Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 16 April 2009 - 18:29
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 16 April 2009 - 19:56
Θα είναι μάλλον που το να κάθεσε μπροστά στην οθόνη του PC να στραβώνεσαι όλη μέρα είναι σαφώς πιο ενήλικο απο το να αράζεις στον καναπέ σου και να παίζεις..το οτι εχουν γεμίσει τα netcafe με 10χρονα κάτι θα σημαίνει πάντως..Anyway εγω είμαι αρκετά παιδί για να πρoτιμώ τις κονσόλες για gaming...Aυτο το δεν ειμαι 5 χρονων να αγορασω κονσολα... μου θυμιζει κατι τυπαδες που λενε δεν ειμαι 5 χρονων να βλεπω "κινεζικα παιδικα"...
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 17 April 2009 - 09:59
Need for Speed: Undercover multiplayer και Mass Effect. Φυσικά για PC, δεν είμαι 5 χρονών για να αγοράσω κονσόλα.
I bow to your adultness:nod:
On topic:Resident evil 4(wii edition) normal mode.Μου είχε φανεί πολύ εύκολο στο easy και το τελείωσα υπερβολικά γρήγορα.Κάπως καλύτερα στο normal αλλά και πάλι δεν είναι όσο παλούκι θα'θελα(αν δεν κάνω λάθος ξεκλιδώνεται το hard μετά έτσι;

Μετά το RE4 (και το proficiency:cry5:) θα πιάσω την Poke Platinum για να αρχίσει το καλοκαιρινό κάψιμο.

Posted 17 April 2009 - 10:06
Nαι μετα το hard!Σε ένα σημειο στο hard δεν γινεται να περαστεί!!!I bow to your adultness:nod:
On topic:Resident evil 4(wii edition) normal mode.Μου είχε φανεί πολύ εύκολο στο easy και το τελείωσα υπερβολικά γρήγορα.Κάπως καλύτερα στο normal αλλά και πάλι δεν είναι όσο παλούκι θα'θελα(αν δεν κάνω λάθος ξεκλιδώνεται το hard μετά έτσι;)
Μετά το RE4 (και το proficiency:cry5:) θα πιάσω την Poke Platinum για να αρχίσει το καλοκαιρινό κάψιμο.

Posted 17 April 2009 - 10:19
Posted 18 April 2009 - 01:08
Φυσικά για PC, δεν είμαι 5 χρονών για να αγοράσω κονσόλα.
Oυδέν σχολιο.

Lately λειώνω με demigod και company of heroes: tales of valor ^^x
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 18 April 2009 - 14:01

Posted 18 April 2009 - 17:22
Posted 19 April 2009 - 00:47
Need for Speed: Undercover multiplayer και Mass Effect. Φυσικά για PC, δεν είμαι 5 χρονών για να αγοράσω κονσόλα.
successful, troll is successful.
Posted 25 June 2009 - 13:30
Pokemon Platinum [Nintendo DS]
Metroid Zero Mission [GameBoy Advance (PC Emulator)]
Resistance: Fall of Man [PlayStation 3]
My Pokemon Ranch [WiiWare]
Uncharted: Drake's Fortune [PlayStation 3] (Stalled, αν και τα σπάει)
Metal Gear 2: Solid Snake [MSX2+ (PC/PSP Emulator)] (Stalled)
Posted 25 June 2009 - 19:16
Χenogears (PS) κλασικο αλλα παντα στην σκια του FF vii.Κριμα γιατι σε σημεια το ξεπερναει....
Βushido Blade 1 και 2 (PS)
Knights in the Nightmare (DS) Πανεμορφο αλλα δυσκολο να το μαθεις....
Suikoden Tierkreis (DS) οχι τοσο καλο οσο το το 2 και το 3 αλλα παραμενει suikoden.
Γενικοτερα πολυ πραμα εχει μαζευτει και δεν ξερω τι να πρωτοπαιξω...Λεω να παρω και το tales of vesperia gia xbox 360...χαμος.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 25 June 2009 - 19:17
Χenogears (PS) κλασικο αλλα παντα στην σκια του FF vii.Κριμα γιατι σε σημεια το ξεπερναει....
Βushido Blade 1 και 2 (PS)
Knights in the Nightmare (DS) Πανεμορφο αλλα δυσκολο να το μαθεις....
Suikoden Tierkreis (DS) οχι τοσο καλο οσο το το 2 και το 3 αλλα παραμενει suikoden.
Γενικοτερα πολυ πραμα εχει μαζευτει και δεν ξερω τι να πρωτοπαιξω...Λεω να παρω και το tales of vesperia gia xbox 360...χαμος.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 25 June 2009 - 19:28
Plants VS Zombies. ο τιτλος αρκει. θαυμα.
Posted 25 June 2009 - 21:49
Advent Rising. αδικημενο παιχνιδι. δυνατο σεναριο, πολλη δραση, εκπληκτικη μουσικη. το απολαυσα στο μεγιστο, παρα τα τεχνικα θεματακια, δεν συναντησα κανενα bug. κανω ευχες για συνεχεια της τριλογιας στο μελλον.
Το είχα πάρει κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στα Multirama με 5€. Δεν είχα ιδέα τι ήταν, και δεν το έχω βάλει καν στο PC ποτέ.