land skake wii και sonic unleashed wii

#933 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 January 2009 - 03:08

εγω παιζω ακομα το septerra core αλλα εχω κολησει

#934 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 28 January 2009 - 10:34

μολις εχω τελειωσει το dragonball origins(τελειο παιχνιδι)

Πραγματικά τέλειο παιχνίδι! Αν είχε επιλογή για ιαπωνέζικες φωνές θα ήταν ακόμη καλύτερο (στο κάτω κάτω το intro ήταν το original της σείρας). Το σταμάτησα όμως στο 90% γιατί έπιασα στα χέρια μου το Final Fantasy IV και...καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#935 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 30 January 2009 - 22:39

τωρα τελευταια παιζω το fallout 3.δεν ειναι ο τυπος των παιχνιδιων που μου αρεσουν,αλλα με εντιπωσιαζει το πως μπορεις να αλαξεις την ιστορια με τις πραξεις σου.

btw εχετε ακουσει για το παιχνιδι afro samurai?φαινεται καπως ,αλλα απο την αλλη,μεχρι να ερθει το god of war 3 ειναι απο τις λιγες hack and slash επιλογες(και η πιο αιματηρη μεχρι τοτε.more blood baby)
[media]http://www.youtube.com/watch?v=vYJfyROuRQc[/media]
Posted Image

#936 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 30 January 2009 - 22:53

και ξανα Armed & Dangerous.... ασκοπο πιστολιδι και παρδαλα οπλα σε βλαμμενο σεναριο ΦΔΓ... οσο παλιο και να ειναι λιωνω στο γελιο καθε φορα... ειναι και δυσκολο πλακα πλακα...

και Scrapland... ναι οκ... εχει ενδιαφερον... οχι βαθος... αλλα πολυ πρωτοτυπο... και ωραιους μηχανισμους... και πολυ καλοφτιαγμενα γραφικα... και αρκετο χιουμορ...
περιμενα κατι καλυτερο απο τον δημουργο του Alice στο σεναριο αλλα ακομα στην αρχη ειμαι... ελπιζω να συνεχιζει καλα...

ναι... ξεθαβω παιχνιδια... :kakaka:

και με βλεπω να βαζω το Sacrifice ξανα... για 5η φορα...
ισως και Grim Fandago... ειναι πολλαααα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#937 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 31 January 2009 - 01:24

Σώπα ρε...το Afro Samurai βγήκε για το PS3?? Ωραία πράματα...πολύ ομίλα το game έτσι? :oo:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#938 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 31 January 2009 - 01:59

repicked Persona 3...(cuz I gotta finish it if I want to try FES...)

and I'll probably never get P4,since I've heard every bad comment possible :/

#939 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 February 2009 - 04:31

μολις τελειωσα το demo του fear 2, πολυ ωραιο με δυνατες μαχες αλλα δεν ειχε τοσο fear.. οσο το πρωτο, ισως οχι στο demo :P

#940 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 February 2009 - 21:05

bump!

παιζω αυτο το καιρο το GTA IV στο PC και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ολα εχουν βελτιωθει απο τα προηγουμενα παιχνιδια και επιτελους εχει και μερικες δυσκολες αποστολες..

Σιγα σιγα θα αρχισω και το fear 2.

#941 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 15 February 2009 - 21:13

bump!

παιζω αυτο το καιρο το GTA IV στο PC και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ολα εχουν βελτιωθει απο τα προηγουμενα παιχνιδια και επιτελους εχει και μερικες δυσκολες αποστολες..

Σιγα σιγα θα αρχισω και το fear 2.

Εμενα μονο μια αποστολη μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση στο νεο GTA. Και αυτη ηταν στη ληστεια της τραπεζας,αν εχεις φτασει εκει βασικα :Ρ

Πραγματικα ηταν η πιο καλο-φτιαγμενη αποστολη του παιχνιδιου:nod2:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#942 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 16 February 2009 - 12:07

Συνεχίζω το eternal sonata, που όσο πάει γίνεται και καλύτερο.

Ξανάπιασα από την αρχή το πρώτο Kingdome Hearts, αλλά ο χειρισμός συνεχίζει να μην μου αρέσει, και δεν ξέρω αν θα το προχωρήσω ή όχι

#943 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 February 2009 - 16:21

Ξανάπιασα από την αρχή το πρώτο Kingdome Hearts, αλλά ο χειρισμός συνεχίζει να μην μου αρέσει, και δεν ξέρω αν θα το προχωρήσω ή όχι

Αυτο που ειπες ειναι αμαρτια ΧΡ Ο χειρισμος δεν εχει τιιιποτα το παραξενο και ειναι ευκολος και ανταποκρινετε ευκολα σε αυτα που θες να κανεις. Ίσως τα action RPG να μην ειναι το στοιχειο σου... Τεσπα :Ρ Οταν παιξω και γω το Eternal Sonata θα σου πω :tensai:
Τα υπολοιπα (mostly brainwashing XD) απο κοντα :fromabove:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#944 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 16 February 2009 - 16:53

Έποιασα το Dragonball Origins στο DS και έφτασα ώς την μέση.Θυμίζει αρκετά σε γραφικά και χειρισμό το Phantom Hourglass.Πολύ καλό παιχνίδι και πιστεύω καιρός ήταν να δούμε ένα που να μας θυμίζει την ιστορία του αρχικού Dragonball αντί για το Ζ που έχουμε χιλιοακούσει τόσες φορές μέχρι σήμερα.Ωραία η αίσθηση να θυμάσαι πράγματα που είδες πρωτού 10 χρόνια και πάνω.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#945 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 22 February 2009 - 23:57

Τωρα τελευταια παιζω το FFX-2 (πρωτη φορα) και μου αρεσει παρα πολυ. Βασικα εχω σταματησει να παιζω οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι εξαιτιας του.

Και πηρα και την FF στο Kingdom Hearts 2 :hahaha: